עדן בן בסט חתם לשלוש שנים
Re: עדן בן בסט סיכם
אני הייתי הולך על חלוץ זר שיודע לשחק בכל עמדות ההתקפה
אין ספק שגם אלו שמגינים על המועדון (כולל אותי) מבינים את הבעייתיות. מעבר לin Barak we trust יש פה משהו אחר, הביקורתיות יתר הזאת יוצרת בלי שנרצה אנטי לגבי שחקני רכש מסויימים שהגיעו וזה מחלחל לכולם. ייצא מצב שבטעות הראשונה של השוער נניח במשחקים הראשונים יתחילו רחשים בקהל שיקרי ו לדשא ובלי הגב והביטחון של הקהל גם בופון יכול להיראות כמו סונארה פתאום או סטו כמו עבדול ראזק
פלאשבק ל-1998 שהפועל חיפה פירקו אותנו וזכו באליפות בזמן שירדנו ליגה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הלוואי היינו מפרקים אותם משחקנים כמו ג'ובאני רוסו ולירון בסיס, בן בסט יכול מקסימום לצחצח להם את הנעליים.אסי, דגים כתב:פלאשבק ל-1998 שהפועל חיפה פירקו אותנו וזכו באליפות בזמן שירדנו ליגה
- ForeverRed
מעניין איפה כל אלה שלא רצו פה את שכטר.
קיבלתם בן בסט במקום.
קיבלתם בן בסט במקום.
[quote="ForeverRed"]מעניין איפה כל אלה שלא רצו פה את שכטר.
קיבלתם בן בסט במקום.[/quote]
מה זה משנה מה רצינו ומה אנחנו רוצים? יש רצוי ויש מצוי.
זה לא תוכנית כבקשתך ויש הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון. הכי קל להתפזר ולתת לאיזי ולסגל מה שהם רוצים ולכל שחקן את השכר/פיצוי שהוא רוצה ולהתפלל לעלות לבתים בצ'מפיונס ולכסות על הביזבוז
קיבלתם בן בסט במקום.[/quote]
מה זה משנה מה רצינו ומה אנחנו רוצים? יש רצוי ויש מצוי.
זה לא תוכנית כבקשתך ויש הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון. הכי קל להתפזר ולתת לאיזי ולסגל מה שהם רוצים ולכל שחקן את השכר/פיצוי שהוא רוצה ולהתפלל לעלות לבתים בצ'מפיונס ולכסות על הביזבוז
עזרא לא יכול לסחוב לבד נגד זאגרב ובן בסט יכול לשחק בשמאל ויש רק את שהר בשפיץ וכנראה שוואקמה לא חוזר בקרוב
למה? קיבלנו את אקסברד ולא ידענו?ForeverRed כתב:מעניין איפה כל אלה שלא רצו פה את שכטר.
קיבלתם בן בסט במקום.
שני חלוצים שווים ברמתם פחות או יותר.
בגדול סוג ההחתמה מעידה שרוב הביקורות שלנו בעבר היו שהחלוצים המחליפים שלנו לא עושים תנועת עומק והמשחק איתם נראה יותר ״תקוע״
הרבה טענו שפקהארט שחקן טוב אבל לא מתאים לסגנון...
הביאו שחקן שיותר מתאים לסגנון
הרבה טענו שפקהארט שחקן טוב אבל לא מתאים לסגנון...
הביאו שחקן שיותר מתאים לסגנון
תודה, קול שפוי במדבראדום זקן כתב: למה? קיבלנו את אקסברד ולא ידענו?
שני חלוצים שווים ברמתם פחות או יותר.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אין ספק שהיום אני לוקח את שכטר בלי לחשוב בכלל.ForeverRed כתב:מעניין איפה כל אלה שלא רצו פה את שכטר.
קיבלתם בן בסט במקום.
הפכנו לקבוצה בינונית לחלוטין.
אני חושב על הרכב בו טוני ומליקסון לא נמצאים, וזה לגמרי הרכב של נתניה/הפועל חיפה.
בן בסט ועזרא כבר היו בקבוצה כמו שלנו ונכשלו. הציפייה שהפעם יהיה שונה לא ממש מובנת בעיניי. יש גבול לקסם של מאמן.
שלא לדבר על מרכז המגרש הסופר מוגבל שיש לנו.
קשה להבין מה עובר עליכם ואני באמת מנסה.yossi כתב: אין ספק שהיום אני לוקח את שכטר בלי לחשוב בכלל.
אני חושב על הרכב בו טוני ומליקסון לא נמצאים, וזה לגמרי הרכב של נתניה/הפועל חיפה.
בן בסט ועזרא כבר היו בקבוצה כמו שלנו ונכשלו. הציפייה שהפעם יהיה שונה לא ממש מובנת בעיניי. יש גבול לקסם של מאמן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שכטר ובן בסט באותה הרמה.yossi כתב: אין ספק שהיום אני לוקח את שכטר בלי לחשוב בכלל.
הפכת את שכטר לחלוץ על ואת בן בסט לאקסברד או דובב גבאי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
די להיות הזויים.
שכטר עולה על בן בסט בכל פרמטר.
זה מגובה בנתונים, מספרים, הישגים, מה שתרצו.
אבל זה לא רלוונטי. מים מתחת לגשר.
שכטר עולה על בן בסט בכל פרמטר.
זה מגובה בנתונים, מספרים, הישגים, מה שתרצו.
אבל זה לא רלוונטי. מים מתחת לגשר.
וואו, איזו היסטריה???
מה הפאניקה?
רוצים אצלנו את הישראלים הכי טובים. זה תמיד היה המפתח. גם עזרא, גם בן בסט ואפילו שיינמן היו מצוינים שנה שעברה. תוסיפו לזה את ממן שהגיע בקיץ.
למי שמודאג מהכיס של אלונה אז אף אחד מהם לא מתקרב לשכר של שכטר או אייבינדר.
מה הפאניקה?
רוצים אצלנו את הישראלים הכי טובים. זה תמיד היה המפתח. גם עזרא, גם בן בסט ואפילו שיינמן היו מצוינים שנה שעברה. תוסיפו לזה את ממן שהגיע בקיץ.
למי שמודאג מהכיס של אלונה אז אף אחד מהם לא מתקרב לשכר של שכטר או אייבינדר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה