איך ממשיכים מכאן
Re: איך ממשיכים מכאן
הפלייאוף סינוור. גרם לחשוב שאפשר להסתדר עם זריהן כמחליף ביצים, שהר חלוץ פותח, מלמד מחליף לגיטמי ואפילו להשאיר את פקהרט למרות שהיה ברור שצריך קשר לימין וחלוץ. במקום זה הביאו 2 זרים לעמדות שלא היינו צריכים, שוער שלא רצית אותו ובא זריז כדי להראות לכץ אנחנו לא פראיירים ותואם אוגו בלי יכולת התקפית.
לא צריך לשבור את הכלים. לסגור את הסגל כמה שיותר מהר, להתחיל בעבודה מנטלית אינטנסיבית ולשנות דיסקט. מאמין במערכת
אתם מדברים על עבודה מנטלית ודברים כאלה או אחרים אבל בואו אני יגיד לכם משהו ,שיחקנו נגד קבוצה צעירה ומוכשרת מאוד שבאה עם מתפרצות.
יש כמה גורמים בהרכבים שבכר פותח איתם שאחראים לזה באופן הכי ודאי שיש וגם עם המשחק יערך שוב עם אוצו הרכב הקבל 4 או חמישייה גם בטרנר.
פה זה לא ליגת העל , פה מתפרצת שלא כוסתה שווה גול.
גורמים מרכזיים בכישלון :
אנסטינס- לא נרחיב, הוא לא האשם היחיד אבל אכן נפילה לא קלה
דן אייבנדר - באמת שאין משהו אישי נגדו אני פשוט מסתכל על העובדות ,הבן אדם לא עזר הגנתית לאוגו לעצור את ההתקפות המתפרצות שלהם אפילו לא טיפה ,חוץ מריצות פרוסט גאמפ לא כלום. בושה שחשבו ששחקן כזה יכול להיות חלק מקבוצה של ליגת אלופות.
איפה זה שכותב אחלה דן אחלה דן, ***** אם קבהא פותח במקומו היום ואנחנו מקבלים חמישייה
שיר צדק -הבן אדם רך מאוד לא שווה אירופה בדיוק כמו אייבנדר ,
לואי למרות הקצרים שלו, הוא שחקן בעל יכולות גבוהות בתור בלם.
בן סהר- החמצות שיכלו לגרום למשחק להיגמר 5-3 להם לפחות
כל השאר היו סבירים בסך הכול אולי אוגו היה קצת שחוק בעסקות המונדיאל
טוני דווקא היה טוב.
יש כמה גורמים בהרכבים שבכר פותח איתם שאחראים לזה באופן הכי ודאי שיש וגם עם המשחק יערך שוב עם אוצו הרכב הקבל 4 או חמישייה גם בטרנר.
פה זה לא ליגת העל , פה מתפרצת שלא כוסתה שווה גול.
גורמים מרכזיים בכישלון :
אנסטינס- לא נרחיב, הוא לא האשם היחיד אבל אכן נפילה לא קלה
דן אייבנדר - באמת שאין משהו אישי נגדו אני פשוט מסתכל על העובדות ,הבן אדם לא עזר הגנתית לאוגו לעצור את ההתקפות המתפרצות שלהם אפילו לא טיפה ,חוץ מריצות פרוסט גאמפ לא כלום. בושה שחשבו ששחקן כזה יכול להיות חלק מקבוצה של ליגת אלופות.
איפה זה שכותב אחלה דן אחלה דן, ***** אם קבהא פותח במקומו היום ואנחנו מקבלים חמישייה
שיר צדק -הבן אדם רך מאוד לא שווה אירופה בדיוק כמו אייבנדר ,
לואי למרות הקצרים שלו, הוא שחקן בעל יכולות גבוהות בתור בלם.
בן סהר- החמצות שיכלו לגרום למשחק להיגמר 5-3 להם לפחות
כל השאר היו סבירים בסך הכול אולי אוגו היה קצת שחוק בעסקות המונדיאל
טוני דווקא היה טוב.
אני מאמין שההגנה עוד תתייצב, אלחמיד יחזור, שיר יחזור לכושר ובטח ובטח אם מיגל יחזור טוב.אדום זקן כתב:בואו נהיה ריאליים.
