אריק סאבו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: אריק סאבו

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב: תודה לך על השיעור.
אני מספיק שנים בעסק הזה כדי להבין איך הוא עובד.
בגדול אתה לוקח השערות והופך אותן לעובדות. אני קורא את המפה בצורה שונה.
כמו שאני רואה את זה, הפועל באר שבע הורידה סטנדרטים ומנסה ללכת על בטוח. אם הייתה רשימת חיזוק איכותית כבר היית שומע על שמות שדולפים החוצה.
לדעתי אריק סאבו נמצא בראש רשימת הרכש לעמדה הזאת, ואני תוהה מדוע.
כשמספרים לנו שבוחרים שחקנים בפינצטה ובסוף מחכים חודש לסאבו אז כנראה שיש פה בעיה.
זה לא בדיוק מסתדר עם הדברים שלך.

לגבי ההמתנה, כבר כתבתי כאן לפני מספר ימים שאין שום ציפייה מצדי לראות כאן סגל מלא בשלב הזה.
ומצד שני, כמדברים על ארבע (?) עמדות מיועדות לחיזוק, אז כן ניתן לצפות לסגור לפחות אחת או שתיים מהן.
אם מכבי ת"א מחתימה שחקנים מהליגה הספרדית ודינאמו זאגרב מחתימה שחקנים מהליגות היוונית, הפולנית והצרפתית, אז גם הפועל באר שבע יכולה.
בשנה שעברה בשלב הזה גם אנחנו החתמנו שחקנים מהליגה הספרדית והיוונית

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אם היינו מחתימים זרים עם הרזומה של אלה שחתמו במכבי היו שורפים פה וירטואלית את המועדון.
כדאי שנתחבר למציאות, זאגרב מועדון גדול מאיתנו בהרבה.

וזה לא אומר שאני תומך גדול או תומך בכלל בגישת הללכת על בטוח שבהחלט מרחפת באוויר, אבל אני יכול להבין אותה.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 28 יוני 2018, 10:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

כמו שאני רואה את זה, הפועל באר שבע הורידה סטנדרטים ומנסה ללכת על בטוח. אם הייתה רשימת חיזוק איכותית כבר היית שומע על שמות שדולפים החוצה.
כשמספרים לנו שבוחרים שחקנים בפינצטה ובסוף מחכים חודש לסאבו אז כנראה שיש פה בעיה.

לגבי ההמתנה, כבר כתבתי כאן לפני מספר ימים שאין שום ציפייה מצדי לראות כאן סגל מלא בשלב הזה.
ומצד שני, כמדברים על ארבע (?) עמדות מיועדות לחיזוק, אז כן ניתן לצפות לסגור לפחות אחת או שתיים מהן.
אם מכבי ת"א מחתימה שחקנים מהליגה הספרדית ודינאמו זאגרב מחתימה שחקנים מהליגות היוונית, הפולנית והצרפתית, אז גם הפועל באר שבע יכולה.
לא. זה אתה לוקח תחושות שלך והופך לעובדות.
סאבו בראש רשימת הרכש כי בכר מחזיק ממנו. זה שאתה לא רואה את האיכויות שלו זה בסדר, זכותך.
הכל עניין של ציפיות. אם הזרים שעומדים כרגע על הפרק היו חותמים הייתה מתלונן על איכות הרכש.

לגבי גישת ״הולכים על בטוח״ - ברור. אם גם השנה לא נפגע בצמד הזרים שיגיעו אין סיכוי שאנחנו מגרדים עוד אליפות.
אלונה וברק יודעים שאנחנו צריכים קודם כל לבנות קבוצה לליגה. לליגת האלופות בונים קבוצה שנה לפני, זרים שמגיעים שבועיים לפני משחקים לא משפיעים כל כך על עלייה או אי עלייה.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 28 יוני 2018, 10:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:
בשנה שעברה בשלב הזה גם אנחנו החתמנו שחקנים מהליגה הספרדית והיוונית
קואנקה חתם בסוף יוני.
פקהארט חתם לקראת סוף יולי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

בטוקיו? רודריגז? סוסיץ? באבין?
ממדיניות הרכש של מכבי אתה מקבל השראה.

אי אפשר לנהות כל השנה על הזרים שהביאו ואז לבקר את זה שמשנים גישה. אצלך זה הורדת סטנדרטים.
אנחנו בחודש יוני. כולה יוני. מי שרוצה לסגור סגל ביוני יבכה כבר באוגוסט על מה שיש שלא נדבר על הבכי בפברואר.
צריך להתרגל למציאות שבה לוח הזמנים של מוקדמות האירופית לא משתלב עם שוק ההעברות עבור קבוצה כמו שלנו שמחכה לשאריות לפי מקומה בשרשרת המזון.

