היכונו לדעיכה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: היכונו לדעיכה.

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב: אגב אורן עכשיו אתה מבין למה גם עם הניגרים שלנו לא מוכנים להשתולל?
שניהם ביחד יכולים להגיע לעלויות של 10 מליון שקל!!
מבין מצוין אח וחשבתי על זה לעומק.
לא חושב שמכירה של טוני ואוגו ב 5 מיליון יורו (ביחד, במקרה הטוב) הוא צעד גרוע למועדון מבחינת הטווח הרחוק, אבל -

הייתי מעדיף לראות אותם מאריכים חוזה ואת הקבוצה מקצצת במקומות אחרים, משתחררת מחוזים של שחקנים שלא תורמים, לא משלמים לכל אייבינדר ובן שהר 360 ו 500 לעונה.

בכל מקרה,כל החלטה שתתקבל תהיה הגיונית ויהיו לה את השיקולים המקצועיים והכלכליים שלה.
מקצועית, לאבד את אוגו וטוני בקיץ אחד זה הרבה יותר מדי, מאמין שבמועדון חושבים על הכל וימצאו את הנוסחה המאזנת.
זו גם אגב יכולה להיות הסיבה להחתמות של זרים חופשיים בשכר של 200-250 לעונה, מקצצים איפה שאפשר כדי לתת יותר למי שצריך, הלוואי וזה המצב.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא ממש מבין איך ההודעה הזו (אחלה ניתוח) נוגעת אליי.
תעקוב אחר ההודעות שלי, אני מגדולי התומכים בשפיות כלכלית וגם בנושא של טוני ואוגו רשמתי יותר מפעם אחת שאם טוני רוצה חוזה של 800 אלף יורו הוא מוזמן לחפש אותו מעבר לים. כנ"ל אוגו. בטח כשהם מומסים כישראלים.
אישית אני חושב שמועדון כמו שלנו גם צריך לעשות אקזיט, ויש מצב שהגיעה השעה לעשות צ'ק אאוט על שניהם אם הם לא מוכנים לחתום בשכר סביר. נניח 400-500.

הביקורת שלי על החתמת סטו היא מקצועית נטו.
חושב שהיה צריך להגיע שחקן מסוג אחר. אם אוגו נשאר, לא מבין למה היה צריך לבזבז על קבהא, כבר אפשר להישאר עם וובה בקצה הרוטציה וזהו.
לכן אני גם בעד למכור את אלו בקיץ הבא אם ויטור חוזר לכשירות מלאה.
ויטור, צדק, טאהא ואלחמיד זה יותר מדי איכות להושיב על הספסל/יציע, היצע הדקות לא מספק. אלחמיד מגן נהדר, טוב מאלו ויכול לשמש כבלם/מגן ובכך להגדיל את מכסת הדקות של כל אחד ולהוריד מתחים.
אין סיבה להשקיע מיליון יורו למגן שיושב על הספסל.

בואו נראה מה המהלכים הבאים ואיך סטו ייראה על הדשא.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

נראה לי קצת הגזמתם עם הפיירפליי.
קודם כל זה מתייחס לתקציב שחקנים, עכשיו אני בספק אם תקציב השחקנים שלנו הוא 90-80 מיליון.
שנית, משנת 2016, מותר לנו להפסיד עד 30 מיליון יורו בשלוש שנים ( ביחד), עוד פעם, אני בספק אם אנחנו במצב גרעון שמדגדג 130 מיליון שקל ב3 שנים ( במיוחד אחרי השנתיים האחרונות).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אורן, הנושא ברור ומובן.
אחת הסיבות שהתרעתי שוב ושוב על ההכנה הלקויה שלנו קשורה בדיוק בזה.
עונה ללא אירופה היא מכה קשה עבור הפועל באר שבע ולא כולם מבינים את זה. לכן צריך להיערך בהתאם.

