ביזיון
Re: ביזיון
לאן בדיוק בניון סחב את הנבחרת? לאיזה הצלחות? אין ויכוח על כשרונו אבל סרט הקפטן צריך להיות על ידו של בן אדם אחר, בן אדם שמתנהג אחרת, לכן גם ברקוביץ לא יכל להיות קפטן, אנשים שנויים במחלוקת וכאלה שהם לא מבינים את מעמדם לא יכולים להיות מודל לחיקוי לאלפי ילדים.
אני מופתע מתגובתך אריק, האם החזקתה באותה דיעה שהוא סירב לצאת שמספרו הונף אל על בקדנציה של אלי כהן?
ולכל הילדים ששואלים 'מי ינהיג את הנבחרת' אם לא בניון, לא אלמן ישראל, ואין אחד שאין לו תחליף,נקטו פה בכמה שמות, ומכיוון שבאמת בניון הוביל אותנו כל 4 שנים למונדיאל, וכל שנתיים ליורו, אני באמת לא רואה מי יכול להחליף אותו.
לגבי העניין של אסולין, דיעתי לא שונה לגביו אם נהג כך, אין פה עניין אישי.
אני מופתע מתגובתך אריק, האם החזקתה באותה דיעה שהוא סירב לצאת שמספרו הונף אל על בקדנציה של אלי כהן?
ולכל הילדים ששואלים 'מי ינהיג את הנבחרת' אם לא בניון, לא אלמן ישראל, ואין אחד שאין לו תחליף,נקטו פה בכמה שמות, ומכיוון שבאמת בניון הוביל אותנו כל 4 שנים למונדיאל, וכל שנתיים ליורו, אני באמת לא רואה מי יכול להחליף אותו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אריק, אני מבין שאתה מאוד מאוד אוהב את יוסי, אבל ככה לא מתנהג מנהיג אמיתי.אריק כתב:שום ביזיון ושום נעליים. יכול להיות שבניון היה צריך להיות רגוע יותר אבל כאחד שסוחב
את הנבחרת על הגב שלו, שמקבל 200 זריקות לפני כל משחק, שמקריב את הקריירה האישית
שלו בשביל הנבחרת ומסנגר על המאמן העלוב הזה כבר 3 שנים, אפשר להבין את ההתנהגות, לא להסכים.
רמי וייץ הגזים, בסה"כ הוא ירד מהמגרש, שאל למה החליפו אותו וסינן קללת עצבים שלא כוונה
אישית לאף אחד. מי שצריך להתבייש זה אדון קשטן שעשה חילוף לא מקצועי בעליל שמטרתו היתה
להסיט את האש מכיוונו לכיוון בניון, אבל הוא לא יצליח לבלבל אותנו, הוא נכשל בגדול ועשה את
אחד הקמפיינים העלובים בתולדות הכדורגל עם ההגרלה הקלה ביותר.
גם אם יוסי הרגיש שהחילוף לא מוצדק, הוא לא התנהג כמנהיג והראה שהוא לא מסוגל להנהיג.
יוסי היה צריך לצאת, לסמן משהו כדי להעיר את הקהל, ללכת לשחקנים בנבחרת ולהלהיב אותם, לעמוד צמוד לספסל ולצעוק בלי הפסקה. במקום זה יוסי בחר להתנהג כפי שהתנהג, לא ראוי.
אני מבין את הרגשות של יוסי, אבל זה בדיוק ההבדל בין שחקן רגיל בנבחרת (גם סופר מוכשר כמו בניון) לבין מנהיג אמיתי. היכולת לשים את עצמך בצד, את האגו שלך בצד, ולחשוב על טובת הנבחרת ועל טובת שחקני הנבחרת שרואים כיצד הקפטן שלהם מתנהג.
תאמין לי שאם יוסי היה יוצא החוצה, זורק משהו מדרבן לשחקנים, לקהל, ממשיך לצעוק ולדרבן מהספסל, קשטן עדיין היה מקבל המון המון ביקורת על החילוף, ויוסי היא מתנהג כמו מנהיג אמיתי.