בנתיים הסגל שלנו מכיל את כל השחקנים שהביאו לנו אליפות בפלייאוף אדיר. חייבים לסמוך עליהם שיעברו את הסיבוב הראשון וידעו להתמודד עם זגרב. זה לא בשמיים ויותר מזה זה כורח המציאות
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: לא. זה אתה לוקח תחושות שלך והופך לעובדות.
סאבו בראש רשימת הרכש כי בכר מחזיק ממנו. זה שאתה לא רואה את האיכויות שלו זה בסדר, זכותך.
הכל עניין של ציפיות. אם הזרים שעומדים כרגע על הפרק היו חותמים הייתה מתלונן על איכות הרכש.

לגבי גישת ״הולכים על בטוח״ - ברור. אם גם השנה לא נפגע בצמד הזרים שיגיעו אין סיכוי שאנחנו מגרדים עוד אליפות.
אלונה וברק יודעים שאנחנו צריכים קודם כל לבנות קבוצה לליגה. לליגת האלופות בונים קבוצה שנה לפני, זרים שמגיעים שבועיים לפני משחקים לא משפיעים כל כך על עלייה או אי עלייה.
1. אי אפשר מצד אחד לספר לנו פה בכל יום שהמועדון לוקח את הזמן וממתין לשחקנים משמעותיים ואז להחתים את אריק סאבו והאסלביינק.
לא נכנס אפילו לאיכות שלהם, אלא רק לעובדה שהשמות שלהם ידועים ושאם הוחלט ללכת עליהם אז אולי זה יכל להתבצע גם בשלב מוקדם יותר.

2. תבדיל בין ללכת על בטוח לבין ללכת על בינוניות.
אני לא יודע עד כמה זרים כמו סאבו ישדרגו או יהפכו אותנו למפלצת. את זה הזמן יגיד.

3. חוזר שוב לאווירת שינוי הגישה של המועדון, שהיא שגויה ומיותרת לדעתי.
אז נפלנו עם קואנקה, קורה. זה לא אומר שכל הקונספט של ללכת על זרים יקרים שאמורים להיות שוברי שיוויון הוא טעות.
זה כמו שאנשים יגידו שהייתה טעות לשחרר את הובאן או לוסיו. אז לא, זו לא הייתה טעות. הרעיון היה נכון, פשוט נפלנו עם מחליפים שלא היו ברמה המצופה.

4. גדי, מכבי היא הקבוצה האחרונה שאקבל ממנה השראה. לא צריך להוציא דברים מהקשרם.
נתתי דוגמאות לכך ששוק ההעברות אמנם מתנהל בעצלתיים, אבל כן אפשר למצוא שחקנים טובים.
לא ביקשנו סגל מלא ואפילו לא החתמות, רק להרגיש שיש כיוון נכון. כרגע זה לא מרגיש לי ככה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

סיפור סאבו נגרר כדי לא להוציא כסף מיותר לכיס של טביב.
אם לא יחתום בשבוע הבא כשהאופציה של ביתר תפוג אז נדע שכנראה הוא לא מטרת רכש שמדורגת כזה גבוהה ויש דברים מתחת לשולחן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: 1. אי אפשר מצד אחד לספר לנו פה בכל יום שהמועדון לוקח את הזמן וממתין לשחקנים משמעותיים ואז להחתים את אריק סאבו והאסלביינק.
לא נכנס אפילו לאיכות שלהם, אלא רק לעובדה שהשמות שלהם ידועים ושאם הוחלט ללכת עליהם אז אולי זה יכל להתבצע גם בשלב מוקדם יותר.

2. תבדיל בין ללכת על בטוח לבין ללכת על בינוניות.
אני לא יודע עד כמה זרים כמו סאבו ישדרגו או יהפכו אותנו למפלצת. את זה הזמן יגיד.

3. חוזר שוב לאווירת שינוי הגישה של המועדון, שהיא שגויה ומיותרת לדעתי.
אז נפלנו עם קואנקה, קורה. זה לא אומר שכל הקונספט של ללכת על זרים יקרים שאמורים להיות שוברי שיוויון הוא טעות.
זה כמו שאנשים יגידו שהייתה טעות לשחרר את הובאן או לוסיו. אז לא, זו לא הייתה טעות. הרעיון היה נכון, פשוט נפלנו עם מחליפים שלא היו ברמה המצופה.

