בריאותית עדיף לך לתרום את הכנפיים.דר אדום בנשמה כתב: אם זה יקרה ב2022 אני מוכן לתרום שתי כליות לטוטי.
עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאריאל2 כתב: בריאותית עדיף לך לתרום את הכנפיים.
חחחחחחחח
נשמח להתארח שם כשיגדילו את טרנר
נשמח להתארח שם כשיגדילו את טרנר
א. בפעם האלף, טרנר לא יורחב. שכל אלו שמתעוררים ומחפשים כרטיס מול מכבי או כשאיזה קבוצה גדולה מאירופה מגיעה יתחילו לבוא גם מול קריית שמונה או אשדוד נדבר. האיצטדיון כמעט תמיד מלא אבל כל עוד אין ביקוש שעולה על ההיצע בכל משחק ליגה או באירופה אין טעם להרחיב אותו.
ב. לאשדוד יהיה איצטדיון כזה ביום שישראל תזכה במונדיאל, או אפילו מופרך מזה נבחרת אנגליה.
ב. לאשדוד יהיה איצטדיון כזה ביום שישראל תזכה במונדיאל, או אפילו מופרך מזה נבחרת אנגליה.
South Boy כתב:א. בפעם האלף, טרנר לא יורחב. שכל אלו שמתעוררים ומחפשים כרטיס מול מכבי או כשאיזה קבוצה גדולה מאירופה מגיעה יתחילו לבוא גם מול קריית שמונה או אשדוד נדבר. האיצטדיון כמעט תמיד מלא אבל כל עוד אין ביקוש שעולה על ההיצע בכל משחק ליגה או באירופה אין טעם להרחיב אותו.
א. יש ביקוש שעולה על ההיצע במנויים. זה הכי חשוב - זה ההכנסה העיקרית. אם היה כפתור שנותן לנו מחר 25000 מקומות, בלי להעיף אותנו כמה שנים למקומות אחרים- כל אחד פה היה לוחץ עליו.
אני לא.yakar כתב:
א. יש ביקוש שעולה על ההיצע במנויים. זה הכי חשוב - זה ההכנסה העיקרית. אם היה כפתור שנותן לנו מחר 25000 מקומות, בלי להעיף אותנו כמה שנים למקומות אחרים- כל אחד פה היה לוחץ עליו.
ברוב המוחלט של המשחקים אנחנו לא נצליח למלא את האיצטדיון, גם בתכולה הנוכחית יש משחקים שהאיצטדיון לא מלא עד אפס מקום.
חלק מהאתוס של טרנר נולד בזכות העובדה שהוא תפור בדיוק למידות שלנו ותמיד מלא או קרוב להיות מלא, להגדיל אותו יפגע בביתיות ובאווירה בלי ספק.
- The red one
"גם בתכולה הנוכחית יש משחקים שהאיצטדיון לא מלא עד אפס מקום"? ברוב המשחקים הוא לא מלא עד אפס מקום
אז אתה מהיחידים. פוטנציאל כספי גדול שיורד לטמיון. פוטנציאל הרחבת הקהל שקטן משמעותית.
למרות שעם החיזוק השנה נראה לי צריך להקטין את טרנר
למרות שעם החיזוק השנה נראה לי צריך להקטין את טרנר

גם אני לא בעד הגדלת טרנר כרגע.
מדובר על 2022 מי יודע איפה נהיה עד אז?
ואם תהיה חלופה כמו אצטדיון כזה אז זה אחלה
מדובר על 2022 מי יודע איפה נהיה עד אז?
ואם תהיה חלופה כמו אצטדיון כזה אז זה אחלה
!!!South Boy כתב:
אני לא.
ברוב המוחלט של המשחקים אנחנו לא נצליח למלא את האיצטדיון, גם בתכולה הנוכחית יש משחקים שהאיצטדיון לא מלא עד אפס מקום.
חלק מהאתוס של טרנר נולד בזכות העובדה שהוא תפור בדיוק למידות שלנו ותמיד מלא או קרוב להיות מלא, להגדיל אותו יפגע בביתיות ובאווירה בלי ספק.
הכליות שלי טיל.דר אדום בנשמה כתב: אם זה יקרה ב2022 אני מוכן לתרום שתי כליות לטוטי.
שתלך בשינה שלך יונה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בהחלט, אם רוצים להגדיל את גרעין האוהדים עושים זאת באמצעות מנויים, לא באמצעות מכירה של כרטיסים בודדים לצפוני נגד עכו ואשקלון.yakar כתב:
איצטדיון עם 25k מקומות שווה לנו המון כסף וייתן לנו עמדת זינוק אדירה מבחינה הכנסות ומבחינת שווי מותג, הגדלת קהל ברחבי הארץ והתבססות כמועדון מהגדולים בישראל.
אין לי ספק שאלונה לוחצת את רוביק בנושא מאחורי הקלעים, היא חייבת את זה.
חחחחח אני בוכהTotti כתב: הכליות שלי טיל.
שתלך בשינה שלך יונה
מתאים לכם חתונה שישי צהרים בקפריסין
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חתונה עם חופה והכל? וואלה לא מתאים.אלדר כתב: חחחחח אני בוכה
מתאים לכם חתונה שישי צהרים בקפריסין
אני מעדיף להתחתן עם השטן

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תגיד אני אמרתי שיש לך בעיה בכליות? תשמור את הכליות שלי לחבר או קרוב משפחה.Totti כתב: הכליות שלי טיל.
שתלך בשינה שלך יונה
רק אמרתי שאני אתרום לך.
במקום להגיד תודה אתה ממשיך עם ההעלבות?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!