אבל זה בסדר, לא כולם יכולים להנהיג.
כולם מצפים מיוסי בגלל שמדובר בשחקן הישראלי הטוב ביותר אי פעם, גם לקחת את הנבחרת על הגב מבחינה מקצועית, וגם מבחינה מנהיגות, אבל זה לא אפשרי במקרה של יוסי.
לאורך ההיסטוריה אפשר לראות שהמנהיגים הגדולים ביותר לא היו בהכרח השחקנים הטובים ביותר בקבוצה שלהם מבחינה מקצועית. בתקופה של רביבו וברקוביץ' בנבחרת טל בנין האפור יחסית לצמד הנ"ל היה המנהיג והקפטן. ביוניטד כשזכינו בטראבל רוי קין היה הקפטן, גם הוא אפור יחסית לגיגס, סקולס בקהאם. אפילו בבאר שבע לאורך שנים סתיו אלימלך, עוד שחקן יחסית אפור כשבעונת הגביע למשל שיחקו כאן שחקנים כמו חלילוביץ', רוסו וגדי חזות היה הקפטן.
אני חושב שעדיף להוריד מהגב של יוסי את כל נושא המנהיגות והנהגת הנבחרת כקפטן, ולתת לו להתעסק בצד המקצועי. בליברפול, עם דמות כמו ג'אררד לידו, הוא בולט מבחינה מקצועית גם בפעולות אישיות שלו, בצורה הרבה יותר טובה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אמרתי שאני מבין את ההתנהגות של יוסי, יחד עם זאת גם ציינתי שלא צריך להסכים לזה.
בניון מנהיג את הנבחרת כמה כמה שנים טובות ובסה"כ אתם לוקחים את המקרה הזה בצורה
קיצונית מדי. להבדיל מהמקרה עם אלי כהן כאן מדובר בכעס שאחרי חילוף. זה שאדון סיני
אוהב לשחק אותה גנגסטר וקם על בניון תרם לכל הבלאגן לא מעט. בניון לא מנהיג בנבחרת כי
יש לו יכולות כאלה אלא כי אין אף אחד אחר, מעבר לכך רבים יעידו ששנים לא היה קפטן שידע
לחבר טוב יותר בין השחקנים, להקרין שקט על כולם, לחנוך את הצעירים ועוד. אבל זה אופייני
לאוהד הבאר-שבעי הממוצע לחשוב שחור ולבן, פסטיבל או קרנבל, צל"ש או טר"ש.
אוהב לשחק אותה גנגסטר וקם על בניון תרם לכל הבלאגן לא מעט. בניון לא מנהיג בנבחרת כי
יש לו יכולות כאלה אלא כי אין אף אחד אחר, מעבר לכך רבים יעידו ששנים לא היה קפטן שידע
לחבר טוב יותר בין השחקנים, להקרין שקט על כולם, לחנוך את הצעירים ועוד. אבל זה אופייני
כן הוא סוחב את האפסים בכחול לבן - כבר תקופה שהנבחרת כמה ונופלת על יוסי , מתי הנבחרת הצליחה?? שאתה שואל לאיזה הצלחות הוא סחב את הנבחרתsumsum כתב:לאן בדיוק בניון סחב את הנבחרת? לאיזה הצלחות? אין ויכוח על כשרונו אבל סרט הקפטן צריך להיות על ידו של בן אדם אחר, בן אדם שמתנהג אחרת, לכן גם ברקוביץ לא יכל להיות קפטן, אנשים שנויים במחלוקת וכאלה שהם לא מבינים את מעמדם לא יכולים להיות מודל לחיקוי לאלפי ילדים.
העצבים באו מאהבה לנבחרת כמו שהוא בכה בשער השויון של הלטבים בחוץ!