4. גדי, מכבי היא הקבוצה האחרונה שאקבל ממנה השראה. לא צריך להוציא דברים מהקשרם.
נתתי דוגמאות לכך ששוק ההעברות אמנם מתנהל בעצלתיים, אבל כן אפשר למצוא שחקנים טובים.
לא ביקשנו סגל מלא ואפילו לא החתמות, רק להרגיש שיש כיוון נכון. כרגע זה לא מרגיש לי ככה.
גם האלסביינק וגם סאבו (עד יום ראשון לפי הדיווחים) הם שחקנים תחת חוזה בקבוצות הישראליות שלהם. כלומר בשביל להחתים אותם צריך לנהל משא ומתן עם הבעלים של אותם קבוצות, כשבמקרה שלנו מדובר בשני בעלים שלא פשוט לנהל מולם ומשא ומתן, כי שניהם רואים בשחקן הנמכר כאמצעי לעשות קופה ולכסות את ההוצאה הכספית שהם היו אמורים להוציא מכיסם בעונה הקרובה.
הכי קל לכתוב לא מבין מה העיכוב שאלונה תשלוף את הצ'ק ותשים מיליון וחצי יורו על כרטיס השחקן של כל אחד מהם (אצל האלסביינק אולי אפילו הדרישה גבוהה יותר), אבל זה לא עובד ככה במציאות, ואם לחכות עד הראשון ליולי במקרה סאבו למשל משמעותו שהאופציה של בית"ר תעבור והמשא ומתן יהיה מול היוונים ואז אולי המחיר יחתך בחצי אז אפשר להבין למה ממתינים. ואם המשא ומתן עם קריית שמונה נתקע כי גאדיר לא מעוניין לעבור ומתלבטים נניח האם להכניס את מלמד במקומו אבל לא בטוחים כרגע שאפשר לשחרר את מלמד לאור מצבת החלוצים הנוכחית בקבוצה אז גם כאן אפשר להבין את העיכוב.

אם התלונה היא על זהות השחקנים, אז במקרה של האסלביינק אני מאוד לא מסכים, כמו במקרה טוני ברעננה זה ברור לכולם שהרף שלו הוא הרבה מעבר לליגת הישראלית (טוני כמובן טוב בהרבה אבל עדין גם ההולנדי מבחינת רף הוא מעל הליגה) ואני חושב שההולנדי היה מהשחקנים הטובים בישראל בעונה האחרונה, כשאסור לשכוח שעונה לפני שהגיע כבש 11 שערים ובישל עוד 6 בליגה הראשונה בהולנד. במקרה של סאבו אני מבין את סימן השאלה, כי באמת מדובר בהימור, שוב מבחינת רף גם הוא מעל הליגה ומינואר הוא היה מהבולטים בבית"ר ואחת הסיבות שהגיעו לאן שהגיעו, אבל לכל אורך הדרך בבית"ר הוא היה מאוד לא יציב מנטלית וכשהוא היה בתקופה לא טובה זה הגיע למצב שהוא אפילו יורד לספסל ככה שיש בהחלט סימן שאלה לגביו אבל עדין אני חושב שצריך לסמוך על המערכת ובעיקר על ברק בהחלטות המקצועיות שהוא מקבל...

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

פרסום ראשון : מכבי ת"א רוצה את אריק סאבו.

חחח בקיצור בית"ר לחוצים על כסף מאיתנו

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

maxkid22 כתב:פרסום ראשון : מכבי ת"א רוצה את אריק סאבו.

חחח בקיצור בית"ר לחוצים על כסף מאיתנו
מעניין כמה עמלה פשכצקי מקבל מכל הסוכנים, נהיה כתב חצר שלהם

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

yedidel כתב:
מעניין כמה עמלה פשכצקי מקבל מכל הסוכנים, נהיה כתב חצר שלהם
זה דווקא תומר לוי פירסם...

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אריק סאבו לא מוכן לשחק תחת מאמנה הנוכחי של מכבי ת"א.
לשניים יש דם רע מתקופת שניהם בפאוק סלוניקי.
הלאה לדפדף את הספין.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

״הקשר הסלובקי, שבית"ר השלימה את רכישתו מפאוק, נחוש לעזוב. אף שהוא מתעקש כי לא יישאר בישראל, הצהובים מסתמכים על הקשר הטוב בין איביץ' ואנגלידיס לבין היוונים״.

תחליט יא כתב בלאי. אם בית״ר השלימה את הרכישה, מה קשור הקשר של אנגלידיס ליוונים?

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

סאבו אומר שאוחנה דיבר איתו והודיע לו שביתר
שביתר תשלם לפאוק את הכסף.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

tomer224 כתב:סאבו אומר שאוחנה דיבר איתו והודיע לו שביתר