המועדון צריך לדעת לבחור את המלחמות שלו. האם לשדרג את הניגרים, האם להביא זרים מוכחים, כמה להשקיע על ישראלים וכו.
לצערי מסתובבים אצלנו יותר מדי שחקנים שמקבלים הרבה מעבר למה שהם שווים ומנפחים את התקציב. זה ללא ספק צריך להיפסק.

ובכל זאת, אין סיבה שלא נצליח למצוא זרים ראויים ויותר מכך בסכומים של 300-350 אלף יורו שאמורים להיות תואמים לתקציב שלנו. אני לא חושב שאנחנו במקום שמצריך התפשרות על כל מיני שמות לא מוכחים ומציאות שלך תדע מה תקבל מהם.

בסוף מדובר על שני נושאים שמזינים אחד את השני. אתה צריך שחקנים טובים כדי לייצר הצלחות, וצריך הצלחות כדי לייצר הכנסות שיאפשרו לך להביא שחקנים טובים. צריך לדעת לשמור על האיזון העדין הזה, גם אם זה אומר לשדרג חוזים לאותם שחקנים שמייצרים לך את ההצלחות ששוות כסף או לתת כאלה לשחקנים חדשים ויקרים יחסית שיכולים לקחת אותך צעד נוסף קדימה, אחרת ההפסד עלול להיות גדול הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב: מבין מצוין אח וחשבתי על זה לעומק.
לא חושב שמכירה של טוני ואוגו ב 5 מיליון יורו (ביחד, במקרה הטוב) הוא צעד גרוע למועדון מבחינת הטווח הרחוק, אבל -

הייתי מעדיף לראות אותם מאריכים חוזה ואת הקבוצה מקצצת במקומות אחרים, משתחררת מחוזים של שחקנים שלא תורמים, לא משלמים לכל אייבינדר ובן שהר 360 ו 500 לעונה.

בכל מקרה,כל החלטה שתתקבל תהיה הגיונית ויהיו לה את השיקולים המקצועיים והכלכליים שלה.
מקצועית, לאבד את אוגו וטוני בקיץ אחד זה הרבה יותר מדי, מאמין שבמועדון חושבים על הכל וימצאו את הנוסחה המאזנת.
זו גם אגב יכולה להיות הסיבה להחתמות של זרים חופשיים בשכר של 200-250 לעונה, מקצצים איפה שאפשר כדי לתת יותר למי שצריך, הלוואי וזה המצב.
השפיות חוזרת לשחק תפקיד.
אני חושב שלכולם נפל האסימון שקבוצת כדורגל בישראל לא יכולה להעמיד תקציב של יותר מ70-80 מליון.
ושאני אומר כולם אני בעיקר מתכוון לשלושת הטנורים:שחר,אלונה ומיץ.
הקנדי בכלל סיפרו לו סיפורים על ליגת האלופות,עלה ומצא עצמו בגרעון טילים.
לכן הכל מתחיל לחזור לקדמותו.
תקרת ההכנסות של הקבוצות לא תגדל מעבר למה שיש להם וגם אם כן לא בסכום ששווה השתוללות.
נכון שלאבד את אוגו טוני זו פרבילגיה גדולה מדי,אבל לפעמים שווה להקריב עונה בשביל הבאות אחריה.
מה שכן המועדון יצטרך לקבל החלטה במהרה.
להיכנס לעונה אחרונה בחוזה מבלי למכור או להאריך חוזה זה מתכון לים של באלגן,שמועות ואי שקט.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

yossi כתב:לא ממש מבין איך ההודעה הזו (אחלה ניתוח) נוגעת אליי.
תעקוב אחר ההודעות שלי, אני מגדולי התומכים בשפיות כלכלית וגם בנושא של טוני ואוגו רשמתי יותר מפעם אחת שאם טוני רוצה חוזה של 800 אלף יורו הוא מוזמן לחפש אותו מעבר לים. כנ"ל אוגו. בטח כשהם מומסים כישראלים.
אישית אני חושב שמועדון כמו שלנו גם צריך לעשות אקזיט, ויש מצב שהגיעה השעה לעשות צ'ק אאוט על שניהם אם הם לא מוכנים לחתום בשכר סביר. נניח 400-500.

