נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלבינק
הוא כמו מליקסון, לא משנה איפה תשים אותו על המגרש הוא יסתדר...
לדעתי רביעייה התקפית של טוני, נייג'ל, מליקסון ועוד חלוץ, אפשר לקפל את הליגה
לדעתי רביעייה התקפית של טוני, נייג'ל, מליקסון ועוד חלוץ, אפשר לקפל את הליגה
מכל מה שרשמתי נתקעת על זה?CrazyRed7 כתב: חוש הבקעה לחלוץ שהבקיע 6 שערים?
וכן 6 שערים יבול יפה בתפקידו שלא לדבר על כמות הבישולים.
לא חושב שלמאור מליקסון יש מספרים טובים יותר.
זה שחקן שעושה באלגן,מושך תשומת לב לדמיין אותו עם ווקאמה ומליקסון והשמיים הם הגבול.
כשאתה משווה אותו למליקסון - פה הבעיה.אדום זקן כתב: מכל מה שרשמתי נתקעת על זה?
וכן 6 שערים יבול יפה בתפקידו שלא לדבר על כמות הבישולים.
לא חושב שלמאור מליקסון יש מספרים טובים יותר.
זה שחקן שעושה באלגן,מושך תשומת לב לדמיין אותו עם ווקאמה ומליקסון והשמיים הם הגבול.
האסלביינק שיחק בהתחלה כקשר התקפי והציג יכולת בינונית לגמרי. רק כשעבר לשחק כחלוץ, הוא שיפר את היכולת שלו דרסטית.
אולי זה בגלל ההתאקלמות ולא בגלל שינוי העמדה, אבל לא הייתי לוקח סיכון כשאין לנו כלום בצד ימין. אם הוא לא יצליח להיכנס לעמדה הזו נישאר גם בעונה הבאה עם התקפה תקועה ולא מאוזנת.
לפי החצי עונה אחרונה אם כבר צריך להשוות אותו למישהו בקבוצה זה לממן.
בכל מקרה הוא בהחלט יכול לשחק באגף. אין סיבה שלא, יש לו את כל הנתונים לזה. מהירות, דריבל, אחד על אחד מעולה. בטרנר אני זוכר בוודאות ששיחק באגף ועשה מה שבא לו.
בכל מקרה הוא בהחלט יכול לשחק באגף. אין סיבה שלא, יש לו את כל הנתונים לזה. מהירות, דריבל, אחד על אחד מעולה. בטרנר אני זוכר בוודאות ששיחק באגף ועשה מה שבא לו.
הסלביינק שנה ראשונה בארץ. הגיע וישר נפצע. לקח לו זמן להתאקלם.CrazyRed7 כתב: כשאתה משווה אותו למליקסון - פה הבעיה.
האסלביינק שיחק בהתחלה כקשר התקפי והציג יכולת בינונית לגמרי. רק כשעבר לשחק כחלוץ, הוא שיפר את היכולת שלו דרסטית.
אולי זה בגלל ההתאקלמות ולא בגלל שינוי העמדה, אבל לא הייתי לוקח סיכון כשאין לנו כלום בצד ימין. אם הוא לא יצליח להיכנס לעמדה הזו נישאר גם בעונה הבאה עם התקפה תקועה ולא מאוזנת.
הוא כן לרמה שאנחנו צריכים ויכול להתפתח להרבה יותר מזה.
זה שחקן עם סל יכולות מאוד רחב גם ביחס לשחקני ההתקפה שלנו וגם מכיר אתה הליגה ולא צריך להתאקלם
ברמה הוא ברמה.izguy83 כתב: הסלביינק שנה ראשונה בארץ. הגיע וישר נפצע. לקח לו זמן להתאקלם.
הוא כן לרמה שאנחנו צריכים ויכול להתפתח להרבה יותר מזה.
אני מדבר על ההתאמה לעמדה שאנחנו הכי צריכים. עוד עונה בלי קיצוני רציני בצד ימין ואנחנו בבעיה.
- ForeverRed
יותר מדי דיונים על שמועות לא מבוססות.
רק לפני מספר עמודים סיפרו לנו שהוא סגור כבר תקופה ארוכה. עכשיו פתאום מנסים לייצר עסקה.
לא יודע כמה רלוונטי הנושא הזה.
רק לפני מספר עמודים סיפרו לנו שהוא סגור כבר תקופה ארוכה. עכשיו פתאום מנסים לייצר עסקה.
מסכים עם צד ימין. לא חושב שהוא הפתרון אליה, אבל אם אפשר להביא שחקן כזה, מביאים.CrazyRed7 כתב: ברמה הוא ברמה.
אני מדבר על ההתאמה לעמדה שאנחנו הכי צריכים. עוד עונה בלי קיצוני רציני בצד ימין ואנחנו בבעיה.
תן לפנטז מה אתה הורס את המסיבה..ForeverRed כתב:יותר מדי דיונים על שמועות לא מבוססות.
הבן אדם 1.71 גובה ומשקל 74...
מת להבין למה כל הזמן הדבר הראשון שנאמר לגביו זה פיזיות...
לא פיזי ברמת הע2וני לא משנה כמה תנסו ליצור את ההשוואה הזו.
יש לו כדורגל ולא מעט אבל באמת לא מבין למה טוענים שהוא פיזי כל הזמן.
אין קשר בין גובה ומשקל לפיזיות, לא מדובר על האבקות חופשית. הוט בנוי בטון יצוקRedHell כתב:הבן אדם 1.71 גובה ומשקל 74...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם טוני לא מפלצת בממדים פיזיים אבל הוא יודע להשתמש בגוף שלו.
נייג'ל יודע למקם את הגוף שלו ככה שתמיד הוא ראשון לכדור.
לדעתי העמדה הטובה ביותר שלו היא cf( חלוץ 10 )ככה שהוא תמיד בא עם הפנים לשער מה שמושלם לצורת משחק שלנו
נייג'ל יודע למקם את הגוף שלו ככה שתמיד הוא ראשון לכדור.
לדעתי העמדה הטובה ביותר שלו היא cf( חלוץ 10 )ככה שהוא תמיד בא עם הפנים לשער מה שמושלם לצורת משחק שלנו
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]