לא יהיו מהפכות העונה בטח ובטח אם לא נגיע חשלב הבתים בליגנ האירופית.
נכון,הכי קל ללכת על הראש של היווני,אבל אם נכנסים לעומק העניין אז גם צדק העה היום שערורייה ורק בגלל שקוראים לו צדק זה חומק כאן מתחת לראדר.
אוגו פשוט לא היה קיים חתכו אותו מכל כיוון ועל משחק ההתקפה אין מה לדבר.
זה בהחלט משחק שיכול להשפיע על עונה שלמה כי הליקויים שראינו נובעים מיכולת ירודה והגנה פשוט מזעזעת.
ואליפות לוקחים עם הגנה קודם כל.
מה שצריך להדאיג לא פחות זה בן שהר, אם היה לנו היום חלוץ טוב , היינו מגיעים לגומלין עם טיפת אופטימיות.
ומה שצריך להדאיג הכי הרבה זה שפשוט הפכנו להיות קבוצה לא פיזית. ויטור, ראדי, הובאן ואפילו קורהוט נתנו לנו הרבה פיזיות שהיום היא מאוד חסרה.
- simply-red
כשמביאים שחקן אפור מהליגה השנייה בצרפת ושוער מחליף מיוון שלא שיחק 8 חודשים,
עם זר ששיחק משחקי חוזה כל הקיץ ועוד שני זרים שלא בתוכניות בכלל, איך אפשר להצליח באירופה?
לא היה לנו שום סיכוי מההתחלה, נגמר עידן הקסמים ושהכל יסתדר מאליו, נגמר.
עם זר ששיחק משחקי חוזה כל הקיץ ועוד שני זרים שלא בתוכניות בכלל, איך אפשר להצליח באירופה?
לא היה לנו שום סיכוי מההתחלה, נגמר עידן הקסמים ושהכל יסתדר מאליו, נגמר.
כשעוד לא הסתיים חלון ההעברות וברגע זה הייתי חותם על לפתוח את העונה עם הסגל של לפני חלון ההעברות, זה אומר שהיה חלון רע, רע מאוד.
להפסיק לבלבצ לא מהפכות ולא בטיח. יודע שזה קשה אבל תרימו את הראש.
היום היה אירוע נדיר, קצת כמו ליקוי חמה. מה שקרה היום לא קרה מאז ה6-2.
חווויה מעצבת כמו ההיא? הלוואי.
הבדיחה שהייתה היום בשער- לא מוצא את המילים. חשבתי שראיתי הכל בכדורגל, נו מה נגיד
מה שלי הכי הפריע זה איך היווני סיים 90 דק'. אולי זה פשטני אבל אני יודע שכשחקן לא מתפקד ולא מראה סימנים של חזרה לתפקוד אין חוכמות. בטח אם מדבר על בעמדה אסטרטגית וטרגית כמו שוער.
משתגע ממה ברק פחד. מה, לגמור ליווני את הביטחון? עכשיו זה נשמע קצת מצחיק
כל הגסיסה הזו של השוער (ובעקבותיה של כולם בעצם) שלב אחרי שלב הייתה איטית להחריד.
זה היה מאוד ברור לאן כל זה הולך.
תוהה מה היה הדיבור בצוות, מה עבר על ברק כשהיווני לקח סיכה פעם אחר פעם, ובאיטיות מחרידה הוציא את האוויר לאט ובזהירות. דקירה אחרי דקירה אחרי דקירה. וידוא הריגה פר אקסלנס.
אפשר להתפלפל על 2 או שלושה בלמים, אפשר ש-95% מההחלטות יהיו נכונות ועדיין, לא להחליף בסיטואציה כזו שחקן שברור לכל שמשהו לא תקין אצלו והוא לא מתפקד זה לא נורמלי.
לצערי הוא פשוט קפא. אם לא החלפת בחצי יבנאדם קח תחליף אחרי השני. לכל הפחות בשלישי, תשאיר סיכוי לגומלין, תחוס על ההגנה שלך, משהו.
כמו סכר מים פתוח שבמקום לסגור אותו הולכים ומפנים את כל הכפר.