- Sir Alex Ferguson
אריק, לפני המשחק ביוון יוסי היה עסוק בראיון העיתונאי שעשו איתו בשלמה שרף, בתקשורת הישראלית, באלף ואחד דברים. אני באמת אוהב את הבחור, אבל קשה לי להאמין שיוסי יכול לסחוב על הגב את הנבחרת גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת מנהיגות.אריק כתב:אמרתי שאני מבין את ההתנהגות של יוסי, יחד עם זאת גם ציינתי שלא צריך להסכים לזה.
בדיוק כמו ההרחקה של רביבו מול דנמרק בתחילת המשחק, והסמליות שלה מבחינת "רביבו כמנהיג בנבחרת" ככה ההתנהגות של בניון היום סימלה משהו.
תן לבחור להתעסק בכדורגל נטו, את זה הוא יודע יותר טוב מכולם. תן למישהו אחר, אפור יותר, להתעסק בכל הקומבינות, הראיונות והלחצים כקפטן. שכשחקן אחד מקבל כל כך הרבה אחריות, זה גורם לו כמו היום, להיכשל גם כמנהיג של הנבחרת כקפטן וגם כמנהיג של הנבחרת מבחינה מקצועית.
בליברפול, בלי קשר לשחקנים שמשחקים איתו, בניון נראה שמח יותר, משוחרר יותר. גם בפעולות אישיות שלו, במבצעים אישים שלו, בניון בולט יותר ומשוחרר יותר.
בנבחרת הוא נראה כאילו יש לו שקים על הגב. במשחק קריטי כמו היום בניון היה חייב להיות ב2 דרגות מעל היתר בגלל היכולות שלו, וזה לא היה ככה.
לדעתי, מספיק שהקהל וכל המדינה חונקים אותו מציפיות מבחינה מקצועית, לא היה צריך להוסיף עליו גם את הנושא של הנהגת הנבחרת גם מבחינה מנטלית של קפטן.
אבל שוב, זה דעתי.
כנראה שאני לא היחיד שהבין למה בניון הוחלף
https://www.one.co.il/Article/143737.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/143737.html" onclick="window.open(this.href);return false;
החילוף הוא בכלל לא העניין פה. ברור שהחילוף היה טיפשי ובלי שום מחשבה קדימה (אולי חוץ מזאת שאתה וברקו ציינתם).אריק כתב:כנראה שאני לא היחיד שהבין למה בניון הוחלף
ההתנהגות של שחקן שכל יומיים מרשה לעצמו לצאת לתקשורת ולבקר את כולם זה העניין היחיד, בניון עשה מעשה שיהווה כתם ענק עליו.
אני מסכים שמשאר המשחקים שנותרו בקמפיין יוסי צריך להיות מושהה.
רק אהבה תנצח...
ברקוביץ כל מילה ב-ס-ל-ע!!!!אריק כתב:כנראה שאני לא היחיד שהבין למה בניון הוחלף
קשטן מאמן פחדן הוא לא העז כל הקמפיין הזה וגם לא קמפיינים קודמים
אם נגד לטביה שאתה בפיגור אתה מוציאי את בניון כדי להפיל
עליו את התיק זה מראה כמה הוא מאמון ובנאדם אפס.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא יכלתי להגיד את זה יותר טוב!!! ב-ד-י-ו-ק!אריק כתב:שום ביזיון ושום נעליים. יכול להיות שבניון היה צריך להיות רגוע יותר אבל כאחד שסוחב
את הנבחרת על הגב שלו, שמקבל 200 זריקות לפני כל משחק, שמקריב את הקריירה האישית
שלו בשביל הנבחרת ומסנגר על המאמן העלוב הזה כבר 3 שנים, אפשר להבין את ההתנהגות, לא להסכים.
רמי וייץ הגזים, בסה"כ הוא ירד מהמגרש, שאל למה החליפו אותו וסינן קללת עצבים שלא כוונה
אישית לאף אחד. מי שצריך להתבייש זה אדון קשטן שעשה חילוף לא מקצועי בעליל שמטרתו היתה
להסיט את האש מכיוונו לכיוון בניון, אבל הוא לא יצליח לבלבל אותנו, הוא נכשל בגדול ועשה את
אחד הקמפיינים העלובים בתולדות הכדורגל עם ההגרלה הקלה ביותר.
