אלון תורגמן - חתם לשנתיים
- red ultras
Re: אלון תורגמן
ממצב ששחקנים לא רוצים להגיע אלינו כי זה לא מספיק קרוב להם לאיסמי סלמה הגענו למצב ששחקנים לא רוצים לבוא אלינו כי הם מפחדים להתייבש בספסל. נו יופי
מדויק.אדום זקן כתב: מה שאתה אומר הוא לא תלוש ודי הגיוני אבל אתה ואני מסתכלים מנק' מבט של אוהד.
אחד כמו תורגמן שיש לו 16 גולים העונה רוצה להמשיך להתקדם ולא להיות בקצה הרוטציה כי על פי המספרים שלו העונה גם מגיע לו.
הוא עושה חשבון פשוט,אם יש שהר ויש שכטר/חלוץ אחר ויש אותו,ז"א 3 חלוצים די שווים ברמתם שצריכים להיאבק כל משחק על החולצה ורק אחד אוכל.
עכשיו בוא נלך על תסריט לא מופרך שבו ב"ש מסיימת דרכה באירופה מוקדם ואפילו עולה לשלב הבתים ומסיימת אותו באיזור דצמבר,מה אז?
אני בדעה שצריך 2 בכירים ועוד אחד שיבין מלכתחילה שהוא בקצה.
ככה מייצרים תחרות בריאה וחדר הלבשה לא ממורמר.
במה הוא יוצר טוב ממלמד ?
בלהיות חלוץREDZED כתב:במה הוא יוצר טוב ממלמד ?
בהכלREDZED כתב:במה הוא יוצר טוב ממלמד ?
כולה חלוץ שלישי בהיררכיה, עדיף כבר להישאר עם מלמד לדעתי. אלא אם אלון תורג׳מן זה קבאני ולא סיפרו לי
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
א. לא יגיע להיות שלישי.אסי, דגים כתב:כולה חלוץ שלישי בהיררכיה, עדיף כבר להישאר עם מלמד לדעתי. אלא אם אלון תורג׳מן זה קבאני ולא סיפרו לי
ב. אל תעשה לו עוול זה שחקן שנתן שלוש עונות בקריירה של מעל 10 גולים בעונה. מלמד עדיין לא שם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
א. זה לא תלוי בו.ניב כתב: א. לא יגיע להיות שלישי.
ב. אל תעשה לו עוול זה שחקן שנתן שלוש עונות בקריירה של מעל 10 גולים בעונה. מלמד עדיין לא שם.
ב. לא חושב שלהשוות אותו למלמד זה עוול, אצל מלמד (לדעתי) השיא עוד לפניו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
בעונה האחרונה של אלישע הוא היה מועמד מוביל אלינו (בימים שחלמנו בסתר על דודו ביטון)
זלזלתי בו לא מעט, עד המשחק בטרנר.
היו שם אלמנטים שהזכירו מאוד את ברדה שככל שעקבתי אחריו יותר, התבררו כחלק מהרפרטור שלו;
קודם כל, פלג גוף עליו חזק מאוד שעוזר לו לשמור על הכדור עם הגב, לסחוט עבירות ולשחרר עם לא מעט טכניקה לחברים. מהירות וכדרור טובים וסיומת לא רעה.
אני לא משוכנע שזה טוב ממה שיש, אבל בטח ובטח מוכח יותר.
זלזלתי בו לא מעט, עד המשחק בטרנר.
היו שם אלמנטים שהזכירו מאוד את ברדה שככל שעקבתי אחריו יותר, התבררו כחלק מהרפרטור שלו;
קודם כל, פלג גוף עליו חזק מאוד שעוזר לו לשמור על הכדור עם הגב, לסחוט עבירות ולשחרר עם לא מעט טכניקה לחברים. מהירות וכדרור טובים וסיומת לא רעה.
אני לא משוכנע שזה טוב ממה שיש, אבל בטח ובטח מוכח יותר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עשה ראיון בספורט1 ועושה רושם שהוא נעול על אירופה וינסה ללכת על זה בכל הכוח.
אם זה המצב כששכטר מחוץ לתמונה, אני משאיר את מלמד ומביא חלוץ זר בכיר. נקווה שלא ילכו על אז'ובל.
אם זה המצב כששכטר מחוץ לתמונה, אני משאיר את מלמד ומביא חלוץ זר בכיר. נקווה שלא ילכו על אז'ובל.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... 0154740483" onclick="window.open(this.href);return false;
לפי הכתבה הזאת הוא הודיע למועדון שאם עד סוף השבוע הוא לא יחתום בחול הוא יחתום אצלנו
לפי הכתבה הזאת הוא הודיע למועדון שאם עד סוף השבוע הוא לא יחתום בחול הוא יחתום אצלנו
מעצבן אותי
למה שמעון? למה אדוני מתעצבן...
לכל אחד יש חלום.
אם היה בה מבלי לנסות להגשים את החלום, זה לא היה טוב.
ימצא קבוצה בחול, מצוין.
לא ימצא, יבוא לכאן שלם עם עצמו.
יוסיף הרבה לבש.
לכל אחד יש חלום.
אם היה בה מבלי לנסות להגשים את החלום, זה לא היה טוב.
ימצא קבוצה בחול, מצוין.
לא ימצא, יבוא לכאן שלם עם עצמו.
יוסיף הרבה לבש.
יהיה שחקן הרכב...סוג של חיימוב...מגיע על תקן מחליף ומפלס
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הפוך. רואה בזה מימד של כנות ועוד תחם את זה בזמן. חושב שזה הוגן לגמרי מבחינתו.שמעון א כתב:מעצבן אותי