שום דבר לא משנה אם הברז פתוח, לא וואקמה לא טקטיקה לא שמקיטיקה. ככה פשוט.
כל הבאלגן עכשיו זה על פאדי. מוזר כמעט כמו המשחק הערב.
ביום אחר בזמן אחר ועם שוער בשער - זאגרב לא עוברת אותנו וזה מבאס לאללה המחשבה הזאת (יכולים לצחוק)
עכשיו הכל נראה שחור.
אבל זה יעבור ויצטרכו להרים את כולם, משימה שגם אנחנו ניקח בה חלק כבר במוצש הקרוב. ואם לא במוצש אז שבוע הבא- צריכים להתעשת אין ברירה.
היום היה אירוע נדיר, קצת כמו ליקוי חמה. מה שקרה היום לא קרה מאז ה6-2.
חווויה מעצבת כמו ההיא? הלוואי.
הבדיחה שהייתה היום בשער- לא מוצא את המילים. חשבתי שראיתי הכל בכדורגל, נו מה נגיד
מה שלי הכי הפריע זה איך היווני סיים 90 דק'. אולי זה פשטני אבל אני יודע שכשחקן לא מתפקד ולא מראה סימנים של חזרה לתפקוד אין חוכמות. בטח אם מדבר על בעמדה אסטרטגית וטרגית כמו שוער.
משתגע ממה ברק פחד. מה, לגמור ליווני את הביטחון? עכשיו זה נשמע קצת מצחיק
כל הגסיסה הזו של השוער (ובעקבותיה של כולם בעצם) שלב אחרי שלב הייתה איטית להחריד.
זה היה מאוד ברור לאן כל זה הולך.
תוהה מה היה הדיבור בצוות, מה עבר על ברק כשהיווני לקח סיכה פעם אחר פעם, ובאיטיות מחרידה הוציא את האוויר לאט ובזהירות. דקירה אחרי דקירה אחרי דקירה. וידוא הריגה פר אקסלנס.
אפשר להתפלפל על 2 או שלושה בלמים, אפשר ש-95% מההחלטות יהיו נכונות ועדיין, לא להחליף בסיטואציה כזו שחקן שברור לכל שמשהו לא תקין אצלו והוא לא מתפקד זה לא נורמלי.
לצערי הוא פשוט קפא. אם לא החלפת בחצי יבנאדם קח תחליף אחרי השני. לכל הפחות בשלישי, תשאיר סיכוי לגומלין, תחוס על ההגנה שלך, משהו.
כמו סכר מים פתוח שבמקום לסגור אותו הולכים ומפנים את כל הכפר.
שום דבר לא משנה אם הברז פתוח, לא וואקמה לא טקטיקה לא שמקיטיקה. ככה פשוט.
כל הבאלגן עכשיו זה על פאדי. מוזר כמעט כמו המשחק הערב.
ביום אחר בזמן אחר ועם שוער בשער - זאגרב לא עוברת אותנו וזה מבאס לאללה המחשבה הזאת (יכולים לצחוק)
עכשיו הכל נראה שחור.
אבל זה יעבור ויצטרכו להרים את כולם, משימה שגם אנחנו ניקח בה חלק כבר במוצש הקרוב. ואם לא במוצש אז שבוע הבא- צריכים להתעשת אין ברירה.
היום ספציפית, אין ספק שאנסטיס ריסק את הביטחון לכולם, אבל טועה מי שחושב שזה ליקוי חמה חד-פעמי כמו שהגדרת.
ככה מהר שכחנו את העונה שעברה?
חצי שנה טוחנים פה מה צריך להביא ומה לא, משום מה עשו בערך את ההפך.
אין לי ספק שהם שם למעלה יודעים דברים שאני לא, והם מבינים גם כדורגל (הרבה) יותר ממני.
יש בעיות מקצועיות רציניות שאין להן פתרון באופק ולא זכו לקמצוץ תשומת לב בקיץ הזה, זה מדאיג יותר מהכל.
באמת שאין לי מושג למה פעלו כמו שפעלו, אפשר להגיד שזה מאוחר לתקן ולהישאר עם מה שיש או להתעורר וכן לנסות להציל את המצב.