הביקורת שלי על החתמת סטו היא מקצועית נטו.
חושב שהיה צריך להגיע שחקן מסוג אחר. אם אוגו נשאר, לא מבין למה היה צריך לבזבז על קבהא, כבר אפשר להישאר עם וובה בקצה הרוטציה וזהו.
לכן אני גם בעד למכור את אלו בקיץ הבא אם ויטור חוזר לכשירות מלאה.
ויטור, צדק, טאהא ואלחמיד זה יותר מדי איכות להושיב על הספסל/יציע, היצע הדקות לא מספק. אלחמיד מגן נהדר, טוב מאלו ויכול לשמש כבלם/מגן ובכך להגדיל את מכסת הדקות של כל אחד ולהוריד מתחים.
אין סיבה להשקיע מיליון יורו למגן שיושב על הספסל.

בואו נראה מה המהלכים הבאים ואיך סטו ייראה על הדשא.
מחילה התבלבלתי בינך לבין היוזר yakar ששאל איך זה נוגע אלינו.
אין לי בעיה עם הביקורת שלך אח נהנה לקרוא אותך גם כשאתה מאדיר וגם כשאתה מבקר.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

zivmay כתב:נראה לי קצת הגזמתם עם הפיירפליי.
קודם כל זה מתייחס לתקציב שחקנים, עכשיו אני בספק אם תקציב השחקנים שלנו הוא 90-80 מיליון.
שנית, משנת 2016, מותר לנו להפסיד עד 30 מיליון יורו בשלוש שנים ( ביחד), עוד פעם, אני בספק אם אנחנו במצב גרעון שמדגדג 130 מיליון שקל ב3 שנים ( במיוחד אחרי השנתיים האחרונות).
תקרא את המגילה שרשמתי אחי ותבין שזה עכשיו לא נוגע אלינו אבל תוך שנתיים יכול לגעת אלינו בלי יותר מדי בעיות.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב:אורן, הנושא ברור ומובן.
אחת הסיבות שהתרעתי שוב ושוב על ההכנה הלקויה שלנו קשורה בדיוק בזה.
עונה ללא אירופה היא מכה קשה עבור הפועל באר שבע ולא כולם מבינים את זה. לכן צריך להיערך בהתאם.

המועדון צריך לדעת לבחור את המלחמות שלו. האם לשדרג את הניגרים, האם להביא זרים מוכחים, כמה להשקיע על ישראלים וכו.
לצערי מסתובבים אצלנו יותר מדי שחקנים שמקבלים הרבה מעבר למה שהם שווים ומנפחים את התקציב. זה ללא ספק צריך להיפסק.

ובכל זאת, אין סיבה שלא נצליח למצוא זרים ראויים ויותר מכך בסכומים של 300-350 אלף יורו שאמורים להיות תואמים לתקציב שלנו. אני לא חושב שאנחנו במקום שמצריך התפשרות על כל מיני שמות לא מוכחים ומציאות שלך תדע מה תקבל מהם.

בסוף מדובר על שני נושאים שמזינים אחד את השני. אתה צריך שחקנים טובים כדי לייצר הצלחות, וצריך הצלחות כדי לייצר הכנסות שיאפשרו לך להביא שחקנים טובים. צריך לדעת לשמור על האיזון העדין הזה, גם אם זה אומר לשדרג חוזים לאותם שחקנים שמייצרים לך את ההצלחות ששוות כסף או לתת כאלה לשחקנים חדשים ויקרים יחסית שיכולים לקחת אותך צעד נוסף קדימה, אחרת ההפסד עלול להיות גדול הרבה יותר.
מסכים עם הגישה שלך בגדול ושבמועדון צריכים למצוא את האיזון הזה, פחות מסכים עם הביקורת על המהלך כשאנחנו לא יודעים מה מתוכנן בדיוק.
נשפוט את הזרים אחרי שנראה, רזומה לא מעיד על כלום וצריכים לתת קרדיט לצוות המקצועי וההנהלה כי עובדים שם אנשים שיודעים מה הם עושים.
אם הפרסומים היו על 350k שכר לסטו היית יותר רגוע? זה עדיין יהיה אותו שחקן, חכה קצת אח יקר ובסוף החלון נוכל להעביר ביקורת מבוססת הרבה יותר.

