אריק סאבו
- simply-red
Re: אריק סאבו
לדעתי סאבו בפוטנציאל עולה על הובאן, הבעיה העיקרית איתו, כמו שציינו לפניי, היא מנטלית. שחקן מאוד רגיש ובאמת סימן שאלה איך יתמודד עם סיפסולים והאם יש בו את הכוחות להתמודד על מקום בהרכב.
סאבו עם ביטחון זה שחקן אדיר, סאבו בלי ביטחון זה סוג של בן רייכרט.
כולנו רוצים זרים סקסיים במליוני יורו, אבל יש מצוי ויש רצוי. הרבה שחקנים "תותחים" שרצינו לא הסתכלו לכיוון שלנו בכלל כי מה לעשות הליגה הישראלית עדיין לא כזו אטרקטיבית לזרים בלבל שאתם רוצים.
ואל תשכחו שווקאמה הגיע מרעננה ולא מלאציו
סאבו עם ביטחון זה שחקן אדיר, סאבו בלי ביטחון זה סוג של בן רייכרט.
כולנו רוצים זרים סקסיים במליוני יורו, אבל יש מצוי ויש רצוי. הרבה שחקנים "תותחים" שרצינו לא הסתכלו לכיוון שלנו בכלל כי מה לעשות הליגה הישראלית עדיין לא כזו אטרקטיבית לזרים בלבל שאתם רוצים.
ואל תשכחו שווקאמה הגיע מרעננה ולא מלאציו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בעונה הראשונה הובאן היה נהדר והיכולת שלו ירדה בעיקר בגלל הכושר הפיזי שעם העונה ירד אצלו.CrazyRed7 כתב: בוא נשים את הקלפים על השולחן;
בעונה הראשונה הובאן היה טוב אבל לא מצוין. לא סתם היו הרבה דיבורים בפורום בזמנו על להחליף אותו במישהו טוב יותר.
בעונה השניה הגיע בכר וראינו הובאן אחר לגמרי. סופרסטאר.
בעונה השלישית והאחרונה שלו הוא היה חלש מאוד ברוב העונה. הגיל עשה את שלו ולא סתם החליטו לוותר עליו.
רוצה לומר שסאבו אולי לא מעל הליגה אבל מי מהזרים, להוציא את ויטור, שיחק בארץ ונראה מעל הליגה כשלא היה תחת בכר(הובאן, אוגו, טוני)?
שחקן תלוי גם בהכוונה של המאמן שלו וגם בחבריו לקבוצה.
ואז הגיע ברק בכרנועלינו ברמת הכושר הגופני והובאן חזר להוכיח את עצמו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סיכוי גבוה שסוגר פה עד יום ראשון.
אל תתפסו אותי במילה כי זה די תלוי בטביב בשונה מעזרא שהיה חופשי.
אל תתפסו אותי במילה כי זה די תלוי בטביב בשונה מעזרא שהיה חופשי.
- ForeverRed
בעונה הראשונה הוא היה אדיר.CrazyRed7 כתב: בוא נשים את הקלפים על השולחן;
בעונה הראשונה הובאן היה טוב אבל לא מצוין. לא סתם היו הרבה דיבורים בפורום בזמנו על להחליף אותו במישהו טוב יותר.
בעונה השניה הגיע בכר וראינו הובאן אחר לגמרי. סופרסטאר.
בעונה השלישית והאחרונה שלו הוא היה חלש מאוד ברוב העונה. הגיל עשה את שלו ולא סתם החליטו לוותר עליו.
רוצה לומר שסאבו אולי לא מעל הליגה אבל מי מהזרים, להוציא את ויטור, שיחק בארץ ונראה מעל הליגה כשלא היה תחת בכר(הובאן, אוגו, טוני)?
שחקן תלוי גם בהכוונה של המאמן שלו וגם בחבריו לקבוצה.
כבר במשחק הראשון נגד פ"ת ראינו שמדובר בשחקן שחקן.
לא זוכר אפילו אחד שחשב לוותר עליו.
בעונה השלישית הייתה ירידה, אבל כמו שאני תמיד אומר הכל נמדד ביחס לציפיות. כשהציפיות בשמיים, אז גם יכולת טובה יחסית אבל פחות טובה מזו שהורגלנו אליה נתפסת כחלשה.
בגדול אני לוקח את הובאן בכל יום ובכל שעה לפני סאבו.
ולא שאני חושב שסאבו שחקן רע.
יש לו כושר טוב, הוא אגרסיבי בדרך כלל, יודע לשחק קדימה לפעמים וגם לצאת קדימה עם הכדור.
אבל משהו חסר שם, בעיקר מנטלית אבל גם מקצועית. אין יציבות, אין מספרים, אין מנהיגות, אין מספיק הבנת משחק (נקודה שנגעת בה בדיון על עזרא). אין מספיק ערך מוסף שמצופה משחקן בתפקידו.
כנראה שיש מחשבה לשלב אותו כחלק בכיר ברוטציה ולא כבאנקר בהרכב, וכך להרוויח גם שחקנים כמו איינבינדר וקבהא או לשחק עם מספר הזרים על הדשא.