צריך לעשות בדק בית בעניין הסקאוטינג והמשכורות שאנחנו מציעים לשחקנים.
לא סתם יש לנו רשימת עוזבים על המדף שאף אחד לא נוגע בהם. הקיץ הזה נראה שרק הארכנו אותה.
לפחות לא החתמנו שחקנים על חוזים של 400 אלף יורו וצפונה מהם בלתי אפשרי להשתחרר.
ככה מהר שכחנו את העונה שעברה?
אין לי ספק שהם שם למעלה יודעים דברים שאני לא, והם מבינים גם כדורגל (הרבה) יותר ממני.
יש בעיות מקצועיות רציניות שאין להן פתרון באופק ולא זכו לקמצוץ תשומת לב בקיץ הזה, זה מדאיג יותר מהכל.
באמת שאין לי מושג למה פעלו כמו שפעלו, אפשר להגיד שזה מאוחר לתקן ולהישאר עם מה שיש או להתעורר וכן לנסות להציל את המצב.
צריך לעשות בדק בית בעניין הסקאוטינג והמשכורות שאנחנו מציעים לשחקנים.
לא סתם יש לנו רשימת עוזבים על המדף שאף אחד לא נוגע בהם. הקיץ הזה נראה שרק הארכנו אותה.
לפחות לא החתמנו שחקנים על חוזים של 400 אלף יורו וצפונה מהם בלתי אפשרי להשתחרר.
ניסו לשנות קונספציה ולדעתי אם כבר התחילו אין מה לסגת. בנו כבר משהו, נאיבי לחשוב שיפרקו אותו גם אם קרתה תצוגת נפל.yossi כתב: ככה מהר שכחנו את העונה שעברה?
בנוסף, לא חושב שהכל שחור כמו שזה נראה כרגע.
המדרון החלקלק באמת יתחיל ברגע שיחשבו לערוף ראשים ולבצע מהפכות בשלב הזה. הרכבת יצאה, סה-טו. :\
צריך למצוא פתרון ל"בעיה" בשער זה הדבר הכי קריטי בערך מדקה 20.
הדבר השני הוא שאני ממש מקווה שאיזי יגלה קצת סולידריות לנוכח המצב, בכל זאת לקוחות ותיקים אנחנו.
(אגב את מה שרן כתב לגבי האג'נדה של שחקנים חופשיים כתבתי באשכול הקבור של קוואנקה לפני חודשיים, והקמתי עדת מתנגדים. יש סיבה למה באבולוציה שלנו היא הייתה מתאימה לנק' הזמן ההיא ופחות מתאימה לנק' הזמן הזו ולדינמיקה הפנימית הקיץ. לא רוצה להיות קטנוני ובטח לא בערב כזה אבל איך נאמר לא בדיוק זרמו אז... עכשיו אולי קצת יותר)
זאת בדיוק הבעיה.yossi כתב: לפחות לא החתמנו שחקנים על חוזים של 400 אלף יורו וצפונה מהם בלתי אפשרי להשתחרר.
בא קוואנקה, וריסק לכל המועדון את הביטחון.
לא מבין איך אלונה ואלי אנשים כל כך מוצלחים שכחו שיוצא מהכלל לא מעיד על הכלל.
היו חייבים להמשיך לנסות להביא שחקנים ברמה גבוה על הנייר.
היו חייבים להמשיך גרף התקדמות מבחינת זרים.
בסופו של דבר מה שהביא אותנו להצלחות זה מצב ברור של זרים חופשיים שהם מעל הליגה.
הקבוצה השתדרגה אבל החשיבה נשארה מאחור.
מקרה אנסטיס זו נפילה מערכתית בבחירה לא נבונה.
מקרה סטו זו פשוט חשיבה לא נכונה (לא אישית אליו, לא חושב שזה מה שהינו צריכים).
כאילו באו להמציא בבש את הכדורגל...