מאמן קטן ופחדן.
בנושא בניון מיצית הכל, אין אפילו מה להוסיף.
אין ספק שהדג מסריח מהראש וכל ההתאחדות רקובה...אבל!!
עם בית כזה גם המקום הכי רקוב היה צריך להצליח...אבל הוא לא. כי יש מאמן חמור ופחדן!
הרכב וסגל הזויים שלא קשורים לשטח. שנתיים קולאוטי ותמיר כהן לא רואים דשא ומוזמנים באופן קבוע לנבחרת. פתאום כשהתחילו לשחק בליגות (בונדסליגה ופרמייר ליג!!) הם לא מוזמנים.
עומר גולן וגל אלברמן הפתח-תקוואים שלא רואים דשא בקבוצות שלהם עולים בהרכב ומתבזים.
זיו משחק בליגה הראשונה בבלגיה אבל יובל 'שום קשר למקצוע' שפונגין בהרכב.
'רציתם כיאל' דפק לנו את הקמפיין לפני כמה חודשים, אז למה שלא ניתן לו להמשיך???
וכמובן שחייבים לפתוח עם שני קשרים אחוריים נגד הנבחרת האימתנית מלטביה כשחייבים ניצחון.
וכשאנחנו בפיגור וחייבים שני שערים הכי הגיוני להוציא את השחקן היחיד בנבחרת שיכול להביא גול מכלום ולהשאיר שני נגרים על המגרש בקישור האחורי.
פשוט גועל נפש.
כמה מעצבן, התנהלות כל כך שערוייתית.
העיקר שהכסף דופק בחשבון של משה סיני הפאתטי.
ביזיון!!
אה וכן, גם ה'אוהדים' של הנבחרת גועל נפש.
די לבלבל את המוח. בניון היה ג-ר-ו-ע היום. קורה. ואם שחקן תופס יום חלש אפשר להחליף אותו והוא צריך להבין את זה.
ותעזבו את קשטן בשקט. מה, לא ברור שאחרי 17,345 מאמנים שמשיגים אותם תוצאות משהו אחר דפוק?
ותעזבו את קשטן בשקט. מה, לא ברור שאחרי 17,345 מאמנים שמשיגים אותם תוצאות משהו אחר דפוק?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
היה גרוע.yedidel כתב:די לבלבל את המוח. בניון היה ג-ר-ו-ע היום. קורה. ואם שחקן תופס יום חלש אפשר להחליף אותו והוא צריך להבין את זה.
ומסביבו מה? אפשר לחשוב שעשרת הכוכבים האחרים רקדו על המגרש וקאקה רק התיישב על הספסל וחיכה להזדמנות שלו.
יש לנו בניון. אין לנו משהו אחר. אתה לא מוציא שחקן כזה עם יכולות כמו שלו כשמדובר ב-20 הדקות האחרונות אולי של הקמפיין.
שוב, כמו שאמרתי...משהו אחר דפוק - אין בכלל ספק.
אבל עובדה שעם כל הקודמים הגעת יותר קרוב בבתים קשים יותר.
מבית כזה צריך לעלות גם אם הכל רקוב. אם רק היה צוות מקצועי שלא מורכב מעסקנים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
nitsande כתב: מעניין מאוד מה שאתה אומר... יותר מעניין מה דעתך על מקרה דומה (הרבה פחות גרוע) שקרה בשבוע שעבר במשחק של ב"ש כשליאור אסולין עשה פרצופים...
נכון שיוסי נותן הכול לנבחרת, נכון שיוסי מסנגר על קשטן בלי סוף אבל זה ממש לא נותן לו לגיטימציה להתנהג כמו שהוא התנהג.
