עדן בן בסט חתם לשלוש שנים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: עדן בן בסט סיכם
אני יודע שמתחילת הקיץ רצו חלוץ ישראלי נוסף (פנו לשכטר/תורג׳מן) כשבמקביל השמות של גאדיר/מלמד מפורסמים בכל כלי התקשורת כחלק מטרייד ולכן יתכן שהוא יבוא על חשבונם.
כרגע פקהארט עדין איתנו, ולכן כרגע בן בסט לא אמור להיות על חשבונו של הצ׳כי.
מה יהיה בהמשך? נחכה ונראה, כרגע יש גם פקהארט וגם בן בסט, אם אתם יודעים בוודאות שלא רק שפקהארט יעזוב אלא איזה זר באיזה עמדה יגיע אחריו אז אני לוקח את הדברים שלי חזרה, אבל אם הכל כרגע ניחושים אז נצטרך לחכות לעתיד וכרגע בן בסט הוא תוספת לחלוץ זר ולא במקום (ומה הקשר לטוני? אם טוני עוזב זה כבר סיפור אחר לגמרי וגם מכסת הזרים תהיה אחרת).
כרגע פקהארט עדין איתנו, ולכן כרגע בן בסט לא אמור להיות על חשבונו של הצ׳כי.
מה יהיה בהמשך? נחכה ונראה, כרגע יש גם פקהארט וגם בן בסט, אם אתם יודעים בוודאות שלא רק שפקהארט יעזוב אלא איזה זר באיזה עמדה יגיע אחריו אז אני לוקח את הדברים שלי חזרה, אבל אם הכל כרגע ניחושים אז נצטרך לחכות לעתיד וכרגע בן בסט הוא תוספת לחלוץ זר ולא במקום (ומה הקשר לטוני? אם טוני עוזב זה כבר סיפור אחר לגמרי וגם מכסת הזרים תהיה אחרת).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
בן בסט העלה פוסט פרידה מהפועל חיפה לאינסטוש, נראה שזה חתום ונעול..
- simply-red
כן,The red one כתב:נסיונות למנוע את העסקה. כץ רוצה להתערב ולהשוות תנאים כלכליים. זו תהיה משימה לא פשוטה
אני מדמיין את יואב כץ פורץ לחדר וצועק לבן בסט: " הולד איט.. הולד איט.."
אין לך מושג מה התוכניות להמשך. אז אל תצא בהצהרות מטופשות מה יגיע ומה לא יגיע.bs war כתב:
אל תהיה תמים.
בן בסט לא הגיע לכאן בשביל לקבל את הדקות של מלמד, הוא מיועד ליותר מזה.
חלוץ זר לא יגיע.
איזה חלוץ ישראלי יותר טוב היה אפשר להביא? לא חייבים להביא אם אין. בן בסט לא משדרג את ההתקפה שלנו ולא יתרום לנו יותר משנה-שנתיים.
מלמד בפתח תקווה נתן עונה לא פחות טובה מהעונה החולפת של בן בסט. יש לו פי כמה יותר שנים לתרום לנו. היה אפשר לרוץ איתו, עם שהר ועם חלוץ זר.
כרגע יש לך חלוץ זר. קוראים לו תומאש פקהארט. יש סיכוי מסוים שהוא יוחלף בחלוץ זר אחר.
לא יודע מה זה חייב להודות. מה אתה היית עושה? את מי היית שם חלוץ שני במקום פקהרט?dor69 כתב: אתה חייב להודות שלהמר על שחקן בן 32 עם חוזה ל3 שנים זה תמוה מאוד
רצו את שכטר, תורגמן וגם את דמארי. כולם העדיפו לחתום במקום אחר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
חחחחצsimply-red כתב:
כן,
אני מדמיין את יואב כץ פורץ לחדר וצועק לבן בסט: " הולד איט.. הולד איט.."
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אתה רואה סרט שבן בסט בא להיות חלוץ שלישי ברוטציה?CrazyRed7 כתב: אין לך מושג מה התוכניות להמשך. אז אל תצא בהצהרות מטופשות מה יגיע ומה לא יגיע.
כרגע יש לך חלוץ זר. קוראים לו תומאש פקהארט. יש סיכוי מסוים שהוא יוחלף בחלוץ זר אחר.
- Sir Alex Ferguson
לא צריך שיתרום לנו יותר משנה - שנתיים, לא כל החתמה צריכה להיות לטווח הרחוק.bs war כתב:
אל תהיה תמים.
בן בסט לא הגיע לכאן בשביל לקבל את הדקות של מלמד, הוא מיועד ליותר מזה.
חלוץ זר לא יגיע.
איזה חלוץ ישראלי יותר טוב היה אפשר להביא? לא חייבים להביא אם אין. בן בסט לא משדרג את ההתקפה שלנו ולא יתרום לנו יותר משנה-שנתיים.