היום הכל התפוצץ לנו בפנים
אני גם חשבתי שמנסים לשנות קונספציה, לכן בימים האחרונים גם שיניתי את צורת ההתנסחות שלי על הקיץ הזה.RedBend כתב:
ניסו לשנות קונספציה ולדעתי אם כבר התחילו אין מה לסגת. בנו כבר משהו, נאיבי לחשוב שיפרקו אותו גם אם קרתה תצוגת נפל.
בנוסף, לא חושב שהכל שחור כמו שזה נראה כרגע.
המדרון החלקלק באמת יתחיל ברגע שיחשבו לערוף ראשים ולבצע מהפכות בשלב הזה. הרכבת יצאה, סה-טו. :\
צריך למצוא פתרון ל"בעיה" בשער זה הדבר הכי קריטי בערך מדקה 20.
הדבר השני הוא שאני ממש מקווה שאיזי יגלה קצת סולידריות לנוכח המצב, בכל זאת לקוחות ותיקים אנחנו.
(אגב את מה שרן כתב לגבי האג'נדה של שחקנים חופשיים כתבתי באשכול הקבור של קוואנקה לפני חודשיים, והקמתי עדת מתנגדים. יש סיבה למה באבולוציה שלנו היא הייתה מתאימה לנק' הזמן ההיא ופחות מתאימה לנק' הזמן הזו ולדינמיקה הפנימית הקיץ. לא רוצה להיות קטנוני ובטח לא בערב כזה אבל איך נאמר לא בדיוק זרמו אז... עכשיו אולי קצת יותר)
אבל אז מגיעים לזאגרב ורואים קבוצה שלא למדה כלום.
משחקת על פוזשן, משחקת במערך מיותר של שלושה בלמים.
אם החלטת ללכת על מעברים, אז לך על זה. לעלות לשלוט שם עם אוגו ודן ובלי ממן זה דבילי לחלוטין.
הבעיה הכי גדולה שאין לנו קישור טוב ואן לנו אף קשר 50/50. אנחנו נאכל על זה עוד הרבה חרא.
מסכם את הכל.אלדר כתב: כאילו באו להמציא בבש את הכדורגל...
היום הכל התפוצץ לנו בפנים
דבילי אבל גש לחצי הראשון שבחלקים גדולים ממנו היינו פשוט יותר טובים. לא מחפש להחמיא או לנקות אחריות, רק רוצה שננתח את הדברים כרונולוגית.yossi כתב: אני גם חשבתי שמנסים לשנות קונספציה, לכן בימים האחרונים גם שיניתי את צורת ההתנסחות שלי על הקיץ הזה.
אבל אז מגיעים לזאגרב ורואים קבוצה שלא למדה כלום.
משחקת על פוזשן, משחקת במערך מיותר של שלושה בלמים.
אם החלטת ללכת על מעברים, אז לך על זה. לעלות לשלוט שם עם אוגו ודן ובלי ממן זה דבילי לחלוטין.
מטבע הדברים התודעה של האנשים כרגע ובהמשלך תהיה מוכוונת תוצאה. ומהמשחק הזה יזכרו חור שחור רציף אבל יש מקטעים
הזיכרון מתעתע אבל אני מזכיר ששני השערים בחצי הראשון הגיעו משומקום, שתי בעיטות לא קשות במיוחד שני שערים בניגוד גמור למשחק. אפילו הקרואטים הופתעו, כל הדינמיקה השתנתה. זה שיבש לך הכל וככל שהשוער הלך והתדרדר ככה הסוף היה מר. זאת האמת.
בהנחה בלתי פרועה בעליל, כנראה ולפחות חצי משוערי הפאר של ליגת העל אתה לא סופג מה שספג.
ולך תדע לאן כל הערב מתפתח אם
ההתפרקות רבתי הזו היא אירוע שלא קורה כל יום, לא חושב שצריך לזעזע הכל בגללו ולא חושב שהיא צריכה לשמש מדגם מייצג.
תצוגת נפל כזו של שוערות מהזן המביך ביותר, אירוע יוצא דופן. מנסה לחשוב מה עובר על השחקנים כשהם יודעים פסיכולוגית שיש מאחוריהם בשער רולטה. כל החלטה, כל איבוד כדור, לחץ אטומי לתפקד ככה. נשבע שכשייני עמד בשער של מכבי אז זה הרגיש פחות מלחיץ. אני מתפלא על ברק שלא סתם את הסכר לפני שנהיה מאוחר מדי ולא חס עליהם.