אין לי הסבר אחר.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 05 יוני 2018, 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
מבחינתי כל עוד השחקן ברמה שאנחנו מחפשים זה לא מעניין איפה הוא משחק. אם הייתי חושב שסאבו מעל הליגה לא הייתי מרגיש שזו הסתפקות במועט ובטח לא בינוניות.
לצורך העניין עלי מוחמד מבחינתי זה סוג הקשר אמצע שאנחנו צריכים, אני לא צריך שהוא יגיע מפאוק/שטוטגרט/ויטסה כדי לקבל אישור לגביו.
מספיק לי המעט שראיתי בליגה שלנו כדי לזהות את זה שהרמה העכשווית טובה ולהמר שהיא גם תעלה בעתיד אצלנו. כנל הסלביינק
אין לי בעיה עם ה"מדיניות" של להביא זרים מהליגה כל זמן שהקו המנחה הוא מקצועי.
כל זמן שאיכות הכדורגל ומידת ההתאמה לסגנון שלנו הם טובים לא אכפת לי המיקום הגיאוגרפי כשיקול בפני עצמו
והובאן נתן עונה ראשונה מצויינת, לא פחות. גם שנייה. תמיד זוכרים את הסוף לצערנו
לצורך העניין עלי מוחמד מבחינתי זה סוג הקשר אמצע שאנחנו צריכים, אני לא צריך שהוא יגיע מפאוק/שטוטגרט/ויטסה כדי לקבל אישור לגביו.
מספיק לי המעט שראיתי בליגה שלנו כדי לזהות את זה שהרמה העכשווית טובה ולהמר שהיא גם תעלה בעתיד אצלנו. כנל הסלביינק
כל זמן שאיכות הכדורגל ומידת ההתאמה לסגנון שלנו הם טובים לא אכפת לי המיקום הגיאוגרפי כשיקול בפני עצמו
- דר אדום בנשמה
מסכים.RedBend כתב:מבחינתי כל עוד השחקן ברמה שאנחנו מחפשים זה לא מעניין איפה הוא משחק. אם הייתי חושב שסאבו מעל הליגה לא הייתי מרגיש שזו הסתפקות במועט ובטח לא בינוניות.
אריק סאבו לא משדרג אותנו ומשאיר אותנו באמצע דיי בינוני וגם לאירופה זה לא שדרוג ופה הבעיה.
ומסכים איתך לגביי עלי מוחמד, לפניי הפציעה שלו הוא היה הקשר אמצע הכי טוב בליגה.
אני זוכר מצוין את הדיונים האם להשאיר את אוגו והובאן או שצריך לשחרר אותם ולהשתדרג. אין לי כוח לחפש פשוטForeverRed כתב: בעונה הראשונה הוא היה אדיר.
כבר במשחק הראשון נגד פ"ת ראינו שמדובר בשחקן שחקן.
לא זוכר אפילו אחד שחשב לוותר עליו.
בעונה השלישית הייתה ירידה, אבל כמו שאני תמיד אומר הכל נמדד ביחס לציפיות. כשהציפיות בשמיים, אז גם יכולת טובה יחסית אבל פחות טובה מזו שהורגלנו אליה נתפסת כחלשה.
בגדול אני לוקח את הובאן בכל יום ובכל שעה לפני סאבו.
ולא שאני חושב שסאבו שחקן רע.
יש לו כושר טוב, הוא אגרסיבי בדרך כלל, יודע לשחק קדימה לפעמים וגם לצאת קדימה עם הכדור.
אבל משהו חסר שם, בעיקר מנטלית אבל גם מקצועית. אין יציבות, אין מספרים, אין מנהיגות, אין מספיק הבנת משחק (נקודה שנגעת בה בדיון על עזרא). אין מספיק ערך מוסף שמצופה משחקן בתפקידו.
כנראה שיש מחשבה לשלב אותו כחלק בכיר ברוטציה ולא כבאנקר בהרכב, וכך להרוויח גם שחקנים כמו איינבינדר וקבהא או לשחק עם מספר הזרים על הדשא.
אין לי הסבר אחר.

- ForeverRed
בסדר זה לא משנה.CrazyRed7 כתב: אני זוכר מצוין את הדיונים האם להשאיר את אוגו והובאן או שצריך לשחרר אותם ולהשתדרג. אין לי כוח לחפש פשוט
שורה תחתונה סאבו הוא החתמה לא רעה, אולי אפילו טובה. אבל ממש לא מצוינת.
היינו יכולים וצריכים לשאוף ליותר וחבל.
שחקן נבחרת סלבוקיה, הגיע מפאוק.
יודע לכבוש, עושה הגנה טובה, ורסטילי, פיזי, מהיר (חשוב מאוד לאמצע הכבד שלנו), יגיע רעב.
נכון שהשם לא הכי נוצץ אבל זאת תהיה עסקה טובה. אני בעד.
יודע לכבוש, עושה הגנה טובה, ורסטילי, פיזי, מהיר (חשוב מאוד לאמצע הכבד שלנו), יגיע רעב.
