עדן בן בסט חתם לשלוש שנים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: עדן בן בסט סיכם
מאז מכבי עברו הרבה מים בנהר, בן בסט יודע שזאת ההזדמנות האחרונה שלו לשחק בקבוצה גדולה עם משכורת בהתאם ולדעתי יבוא בגישה אחרת.
בכל מקרה, לא נפלתי מהרגליים מפקהארט ושהר בעונה הקודמת, לדעתי בן בסט נתן בעונה שעברה עונה טובה משל שניהם ולא פוסל שהרבה פעמים הוא גם יהיה זה שיפתח בהרכב...
בכל מקרה, לא נפלתי מהרגליים מפקהארט ושהר בעונה הקודמת, לדעתי בן בסט נתן בעונה שעברה עונה טובה משל שניהם ולא פוסל שהרבה פעמים הוא גם יהיה זה שיפתח בהרכב...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
סיכומים עושים בסוף המועד. לא החתמה רעה לדעתי אבל ציפיתי לראות מישהו אחר
פקהארט ישאר לדעתך?Sir Alex Ferguson כתב:מספיק לדבר על החתמה לצד ימין. יש לנו בצד ימין את השחקן המצטיין של שנה שעברה (לדעתי לפחות - מליקסון). ואת זריהן כמחליף.
כל הרעיון מאחורי ההחתמה של ממן הייתה להפוך את מליקסון לקיצוני ימני קבוע כשממן נכנס במקום מליקסון לאמצע המגרש.
החתמה של חלוץ נוסף היא קריטית, כי כולנו ראינו בשנה שעברה ששהר ופקהארט לבד בהתקפה זה פשוט לא מספיק.
קטונתי אבל אני לא רואה מצב. עכשיו זה עניין של מיזעור נזקים.אריאל2 כתב: פקהארט ישאר לדעתך?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קראתי את שתי הדעות- המסנגרים הקבועים מחד ושלילים חדשים שהצטרפו מנגד (די בצדק).
אבל אני רק שאלה, לא ראיתי התייחסות;
למה לשלוש שנים? מה הוא פרוספקט בן 24?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לפעמים מנסים לפתות שחקן עם חוזה ארוך.Totti כתב:קראתי את שתי הדעות- המסנגרים הקבועים מחד ושלילים חדשים שהצטרפו מנגד (די בצדק).
יש מקרים שלא מובן לי למה עושים את זה. אפשר לחשוב איזה אלטרנטיבות היו לבן בסט שהיו צריכים לפתות אותו עם חוזה ל3 שנים.
מעניין מה סטס אמן פתוי חושב על זהCrazyRed7 כתב: לפעמים מנסים לפתות שחקן עם חוזה ארוך.
יש מקרים שלא מובן לי למה עושים את זה. אפשר לחשוב איזה אלטרנטיבות היו לבן בסט שהיו צריכים לפתות אותו עם חוזה ל3 שנים.
Totti כתב:קראתי את שתי הדעות- המסנגרים הקבועים מחד ושלילים חדשים שהצטרפו מנגד (די בצדק).
נניח והיו סוגרים על שנתיים. זה היה בסדר מבחינתך?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני מבין את הקטע של לסנגר על אוטומט וברוח הדברים לעקוץ בציניות, אבל זה מהלך תמוהה.גדי כתב:
נניח והיו סוגרים על שנתיים. זה היה בסדר מבחינתך?
חושב אחרת? זוכתך.
אגב, מסתובבות בפייסבוק תמונות של חולצה עם השם שלו והספרה 9. רמז לבאות?
פאק, הולכים לקבל השנה את בתיה על הראש.Sir Alex Ferguson כתב:מאז מכבי עברו הרבה מים בנהר, בן בסט יודע שזאת ההזדמנות האחרונה שלו לשחק בקבוצה גדולה עם משכורת בהתאם ולדעתי יבוא בגישה אחרת.
לא מסנגר אוטומטית ולא מבקש אישור להביע דעה. סך הכל הבעת תמיהה לגבי אורך החוזה ושאלתי אותך ברצינות אם הבעייה היא באורך החוזה.Totti כתב: אני מבין את הקטע של לסנגר על אוטומט וברוח הדברים לעקוץ בציניות, אבל זה מהלך תמוהה.
חושב אחרת? זוכתך.
בשוק יבש, צריך להמר.
רק כשנסיים את הסאגה עם הזרים, נוכל לקבוע איך ההחתמה הזו משתלבת בפאזל (גם של סטו והשוער).
לדעתי, הולכת להיות החתמה אחת גדולה וזהו (בשבילה שומרים את כל המיועדים לטרייד). מקווה שזה יהיה לצד ימין.
כל זאת בהנחה שטוני נשאר, כי אם לא, אז חייב 2 החתמות גדולות.
רק כשנסיים את הסאגה עם הזרים, נוכל לקבוע איך ההחתמה הזו משתלבת בפאזל (גם של סטו והשוער).
לדעתי, הולכת להיות החתמה אחת גדולה וזהו (בשבילה שומרים את כל המיועדים לטרייד). מקווה שזה יהיה לצד ימין.
כל זאת בהנחה שטוני נשאר, כי אם לא, אז חייב 2 החתמות גדולות.
אתה חייב להודות שלהמר על שחקן בן 32 עם חוזה ל3 שנים זה תמוה מאודגדי כתב:
לא מסנגר אוטומטית ולא מבקש אישור להביע דעה. סך הכל הבעת תמיהה לגבי אורך החוזה ושאלתי אותך ברצינות אם הבעייה היא באורך החוזה.
במקום פקהארט מובן
במקום טוני הזוי( הזוי מי שחושב ככה)
וכן ל3 שנים זה מוגזם( שנה עם אופציה הייתה עדיפה- אבל כנראה שאנחנו לחוצים קצת)
במקום טוני הזוי( הזוי מי שחושב ככה)
וכן ל3 שנים זה מוגזם( שנה עם אופציה הייתה עדיפה- אבל כנראה שאנחנו לחוצים קצת)