איך אפשר לתפקד כשאתה יודע שכל רבע בעיטה היא שלושת רבעי גול?
ערב שהוא סיוט, בטח לא מצע אידאלי לשפוט בו כלום.
אחרי השלישי זה כבר היה חלום בלהות שכולם רצו שרק יגמר (כמו לגמור במיטה אחרי 30 שניות ולהישאר עם מבט חסר אונים והבנה שתם הטקס)
לא מקנא בהם.
מהזווית המקצועית, אי אפשר לתת לשעתיים רעות ככל שיהיו לצבוע את הכל בשחור.
יש דברים טובים ולא מעט כאלה.
ובנימה אופטימית זו נסיים את היום המעיק הזה
לילה טוב תהיו חזקים
השושלת הנפלאה שלנו התחילה אחרי אגרוף קשה שקיבלנו ממכבי. מקווה מאוד שהאגרוף היום הוא לא תחילתו של הסוף. שנתיים חיכו בתקשורת ליום הזה. ניתן להם להתמוגג ממנו. בטח יצוף קצת חרא ועוד כמה "בכירים" שיגידו ככה וככה. מקווה שבכר והצוות שלו באמת יסיקו מה שצריך מהמשחק היום ועוד יותר מכל ההתנהלות בקיץ. הזרים שלא מתאימים לרמה של קבוצה שרוצה ליגת אלופות.הרכש הישראלי לפי דעתי כן טוב.
אבל עדיין במקומות שהיינו צריכים חיזוק להרכב(חלוץ,קשר ימין) שם ,נכון לעכשיו לא התחזקנו שם.
קבוצה שרוצה ליגת אלופות לא צריכה לתת לזרים לתקוע לה את ההכנות.
קורהוט,קוואנקה ופקהארט היו צריכים להיות מחוץ לקבוצה לפניי מחנה האימונים.יהיה המחיר אשר יהיה. עליה לבתים שווה הרבה יותר מהפיצוי שהיו סוגרים איתם.
ולפעמים מותר לשלם דמי העברה על זרים אם יש כאלו שכן מתאימים על הנייר לדרישות של ברק.
קבוצה שרוצה בתים באלופות לא משחקת כבר חודש וחצי עם 2 מהכוכבים שלה(עדיין לא נגמר) בעינייני חוזה.
יותר מידי הפרעות היו בהכנות הקיץ וחבל שכך. יאללה להחיל להתפטר מהשומן. להתאושש עד שבת ולהביא את התואר. לעלות מול זאגרב ולתקן כמה שאפשר את הרושם מהיום.בעידן בכר ידענו לצאת יפה מאוד ממשברים מקווה שגם הפעם. כל קבוצה בעולם חוטפת אגרופים. הגדולה זה לצאת מזה כמה שיותר מהר. ועלינו לעזור לקבוצה.
דווקא שהקבוצה עכשיו בקרשים זה הזמן הכי חשוב להושיט לה יד ולעזור לה לקום. לבוא והצטרף לעדר שמשתין עליה זה הכי קל.
כל עוד אלונה 6בכר כאן מאמין שיהיו לנו עוד הזדמנויות להגיע לבתים. בתקווה שפעם הבאה נבוא יותר מוכנים!
אבל עדיין במקומות שהיינו צריכים חיזוק להרכב(חלוץ,קשר ימין) שם ,נכון לעכשיו לא התחזקנו שם.
קבוצה שרוצה ליגת אלופות לא צריכה לתת לזרים לתקוע לה את ההכנות.
קורהוט,קוואנקה ופקהארט היו צריכים להיות מחוץ לקבוצה לפניי מחנה האימונים.יהיה המחיר אשר יהיה. עליה לבתים שווה הרבה יותר מהפיצוי שהיו סוגרים איתם.
ולפעמים מותר לשלם דמי העברה על זרים אם יש כאלו שכן מתאימים על הנייר לדרישות של ברק.
קבוצה שרוצה בתים באלופות לא משחקת כבר חודש וחצי עם 2 מהכוכבים שלה(עדיין לא נגמר) בעינייני חוזה.
