מונדיאל 2018
- ForeverRed
Re: מונדיאל 2018
האיש פנומן ואף אחד לא יקח ממנו את זה, אבל האוננות על כל רבע הצלחה שלו מעצבנת אותי.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חח באמת לא ברור מה מתלהבים משלושער (כשהוא זה שגם הוכשל בבעיטה החופשית ובפנדל) נגד אחת הנבחרות הגדולות של הטורניר במשחק הפתיחה של הנבחרת העלובה שלוForeverRed כתב:האיש פנומן ואף אחד לא יקח ממנו את זה, אבל האוננות על כל רבע הצלחה שלו מעצבנת אותי.
ופנדל היה גם היה.
חמישים שופטי טלוויזיה לא משכנעים איווניר אחד, אבל כששחקן בתנועה ושחקן אחר נכנס לנו לרגל, גם בלי גליץ', זו עבירה. כשזה בתוך הרחבה זה גם פנדל.
במקום לחפש מה לאכול טוב, תהנו מזה שזכינו לראות כאלה פנומנלים בימינו.
חמישים שופטי טלוויזיה לא משכנעים איווניר אחד, אבל כששחקן בתנועה ושחקן אחר נכנס לנו לרגל, גם בלי גליץ', זו עבירה. כשזה בתוך הרחבה זה גם פנדל.
במקום לחפש מה לאכול טוב, תהנו מזה שזכינו לראות כאלה פנומנלים בימינו.
אז תבוא אם כבר על המאונניםForeverRed כתב:האיש פנומן ואף אחד לא יקח ממנו את זה, אבל האוננות על כל רבע הצלחה שלו מעצבנת אותי.
שמע
אני לא נמנה על צבא הצייצנים של רונאלדו אז אפשר להוריד את החשש מאוננות
רבע הצלחה זה שחקנים שמבליחים וכידוע אם יש מישהו יציב לאורך יותר מעשור זה האיש הזה
הראשון שכבש שער אחד לפחות בשמונה טורנירים גדולים ברציפות. זה נתון מדהים
הראשון לכבוש בכל משחק בצ'מפיונס (עד הגמר). נתון מטורף
זה מצחיק שיש מי שמבקר אותו בכלל.
סחט את הפנדל שמה לעשות הוא הרבה יותר חוסר יכולת לעצור את הדבר הזה מצד נאצ'ו מאשר התחזות- בלי ספק בכלל פנדל והחלטה טובה ולא פשוטה של השופט (לראשונה קיימות מצלמות שופטים ואפילו לא הלכו אליהם. השופט היה שני מטר בזווית מצוינת)
סחט את אותו כדור חופשי משומקום דקה 87 וזה יהיה אנדרסטיימנט להגיד שאלמלא הוא פורטוגל לא משיגה חצי ממה שהיא משיגה איתו
ועדיין אין על מסי

נערך לאחרונה על ידי RedBend ב 15 יוני 2018, 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
ועדיין לא יתקרב למסי 

תוקןCrazyRed7 כתב:ועדיין לא יתקרב למסי
אירוני איך משתמש שראשי התיבות יוצר cr7 כלכך שונא את רונאלדו..CrazyRed7 כתב:ועדיין לא יתקרב למסי
רונאלדו מטורף, ווינר עם פיזיות מטורפת.
זה לא משנה את העובדה שמסי רמה מעל.
כמו שאמרתי מכונת יח"צ משומנת- מסי עם 48 שערים ו18 בישולים בכל המסגרות בנוסף מוביל כמעט בכל קטגוריה סטטיסטית, בנוסף לדאבל קליל בספרד. וכולם מנסים להכתיר את רונאלדו, שאמנם לקח גביע אלופות, אבל לא הופיע לחצאי הגמר ולגמר ( למי ששכח). בקיצור, אין בכלל מה להשוות.
כמו שאמרתי מכונת יח"צ משומנת- מסי עם 48 שערים ו18 בישולים בכל המסגרות בנוסף מוביל כמעט בכל קטגוריה סטטיסטית, בנוסף לדאבל קליל בספרד. וכולם מנסים להכתיר את רונאלדו, שאמנם לקח גביע אלופות, אבל לא הופיע לחצאי הגמר ולגמר ( למי ששכח). בקיצור, אין בכלל מה להשוות.
נערך לאחרונה על ידי zivmay ב 16 יוני 2018, 01:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
יפה!niv1 כתב: אירוני איך משתמש שראשי התיבות יוצר cr7 כלכך שונא את רונאלדו..
זאת כמובן דעה אישית. שום פרמטר סטטיסטי לא תומך בטענה הזו (נכתב על כך לא מזמן טור באתר הזווית כמדומני שנתמך כמובן על סטטיסטיקה לטווח ארוך)zivmay כתב:זה לא משנה את העובדה שמסי רמה מעל.
דייייי באמא שלכם דיייי
הויכוח על מי יותר טוב ולמה לא יסתיים לעולם. אין אשכול שלא דנתם בזה.
אפילו ב-"עודד גביש חתם לשנתיים"
הויכוח על מי יותר טוב ולמה לא יסתיים לעולם. אין אשכול שלא דנתם בזה.
אפילו ב-"עודד גביש חתם לשנתיים"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
רונאלדו כבש 44 מתוכם 15 בליגת אלופות ובישל עוד 8 ממוצע של שער למשחק פלוס 3 במונדיאל,מסי עם 54 הופעות 44 שערים ו18 בישולים שיחק 9 משחקים יותר בליגה,לא רואה אבדל כזה גדול בסטטיסטיקה חוץ משרונאלדו קרע את כל האלופות (ביכולת לא יכול לשפוט לא רואה ליגה ספרדית)zivmay כתב:רונאלדו מטורף, ווינר עם פיזיות מטורפת.
- ForeverRed
צריך טלסקופ בשביל לראות את המשחק.
מה נסגר עם הזוית?
מה נסגר עם הזוית?
לא רואים כלום
חשבתי זה בעיה אצלי.
נהרסו לי העיניים.
נהרסו לי העיניים.