dardasmiley כתב:לא אוהב את החלון הזה עד כה.
מין תחושה שאין תוכנית סדורה, נותנים למקרה להכתיב את ההתנהלות.
אופורטוניזם סוג ז', באמת מה שנחוץ לנו זה להשקיע אנרגיה על שוער מבוגר? ועוד זר?
באמת חשבו שם שהעלאק סילבסטרה הזה יחתום? שחקן שראה דשא פחות מקוואנקה בעונה האחרונה? באמת חושבים שהקשר של ביתר זה השדרוג?
תחושה של עונה פיננסית עד כה.
נכון נשאר עוד זמן לחלון וזה יכול להתהפך בשניה ונכון ששמים בברק את כל מבטחינו אבל נראה שכרגע סיום העונה המעולה אשתקד קצת בלבל את המערכת שלנו. מלמד הוא לא שחקן לבנות עליו בדיוק כמו שעזרא לא יכול להיות מחליף של טוני אפילו בלהוציא את הילדים מהגן...
מקווה מאוד שהמועדון רואה קו ברור ותוכנית סדורה שיתחברו לנו לתמונה מלאה עם סגירת החלון.
אני בטוח שיש תוכנית עבודה ברורב ואני אלך איתך צעד צעד.
שטקוס - שוער בן 32 זה כמו שחקן שדה שהוא בפיק של הקריירה , מה גם חיימוב לא בדיוק ילד אז הדיבור על הגיל לא נכון.
שטקוס כמכלול טוב יותר מחיימוב , יש שיגידו בהרבה יש יגידו שזה זניח אבל בשורה התחתונה הוא טוב יותר ואם בכר אחרי ה2
קמפיינים האחרונים באירופה חושב שזה היה עקב אכילס שלנו אני איתו
סילסטרה - בניהול כלכלי יש קטע בלקחת מפה ולשים שם , אולי נפלת פה על זר לא מוכר וזול ואת הכסף שתכננת לשים על קשר אתה יכול לשים
אותו על חלוץ לדוגמא אז ניסו אולי יהיה לנו את המזל הזה מה שכמובן לא קרה. אבל ניסו לא קרה כלום.
עזרא - כל ההחתמה שלו נובעת מהעובדה שכבר שנתיים שטוני פצוע\בלי חשק אין לך אלטרנטיבה לצד שמאל , אז שבע"ה אנחנו נצטרך לשחק
בשתי חזיתות יש לך שחקן מוביל בקנה מידה ישראלי על הספסל וגם אם הוא יצטרך לשחק כי טוני פצוע אז הוא יתן לך התפוקה הטובה
ביותר לשחקן ספסל.
לתחושתי טוני לא יישאר ורצו להוריד מעמסה מהנעליים הגדולות שהוא ישאיר מהזר שיחליף אותו אז בגלל זה גם עזרא הגיע.
אתה יכול להיות רגוע שהצוות המקצועי יודע בדיוק מה הוא עושה והעסקה של שטקוס מראה כמה היא לא רואה בעיניים ( כי כולם אוהבים את חיימוב ובלה בלה )ותעשה את הכל כדי להשתדרג .
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]