ז׳וליין סטו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: סטו חתם לשנתיים, ויטור הוקפא

שליחה על ידי The red one »

ReDo כתב:הכי מסקרן אותי לדעת מה התוכנית של המועדון בעניין הניגרים.
חכה, זה עוד יגיע

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

בעיניין הניגרים, אני חושב שגם בקבוצה לא בטוחים. ממתינים שבסוף השבוע פאפא אוגו יבוא, ואז בשיטת הפרד ומשול ינסו לסגור עם הראשון שיעזור לסגור עם השני (מעדיף לקחת את החלופה האופטימית...)

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

להוריד פאניקה.
למועדון יש סמנכ"ל שהתחיל כיועץ משפטי בחצי משרה והיום הוא אחד מהברגים החשובים במערכת.
שמו בישראל - עו"ד עידו בר נתן והוא איש מקצוע מצוין, חותם לכם עליו בעיניים עצומות.
עשו מהלך הכרחי ביחד עם ויטור כדי לפנות מקום לזר שהגיע עד שישתחררו מקורהוט ו/או פקהארט.
תלכו לישון רגועים ויטור פה ויהיה זמין לרשות הצוות המקצועי ברגע שיהיה כשיר, כל השאר זה בירוקרטיה.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

התגובות של אוהדי נאנסי על החתימה של סטו בבאר שבע:

"בהצלחה לו, אחד מהשחקנים הכי ורסטילים שהיו לנו ואחד כזה שאף פעם לא יוצר בעיות למועדון"

"בהצלחה, שחקן שתמיד נהנתי לראות"

"ברוך שפטרנו"

"אני מאחל לו רק הצלחה, הוא לא היה השחקן הכי גרוע בקבוצה המעופשת שלנו"

"בהצלחה רבה לו! היה שחקן מאוד חשוב לנו בעלייה לליגה הראשונה, קצת פחות הצליח להשפיע בהמשך, אבל תמיד נתן הכל"

"פחות שחקן עם רוח ומנהיגות לעונה הבאה בקבוצה שלנו"
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

ההקפאות בדרך כלל הם צעד חזק וכוחני מצד הקבוצה,והתקנון כפי שקראתי נועד קודם כל להגן על המוקפא שהוא הצד החלש.
להבנתי אפשר להביא הסכם משותף עם השחקן שלא מאפשר לו לעזוב ללא תמורה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

https://www.youtube.com/watch?v=aRQKhnqDitE" onclick="window.open(this.href);return false;

סרטון קטן של הבחור.

סמל אישי של משתמש
צחי ארגמן

שליחה על ידי צחי ארגמן »

רק אותי יותר מדאיגה ההחתמה מאשר ההקפאה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קודם כל תרגעו. התקנון נועד למנוע הקפאה חד צדדית של שחקן על ידי המועדון. ברגע שמדובר בהסכם בין המועדון לשחק לא תהיה בעיה.

למה ההקפאה בוצעה? כפי שהסברתי לטוטי, שהעדיף להסתמך על משתמש שמשחק במנג׳ר מאשר על מישהו שאשכרה קרא את החוק בנושא, שחקן לא יכול להירשם למשחקים במסגרת אירופאית אם הוא לא רשום בהתאחדות המקומית, ולאור העובדה שכרגע רשומים אצלנו 6 זרים בהתאחדות כי קורוהוט ופקהארט עדין איתנו, רק אם מוציאים את מיגל מהרישום של ההתאחדות אפשר לרשום את הצרפתי בהתאחדות ולאחר מכן גם באירופה.
מניח שעד שמיגל יחזור לפחות זר אחד (קורוהוט) אולי שניים (אולי גם פקהארט) כבר יעזבו ואז לא תהיה בעיה עם מכסת הזרים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אם הולכים לשחק עם הצרפתי ואוגו בקו אחד זה כדי לשחרר את ממן/מליקסון שהם רכים הגנתית להשתולל למעלה.
מרגיש שאנחנו משנים קצת גישה והולכים להיות קבוצת מתפרצות קטלנית.

סבע לימין סבע לימין סבע לימין
ואז אנחנו אששש

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

הייתי מעדיף את סבע חלוץ ואת נייג׳ל ימין :)

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

Sir Alex Ferguson כתב:קודם כל תרגעו. התקנון נועד למנוע הקפאה חד צדדית של שחקן על ידי המועדון. ברגע שמדובר בהסכם בין המועדון לשחק לא תהיה בעיה.

