איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
לא לעניין בכלל להפוך אותם למנודים, במיוחד לא את קורהוט שנתן פה תקופה יפה.
צריך לדעת גם לשלם על טעויות בחיים.
צריך לדעת גם לשלם על טעויות בחיים.
- ForeverRed
"יש לי בית שקניתי בברצלונה שאני צריך לשלם עליו".
ציטוט השנה.
לא צריך לרחם על איסאק.
המצב הזה לא נעים לאף אחד אבל הוא הביא אותו על עצמו ולא ממש הותיר ברירה.
חבל, אבל זה מה יש.
תזכרו שהפועל באר שבע והאינטרסים שלה מעל הכל.
ציטוט השנה.
לא צריך לרחם על איסאק.
המצב הזה לא נעים לאף אחד אבל הוא הביא אותו על עצמו ולא ממש הותיר ברירה.
חבל, אבל זה מה יש.
תזכרו שהפועל באר שבע והאינטרסים שלה מעל הכל.
תחושה מאוד לא נוחה. פתאום מעבירים אותו דירה והנה גם יש השעייה.
לא שופט אף אחד מבלי לדעת את הפרטים אבל הוא לא אשם בזה שהחתימו אותו על חוזה כבד. הייתי שמח אם היה מוכן להתפשר אבל זו זכותו המלאה לדרוש את מלוא החוזה ולקבוצה יש מחויבות מוחלטת לא להתנקם בו על כך.
לא שופט אף אחד מבלי לדעת את הפרטים אבל הוא לא אשם בזה שהחתימו אותו על חוזה כבד. הייתי שמח אם היה מוכן להתפשר אבל זו זכותו המלאה לדרוש את מלוא החוזה ולקבוצה יש מחויבות מוחלטת לא להתנקם בו על כך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כל הסיפור איתו תמוה כבר כמעט שנה.
הביאו זר בים כסף, ואף אחד אפילו לא ניסה להכניס אותו לעניינים בשום שלב.
הוא לא פראייר. הוא מבין את המלכוד שאנחנו נמצאים בו ושאין להפועל באר שבע אפשרות אמיתית להשאיר אותו ביציע עונה שלמה על חשבון חיזוק. אני מוכן לחתום שאם לא הייתה פה הגבלת זרים כבר מזמן היו מגיעים איתו להסדר. הוא לא יוותר על אגורה.
הביאו זר בים כסף, ואף אחד אפילו לא ניסה להכניס אותו לעניינים בשום שלב.
הוא לא פראייר. הוא מבין את המלכוד שאנחנו נמצאים בו ושאין להפועל באר שבע אפשרות אמיתית להשאיר אותו ביציע עונה שלמה על חשבון חיזוק. אני מוכן לחתום שאם לא הייתה פה הגבלת זרים כבר מזמן היו מגיעים איתו להסדר. הוא לא יוותר על אגורה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אלוקים אדירים, אתה אמיתי?!ForeverRed כתב:תזכרו שהפועל באר שבע והאינטרסים שלה מעל הכל.
אז מה ההבדל בין גישה כזו מלבד סמנטיקה חלולה לבין מה שהיה פה בעבר בתקופת ז'ינו? חבורת אנשים מחליאים שהתעללו - אין הגדרה אחרת - בכל שחקן שלישי ששיחק כאן?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הוא ממש לא אשם בזה שהחתימו אותו על חוזה כבד, הוא אשם בזה שהוא מנסה לסחוט את המועדון בזמן שהאינטרס של שניהם זהה.
הוא רוצה לעזוב ובאר שבע רוצה שהוא יעזוב אבל הוא מנסה לרקוד בשתי חתונות ולעזוב עם כל הבוחטות ביד, ובחמדנות הזאת הוא כן אשם.
אני שוב אציין שאני לא מצפה ממנו לעזוב בלי מה שמגיע לו, אבל כשהציעו לו השלמת שכר בקבוצה הבאה שיחתום למשך כל התקופה של החוזה המקורי שלו בבאר שבע הוא איבד כל גרם של סנטימנט מבחינתי.
המועדון יעמוד בכל התחייבות שיש לו כלפיו, אבל למה זה צריך לגרום לי להרגיש לא בנוח שהם עושים לו את כל הטריקים המלוכלכים האלה? רק לצד אחד מותר? זאת מלחמת התשה, ובורג אחד שיוצא אליה מול מערכת שלמה שלא יבכה אחר כך. מעבר להתחייבויות החוזיות כלפיו הם לא חייבים לו שום דבר.
