"מכבי תל אביב נקנסה ונענשה החודש על ידי אופ"א בגין עבירות על הפייר פליי הפיננסי, הרגולציה שמחייבת קבוצות לחיות על פי יכולותיהן הטבעיות ולא להיתלות יותר מדי בהכנסות מבעלי עניין. כדי לקבל את האישור של אופ"א להסכם החסות, ועדה מיוחדת תבדוק את השווי של החסות וההוגנות שלה ביחס להכנסות עבר, חשיפה והסכמים מקבילים של קבוצות אחרות. אופ"א תאשר את ההסכם אם יוגדר כבעל fair value."
נכתב בלשון עתיד אז אני מניח שהנושא טרם אושר על ידם.
https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3740995" onclick="window.open(this.href);return false;
עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
אורן גולן יו"ר הפועל חדרה: יש לנו את המאמן הכי טוב בליגת העל.
מחרפנים אותי כל הפישרים האלו שזורקים אמרות בשקל שאין להם כיסוי ורוב הסיכויים שגם לא יהיה.
מחרפנים אותי כל הפישרים האלו שזורקים אמרות בשקל שאין להם כיסוי ורוב הסיכויים שגם לא יהיה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
יצא לו לא טוב. התכוון להגיד 'יש לנו אל המאמן הטוב בליגה. ממה שאנחנו יכולים להשיג ולשאוף אליו'.Totti כתב:אורן גולן יו"ר הפועל חדרה: יש לנו את המאמן הכי טוב בליגת העל.
ולפני סוף הסיבוב הראשון יפטר אותו...Totti כתב:אורן גולן יו"ר הפועל חדרה: יש לנו את המאמן הכי טוב בליגת העל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אולי כן ואולי לא... מה שבטוח, זה משפט של טירון.delta7 כתב: ולפני סוף הסיבוב הראשון יפטר אותו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר