תקנו אותי אם אני טועה, אבל במקרים כאלו גם השחקן מתפשר קצת ומוותר על חלק מהשכר כדי להיות במקום בו יהיה משמעותי יותר. בסופו של יום זה גם אינטרס שלו לא לשבת עונה שלמה ביציע.manutd כתב:אם כבר דיברנו על פקאהרט אז יש לו הצעה מפאניניוס עם חוזה 300k, כמעט 50% פחות ממה שיש לו פה.
אני מאמין שהמועדון מנסה למשוך את הזמן כמה שאפשר שאולי יהיו לו הצעות אטרקטיביות יותר ואז ההשלמת שכר תיהיה נמוכה יותר.
נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלבינק
תלוי מי השחקן וכמה הוא רוצה לעבור,עם פקהארט יגיעו להסדר בלי בעיה כי הוא מקצוען לא יודע עם בפחות כסף אבל יגיעו,קוואנקה זה כבר שחקן עבר שלא רוצה לעבור לקבוצה אחרת גם עם המשכורת שלו לא תיפגעyossi כתב: תקנו אותי אם אני טועה, אבל במקרים כאלו גם השחקן מתפשר קצת ומוותר על חלק מהשכר כדי להיות במקום בו יהיה משמעותי יותר. בסופו של יום זה גם אינטרס שלו לא לשבת עונה שלמה ביציע.
- ForeverRed
כשיש לך סמרטוט כמו קואנקה בקבוצה אז גם האחרים לומדים.yossi כתב: תקנו אותי אם אני טועה, אבל במקרים כאלו גם השחקן מתפשר קצת ומוותר על חלק מהשכר כדי להיות במקום בו יהיה משמעותי יותר. בסופו של יום זה גם אינטרס שלו לא לשבת עונה שלמה ביציע.
- ForeverRed
שרצקי: האסלביינק נשאר בק"ש, הסגל סופי.
https://www.one.co.il/Article/17-18/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/17-18/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
כמו שרשמתי מקודם, הכל כבר סוכם אבל זה לא אומר שהעסקה ב100% תצא לפועל כי עדיין אנחנו תלויים בגורם שלישי( פקאהרט ).
אם יצא מצב שהוא הזר היחידי שימשיך מה3 אז נייג'ל לא יגיע.
אם יצא מצב שהוא הזר היחידי שימשיך מה3 אז נייג'ל לא יגיע.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong

- simply-red
בסדררForeverRed כתב:שרצקי: האסלביינק נשאר בק"ש, הסגל סופי.
- ForeverRed
לא יודע.
עם כמה שהאיש הזוי, לא נראה לי סביר שהכל סגור ומסוכם והוא משחרר לאוויר כאלה הצהרות.
פקהארט לא אמור להוות מכשול.
אולי דברים השתנו.
עם כמה שהאיש הזוי, לא נראה לי סביר שהכל סגור ומסוכם והוא משחרר לאוויר כאלה הצהרות.
פקהארט לא אמור להוות מכשול.
אולי דברים השתנו.
לדעתי במקרה הזה שירצקי נענה לבקשת אלונה לשמור על סודיות על מנת לא לפגוע במשא ומתן מול הזרים הסוררים שלנו.
שמועה שמתחילה לרוץ זה שגדיר נשאר בארץ כי הוא אמור לעבור בעסקה עם נייג'ל
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To the place, I belong

ונאמר אמןmanutd כתב:שמועה שמתחילה לרוץ זה שגדיר נשאר בארץ כי הוא אמור לעבור בעסקה עם נייג'ל
מי עוד לא יוצא למחנה אימון ?
מבחינה מקצועית אני קצת לא מבין איפה משבצים אותו. הרי הוא משחק בכל עמדה חוץ מהעמדה הכי קריטית בשבילנו(צד ימין).
ימצאו לו מקום.CrazyRed7 כתב:מבחינה מקצועית אני קצת לא מבין איפה משבצים אותו. הרי הוא משחק בכל עמדה חוץ מהעמדה הכי קריטית בשבילנו(צד ימין).
זה שחקן שחייב להיות אצלך קודם כל.
יש בו הכל,נייחים,דריבל,כח,מהירות,חוש הבקעה והוא בן 25.
הוא גם בניגוד לטוני לא מוגבל על עמדה,יכול לשחק במספר עמדות.
מסכים. הנבואה ניתנה לשוטים אבל בתחושות שלי הוא מעל הליגה ברמת הוואקמהאדום זקן כתב: ימצאו לו מקום.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
חוש הבקעה לחלוץ שהבקיע 6 שערים?אדום זקן כתב: ימצאו לו מקום.