מלמד בפתח תקווה נתן עונה לא פחות טובה מהעונה החולפת של בן בסט. יש לו פי כמה יותר שנים לתרום לנו. היה אפשר לרוץ איתו, עם שהר ועם חלוץ זר.
בן בסט זה הימור, אבל מעדיף להמר על בן בסט מלהמר על זה שמלמד יהפוך משחקן אנמי שלא תרם כלום כשהיינו צריכים אותו לשחקן שמתאים לשאיפות שלנו...
אני רואה סרט שבן בסט בא בגלל הבלאגן עם טוני ועל הדרך להיות גם חלוץ שלישי(בהנחה סבירה שחלוץ זר יהיה, פקהארט או אחר), בהחלט.bs war כתב:
אתה רואה סרט שבן בסט בא להיות חלוץ שלישי ברוטציה?
אני גם רואה סרט שפקהארט וטוני(וקורהוט) אאוט. ואז יש לך מקום ל2 זרים.
אני בעיקר לא יודע מה אלונה וברק מתכננים. ברור לי שבן בסט לא חותם פתאום, יש איזו מחשבה מאחורי זה.
אתם חייבים להפסיק לחשוב על שחקנים בתור מחליפים/שחקנים 3-4 בסגל וכו'. אם נעפיל לבתים אז תהיה עונה ארוכה מאוד מלאה בפציעות ותהפוכות.
אם עדן יהיה טוב, הוא ישחק והרבה.
ונראה שזה סגור חתום ונעול. פרסם הודעת פרידה באינסטגרם מחיפה.
אופי דומה לאיינבינדר, חושב שהוא יתחבר מהר מאוד לטרנר ולאוהדים. מבחינה מקצועית יש לו מה לתרום. הוא, שכטר, דמארי ותורג'מן כולם סביב אותה רמה כשלכל אחד יש את היתרונות וחסרונות שלו. כל עוד שחקנים כמוהו על המדף ב-100 אלף יורו קודם כל צריך להביא ואח"כ לשאול מה עושים איתו. וולקאם ובהצלחה.
אופי דומה לאיינבינדר, חושב שהוא יתחבר מהר מאוד לטרנר ולאוהדים. מבחינה מקצועית יש לו מה לתרום. הוא, שכטר, דמארי ותורג'מן כולם סביב אותה רמה כשלכל אחד יש את היתרונות וחסרונות שלו. כל עוד שחקנים כמוהו על המדף ב-100 אלף יורו קודם כל צריך להביא ואח"כ לשאול מה עושים איתו. וולקאם ובהצלחה.
שום סיכוי שנוחת כאן חלוץ זר ואני לא מקורב לאף אחד.
לא מביאים אחד כמו בן בסט להיות שלישי ברוטציה.
מבינים את פוטנציאל הנפץ שבעניין.
לדעתי אם פקראהט הולך לא יביאו עוד זר וזה בהנחה שאם קורהוט הולך אז ילכו על זר בצד ימין אם הדברים לא מסתדרים עם סבע וכנראה שגם לא יסתדרו.
לא מביאים אחד כמו בן בסט להיות שלישי ברוטציה.
מבינים את פוטנציאל הנפץ שבעניין.
לדעתי אם פקראהט הולך לא יביאו עוד זר וזה בהנחה שאם קורהוט הולך אז ילכו על זר בצד ימין אם הדברים לא מסתדרים עם סבע וכנראה שגם לא יסתדרו.
אין בעיה עם עדן, פשוט חוזה לשנתיים הולם יותר את הסיטואציהגדי כתב:
לא יודע מה זה חייב להודות. מה אתה היית עושה? את מי היית שם חלוץ שני במקום פקהרט?
רצו את שכטר, תורגמן וגם את דמארי. כולם העדיפו לחתום במקום אחר.
- Sir Alex Ferguson
ושוב, עם כל הכבוד לישראלים, הכל כמו תמיד יקום ויפול על הזרים, בגלל זה חשוב מאוד להשאיר את טוני ואוגו אצלנו.
אופי דומה לאיינבינדר? מתי איינבינדר רץ להתגרות באוהדים? לא זכור לי דבר כזה בשום קבוצה ששיחק.הפועלעולה כתב:אתם חייבים להפסיק לחשוב על שחקנים בתור מחליפים/שחקנים 3-4 בסגל וכו'. אם נעפיל לבתים אז תהיה עונה ארוכה מאוד מלאה בפציעות ותהפוכות.
בן בסט פרובוקטור מגעיל, אם כבר מזכיר באופי את שכטר. לא סובל אותו ובאופן אישי יהיה לי קשה מאוד להתחבר אליו.
מקבל.dor69 כתב: אין בעיה עם עדן, פשוט חוזה לשנתיים הולם יותר את הסיטואציה