גיא חיימוב
Re: גיא חיימוב
חיימוב בפייסבוק:
"משפחה חברים אוהדים ..
אתם צודקים... זה מורכב, זה מפתיע וזה פוגע .
נחתנו לאחר מחנה אימון מקצועי שהסתיים עבורי בחוויה קשה מאוד .
ובכל זאת, חזרתי למשפחה למקום הבטוח . אקח רגע לחשוב, להתאפס, לעקל ולהתקדם לטוב ביותר עבורי ועבור משפחתי . אני לא פוסל כלום, מעריך ומוקיר את כל אלו שחושבים עבורי ודואגים לי . השם גדול ומארגן לי את הטוב ביותר. רק הוא יודע למה אני ראוי גם אם היום אני חווה צער רב שלא בצדק.
תודה לכולם".
"משפחה חברים אוהדים ..
אתם צודקים... זה מורכב, זה מפתיע וזה פוגע .
נחתנו לאחר מחנה אימון מקצועי שהסתיים עבורי בחוויה קשה מאוד .
ובכל זאת, חזרתי למשפחה למקום הבטוח . אקח רגע לחשוב, להתאפס, לעקל ולהתקדם לטוב ביותר עבורי ועבור משפחתי . אני לא פוסל כלום, מעריך ומוקיר את כל אלו שחושבים עבורי ודואגים לי . השם גדול ומארגן לי את הטוב ביותר. רק הוא יודע למה אני ראוי גם אם היום אני חווה צער רב שלא בצדק.
תודה לכולם".
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אכן עצוב לי בשבילו. הכדורגל זה עולם לא הוגן כמו כל עבודה בישראל.
המועדון החליט להשתפר בעמדה שלו וזה מקובל בכל מקום ואני מבין שכאשר שחקנים מאבדים מקום כמו בש זה מאוד כואב להם כי מבחינתם הפכנו להיות פסגת הקריירה והם יודעים שכנראה מפה זה רק למטה והם מוציאים קיטור.
שיהיה לו בהצלחה מכל הלב
המועדון החליט להשתפר בעמדה שלו וזה מקובל בכל מקום ואני מבין שכאשר שחקנים מאבדים מקום כמו בש זה מאוד כואב להם כי מבחינתם הפכנו להיות פסגת הקריירה והם יודעים שכנראה מפה זה רק למטה והם מוציאים קיטור.
שיהיה לו בהצלחה מכל הלב
אל תצחקו עליי
אבל זה לא פשוט בכלל לעבור דירה בחודש יולי ולהתחיל לחפש מוסדות חינוך חדשים לילדים אחרי שכבר נרשמו למוסדות חינוך פה בדרום.
אבל זה לא פשוט בכלל לעבור דירה בחודש יולי ולהתחיל לחפש מוסדות חינוך חדשים לילדים אחרי שכבר נרשמו למוסדות חינוך פה בדרום.
- simply-red
הוא יכול להישאר, יש לו חוזה לעוד עונה.שמעון א כתב:אל תצחקו עליי
וחוץ מזה, הוא עדיין בגבולות ישראל כן, זה לא שעכשיו הוא צריך לעבור לאלסקה.
זה חלק מהמקצוע שמעון.
קצת מבאס אם יעבור למכבי ת"א
הוא לא יעבור למכבי תל אביב.שמעון א כתב:קצת מבאס אם יעבור למכבי ת"א
בגדול אני מ"מחנה המרחמים" עליו אבל ספציפית לגבי הטיעון הזה- אם היה מקבל הצעה מאירופה כנראה שזה אחד הדברים האחרונים שהיו מהווים מכשול מבחינתו, ושם זה הרבה יותר מורכבשמעון א כתב:אל תצחקו עליי
תכלס אם הם חכמים הם מוכרים את הטוב לגילו ומביאים אותוCrazyRed7 כתב: הוא לא יעבור למכבי תל אביב.
ואז נרוויח חצי מיליון יורו. מה רע?bs war כתב:
תכלס אם הם חכמים הם מוכרים את הטוב לגילו ומביאים אותו
ואם להיות רציניים, בינתיים הם רחוקים מלמכור אותו.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
חיימוב הונחת לגורש על הראש והעולם שתק. #רקאומר
- ForeverRed
איזה בלגן בהפועל חיפה.
מקווה שיואב כץ ייצא מהקמצנות וייקח את חיימוב. מעדיף אותו שם ולא במכבי חיפה.
מקווה שיואב כץ ייצא מהקמצנות וייקח את חיימוב. מעדיף אותו שם ולא במכבי חיפה.
זכותה של הקבוצה להתחזק.כמו שגורש קיבל אותו ונלחם על מקומו גם הוא שיישאר ויוכיח שהוא יותר טוב.
לא העיפו אותו מהקבוצה. הציעו לו לעבור לחיפה וזה מתוך כבוד אליו שלא יהיה שוער שני. זה כואב לו וזה בסדר אבל לא להגיד בגדו בי. אף אחד לא בגד בו.
לא העיפו אותו מהקבוצה. הציעו לו לעבור לחיפה וזה מתוך כבוד אליו שלא יהיה שוער שני. זה כואב לו וזה בסדר אבל לא להגיד בגדו בי. אף אחד לא בגד בו.
כץ החתים את קלימן מה עכשו עושים עם חיימוב ?