להגיד שהוא רק ירד עם פרצוף חמוץ וסינן איזה קללה זה כמו להגיד שמלחמת עופרת יצוקה בעזה היה מבצע חפוז.
הבנאדם התנהג בצורה ביזיונית במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא קפטן!!! לא יכול להיות שהוא יגיד לקשטן לחכות עם החילוף, מי המאמן אתה או קשטן?
לא יכול להיות שהואיקלל מול מצלמות הטלוויזיה את המאמן הלאומי ועוד יתעמת כמו שהוא התעמת עם העוזר מאמן.
זה שקוראים לו בניון לא נותן לו חסינות! אםילו אחרי המקרה בראיון הוא לא הביע שום חרטה, לא סתאם ביזיון האמא של הביזיון והחוצפה שיש לשחקן הזה!
שיתבייש.
מצטרף.
תוסיפו לתקרית עם אלי כהן גם את התקרית עם דודו חפר והאוהדים ביציאה בזמנו, את האצבע המשולשת בשכונה לאוהדי בני יהודה, את התנועה המגונה לשער 2 בזמנו, והרי שמדובר בדפוס התנהגות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
קשקוש. כל מה שציינת קרה שהוא היה בגילאים 17.5-21 , ילד לכל דבר, במיוחד בהתחשבאורי אדום בנשמה כתב:
מצטרף.
תוסיפו לתקרית עם אלי כהן גם את התקרית עם דודו חפר והאוהדים ביציאה בזמנו, את האצבע המשולשת בשכונה לאוהדי בני יהודה, את התנועה המגונה לשער 2 בזמנו, והרי שמדובר בדפוס התנהגות.
ברמת העומס והציפיות שנדרשה מילדים ממוצעים בגילו לעומתו שכבר בגיל 17 נאלץ לסחוב קבוצה
שלמה וכמעט להשאירה לבד ליגה. מאז חלפו מעל 8 שנים ולא זכורה לי איזו תקרית או מקרה מיוחד.
ההיפך הוא הנכון, בניון זוכה להערכה רבה מעבר ליכולתו דווקא בשל התנהגותו המופתית, הצנועה והשקטה
שהובילה אותו לאן שהוא היום. לא קשטן, לא סיני וגם לא כמה פרשנים יצליחו להפוך את בניון לפרובלמט
כי הוא לא.
- Sir Alex Ferguson
1. לא חושב שישראל היא נבחרת מדהימה. כן חושב שמבית שמלא נבחרות בינוניות, היינו יכולים להיות הטובים מבין הבינוניות.
אני כן מאמין שהצורה שבה ישראל שיחקה הטורניר משקפת את דרכו של דרור קשטן, לטוב ולצערנו בעיקר לרע.
2. קשה לי להבין את הביקורת על עומר גולן. יש לו 3 גולים בקמפיין ועוד אחד שבמחלוקת בינו לבין ברדה.
גם אם הבחור לא מציג יכולת טובה במשחק, הוא הסקורר הטוב ביותר שיש לישראל להציע.
מדובר בחלוץ שמריח גולים ולדעתי הוא הבעיה האחרונה של הנבחרת.
3. כרגע בישראל יש בעיה קשה עם עמדות המגינים. ולכן, כפי שאמרתי, אולי עדיף לעלות עם 3 בלמים ולהרוויח שחקן בקישור או בהגנה.
גם תמיר כהן וגם כיאל חלשים מאוד במשחקי הנבחרת. האמת שאני גם לא חסיד של משחק עם 2 קשרים אחורים שאף אחד מהם לא יודע לתת פס קדימה או לתרום מבחינה התקפית. להציב באמצע הקישור את בניון למשל כפליימקר, ליד אחד כמו אלברמן שיקח עליו את העבודה הגנתית, לדעתי הרבה יותר הגיוני, וגם מפנה מקום באגף לשקחנים כמו ברוכיאן ובן סהר.
4. אני יודע שלהתאחדות קשה לשמוע את זה, אבל הגיע הזמן שהנבחרת תפסיק לשחק באיצטדיון רמת גן.
