נעבור לחלק הרציני, את מי מעניין הנבחרת הזבל הזאתי בזמן שגלעד עדיין בשבי ?!
אכן תותח אבי לוזון.....חוץ ממך יש עוד אנשים שחושבים ככה???אני מקווה שלא כי אחרת מצבנו אבוד.שמעון א כתב:עזבו רגע את הקטע של הכישלון והביזיון...
המשחק היום זה אחד מהרגעים העצובים שאני זוכר. אני זוכר שבכיתי כשישראל הפסידה לקפריסין 3-2... או בגול של ברצוג בר"ג ב 1-1 דקה 90.... אבל היום זה היה שונה. היום אמנם לא בכיתי אבל זה היה הרגע הכי עצוב שאני זוכר של הנבחרת. לפחות בישבילי. כל הקטע הזה עם בניון וסיני, פשוט כואב הלב על המצב שלנו.
בקשר לקשטן - בד"כ אני טוען שזה לא כישלון כשישראל לא מעפילה לטורניר. אבל הפעם זה באמת נחשב לכישלון גדול כי הבית שקיבלנו זה בית קל! היינו חייבם להגיע לפחות למקום השני. קשטן צריך לקחת אחריות ולהתפטר. הוא נכשל בגדול.
בקשר ליוסי בניון... לדעתי הוא לא צריך לשחק יותר בנבחרת ישראל עד שלא יתנצל על מה שהוא עשה היום. לא משנה עם קשטן טעה או לא. לא צריך להתנהג ככה.
ובקשר לאבי לוזון.... לא יודע מה אתכם, אני דווקא אוהב אותו וחושב שהוא תותח. כואב לי עליו כי עכשיו התקשורת תחגוג עליו וזה לא מגיע לו לדעתי. תמיד היה אופטימי מכל הלב וניסה לשדר לכולם מצויינות ודאג שלא יהיה חסר לצוות המקצועי ושלחקנים שום דבר.
ודרך אגב. אני חושב שהמאמן הבא צריך להיות מישהו צעיר!!!!! לא שום, לא גרנט, לא קשטן, לא יוסי מזרחי ולא מאמן זר. אולי רוני לוי, אלון חזן, אייל ברקוביץ', ראובן עטר, אבי נימני, אלי אוחנה... העיקר שיהיה שחקן עבר(שיעשו לו כבוד) וגם צעיר.
אין ספק וסרמיל זה האיצטדיון....מתקן נפלא , מכל מקום במגרש רואים את השחקנים באיכות טובה, יותר טוב מטלויזיה HD.משה אוחיון כתב:נקודה למחשבה -
אם כבר נבחרת ומשחק לעיני 2000 צופים ביום רביעי, הייתי חושב ברצינות במקום לוזון להעביר את המשחקים מחוץ למרכז הארץ, למשל לבאר שבע, לקהל שחי ונושם כדורגל ולא ראה את הנבחרת בעיר שלו כבר למעלה מ20 שנה.
אפשר גם לחבר את זה להזדהות עם תושבי הדרום לאור מה שעבר עליהם בשנה האחרונה ולאור העובדה שהקמפיין למעשה נגמר ולכן צריך להביא את הנבחרת כמה שיותר לעם.
רק לראות כאן שוב את שחקני הבית ברדה את בניון ימלא את וסרמיל, לא לדבר על ישראל במשחק רשמי בבאר שבע.
נכון, זה לא ישנה את עוגמת הנפש מהטורניר, אבל זה יגרום למשחקי הבית הקרובים להיערך ליד מגרשים מלאים ונלהבים ולא לעיני איצטדיון העסקנים שיהיה ריק לחלוטיין.
דורון היקר,דורון כהן כתב:
אכן תותח אבי לוזון.....חוץ ממך יש עוד אנשים שחושבים ככה???אני מקווה שלא כי אחרת מצבנו אבוד.
חוץ מערימת דבילים יש מישהו נורמלי שחושב שלהגדיל את הליגה ל-16 קבוצות זה דבר טוב שיתרום לאיכות הכדורגל???
מה יתרמו רעננה ועכו???יש להם קהל גדול???יש להם מתקן ראוי??? יש להם מסורת???
הם יתרמו בדיוק את מה שתרמה בית שאן בזמנו, אחרי שאחת מהם תבטיח את ההישארות בליגה הם יקשרו שרוכים ויעשו קומבינות בשביל להעשיר את הקופה המידלדלת שלהם בעוד כמה שקלים עלובים, אכן תרומה "נכבדת" לכדורגל.
אף ערוץ טלויזיה לא רצה לשדר את הכדורגל, למה אף ערוץ לא רוצה לגעת בסחורה "החמה" שנקראת כדורגל ישראלי, אך ורק בגלל אבי לוזון!!
אז בסוף נמצא הפראייר (ערוץ 1 ) ששילם עבור הסחורה הפגומה הזאת, אבל בסוף גם להם יפול האסימון , הם יבינו שכל עוד אבי לוזון בהתאחדות אסור לגעת בכדורגל, את הרמה של הנבחרת ראינו היום, מאיפה מגיעים השחקנים של הנבחרת (רובם) ???מהליגה ה-6 באיכותה......
במקום לעשות שעה אחידה למשחקים, לחייב קבוצות להקים אקדמיית נוער, לדאוג שיהיו מתקנים ראויים, לדאוג לרמת הכדורגל (להקטין את הליגה ל-12 קבוצות), במקום זה דואגים לתא הכבוד ברמת גן שיהיה מטופח, חס וחלילה שאיכות הסושי לא תהיה ברמה גבוהה, הכדורגל??את מי זה מעניין......
לא האמנתי בחיים שאני אגיד את זה , אבל אני אצעק בקול רם, אני מתגעגע לגברי לוי המושחת!! חשבתי שאיתו היה גרוע , מסתבר שעם אבי לוזון אפשר לרדת יותר נמוך מים המלח, אבל אפשר להיות רגועים חברים, בלוף סופו להתגלות, לא נשארו עוד הרבה מטומטמים שחושבים שלוזון טוב לכדורגל, הסוף של אבי לוזון קרוב, הוא יסיים בדיוק כמו שבנימין נתניהו סיים את הכהונה הראשונה שלו - עם הזנב בין הרגליים.