- דר אדום בנשמה
ונראה בינוני שנתיים בביתר ירושלים.הפועלעולה כתב:שחקן נבחרת סלבוקיה, הגיע מפאוק.
המוח שלך בינוני.דר אדום בנשמה כתב:ונראה בינוני שנתיים בביתר ירושלים.
אחד המצטיינים של בית״ר העונה. בינוני עלק.
לא חושב שיש מתנגדיםהפועלעולה כתב:שחקן נבחרת סלבוקיה, הגיע מפאוק.
הבעיה כנראה בגודל הציפיות שלנו..
הכל עניין של ציפיות. הציפייה שלנו שיגיע לכאן איזה הובאן משודרג וצעיר יותר כנראה שלא תואם את המציאות בשוק.ForeverRed כתב: בסדר זה לא משנה.
שורה תחתונה סאבו הוא החתמה לא רעה, אולי אפילו טובה. אבל ממש לא מצוינת.
היינו יכולים וצריכים לשאוף ליותר וחבל.
אנחנו לא יודעים מה האופציות שעומדות בפניי המועדון.
ושוב, צריך להבין שאף קשר ברמה שאנחנו חולמים לא יגיע לכאן כרגע. התזוזות בשוק העברות יתחילו אחרי שהמונדיאל יסתיים. גם אנחנו בדרג הביניים תלויים בזה.
השאלה היא האם כדאי לחכות ואולי להגיע למוקדמות בלי חיזוק/חיזוק שלא התאקלם כמו בעונה שעברה או ללכת על המוכר והידוע שיגיע כאן ועכשיו.
אני לאט לאט מגיע למסקנה ששחקנים זרים ״מעל הליגה״ כמו ויטור זה אחד לעשור. ההבדל בין זר של 250 אלף לזר של 600-700 אלף כמעט ולא קיים, ראינו את זה העונה.
אולי באמת כדאי לנו לקחת את השחקן הזה שנמצא רגע לפני השיא, השחקן הזה שסבל מחוסר מזל או חוסר התאמה, לחטוף אותו ולהפוך אותו לזר המצוין הזה, כפי שעשינו עם אוגו וטוני.
- ForeverRed
מקבל את הדברים שלך.CrazyRed7 כתב: הכל עניין של ציפיות. הציפייה שלנו שיגיע לכאן איזה הובאן משודרג וצעיר יותר כנראה שלא תואם את המציאות בשוק.
אנחנו לא יודעים מה האופציות שעומדות בפניי המועדון.
ושוב, צריך להבין שאף קשר ברמה שאנחנו חולמים לא יגיע לכאן כרגע. התזוזות בשוק העברות יתחילו אחרי שהמונדיאל יסתיים. גם אנחנו בדרג הביניים תלויים בזה.
השאלה היא האם כדאי לחכות ואולי להגיע למוקדמות בלי חיזוק/חיזוק שלא התאקלם כמו בעונה שעברה או ללכת על המוכר והידוע שיגיע כאן ועכשיו.
אני לאט לאט מגיע למסקנה ששחקנים זרים ״מעל הליגה״ כמו ויטור זה אחד לעשור. ההבדל בין זר של 250 אלף לזר של 600-700 אלף כמעט ולא קיים, ראינו את זה העונה.
אולי באמת כדאי לנו לקחת את השחקן הזה שנמצא רגע לפני השיא, השחקן הזה שסבל מחוסר מזל או חוסר התאמה, לחטוף אותו ולהפוך אותו לזר המצוין הזה, כפי שעשינו עם אוגו וטוני.
אי אפשר לפסול את סאבו.
מצד שני, הייתי שמח אם היו ממצים את המו"מ מול המועמדים הבכירים יותר בטרם פונים אליו.
אנחנו עדיין בשלב מוקדם ויש עוד מספיק זמן לנסות להנחית כאן שחקן טוב יותר.
סאבו יכול לחכות.
דרך אגב, גם הובאן שהגיע לכאן היה חידה לא קטנה.
שחקן מבוגר יחסית שמעולם לא שיחק מחוץ לרומניה ובעיקר בלט בקבוצות בינוניות בליגה הרומנית.
זה שהוא יצא כזה בינגו (בעיקר בגלל החיבור), לא אומר שהוא היה איזה החתמה סקסית ומדליקה את הדמיון.
אני חושב שסאבו יכול להיות בינגו (אני מת על אייבנדר, אבל חוץ מהתלהבות הוא לא מביא רבע מהתכונות שבתיאוריה סאבו יכול לתת)
שחקן מבוגר יחסית שמעולם לא שיחק מחוץ לרומניה ובעיקר בלט בקבוצות בינוניות בליגה הרומנית.
זה שהוא יצא כזה בינגו (בעיקר בגלל החיבור), לא אומר שהוא היה איזה החתמה סקסית ומדליקה את הדמיון.
אני חושב שסאבו יכול להיות בינגו (אני מת על אייבנדר, אבל חוץ מהתלהבות הוא לא מביא רבע מהתכונות שבתיאוריה סאבו יכול לתת)