עד שלא נגמר החלון אין לדעת ולפסול שחקן ולקרוא לו נגר לפני שראינו אותו דקה על הדשא זו גישה מוטעית לטעמי, במיוחד אחרי ההישגים שהגענו אליהם בשנים האחרונות.

בכל מקרה אני בטוח שבמועדון עושים הכל כדי למקסם את היכולות הכלכליות ולהביא לתפוקה מקצועית מקסימלית ואני חושב שהם הרוויחו את האמון העיוור שלי בפן המקצועי ביושר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב: מסכים עם הגישה שלך בגדול ושבמועדון צריכים למצוא את האיזון הזה, פחות מסכים עם הביקורת על המהלך כשאנחנו לא יודעים מה מתוכנן בדיוק.
נשפוט את הזרים אחרי שנראה, רזומה לא מעיד על כלום וצריכים לתת קרדיט לצוות המקצועי וההנהלה כי עובדים שם אנשים שיודעים מה הם עושים.
אם הפרסומים היו על 350k שכר לסטו היית יותר רגוע? זה עדיין יהיה אותו שחקן, חכה קצת אח יקר ובסוף החלון נוכל להעביר ביקורת מבוססת הרבה יותר.

עד שלא נגמר החלון אין לדעת ולפסול שחקן ולקרוא לו נגר לפני שראינו אותו דקה על הדשא זו גישה מוטעית לטעמי, במיוחד אחרי ההישגים שהגענו אליהם בשנים האחרונות.

בכל מקרה אני בטוח שבמועדון עושים הכל כדי למקסם את היכולות הכלכליות ולהביא לתפוקה מקצועית מקסימלית ואני חושב שהם הרוויחו את האמון העיוור שלי בפן המקצועי ביושר.
הסברתי מספר פעמים שאין לי בעיה אישית עם השחקן. הביקורת שלי היא לא כלפיו והלוואי שיתברר כסיפור הצלחה.
הביקורת הייתה נטו על דרך הפעולה שבוחר המועדון, שלוקח הימורים גדולים מדי לטעמי.

מעבר לכך, בסיום העונה הייתה סוג של תמימות דעים על שתי נקודות תורפה עיקריות. קישור מרכזי, בדגש על דינמיות ויכולת להוציא התקפות, ומשחק ההתקפה, יש שיגידו צד ימין ויש שיגידו חלוץ. יש שיגידו גם וגם.

נכון לנקודת הזמן הזאת אף אחת מהנקודות הנ"ל לא שודרגה. אולי אפילו ההפך. כל זה כשאנחנו קצרים בזרים וישראלים אין ממש בנמצא. על כך גם עיקר הביקורת.

בכל מקרה, יש עוד זמן לחלון ובטוח שעוד יהיו התפתחויות.
נחכה ונראה לאן הקיץ הזה ייקח אותנו.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אתם יודעים שיש לנו את הישראלים הכי טובים בליגה בכל עמדה כולל מחליפים, את המאמן הכי טוב בארץ בפער והאצטדיון הכי ביתי בהיסטוריה, נכון?
היכונו לדעיכה עלק...
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

אסי, דגים כתב:אתם יודעים שיש לנו את הישראלים הכי טובים בליגה בכל עמדה כולל מחליפים, את המאמן הכי טוב בארץ בפער והאצטדיון הכי ביתי בהיסטוריה, נכון?
היכונו לדעיכה עלק...
קודם כל אתה יכול להביע דעה בלי נימה של זלזול
לא כולם חייבים לחשוב כמוך.
דבר שני, ההודעה שלך מסבירה את הטיעון שלי הכי הרבה.
יהיר, מתנשא, וחושב שהכל יבוא מאליו.
וזה בדיוק הלך הרוח בפורום ומזה אני הכי מפחד,
חטא היוהרה הוא החטא הכי גדול בכדורגל .

