ז׳וליין סטו
Re: סטו חתם לשנתיים, ויטור הוקפא
אולי זה הכי קרוב להובאן שיכו?למו לנביא
- ForeverRed
מגיעים לו עוד ימים של חסד.
אני עדיין מנסה להבין למה היינו צריכים שחקן בסגנונו, שדומה מאוד לאוגו רק פחות טוב.
כרגע זה מרגיש כמו בזבוז של הקצאה.
הלוואי שיוכיח אחרת.
אני עדיין מנסה להבין למה היינו צריכים שחקן בסגנונו, שדומה מאוד לאוגו רק פחות טוב.
הלוואי שיוכיח אחרת.
ForeverRed כתב:מגיעים לו עוד ימים של חסד.
הלוואי שיוכיח אחרת.
הוא דומה לאוגו רק בעמדה. הסגנון מאוד שונה. סטו מסתמן כשחקן שרץ ללא הפסקה. אוגו רץ פחות ומסתמך על מבנה הגוף שלו וחסימה אזורית.
מסכים אבל שלא הכי מובן הצורך שלנו בו. אם הייתה לו יכולת התקפית סבירה אז זה היה יותר מובן.
אני אסביר לך למה, בניגוד לראדי שעזב, אייבינדר, קבהא, אפילו אוגו, שאוהבים את הכדור ואוהבים להצטרף להתקפות ולנהל את המשחק, סטו הוא קשר אחורי נטו, לא מעניין אותו התקפות, מעניין אותו רק לסגור את אמצע המגרש ולמלא שטחים של שחקנים שעולים קדימה (אתמול ראיתי לא מעט שהוא נכנס ימינה במקום בן ביטון, נשאר מאחורה כשאוגו הלך קדימה).ForeverRed כתב:מגיעים לו עוד ימים של חסד.
הלוואי שיוכיח אחרת.
יש לנו חלק התקפי מפחיד, אבל בעונה האחרונה ראינו שההגנה שלנו נחלשה, ולא כי ויטור לא שיחק וצדק הושעה, אלא כי הקישור האחורי שלנו נחלש מאוד ולקבוצות היה יותר קל לצאת להתקפות מעבר נגדנו.
בכר חיפש פועל שחור שרק יסגור ויעשה הגנה, בלי למזמז את הכדור יותר מדי, יש לנו מספיק שחקנים שטובים עם הכדור ברגל, ובכר רוצה לשחרר אותם ממשימות הגנתיות.
ככה בעצם כל הרביעייה ההתקפית (מליקסון-ממן-עזרא-שהר) חופשייה יותר לצאת להתקפות מעבר קטלניות, מה שקצת דעך בעונה האחרונה, אחרי שבשנתיים האחרונות היינו הקבוצות מעבר הכי טובה בארץ.
רק בפלייאוף איכשהו חזרנו לזה כשבכר הסיט את אייבינדר אחורה לצד אוגו ושיחרר את ממן.
ככל שההתאמה עם אוגו ועם השפה תעלה, בגרסה האופטימית: 2 קשרי אמצע ששולטים על כל האמצע שמשאירים תמיד 3-4 שחקנים קדימה
בגרסה הפסימית: יהיה לנו קישור בלי טכניקה שיתקע מלא יציאות קדימה
צריך לחכות כמה משחקים עד שנקבל את הרושם לאן זה הולך
בגרסה הפסימית: יהיה לנו קישור בלי טכניקה שיתקע מלא יציאות קדימה
צריך לחכות כמה משחקים עד שנקבל את הרושם לאן זה הולך
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

אי אפשר לקבוע הרבה... אבל דבר אחד בלט מעל הכל,
הוא לא מתחכם, לא מנסה דברים שהוא לא יודע לעשות...
הוא לא מתחכם, לא מנסה דברים שהוא לא יודע לעשות...
רק אהבה תנצח...
הוא מזכיר לי את השחקנים בפיפא 2002 כשהם היו מתעייפים ואז רצים עם הראש למטה
הוא התחיל את המשחק עם הראש למטהTal_Hbs כתב:הוא מזכיר לי את השחקנים בפיפא 2002 כשהם היו מתעייפים ואז רצים עם הראש למטה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קשה מאוד לקבוע עובדות על סמך משחק אחד, בטח מול יריבה כל כך חלשה, עד כמה קשה? החבר שהיה לידי אמר לי שהוא מזכיר לו את קאקו בלסינג, אני טענתי שהוא לא בכיוון והצרפתי מזכיר לי בכלל את דנדי אוקונגו (לפני הפציעה הקשה)...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בלסינג קאקו? הלוואי ויהיה לו רבע מהטכניקה שלו.
הקשר האחורי הכי טכני שאני זוכר. גם בועט מצוין.
הקשר האחורי הכי טכני שאני זוכר. גם בועט מצוין.
בעיקר הזכיר את אג'ידה
- ForeverRed
החבר לידך צריך משקפיים.Sir Alex Ferguson כתב:קשה מאוד לקבוע עובדות על סמך משחק אחד, בטח מול יריבה כל כך חלשה, עד כמה קשה? החבר שהיה לידי אמר לי שהוא מזכיר לו את קאקו בלסינג, אני טענתי שהוא לא בכיוון והצרפתי מזכיר לי בכלל את דנדי אוקונגו (לפני הפציעה הקשה)...
אוי לנו אם זה דנדי אוקונגו...סימפטי ככל שיהיהSir Alex Ferguson כתב:קשה מאוד לקבוע עובדות על סמך משחק אחד, בטח מול יריבה כל כך חלשה, עד כמה קשה? החבר שהיה לידי אמר לי שהוא מזכיר לו את קאקו בלסינג, אני טענתי שהוא לא בכיוון והצרפתי מזכיר לי בכלל את דנדי אוקונגו (לפני הפציעה הקשה)...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
לא נורא שהוא לא מבין מילה באנגלית?
אוקונגו ?simply-red כתב:לא נורא שהוא לא מבין מילה באנגלית?
בגלל זה החליק נגד רמהש ב3-2