אריק סאבו
Re: אריק סאבו
לא יכול לחוות דעה על סאבו,מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא התמקדתי עליו וראיתי הרבה משחקים של ביתר.
שחקן נחמד ותו לא,תמיד הייתי בטוח שהקישור שלהם היה בנוי מפריירה*3 הבן אדם היה בכל מקום בשני הסיבובים הראשונים.
אפשר לחכות קצת ולהביא משהו טוב יותר.
שחקן נחמד ותו לא,תמיד הייתי בטוח שהקישור שלהם היה בנוי מפריירה*3 הבן אדם היה בכל מקום בשני הסיבובים הראשונים.
אפשר לחכות קצת ולהביא משהו טוב יותר.
בסדר תכף ירד מהעץran כתב:טביב עושה שרירים נכון להרגע
מתברר שבית"ר *טרם* שילמה את הדמי הרכישה (250,000 יורו) על סאבו ואם לא תעשה כן עד ה30 לחודש הוא לא יהיה שחקן שלה.
ההתעקשות שלנו מולם לא נובעת מסתם משחקי מו"מ.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
זה בדיוק הזמן הנכון להוציא הודעה רישמית לתקשורת "באר שבע ירדה מסאבו".ניב כתב:מתברר שבית"ר *טרם* שילמה את הדמי הרכישה (250,000 יורו) על סאבו ואם לא תעשה כן עד ה30 לחודש הוא לא יהיה שחקן שלה.
רוצה לראות את התימני מתחיל להזיע כשהוא יבין שהוא יצטרך להוציא עכשיו מיליון שקל...
- ForeverRed
מת לשמוע פתאום על איזה זר תותח שהגיע משום מקום ולהשאיר את התימני עם ה-ז ביד.
חלום...ForeverRed כתב:מת לשמוע פתאום על איזה זר תותח שהגיע משום מקום ולהשאיר את התימני עם ה-ז ביד.
מה עם הברזילאי ההוא ששיחק בקפריסין העונה, למה ירדו ממנו?
באמת?ניב כתב:מתברר שבית"ר *טרם* שילמה את הדמי הרכישה (250,000 יורו) על סאבו ואם לא תעשה כן עד ה30 לחודש הוא לא יהיה שחקן שלה.
אולי באמת הוא סגור אצלנו, ואלונה מחכה ל 1 לחודש כדי לשלם את ה 250 אלף יורו לקבוצה של סאבו במקום בית"ר?
לא חושב שזה יתפוס, כי לבית"ר יש עליו אופציה ב250 אלף יורו, אם אנחנו היינו רוצים לרכוש אותו מהם, כנראה הסכום היה גבוה יותר...שמעון א כתב: באמת?
אולי באמת הוא סגור אצלנו, ואלונה מחכה ל 1 לחודש כדי לשלם את ה 250 אלף יורו לקבוצה של סאבו במקום בית"ר?
נכון.. אבל אני חושב שהקבוצה המקורית שלו תשמח לקבל עליו 250 אלף יורו. לא משנה להם ממי לקבל את הכסף.maxkid22 כתב: לא חושב שזה יתפוס, כי לבית"ר יש עליו אופציה ב250 אלף יורו, אם אנחנו היינו רוצים לרכוש אותו מהם, כנראה הסכום היה גבוה יותר...
כנראה אלונה לא רוצה לשלם 500 אלף יורו לטביב כמו שפורסם איפשהו. מחכה לראות אולי תצליח להביא את סאבו ב 50% פחות. וטביב ישאר עם ז'ן ביד
יש מצב שאתה צודק ובעצם סאבו סיכם את כל התנאים ורק מחכים לרגע שטביב ייכנע או לחלופין לא ישלם ה250 אלף יורו...שמעון א כתב: נכון.. אבל אני חושב שהקבוצה המקורית שלו תשמח לקבל עליו 250 אלף יורו. לא משנה להם ממי לקבל את הכסף.
כנראה אלונה לא רוצה לשלם 500 אלף יורו לטביב כמו שפורסם איפשהו. מחכה לראות אולי תצליח להביא את סאבו ב 50% פחות. וטביב ישאר עם ז'ן ביד
אני ממש מקווה שטביב ישאר עם הזין ביד בכל מקרה, בלי שום קשר לסאבו...
אסור שהוא ירוויח אפילו מסטיק בזוקה אחד על חשבוננו...
לפי ספורט 5 הוא יוצא עם בית"ר למחנה האימונים
ב2015 גם ראדי יצא עם מכבי למחנה אימוניםNATI2015 כתב:לפי ספורט 5 הוא יוצא עם בית"ר למחנה האימונים
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
לא יהיו איתו התפתחויות עד ה-30 לחודש