יותר מידי הפרעות היו בהכנות הקיץ וחבל שכך. יאללה להחיל להתפטר מהשומן. להתאושש עד שבת ולהביא את התואר. לעלות מול זאגרב ולתקן כמה שאפשר את הרושם מהיום.בעידן בכר ידענו לצאת יפה מאוד ממשברים מקווה שגם הפעם. כל קבוצה בעולם חוטפת אגרופים. הגדולה זה לצאת מזה כמה שיותר מהר. ועלינו לעזור לקבוצה.
דווקא שהקבוצה עכשיו בקרשים זה הזמן הכי חשוב להושיט לה יד ולעזור לה לקום. לבוא והצטרף לעדר שמשתין עליה זה הכי קל.
כל עוד אלונה 6בכר כאן מאמין שיהיו לנו עוד הזדמנויות להגיע לבתים. בתקווה שפעם הבאה נבוא יותר מוכנים!
הנקודה שלי שזה לא עניין של שעתיים.RedBend כתב: דבילי אבל גש לחצי הראשון שבחלקים גדולים ממנו היינו פשוט יותר טובים. לא מחפש להחמיא או לנקות אחריות, רק רוצה שננתח את הדברים כרונולוגית.
מטבע הדברים התודעה של האנשים כרגע ובהמשלך תהיה מוכוונת תוצאה. ומהמשחק הזה יזכרו חור שחור רציף אבל יש מקטעים
הזיכרון מתעתע אבל אני מזכיר ששני השערים בחצי הראשון הגיעו משומקום, שתי בעיטות לא קשות במיוחד שני שערים בניגוד גמור למשחק. אפילו הקרואטים הופתעו, כל הדינמיקה השתנתה. זה שיבש לך הכל וככל שהשוער הלך והתדרדר ככה הסוף היה מר. זאת האמת.
בהנחה בלתי פרועה בעליל, כנראה ולפחות חצי משוערי הפאר של ליגת העל אתה לא סופג מה שספג.
ולך תדע לאן כל הערב מתפתח אם
ההתפרקות רבתי הזו היא אירוע שלא קורה כל יום, לא חושב שצריך לזעזע הכל בגללו ולא חושב שהיא צריכה לשמש מדגם מייצג.
תצוגת נפל כזו של שוערות מהזן המביך ביותר, אירוע יוצא דופן. מנסה לחשוב מה עובר על השחקנים כשהם יודעים פסיכולוגית שיש מאחוריהם בשער רולטה. כל החלטה, כל איבוד כדור, לחץ אטומי לתפקד ככה. נשבע שכשייני עמד בשער של מכבי אז זה הרגיש פחות מלחיץ. אני מתפלא על ברק שלא סתם את הסכר לפני שנהיה מאוחר מדי ולא חס עליהם.
איך אפשר לתפקד כשאתה יודע שכל רבע בעיטה היא שלושת רבעי גול?
ערב שהוא סיוט, בטח לא מצע אידאלי לשפוט בו כלום.
אחרי השלישי זה כבר היה חלום בלהות שכולם רצו שרק יגמר (כמו לגמור במיטה אחרי 30 שניות ולהישאר עם מבט חסר אונים והבנה שתם הטקס)
לא מקנא בהם.
מהזווית המקצועית, אי אפשר לתת לשעתיים רעות ככל שיהיו לצבוע את הכל בשחור.
יש דברים טובים ולא מעט כאלה.
ובנימה אופטימית זו נסיים את היום המעיק הזה
לילה טוב תהיו חזקים
זוהי אותה קבוצה של החצי הראשון של העונה שעברה.
זה לא ממש מפתיע כי אלה אותם שחקנים..
מי שמצפה למשהו שונה יתבדה מהר מאוד.
לכן השינויים שאני רוצה לעשות הם ממש לא בגלל משחק אחד, הם בגלל עונה שלמה.
אז בכר הבין כמה הקבוצה הזו מוגבלת ושינה דיסקט מעט לפני הפליאוף.
לא יודע מה גרם לו לשכוח כל כך מהר ולא לתקן שום דבר בקיץ.