"יש לי בית שאני צריך לשלם עליו", אפשר לחשוב שמדובר במובטל בטיטו, אל תדאגו לבחור הוא לא יהיה רעב ללחם.
הוא רוצה לעזוב ובאר שבע רוצה שהוא יעזוב אבל הוא מנסה לרקוד בשתי חתונות ולעזוב עם כל הבוחטות ביד, ובחמדנות הזאת הוא כן אשם.
אני שוב אציין שאני לא מצפה ממנו לעזוב בלי מה שמגיע לו, אבל כשהציעו לו השלמת שכר בקבוצה הבאה שיחתום למשך כל התקופה של החוזה המקורי שלו בבאר שבע הוא איבד כל גרם של סנטימנט מבחינתי.
המועדון יעמוד בכל התחייבות שיש לו כלפיו, אבל למה זה צריך לגרום לי להרגיש לא בנוח שהם עושים לו את כל הטריקים המלוכלכים האלה? רק לצד אחד מותר? זאת מלחמת התשה, ובורג אחד שיוצא אליה מול מערכת שלמה שלא יבכה אחר כך. מעבר להתחייבויות החוזיות כלפיו הם לא חייבים לו שום דבר.
"יש לי בית שאני צריך לשלם עליו", אפשר לחשוב שמדובר במובטל בטיטו, אל תדאגו לבחור הוא לא יהיה רעב ללחם.
הגזימו - חוזה עובד ל2 הצדדים וכמו שאנחנו מצפים ששחקנים שמעוניינים לעזוב יכבדו את החוזה שלהם, ככה אי אפשר לצפות משחקן, שהמועדון רוצה שיעזוב, שאכן יעזוב לפני תום החוזה שלו, זה גובל בצביעות.
באר שבע הפרו חוזה? לא שילמו לו משכורת? גרעו ממנו תנאים שהם התחייבו לספק לו במעמד החתימה על החוזה?nir767676 כתב:הגזימו - חוזה עובד ל2 הצדדים וכמו שאנחנו מצפים ששחקנים שמעוניינים לעזוב יכבדו את החוזה שלהם, ככה אי אפשר לצפות משחקן, שהמועדון רוצה שיעזוב, שאכן יעזוב לפני תום החוזה שלו, זה גובל בצביעות.
אם הם היו עושים משהו כזה התביעה כבר מזמן הייתה מגיעה כי הוא לא היה מוותר על עוד הזדמנות להכניס כמה שקלים לכיס, כל עוד זה לא קרה אתם פשוט מתחסדים ומדברים שטויות.
הוא יקבל את כל מה שהתחייבו לתת לו, לא דבר אחד יותר מזה. בדיוק מה שהוא ראוי לו.
בתור אדם אימפולסיבי אם אני הייתי בעל הבית אז סביר מאוד להניח שקוואנקה היה עובר ממני התעללות הרבה יותר קשה.
אבל.. אלונה היא זו שלימדה את כולנו שכבוד האדם במועדון הזה יותר חשוב מהכל.
לכן הייתי מצפה מהמערכת להתנהל יותר בשקט בעניין הזה.
עם כל הכבוד לקוואנקה,עברנו דברים יותר קשים ממנו ועשינו את זה בהרבה פאסון(בוזגלו כמשל).
גם מכבי מתים להיפטר מראיקוביץ וקיארטנסון,אבל עדיין לא עושים כזה רעש.
העניין הזה לעניות דעתי מעיד על הלחץ העצום של המועדון להגיע לליגת האלופות.
גם הם מבינים ששעון החול אוזל ורכש חייב להגיע,לכן מסירים כאן את הכפפות.
כי בוא נדבר תאכלס,ההתנהלות הזאת לא מתאימה לנו,בקרבות הללו תמיד השחקן יצטייר כקרבן ןלא משנה מה אנחנו חושבים.
אבל.. אלונה היא זו שלימדה את כולנו שכבוד האדם במועדון הזה יותר חשוב מהכל.
לכן הייתי מצפה מהמערכת להתנהל יותר בשקט בעניין הזה.
עם כל הכבוד לקוואנקה,עברנו דברים יותר קשים ממנו ועשינו את זה בהרבה פאסון(בוזגלו כמשל).