אם כל הכבוד ל40 אלף הצופים שיגיעו מקסימום פעם או פעמיים לאורך כל הקמפיין, עדיף לשחק במגרשים קטנים יותר שקרובים יותר לדשא כמו בלומפילד כדי ליצור אווירה חמה יותר במגרש.
גם כשרמת גן מלא יש הרגשה של ניכור וריחוק מהדשא והאקוסטיקה היא איומה.
הייתי גם חושב, כמו במקומות אחרים בעולם, להביא את הנבחרת, אפילו רק במשחקי ידידות או במשחקים מול נבחרות פחות אטרקטיביות, למקומות מחוץ למרכז הארץ כמו באר שבע וחיפה כדי ליצור התהלבות ולחבר את הנבחרת לעם.
אני זוכר למשל שבזמנו משחק ידידות של הנבחרת מול גרוזיה (שבו אם אני זוכר נכון נפצע קשות כפיר אודי) שמילא את האיצטדיון באשקלון ויצר באז אדיר והתלהבות רבה יחסית למשחק ידידות של הנבחרת.
5. אריק, כניראה שאתה לא מפנים, אף אחד לא חולק על היכולות המקצועיות של יוסי, ועל העובדה שמדובר בשחקן הטוב ביותר בישראל היום (וכפי שכבר אמרתי, כניראה הישראלי הטוב ביותר אי פעם), אלא על היכולות שלו לקחת על עצמו את ישראל לא רק מבחינה מקצועית אלא גם מבחינה מנטלית.
זה הרבה יותר מידי לטעמי עבור יוסי. וכן, לא משנה כמה תסובב את זה, גם אם יוסי כאב את החילוף אתמול, כאן בדיוק נמדד ההבדל בין שחקן נוסף בנבחרת, גם איכותי מבחינה מקצועית כמו יוסי, לקפטן הנבחרת שצריך לשמש דוגמא לאחרים.
יוסי היה חייב להתנהג בצורה אחרת, יוסי היה חייב לרדת מהמגרש ולגרום לחילוף שלו להיות הגורם המעורר של הנבחרת מבחינת הקהל והשחקנים. במקום זאת, החילוף שלו הפך להיות הדבר שכולם התעסקו בו בדקות הסיום, ולעוד גורם שגרם לחוסר מוטיבציה אצל השחקנים בסיום המשחק.
אני כן מאמין שהצורה שבה ישראל שיחקה הטורניר משקפת את דרכו של דרור קשטן, לטוב ולצערנו בעיקר לרע.
2. קשה לי להבין את הביקורת על עומר גולן. יש לו 3 גולים בקמפיין ועוד אחד שבמחלוקת בינו לבין ברדה.
גם אם הבחור לא מציג יכולת טובה במשחק, הוא הסקורר הטוב ביותר שיש לישראל להציע.
מדובר בחלוץ שמריח גולים ולדעתי הוא הבעיה האחרונה של הנבחרת.
3. כרגע בישראל יש בעיה קשה עם עמדות המגינים. ולכן, כפי שאמרתי, אולי עדיף לעלות עם 3 בלמים ולהרוויח שחקן בקישור או בהגנה.
גם תמיר כהן וגם כיאל חלשים מאוד במשחקי הנבחרת. האמת שאני גם לא חסיד של משחק עם 2 קשרים אחורים שאף אחד מהם לא יודע לתת פס קדימה או לתרום מבחינה התקפית. להציב באמצע הקישור את בניון למשל כפליימקר, ליד אחד כמו אלברמן שיקח עליו את העבודה הגנתית, לדעתי הרבה יותר הגיוני, וגם מפנה מקום באגף לשקחנים כמו ברוכיאן ובן סהר.
4. אני יודע שלהתאחדות קשה לשמוע את זה, אבל הגיע הזמן שהנבחרת תפסיק לשחק באיצטדיון רמת גן.
