ארנסט שטקוס
Re: ארנסט שטקוס
אין להם כסף לחלב להכין נס בבוקר... הם רוצים את פקהארט...
שרק יקחו.
הישארות של פקהארט זה על סף האסון.
הישארות של פקהארט זה על סף האסון.
- ForeverRed
זאת הייתה טעות של בן דור הגמד.
הוא עדכן לקורהוט.
אין סרט ששחקן כזה משחק בהפועל חיפה.
מסכים שזה על סף אסון התקפי אם ישאר.
הוא עדכן לקורהוט.
אין סרט ששחקן כזה משחק בהפועל חיפה.
מסכים שזה על סף אסון התקפי אם ישאר.
אנחנו הולכים לאכול לקרדה עם הזרים.
אף אחד מהם לא מעוניין לעזוב וזה עניין של הרבה כסף.
לדעתי זו גם הסיבה שלא מודיעים על סיכום עם שום זר כרגע,כדי לא להעלות את המחיר.
אם פקהארט ישאר נוכל לחיות עם זה...
אבל קואנקה וקורהוט זה בעיה.
מוזר שלא מוצאים קבוצה לקורהוט. שחקן נבחרת הונגריה... אף קבוצה בליגה בהונגריה לא צריכה מגן?
מוזר שלא מוצאים קבוצה לקורהוט. שחקן נבחרת הונגריה... אף קבוצה בליגה בהונגריה לא צריכה מגן?
סיכוי סביר שלפחות אחד מבין אוגו וטוני יימכרו, זה גם יפנה מקום לזר
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
עם קורהוט זה פחות בעיה. הוא לא יושב על חוזה גבוהה כמו קואנקה אז בסופו של דבר ימצאו לו קבוצה.אדום זקן כתב:אנחנו הולכים לאכול לקרדה עם הזרים.
קואנקה זה סיפור מהתחת. חוזה עצום ואחרי עונה בספסל, לא יודע איך יצאו מהחוזה הזה.
לגבי פקהארט, כרגע במועדון לא החליטו לא להמשיך איתו. סיכוי לא רע שהוא ממשיך איתנו.
חס וחלילה. למה לנבא רעות?אסי, דגים כתב:סיכוי סביר שלפחות אחד מבין אוגו וטוני יימכרו, זה גם יפנה מקום לזר
- ForeverRed
ההתקפה של העונה מספיקה לדעתך?שמעון א כתב:אם פקהארט ישאר נוכל לחיות עם זה...
המצב עם הזרים מדאיג באופן כללי.
שלושת המועמדים לעזוב מתעקשים להישאר ולמצוץ עד לשקל האחרון.
השניים שאנחנו כן רוצים חתומים רק עד לסיום העונה הבאה וזה מעמיד אותם בסכנת עזיבה.
ואחד נוסף ללא ברך.
מרגיש קצת תקוע העסק.
בעיה.
אין לנו יותר מדי זמן עוד מעט מתחיל אירופה ונראה לי שלפחות קוואנקה מנצל את הסיטואציה.
אין לנו יותר מדי זמן עוד מעט מתחיל אירופה ונראה לי שלפחות קוואנקה מנצל את הסיטואציה.
לא. לכן אני חושב שצריך חלוץ ישראלי בנוסף לפקהארט ושהר.ForeverRed כתב: ההתקפה של העונה מספיקה לדעתך?
מבחינתי, זה לא סוף העולם אם פקהארט ישאר.
אני אוהב את פקהארט, הוא שחקן טוב, אבל בשכר שלו אפשר להביא את הויטור של החלוצים
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מממ..אסי, דגים כתב:אני אוהב את פקהארט, הוא שחקן טוב, אבל בשכר שלו אפשר להביא את הויטור של החלוצים
מכבי הביאה אחד ב3 מיליון יורו העברה+כמעט מיליון יורו שכר והוא לא בדיוק הויטור של החלוצים.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 29 מאי 2018, 20:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזה חלוץ ישראלי נורמלי יש שמעון?
פקהארט חלוץ פשוט חלש. לא מסוגל לתרום כלום לשטף, איטי בצורה מחרידה, תנועה לא טובה ואם לא תשים לו כדור על הרגל בתיבת ה5 זה פשוט לא גול.
מעדיף את מלמד עליו בלי גרם של ציניות. כבר בינואר חשבתי שצריך לשחרר את פקהארט שהיו הצעות.
לא מובן גם מה בוער היה להחתים את קורהוט על חוזה חדש. בקודם היה סעיף יציאה בכל קיץ אם אני לא טועה.
לצערנו על טעויות משלמים. נהיה חייבים לבזבז מאות אלפי דולרים על השלמות שכר.
פקהארט חלוץ פשוט חלש. לא מסוגל לתרום כלום לשטף, איטי בצורה מחרידה, תנועה לא טובה ואם לא תשים לו כדור על הרגל בתיבת ה5 זה פשוט לא גול.
מעדיף את מלמד עליו בלי גרם של ציניות. כבר בינואר חשבתי שצריך לשחרר את פקהארט שהיו הצעות.
לא מובן גם מה בוער היה להחתים את קורהוט על חוזה חדש. בקודם היה סעיף יציאה בכל קיץ אם אני לא טועה.
לצערנו על טעויות משלמים. נהיה חייבים לבזבז מאות אלפי דולרים על השלמות שכר.
לא אמרתי שזה קלCrazyRed7 כתב: מממ..
מכבי הביאה אחד ב3 מיליון יורו העברה+כמעט מיליון יורו שכר והוא לא בדיוק הויטור של החלוצים.