גם מכבי מתים להיפטר מראיקוביץ וקיארטנסון,אבל עדיין לא עושים כזה רעש.
העניין הזה לעניות דעתי מעיד על הלחץ העצום של המועדון להגיע לליגת האלופות.
גם הם מבינים ששעון החול אוזל ורכש חייב להגיע,לכן מסירים כאן את הכפפות.
כי בוא נדבר תאכלס,ההתנהלות הזאת לא מתאימה לנו,בקרבות הללו תמיד השחקן יצטייר כקרבן ןלא משנה מה אנחנו חושבים.
השעייה כי הוא יצא נגד המועדון בראיון לא מתוכנן. גם בוזגלו הושעה אחרי פוסט ה-8 דקות. פה הוא התראיין לתקשורת, אפילו יותר חמור.
לגבי הדירה, מהצד שלנו אומרים שהחוזה שכירות נגמר ולכן הוא צריך לעבור דירה.
זה הוא זה שבוחר לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ כדי להראות שהוא לא נשבר, והוא עושה את זה עוד מאפריל כשדואג להדגיש דרך הסוכן/תקשורת שלו שהוא לא יוותר על אגורה.
הוא הגיע עם גישה מסריחה למו"מ, הוא זה שתוקע את המועדון ואת התוכניות לקראת העונה הבאה, הוא זה שלא מוכן להתפשר.
אבל אין ספק שהפרשה הזאת עושה רע לשני הצדדים. אם היה מראה רצון להתגמש זה היה נגמר מהר מאוד, בטוח שבמועדון רוצים קצת שקט אחרי העונה הקודמת.
לגבי הדירה, מהצד שלנו אומרים שהחוזה שכירות נגמר ולכן הוא צריך לעבור דירה.
זה הוא זה שבוחר לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ כדי להראות שהוא לא נשבר, והוא עושה את זה עוד מאפריל כשדואג להדגיש דרך הסוכן/תקשורת שלו שהוא לא יוותר על אגורה.
הוא הגיע עם גישה מסריחה למו"מ, הוא זה שתוקע את המועדון ואת התוכניות לקראת העונה הבאה, הוא זה שלא מוכן להתפשר.
אבל אין ספק שהפרשה הזאת עושה רע לשני הצדדים. אם היה מראה רצון להתגמש זה היה נגמר מהר מאוד, בטוח שבמועדון רוצים קצת שקט אחרי העונה הקודמת.
- ForeverRed
תגיד אתה אמיתי?? מה נסגר איתכם אנשים? התבלבלתם לגמרי. יורקים עליכם ואתם מספרים לי שזה גשם.אורי אדום בנשמה כתב:
אלוקים אדירים, אתה אמיתי?!
אז מה ההבדל בין גישה כזו מלבד סמנטיקה חלולה לבין מה שהיה פה בעבר בתקופת ז'ינו? חבורת אנשים מחליאים שהתעללו - אין הגדרה אחרת - בכל שחקן שלישי ששיחק כאן?
יושב פה איזה פישר, תקוע כמו עצם בגרון, דורש את כל החוזה שלו במזוודה מבלי לתת דקת עבודה בתמורה ובנוסף לקבל חוזה חדש בקבוצה אחרת. איפה נשמע דבר כזה? איך אפשר להבליג על ניצול כל כך מכוער של הסיטואציה שמחבל בצורה ישירה בקבוצה?
למרות הכל הוא זוכה לכל התנאים כפי שמצוין בחוזה שנחתם מולו. אין הרבה קבוצות שהיו מתנהלות מולו בגנטלמניות עד לנקודת הזמן הזאת. כשמותחים יותר מדי את החבל הוא בסוף מתחיל להיקרע.
מצטער, רמת ההתחסדות כאן שוברת שיאים.
תקופת זינו עאלק.
הוא גם מקיים את כל התנאים שנחתמו בחוזה מולו. לא נותן דקת עבודה בתמורה? זאת כבר החלטה של המאמן, לא שלו.ForeverRed כתב: תגיד אתה אמיתי?? מה נסגר איתכם אנשים? התבלבלתם לגמרי. יורקים עליכם ואתם מספרים לי שזה גשם.
יושב פה איזה פישר, תקוע כמו עצם בגרון, דורש את כל החוזה שלו במזוודה מבלי לתת דקת עבודה בתמורה ובנוסף לקבל חוזה חדש בקבוצה אחרת. איפה נשמע דבר כזה? איך אפשר להבליג על ניצול כל כך מכוער של הסיטואציה שמחבל בצורה ישירה בקבוצה?
למרות הכל הוא זוכה לכל התנאים כפי שמצוין בחוזה שנחתם מולו. אין הרבה קבוצות שהיו מתנהלות מולו בגנטלמניות עד לנקודת הזמן הזאת. כשמותחים יותר מדי את החבל הוא בסוף מתחיל להיקרע.
מצטער, רמת ההתחסדות כאן שוברת שיאים.
תקופת זינו עאלק.
כמו שגדי אמר, היינו כולנו מעדיפים שיתגמש ויבוא יותר לקראת המועדון בעניין הפיצוי המגיע לו, אבל גם לגיטימי מבחינתו לדרוש את מלוא הסכום.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא הבנתי, המועדון לא משלם לו שכר? מונע ממנו להתאמן? זכותו של המועדון לשדר לשחקן שהוא לא בתוכניות במקצועיות. מי שמתראיין בתקשורת ללא אישור או לא שומע להוראות הצוות המקצועי באימון מטופל משמעתית על ידי המועדון בהתאם לאותו חוזה שקוואנקה דורש לקבל במלואו.
האם המועדון מחמיר עם הספרדי? כן ובצדק מבחינת המועדון, הם יתנהלו על פי החוק ויקיימו את החוזה אבל זכותם לא להיות נחמדים ולהיות קשוחים עם הספרדי בדיוק כמו שהוא לא נחמד וקשוח עם המועדון כשהוא מנצל את מכסת הזרים הקיימת בישראל כאמצעי לחץ לקבל את מלוא השכר כאן וחוזה חדש בקבוצה הבאה שלו.
הספרדי שכח שלמרות שסירב להצעת המועדון בינואר שיעזוב וישלימו לו שכר המועדון בא לקראתו ואישר לו יותר מפעם אחת לנסוע לספרד במהלך העונה לסידורים אישיים, אבל אחרי ההתנהלות שלו גם הקיץ אפשר להבין לגמרי את ההתנהלות של המועדון...
האם המועדון מחמיר עם הספרדי? כן ובצדק מבחינת המועדון, הם יתנהלו על פי החוק ויקיימו את החוזה אבל זכותם לא להיות נחמדים ולהיות קשוחים עם הספרדי בדיוק כמו שהוא לא נחמד וקשוח עם המועדון כשהוא מנצל את מכסת הזרים הקיימת בישראל כאמצעי לחץ לקבל את מלוא השכר כאן וחוזה חדש בקבוצה הבאה שלו.
הספרדי שכח שלמרות שסירב להצעת המועדון בינואר שיעזוב וישלימו לו שכר המועדון בא לקראתו ואישר לו יותר מפעם אחת לנסוע לספרד במהלך העונה לסידורים אישיים, אבל אחרי ההתנהלות שלו גם הקיץ אפשר להבין לגמרי את ההתנהלות של המועדון...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני חושב שכלקח להבא אפשר להישאר עם 5 זרים ולהשאיר את המקום השישי למקרים לא צפויים (כמו הבאת סוארז לפני שנה וחצי) וביטול הפעלת לחץ. את האליפות הראשונה לקחנו עם 4 זרים בלבד בסגל והשנה בפלייאוף המעולה שהיה היינו רק עם שניים. יש לנו את הישראלים הכי טובים בארץ ואנחנו יכולים להרשות לעצמנו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
בהתמודדות באירופה כנגד קבוצות בסדר גודל של סלטיק/לודוגורץ/מאריבור וכיו"ב כל ויתור על זר הוא לוקסוס.אסי, דגים כתב:אני חושב שכלקח להבא אפשר להישאר עם 5 זרים ולהשאיר את המקום השישי למקרים לא צפויים (כמו הבאת סוארז לפני שנה וחצי) וביטול הפעלת לחץ. את האליפות הראשונה לקחנו עם 4 זרים בלבד בסגל והשנה בפלייאוף המעולה שהיה היינו רק עם שניים. יש לנו את הישראלים הכי טובים בארץ ואנחנו יכולים להרשות לעצמנו
גם בליגה לא כל פעם תתקל במכבי כ"כ חלשה כמו בפלייאוף השנה.