אריק סאבו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: אריק סאבו

שליחה על ידי South Boy »

CrazyRed7 כתב: "עדיף להביא שחקן מוכח, שמכיר את ליגת העל והמנטליות בישראל מאשר לרכוש שחקן שלא נדע מה נקבל"
קו החשיבה הכי בינוני שיש.
קו חשיבה שאם היה מיושם כל הזמן לא היו מגיעים לכאן אוגו הובאן ובעצם כל זר שדרך בישראל.
לא לוקחים עונה אחת של נפילה עם זרים ומשנים גישה ב-180 מעלות, מעבר לים מתחבאים זרים שיכולים לשדרג אותנו בכמה רמות ואם לא נעשה את הצעד ונסתכן בהבאה של זרים פחות מוכחים אף פעם לא נשבור את תקרת הזכוכית של הבינוניות הזאת.
לא מת על סאבו, לא מת עוד יותר על מדיניות הרכש שתקועה בביצה המקומית. זה להסתפק בבינוניות לדעתי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סאבו שחקן מצוין. להגיד עליו בינוני זה מצחיק.

לגבי השוק שאמרת, אז על כל הובאן ואוגו יש 5 קואנקות. הסיכוי לנפילה גדול הרבה יותר ורגע לפני המוקדמות, עדיף מישהו שאתה יודע מה תקבל ממנו(וזה מתאים לבכר כנראה) ולא יצטרך שום התאקלמות בארץ.
מה גם שזר שמשחק בליגה אחרת לא ימהר לחתום כאן בשלב הזה. אנחנו ברירת מחדל. אז אם היו מחכים לשחקנים מבחוץ הייתם מתלוננים שההכנות למוקדמות נדפקות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

South Boy כתב:
קו החשיבה הכי בינוני שיש.
קו חשיבה שאם היה מיושם כל הזמן לא היו מגיעים לכאן אוגו הובאן ובעצם כל זר שדרך בישראל.
לא לוקחים עונה אחת של נפילה עם זרים ומשנים גישה ב-180 מעלות, מעבר לים מתחבאים זרים שיכולים לשדרג אותנו בכמה רמות ואם לא נעשה את הצעד ונסתכן בהבאה של זרים פחות מוכחים אף פעם לא נשבור את תקרת הזכוכית של הבינוניות הזאת.
לא מת על סאבו, לא מת עוד יותר על מדיניות הרכש שתקועה בביצה המקומית. זה להסתפק בבינוניות לדעתי.
ברמת העיקרון אני איתך לחלוטין. בפועל אנחנו בשנת מונדיאל ועוד חודש וקצת כבר משחקים באירופה כך שהמדיניות הזאת כרגע מתחשבת במצב. אותי מרגיעה העובדה שברק פה וכל עוד הוא אמון על הבחירות אני רגוע (למרות שלא ראיתי משהו יוצא דופן מזאבי יש לציין)

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

א. אריק סאבו שחקן טוב, מוכח ועם ניסיון בין לאומי.

ב. מחזק לנו עמדה בעייתית (קשר 50-50 שיודע לפתח התקפות, כמו הובאן ולא כמו דן).

ב.אריק סאבו אחד החברים הקרובים של מיגל בארץ (גם שיחקו יחד בפאוק), אז להזיק זה לא יזיק.

אני בעד.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אריק סאבו שחקן
אבל אני האמת ציפתי להעליה ברמת הזרים

נפילה עם קוואנקה לא מעידה על סך השוק.
את קוואנקה הבאנו בלי חשיבה מוקדמת, נוצרה ״הזדמנות״ וקפצנו עליה בלי סקאוטינג.. בגלל זה נפלנו.

אם יש זרים שאתה עוקב אחריהם תקופה ונלחם עליהם בסוף הם יגיעו. סביב שכר של 600 אפשר בהחלט למצוא שחקני צ׳מפיונס (או חצי רמה פחות)

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

לא אופציה גרועה.
לא אופתע אם יגיע.
לא יהיה הזר היחיד שיגיע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מצחיקות אותי התגובות: "לא צריך, לא טוב".

זה כמו לפסול על הסף אוקטביה 2018 כי יש בשוק גם מרצדס קבריולט.

לכל עסקה ושחקן, יש יתרונות וחסרונות, מי שלא נוקב בהם, ההודעה שלו נבלעת לתוך הר ענק של הודעות "שלומי 12".

סאבו שחקן מוכשר מאוד, צעיר יחסית, מכיר את הליגה ומאוד רוצה להגיע. חסרונות? פרסתם על גבי ההודעות הקודמות.

מה עולה על מה? בשביל זה יש צוות מקצועי משכמו ומעלה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

נתקוף את זה מהזווית הכי פשוטה.
סאבו לא שווה חצי הובאן. זה אומר הכל.
משחקן זר, במיוחד לעמדה כל כך חשובה, אני מצפה להרבה יותר.

הגישה המחודשת הזאת של המועדון מובנת והסיבות שהובילה אליה ידועות.
זה לא הופך את המהלך לנכון. לדעתי חטפו סוג של טראומה וזה יכול לעלות לנו ביכולת מקצועית.

לא חסרים זרים טובים בחוץ.
נפילה אחת (וחצי), גדולה ככל שתהיה, לא צריכה למנוע מאיתנו לשאוף גבוה וחבל שזה הכיוון.
התפשרות על בינוניות (לאו דווקא ספציפית במקרה הזה).