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

נתי כתב: קודם כל אתה יכול להביע דעה בלי נימה של זלזול
לא כולם חייבים לחשוב כמוך.
דבר שני, ההודעה שלך מסבירה את הטיעון שלי הכי הרבה.
יהיר, מתנשא, וחושב שהכל יבוא מאליו.
וזה בדיוק הלך הרוח בפורום ומזה אני הכי מפחד,
חטא היוהרה הוא החטא הכי גדול בכדורגל .
חס וחלילה, זה ממש לא מה שהתכוונתי, מצטער אם נתפס כך. רק ניסיתי להראות את הצד החיובי בקיץ הזה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

ForeverRed כתב: שים לב מה כתבתי.
במשך חודש וחצי אנחנו מדברים על כך שהקבוצה לא חדה, לא מזיזה דברים ולא מוכנה לאירופה.
אחד הנימוקים שכולנו קיבלנו כסיבה מוצדקת לכך היה שזרים טובים לוקח זמן להביא. שעוד מוקדם.
בסוף מסתבר שהזרים שמגיעים הם לא כאלה שבהכרח מצריכים המתנה. זרים של סביבות ה-200 אלף יורו לעונה, בעלי רזומה סביר מינוס שיכלו להגיע גם לפני חודש.
אז למה חיכו עד עכשיו?

יכול להיות שהגזמתי עם התיאורים (לא בטוח בכלל). זה היה מתסכול.
אני לא מצליח להבין מה קורה בקיץ הזה, מודה.
ונכון שלא נהיה אלופים לנצח, אבל דווקא בתקופה כזאת שרוב הסגל כבר קיים, שמכבי ת"א מסובכת עם הפייר פלאי ומכבי חיפה לא בתמונה הייתה לנו הזדמנות לעשות כמה מהלכים שיקבעו אותנו חזק למעלה לשנתיים שלוש קדימה.
בינתיים זה מרגיש הפוך וחבל.
עם מה שרשמת מקודם היה לי קשה להתחבר, לדברים האלה אני מתחבר לחלוטין.
אף אחד לא אומר שהכל רע, רק לא ברור מה בעצם מנסים לעשות בקבוצה ואיך זה ששני העמדות אולי הכי בעיתיות ביחס לשנה שעברה (ווינגר ימין וחלוץ) הם גם ה2 שאף אחד לא מדבר עליהם כמועמדות לחיזוק בכלל.

עכשיו תגידו לי האסלנבייק וסבע, כל עוד הם לא פה זה לא מעניין כמה התעניינו בהם, לא הצליחו איתם? היו חייבים להביא זר אחר שנמצא ברשימות.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

RedHell כתב:
אף אחד לא אומר שהכל רע, רק לא ברור מה בעצם מנסים לעשות בקבוצה ואיך זה ששני העמדות אולי הכי בעיתיות ביחס לשנה שעברה (ווינגר ימין וחלוץ) הם גם ה2 שאף אחד לא מדבר עליהם כמועמדות לחיזוק בכלל.

עכשיו תגידו לי האסלנבייק וסבע, כל עוד הם לא פה זה לא מעניין כמה התעניינו בהם, לא הצליחו איתם? היו חייבים להביא זר אחר שנמצא ברשימות.
אולי זה לא אידיאלי המצב אבל יש מצוי ויש רצוי.
אני בטוח שרצו אחרת ואולי שינו תוך כדי תנועה.
מה שמרגיע אותי זה שתמיד חושבים קדימה ולא שולפים מהמותן

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RedHell כתב:

סתם משער. ייתכן והקבוצה יודעת יותר מאיתנו מה קורה עם אותם שמות שכרגע לא נראים ראליים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה