ברור שלא, אבל אי אפשר לדעת את זה מראש... אין וודאות, יש רק החלטות מושכלותdelta7 כתב: גם אם זה מה שעשוי לעמוד בינך ובין אליפות 4 ברצף?
ז׳וליין סטו
Re: סטו חתם לשנתיים, ויטור הוקפא
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אסי, דגים כתב: לדעתי בעונה האחרונה הוא היה בינוני מינוס עד ההרחקה שלו מול מכבי כשאחריה הוא חזר לעצמו (להוציא את הטעות מול בני יהודה).
דעתי, שאני יודע שאינה פופולרית, היא ששניהם (טוני ואוגו) כבר בדעיכה ואולי כדאי להחליף אותם. יהיה מאוד קשה למצוא מישהו ברמתם, מודה, ועדיין עדיף למכור מאשר לשחרר בחינם בסוף העונה.
בלי טוני ואוגו אין לנו סיכוי לא באירופה ולא בליגה במיוחד עם הסגל הנוכחי .
אליפות רביעית תסגור את העשור הנוכחי כעשור של באר שבע בכדורגל הישראלי אז הרבה מונח על הכף (אין צורך בניסיונות מיותרים).
יש לי תחושות טובות לגביו.
לוסיו וקורהוט למשל הגיעו עם רזומה לא הכי מרשים, ושניהם היו בסוף סלאמתק לגמרי.
קורהוט הגיע כמגן נבחרת הונגריהReDo כתב:יש לי תחושות טובות לגביו.
יגיע שיכור מחר לאימון?
מה אומרים
קומסי קומסה.
- ForeverRed
אם המשחק היום מייצג את היכולת שלו אז הוא בדיוק מה שחשבנו.
ניתן לו את הזמן.
ניתן לו את הזמן.
בהחלט נגר מבחינה טכנית.
לגבי השאר אי אפשר להסיק כלום ממשחק כזה
לגבי השאר אי אפשר להסיק כלום ממשחק כזה
- simply-red
סטופר הגנתי, אתלט, חזק, משחק רק לרוחב.
שחקן כזה חייב לידו מישהו שידע להוציא את הקבוצה קדימה ולעומק, פחות שחקן כמו אוגו וכנ"ל לגבי אוגו.
שחקן כזה חייב לידו מישהו שידע להוציא את הקבוצה קדימה ולעומק, פחות שחקן כמו אוגו וכנ"ל לגבי אוגו.
הולך להיות באותו סטטוס של פקהארט בסוף העונה.
נראה סוס הגנתי,בוא ניראה שבוע הבא איך הוא יעזור לבלמים ולאוגו
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 17 יולי 2018, 21:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
בסדר משחק ראשון, לפי דעתי הוא ואוגו הם בעלי אותם יכולות טכניות. עוד נקודה ששמתי לב אליה ,בגלל שסטו ואוגו הגנתיים נאוד ,בן ביטון כביכול משחק קשר ימני ועושה משחק יחד עם מליקסון (בן ביטון אחד החלקים הכי חשובים שלנו). קיצר נהדר ,רק סוא נקווה שבן בסט יבוא לפה טוב.simply-red כתב:סטופר הגנתי, אתלט, חזק, משחק רק לרוחב.
אין לו צוואר
ה- אין לו צוואר , זו הדעה היחידה שהכי נכונה כרגע.
תנו לו לרוץ כמה משחקים , הוא בהחלט נראה תעלומה אבל אל תשכחו שלא עשה מחנה אימונים , אני אפילו חושב שעם קבוצתו הצרפתית הוא לא עשה מחנה אימונים (לא שותף בשני משחקי אימון שלהם לפני שהגיע לפה) , משחק ראשון לכולם יש הרבה חלודה
תנו לו לרוץ כמה משחקים , הוא בהחלט נראה תעלומה אבל אל תשכחו שלא עשה מחנה אימונים , אני אפילו חושב שעם קבוצתו הצרפתית הוא לא עשה מחנה אימונים (לא שותף בשני משחקי אימון שלהם לפני שהגיע לפה) , משחק ראשון לכולם יש הרבה חלודה