ועוד קטנה: בכתבה מצוין שמתקיימות שיחות כבר מספר ימים. אני שמעתי את הסוכן של סאבו אומר אתמול בצורה חד משמעית שאין שיחות עם אף קבוצה לגבי סאבו, גם לא עם הפועל באר שבע, ושהוא מקווה שזה ישתנה כי סאבו לא מרוצה מהמצב של ביתר.

עריכה: הסוכן כבר לא מכחיש.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 05 יוני 2018, 13:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מצטער אבל אני לא אוהב אותו.
הוא לא מתאים לדעתי אם רוצים לשדרג את הסגל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

יצא לי לראות לפני כמה ימים משחק ידידות של הולנד מול סלובקיה
סאבו נכנס דקה 60 והיה נראה די חסר ביטחון בפעולות, לא חיפש את העומק יותר מדי והסתפק בפעולות של ללכת על בטוח. אם לבצע השוואה לקיים אצלנו די מזכיר את אייבינדר ובטח לא אחד שיתן משהו בגוון שונה.

כמו תמיד סימן השאלה מעבר לעניין המקצועי טמון בהתמודדות עם תחרות ומיעוט דקות ויכולת לתפקד כשהביטחון נמוך
מודה שלא כל כך יודע מה הערך המוסף שלו, שחקן שדי נבלע ולא בולט במשחק

בתחושה שלי אנחנו צריכים לכוון לפרופיל של קשר אמצע שהוא דינמו, לא חושב שסאבו נופל תחת הקטגוריה הזו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

משהו שחייבים לקחת בחשבון;

בכר משוגע לאיינבינדר על התחת...אין סיכוי שמגיע מישהו שעד כדי כך פוגע במעמדו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: "עדיף להביא שחקן מוכח, שמכיר את ליגת העל והמנטליות בישראל מאשר לרכוש שחקן שלא נדע מה נקבל"
סאבו לא מוכח.
הוא היה בינוני ומטה בביתר.
למה שלא נביא את קוסטדנוב הוא גם קשר זר מוכח...

אין בעיה בלהביא זר מהליגה אבל שהזר הזה הוא עוד זר ולא משהו מעל הליגה מה הטעם בלהביא אותו?
וואקמה לצורך העניין למרות מספרים בעייתים ברעננה הוביל אותם כמעט לבד, מה סאבו עשה בביתר שהוא מוכח??
ואם כבר להביא מביתר שחקן אז קלאודמיר יותר מוכח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב:נתקוף את זה מהזווית הכי פשוטה.
סאבו לא שווה חצי הובאן. זה אומר הכל.
משחקן זר, במיוחד לעמדה כל כך חשובה, אני מצפה להרבה יותר.

הגישה המחודשת הזאת של המועדון מובנת והסיבות שהובילה אליה ידועות.
זה לא הופך את המהלך לנכון. לדעתי חטפו סוג של טראומה וזה יכול לעלות לנו ביכולת מקצועית.

לא חסרים זרים טובים בחוץ.
נפילה אחת (וחצי), גדולה ככל שתהיה, לא צריכה למנוע מאיתנו לשאוף גבוה וחבל שזה הכיוון.
התפשרות על בינוניות (לאו דווקא ספציפית במקרה הזה).

ועוד קטנה: בכתבה מצוין שמתקיימות שיחות כבר מספר ימים. אני שמעתי את הסוכן של סאבו אומר אתמול בצורה חד משמעית שאין שיחות עם אף קבוצה לגבי סאבו, גם לא עם הפועל באר שבע, ושהוא מקווה שזה ישתנה כי סאבו לא מרוצה מהמצב של ביתר.

עריכה: הסוכן כבר לא מכחיש.
בוא נשים את הקלפים על השולחן;
בעונה הראשונה הובאן היה טוב אבל לא מצוין. לא סתם היו הרבה דיבורים בפורום בזמנו על להחליף אותו במישהו טוב יותר.
בעונה השניה הגיע בכר וראינו הובאן אחר לגמרי. סופרסטאר.
בעונה השלישית והאחרונה שלו הוא היה חלש מאוד ברוב העונה. הגיל עשה את שלו ולא סתם החליטו לוותר עליו.

רוצה לומר שסאבו אולי לא מעל הליגה אבל מי מהזרים, להוציא את ויטור, שיחק בארץ ונראה מעל הליגה כשלא היה תחת בכר(הובאן, אוגו, טוני)?
שחקן תלוי גם בהכוונה של המאמן שלו וגם בחבריו לקבוצה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

CrazyRed7 כתב: בוא נשים את הקלפים על השולחן;
בעונה הראשונה הובאן היה טוב אבל לא מצוין. לא סתם היו הרבה דיבורים בפורום בזמנו על להחליף אותו במישהו טוב יותר.
בעונה השניה הגיע בכר וראינו הובאן אחר לגמרי. סופרסטאר.
בעונה השלישית והאחרונה שלו הוא היה חלש מאוד ברוב העונה. הגיל עשה את שלו ולא סתם החליטו לוותר עליו.

רוצה לומר שסאבו אולי לא מעל הליגה אבל מי מהזרים, להוציא את ויטור, שיחק בארץ ונראה מעל הליגה כשלא היה תחת בכר(הובאן, אוגו, טוני)?
שחקן תלוי גם בהכוונה של המאמן שלו וגם בחבריו לקבוצה.
הובאן בעונה הראשונה שלו פה היה הכי טוב בקבוצה יחד עם בוזגלו, וגם אחד הטובים בליגה לטעמי

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

500 אלף יורו :בהלם:

שלח תגובה