אם כל הכבוד ל40 אלף הצופים שיגיעו מקסימום פעם או פעמיים לאורך כל הקמפיין, עדיף לשחק במגרשים קטנים יותר שקרובים יותר לדשא כמו בלומפילד כדי ליצור אווירה חמה יותר במגרש.
גם כשרמת גן מלא יש הרגשה של ניכור וריחוק מהדשא והאקוסטיקה היא איומה.
הייתי גם חושב, כמו במקומות אחרים בעולם, להביא את הנבחרת, אפילו רק במשחקי ידידות או במשחקים מול נבחרות פחות אטרקטיביות, למקומות מחוץ למרכז הארץ כמו באר שבע וחיפה כדי ליצור התהלבות ולחבר את הנבחרת לעם.
אני זוכר למשל שבזמנו משחק ידידות של הנבחרת מול גרוזיה (שבו אם אני זוכר נכון נפצע קשות כפיר אודי) שמילא את האיצטדיון באשקלון ויצר באז אדיר והתלהבות רבה יחסית למשחק ידידות של הנבחרת.
5. אריק, כניראה שאתה לא מפנים, אף אחד לא חולק על היכולות המקצועיות של יוסי, ועל העובדה שמדובר בשחקן הטוב ביותר בישראל היום (וכפי שכבר אמרתי, כניראה הישראלי הטוב ביותר אי פעם), אלא על היכולות שלו לקחת על עצמו את ישראל לא רק מבחינה מקצועית אלא גם מבחינה מנטלית.
זה הרבה יותר מידי לטעמי עבור יוסי. וכן, לא משנה כמה תסובב את זה, גם אם יוסי כאב את החילוף אתמול, כאן בדיוק נמדד ההבדל בין שחקן נוסף בנבחרת, גם איכותי מבחינה מקצועית כמו יוסי, לקפטן הנבחרת שצריך לשמש דוגמא לאחרים.
יוסי היה חייב להתנהג בצורה אחרת, יוסי היה חייב לרדת מהמגרש ולגרום לחילוף שלו להיות הגורם המעורר של הנבחרת מבחינת הקהל והשחקנים. במקום זאת, החילוף שלו הפך להיות הדבר שכולם התעסקו בו בדקות הסיום, ולעוד גורם שגרם לחוסר מוטיבציה אצל השחקנים בסיום המשחק.
בניון, שלא במתכוון, נפל למלכודת שטמנו לו שני האדיוטים קשטן את סיני ושיתף איתם פעולה שלא במודע.
אם היה שותק - היה יכול לצאת מכל הסיפור הזה בכבוד, אבל כנראה שהגיעו מים עד נפש ויוסי, שעד עכשיו עשה הכל כדי לשחק בנבחרת גם כשהוא לא כשיר במאת האחוזים וגם כשזה היה יכול לפגוע לו במקום שקנה לעצמו בליברפול, כבר לא יכל להשלים עם הטיפשות של קשטן את סיני.
אני לא שופט ולא מציע לאף אחד לשפוט שחקן כמו יוסי, שהורד בצורה גסה כל כך מהמגרש כשברור לכל שאם יש מישהו שעוד כן יכול להציל משהו מהמשחק השערורייתי הזה - זה הוא.
אם היה שותק - היה יכול לצאת מכל הסיפור הזה בכבוד, אבל כנראה שהגיעו מים עד נפש ויוסי, שעד עכשיו עשה הכל כדי לשחק בנבחרת גם כשהוא לא כשיר במאת האחוזים וגם כשזה היה יכול לפגוע לו במקום שקנה לעצמו בליברפול, כבר לא יכל להשלים עם הטיפשות של קשטן את סיני.
אני לא שופט ולא מציע לאף אחד לשפוט שחקן כמו יוסי, שהורד בצורה גסה כל כך מהמגרש כשברור לכל שאם יש מישהו שעוד כן יכול להציל משהו מהמשחק השערורייתי הזה - זה הוא.
הפועל אני כבר משתגע