אמר סוייר של הפורום.CrazyRed7 כתב: לא התעייפת מלחזור על אותה הודעה?בסוף תהפוך לנו לדר אדום בנשמה
די להיות מביך.
אמר סוייר של הפורום.CrazyRed7 כתב: לא התעייפת מלחזור על אותה הודעה?בסוף תהפוך לנו לדר אדום בנשמה
להיות מביך זה להתבכיין קיץ שלם שנחלשנו. אף שחקן בכיר לא עזב, הגיע חיזוק ישראלי מהטובים בליגה והגיעו 2 זרים שאחד מהם ללא ספק חיזוק על פני מה שהיה(ואני מאוד אוהב את חיימוב) והיד עוד נטויה ואתה לא מפסיק ליילל.ForeverRed כתב: אמר סוייר של הפורום.
די להיות מביך.
דר עדיף משמעותית.CrazyRed7 כתב: להיות מביך זה להתבכיין קיץ שלם שנחלשנו. אף שחקן בכיר לא עזב, הגיע חיזוק ישראלי מהטובים בליגה והגיעו 2 זרים שאחד מהם ללא ספק חיזוק על פני מה שהיה(ואני מאוד אוהב את חיימוב) והיד עוד נטויה ואתה לא מפסיק ליילל.
אז מי כאן המביך?קצת פרופורציות לא יזיקו לך.
תשחק קצת מנג׳ר, תביא כמה כוכבים לקבוצה אולי זה יספק אותך.
אגב, לא כזה מכיר את סוייר, אבל לתחושתי עדיף סוייר על דר
לא מתכוון לפתוח על זה שוב דיון.CrazyRed7 כתב: להיות מביך זה להתבכיין קיץ שלם שנחלשנו. אף שחקן בכיר לא עזב, הגיע חיזוק ישראלי מהטובים בליגה והגיעו 2 זרים שאחד מהם ללא ספק חיזוק על פני מה שהיה(ואני מאוד אוהב את חיימוב) והיד עוד נטויה ואתה לא מפסיק ליילל.
על סמך מה אתה משוכנע שאנסטיס הוא שדרוג לעומת חיימוב?CrazyRed7 כתב: להיות מביך זה להתבכיין קיץ שלם שנחלשנו. אף שחקן בכיר לא עזב, הגיע חיזוק ישראלי מהטובים בליגה והגיעו 2 זרים שאחד מהם ללא ספק חיזוק על פני מה שהיה(ואני מאוד אוהב את חיימוב) והיד עוד נטויה ואתה לא מפסיק ליילל.
כי בתאכלס אנחנו קונים כמות ולא איכות אבל להגיד שנחלשנו כאשר קוואנקה וקורהוט שלא תרמו כלום הוחלפו זאת גנבת דעת(וגם פקהארט בדרך)אדום זקן כתב:חייב שתעשו לי סדר למה התבלבלתי.
כאן בפורום טוענים שנחלשנו.
בחוץ הלך הרוח גם בתקשורת וגם ברחוב שאנחנו הפעילים ביותר בדגש על חזירים.
אז איך זה הגיוני שיש כזאת קוטביות?
זה שהבאנו הרבה שחקנים לא בהכרח אומר שהתחזקנו.אדום זקן כתב:חייב שתעשו לי סדר למה התבלבלתי.
סתמונת כזאת. האוהדים הופכים לחזירים אחרי מספר אליפויות.אדום זקן כתב:חייב שתעשו לי סדר למה התבלבלתי.
מאוד פשוט:אדום זקן כתב:חייב שתעשו לי סדר למה התבלבלתי.
2 השחקנים הכי טובים שלך שמשדרגים אותך באירופה פצועים. האחד יחזור רק לקראת סוף השנה האזרחית(ויטור) והשני אמור לשחק כבר במשחק הבית מול הקרואטים.bs war כתב:
זה שהבאנו הרבה שחקנים לא בהכרח אומר שהתחזקנו.
בשלב המקביל אשתקד הייתה לך קבוצה יותר טובה מזו שתעלה על הדשא בזאגרב.
ועל זה אני חושב שכולם יסכימו.
אז אתה מסכים שנחלשנוCrazyRed7 כתב: 2 השחקנים הכי טובים שלך שמשדרגים אותך באירופה פצועים. האחד יחזור רק לקראת סוף השנה האזרחית(ויטור) והשני אמור לשחק כבר במשחק הבית מול הקרואטים.
עשינו אחלה חיזוק לספסל. בלי טיפת ציניות.CrazyRed7 כתב: 2 השחקנים הכי טובים שלך שמשדרגים אותך באירופה פצועים. האחד יחזור רק לקראת סוף השנה האזרחית(ויטור) והשני אמור לשחק כבר במשחק הבית מול הקרואטים.
חוץ מזה?קיץ מצוין מבחינת ישראלים. הביאו 3 ישראלים שהצטיינו בעונה שעברה לרוטציה במקום כאלה שלא תרמו ולא שיחקו.
עוד חיזוק להתקפה ולטעמי זה קיץ טוב מאוד. על הנייר כמובן.