למה ההקפאה בוצעה? כפי שהסברתי לטוטי, שהעדיף להסתמך על משתמש שמשחק במנג׳ר מאשר על מישהו שאשכרה קרא את החוק בנושא, שחקן לא יכול להירשם למשחקים במסגרת אירופאית אם הוא לא רשום בהתאחדות המקומית, ולאור העובדה שכרגע רשומים אצלנו 6 זרים בהתאחדות כי קורוהוט ופקהארט עדין איתנו, רק אם מוציאים את מיגל מהרישום של ההתאחדות אפשר לרשום את הצרפתי בהתאחדות ולאחר מכן גם באירופה.
מניח שעד שמיגל יחזור לפחות זר אחד (קורוהוט) אולי שניים (אולי גם פקהארט) כבר יעזבו ואז לא תהיה בעיה עם מכסת הזרים.
שואל שוב, אם הוציאו את מיגל מהרישום של ההתאחדות איך החוזה שלו עם באר שבע נמצא בתוקף? איך הוא מקבל משכורת ואת כל התנאים שהוא זכאי להם אם מבחינה פורמלית הוא לא רשום בהתאחדות כשחקן הפועל באר שבע?
אם הוא רק לא רשום בבאר שבע הוא עדיין שייך למועדון או שהוא יכול לחתום בהעברה חופשית איפה שבא לו? סתם מעניין מה המעמד הפורמלי שלו.
אפשר לעשות את זה בכל חלון העברות? כלומר לשחק עם רישום הזרים כמה שרוצים ולשנות בין חלון לחלון? כלומר תיאורטית אני יכול להחתים כמה זרים שאני רוצה ובכל חלון רישום בקיץ או בינואר לרשום לליגה את השישה שבא לי?

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

כתבה מוואלה! ספורט, התקנון קובע: ויטור ישוב מהקפאה בחלון ההעברות, או בעונה הבאה

https://sports.walla.co.il/item/3171816 ... cialbutton" onclick="window.open(this.href);return false;

כתבה מאוד ברורה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

South Boy כתב:
שואל שוב, אם הוציאו את מיגל מהרישום של ההתאחדות איך החוזה שלו עם באר שבע נמצא בתוקף? איך הוא מקבל משכורת ואת כל התנאים שהוא זכאי להם אם מבחינה פורמלית הוא לא רשום בהתאחדות כשחקן הפועל באר שבע?
אם הוא רק לא רשום בבאר שבע הוא עדיין שייך למועדון או שהוא יכול לחתום בהעברה חופשית איפה שבא לו? סתם מעניין מה המעמד הפורמלי שלו.
אפשר לעשות את זה בכל חלון העברות? כלומר לשחק עם רישום הזרים כמה שרוצים ולשנות בין חלון לחלון? כלומר תיאורטית אני יכול להחתים כמה זרים שאני רוצה ובכל חלון רישום בקיץ או בינואר לרשום לליגה את השישה שבא לי?
אתם סתם עושים את זה מסובך אחי,
קבוצה שמקפיאה שחקן למעשה אומרת להתאחדות אנחנו כרגע לא רוצים להשתמש בשחקן x ולכן אל תרשמו אותו בטפסי ההתאחדות.

החוזה מול השחקן לא מתבטל מעצם ההקפאה אלא רק הרישום בהתאחדות. על מנת שקבוצות לא יעשו מזה מסחרה הוחלט כסנקציה, ששחקן שהוקפא יוכל לחתום בכל קבוצה אחרת ולדרוש את מלוא חוזהו.

במקרה שלנו, מיגל והמועדון אני מניח שהוסיפו נספח לחוזה בניהם בו מצויין כי ההקפאה היא זמנית ובתיאום שני הצדדים וכי הזכויות של שני הצדדים לא ייפגעו.

אם מחר מיגל מחליט לדפוק ברז ולחתום בקבוצה אחרת הנושא יידון במוסד לבוררות שם הוא בסבירות גבוהה יפסיד מכיוון שהוא (אני מאמין) חתם על מסמך שבו הוא מצהיר שהחוזה מול המועדון מתקיים כרגיל ושההקפאה נעשתה על דעת שני הצדדים.

בקיצור אין מה להבהל, בירוקרטיה נטו.

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

zivmay כתב:https://www.youtube.com/watch?v=aRQKhnqDitE

סרטון קטן של הבחור.
לא הראת כלום חוץ מזה שזה ליגה של נגרים,אחד התקצירים הכי מצחיקים שיצא לי לראות בחיים, לטעמי בשיא הכנות המערך סקאוטינג שלנו בלי לזלזל באף אדם , פשוט לא מספיק לאלופה וזה הוכיח את עצמו לא פעם....

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

שאלה פחות קשורה, יש מצב שאנחנו המצאנו את הביטוי נגר? בחיים לא נתקלתי בלא בארשבעי שמכיר תמושג

שלח תגובה