אריק סאבו
Re: אריק סאבו
פורסם שביתר עדיין לא שילמו לפאוק, ואם עד ה1.7 התשלום לא יועבר המו"מ יהיה( אם בכלל) עם פאוק
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

אל תהיו ילדים, טביב הרבה דברים- פראייר הוא לא.
גם אם צריך להרוויח 10 אלף שקל, הוא ישלם לפאוק וימכור ברווח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא בטוח שאתה צודק, הרי גם ה10 אלף שקל האלה לא הולכים אליו לכיס, ובית"ר כבר לא מעניינת אותו, להפך...Totti כתב:אל תהיו ילדים, טביב הרבה דברים- פראייר הוא לא.
קיצר יהיה מעניין לראות את ההתפתחויות
הוא יכסה עם הכסף תשלומים וחובות ל-2018maxkid22 כתב: לא בטוח שאתה צודק, הרי גם ה10 אלף שקל האלה לא הולכים אליו לכיס, ובית"ר כבר לא מעניינת אותו, להפך...
קיצר יהיה מעניין לראות את ההתפתחויות
את אותו הדבר יכולת להגיד גם על חן עזרא.Totti כתב:אל תהיו ילדים, טביב הרבה דברים- פראייר הוא לא.
בסוף הוא לא מימש את האופציה ועזרא עבר כשחקן חופשי מבלי שטביב ראה שקל.
לא דומה בכלל אחי.ReDo כתב: את אותו הדבר יכולת להגיד גם על חן עזרא.
בסוף הוא לא מימש את האופציה ועזרא עבר כשחקן חופשי מבלי שטביב ראה שקל.
לעזרא היתה אופציה בחוזה.
רוצה אותו- תחתים ואז תנסה למכור. מה הסיכוי?
סאבו זה אופציה לרכישה מול המועדון, כשמראש יש לו לפחות הצעה אחת למכור
כמו שטביב לא פרייאר ככה גם כל קבוצה שחפצה בשורותיו.
כל מה שהיא צריכה לעשות זה לחכות לסוף החודש שהוא יחזור לפאוק ואז לנהל את המגעים מולה.
ברגע שיודעים את דמי מימוש האופציה ואת הדד-ליין טביב נשאר ערום
לפחות הצעה אחת? ממי?
זה בדיוק העניין, אף אחת לא תציע לטביב כי מראש השחקן לא שלו
כל מה שהיא צריכה לעשות זה לחכות לסוף החודש שהוא יחזור לפאוק ואז לנהל את המגעים מולה.
ברגע שיודעים את דמי מימוש האופציה ואת הדד-ליין טביב נשאר ערום
לפחות הצעה אחת? ממי?
זה בדיוק העניין, אף אחת לא תציע לטביב כי מראש השחקן לא שלו
אם טביב מממש את האופציה הוא לוקח סיכון שבתשלום החוזה לסאבו. חוזה גבוה מאוד במונחים של בית"ר.
עושים אותו יותר ממה שהוא לדעתי. לפעמים נגמרים לך הקלפים ואז אתה נשאר עם שבישלת. כרגע התבשיל לא נראה טוב
עושים אותו יותר ממה שהוא לדעתי. לפעמים נגמרים לך הקלפים ואז אתה נשאר עם שבישלת. כרגע התבשיל לא נראה טוב
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- simply-red
לפי מצב העניינים כרגע אני מאוד אופתע אם טביב יממש על סאבו את האופציה,
השחקן עצמו כבר עושה קולות שלא רוצה להישאר בביתר.
השחקן עצמו כבר עושה קולות שלא רוצה להישאר בביתר.
- ForeverRed
אני עדיין מנסה להבין איך סאבו הפך למושיע הקישור שלנו.
הוא באמת שווה את כל ההמתנה הזאת?
אתה חייב להבין שרשימת המועמדים הריאלים מאוד מצומצמת.ForeverRed כתב:אני עדיין מנסה להבין איך סאבו הפך למושיע הקישור שלנו.
השחקנים היותר בכירים לא יחתמו עכשיו בקבוצה מישראל והשחקנים שכן עשויים לחתום עכשיו הם שחקנים בדרג מתחת.
אז מצד אחד אתה תוהה לגבי איכות המועמדים העכשוויים ומצד שני אתה תוהה לגבי ״למה מחכים״. לא מסתדר

אם מביאים את אדי סילבסטרה למבחנים אז אתה מבין שהמצב בשוק לא להיט. לכן אריק סאבו זה פתרון מצוין בשבילנו, לדעתי לפחות.
לפי דעתי גם לא ממהרים לחתוך דברים מסיבה אחת פשוטה - מחכים לראות איזה ישראלי אולי יגיע(סבע/ורד/נאתכו) ואז יחליטו לגבי הזר.
אז אולי נגיע מול זאגרב בלי הזר הזה, אבל בלונג ראן הסבלנות הזאת יכולה להשתלם לנו.
כשההרכב הראשון נראה כמו שהוא נראה אתמול לא הייתי ממהר להגיד שנגיע לזאגרב...CrazyRed7 כתב: אז אולי נגיע מול זאגרב בלי הזר הזה, אבל בלונג ראן הסבלנות הזאת יכולה להשתלם לנו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
נגיע גם בלי רכש וגם בלי אוגו וטוני.ניב כתב: כשההרכב הראשון נראה כמו שהוא נראה אתמול לא הייתי ממהר להגיד שנגיע לזאגרב...
משחקי אימון הם לא מדד ליכולת (בטח לא הראשון שבהם). בעונה שעברה סיימנו את המחנה עם הפסד 3-0 לפוזנן וחודש וחצי אחרי היינו מרחק הצלה אחת של שוער מהבתים בצ׳מפיונסניב כתב: כשההרכב הראשון נראה כמו שהוא נראה אתמול לא הייתי ממהר להגיד שנגיע לזאגרב...
- ForeverRed
תודה לך על השיעור.CrazyRed7 כתב: אתה חייב להבין שרשימת המועמדים הריאלים מאוד מצומצמת.
השחקנים היותר בכירים לא יחתמו עכשיו בקבוצה מישראל והשחקנים שכן עשויים לחתום עכשיו הם שחקנים בדרג מתחת.
אז מצד אחד אתה תוהה לגבי איכות המועמדים העכשוויים ומצד שני אתה תוהה לגבי ״למה מחכים״. לא מסתדר
אם מביאים את אדי סילבסטרה למבחנים אז אתה מבין שהמצב בשוק לא להיט. לכן אריק סאבו זה פתרון מצוין בשבילנו, לדעתי לפחות.
אני מספיק שנים בעסק הזה כדי להבין איך הוא עובד.
בגדול אתה לוקח השערות והופך אותן לעובדות. אני קורא את המפה בצורה שונה.
כמו שאני רואה את זה, הפועל באר שבע הורידה סטנדרטים ומנסה ללכת על בטוח. אם הייתה רשימת חיזוק איכותית כבר היית שומע על שמות שדולפים החוצה.
לדעתי אריק סאבו נמצא בראש רשימת הרכש לעמדה הזאת, ואני תוהה מדוע.
כשמספרים לנו שבוחרים שחקנים בפינצטה ובסוף מחכים חודש לסאבו אז כנראה שיש פה בעיה.
זה לא בדיוק מסתדר עם הדברים שלך.
לגבי ההמתנה, כבר כתבתי כאן לפני מספר ימים שאין שום ציפייה מצדי לראות כאן סגל מלא בשלב הזה.
ומצד שני, כמדברים על ארבע (?) עמדות מיועדות לחיזוק, אז כן ניתן לצפות לסגור לפחות אחת או שתיים מהן.
אם מכבי ת"א מחתימה שחקנים מהליגה הספרדית ודינאמו זאגרב מחתימה שחקנים מהליגות היוונית, הפולנית והצרפתית, אז גם הפועל באר שבע יכולה.