השיבו ימינו כקדם !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
נעול
Asif Gil

השיבו ימינו כקדם !

שליחה על ידי Asif Gil »

חברים יקרים שלום לכולם ושבוע טוב,

לקחתי על עצמי להרים את הכפפה ולהעלות לדיון סוגיה חשובה ביותר שעניינה – איחוד אתר הקרייזי רד ו-hbs.

אני מציין – בראש ובראשונה – שיוזמת פרסום הנושא הינה שלי ומטעמי בלבד ולא מטעם אדם כזה או אחר. אין זה המקום להיכנס לכל הויכוחים והעמדות השונות, לכן אני אנסח - או לפחות אשתדל – בקצרה:

כיום, לדעתי ולדעת אוהדים וגולשים רבים עמם דיברתי לאחרונה – אין מקום לשני האתרים – הקרייזי רד ו-hbs. אני סבור כי הפיצול הכפוי הזה פוגע בסופו של דבר בכולנו האוהדים.

כידוע, כיום בהפועל באר שבע ישנם 2 ארגוני אוהדים – הקאמלס והקרייזי רד, שלכל אחד מהם אתר אינטרנט משלו. בנוסף, קיים האתר הרשמי שמטבע הדברים אינו מחזיק בפורום או קהילת אוהדים שמנהלת דיונים.
hbs היה במשך השנים, בגלגוליו השונים, הבית החם של ארגון הקרייזי רד, המשוגעים האדומים, כאשר בראש הארגון עמדו דודו ובהמשך נמרוד. במשך הזמן, דודו ונמרוד פרשו מסיבותיהם הם, וארגון הקרייזי רד עבר להתגורר בבית וירטואלי משלו. האתר hbs, כפי שאני רואה ומבין זאת היום אינו מייצג אף ארגון ופועל ממטרות "פובליציסטיות" טהורות, דבר יפה ומבורך לכשעצמו.

למען האמת ואם נהיה כנים עם עצמנו – הפיצול הזה רק פוגע בנו האוהדים. במקום שנהיה קבוצה גדולה, מלוכדת ומאורגנת, כמו בימים הטובים, בהם כל הדברים התרכזו במקום אחד וטוב בניהולו הבלתי מעורער של דודו, היום ישנם 2 אתרים עצלים שהתעבורה בהם ורמת הדיונים, לרוב, אינה גבוהה.

אני חלילה לא מנסה לבטל את אתר ה-hbs האהוב שהיה בית לכולנו ומוקיר ומעריך את פועלם של יניב ודודו. אני לא מתכוון שיסגרו את hbs ולהעביר הכל לקרייזי או להיפך, אני יודע שישנם המון ענייני אגו ומשחקי כבוד שאין זה המקום להיכנס אליהם. כל מה שאני מציע שיהיה בית אחר לארגון הקרייזי רד וכל המשתמשים הרשומים בשני האתרים יכתבו תחת קורת גג אחד!

הרעיון הוא פשוט – צריך לאחד כוחות, משאבים ואנשים ולאחד את שני האתרים לאתר אחד. כך יחסכו משאבים וזמן יקר של אנשים, וחשוב מכך – נשוב להיות קבוצה מלוכדת של אוהדים שמביעים את עצמם באמצעות קהילת אוהדים ענפה, גדולה ועוצמתית.

אם השאלות שבמחלוקת הינן שם האתר, כתובתו, עיצובו, ניהול, רישום מחדש של משתמשים ועוד עניינים טכניים נוספים – אני סמוך ובטוח שאנשים בוגרים ושקולים כדודו, מישל, יניב, אליק, ידידאל וכל מי שלא הזכרתי – יוכלו להתגבר על פערים מזעריים אלו.

קודם כל אשמח לשמוע תגובות הגולשים (הנושא פורסם בשני האתרים) ואני מקווה שאחד מהגורמים המשפיעים יצליח להרים את הכפפה ולאחד בין שני האתרים והפורומים לרווחת כולנו.

בברכה,
אסיף גיל
.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: השיבו ימינו כקדם !

שליחה על ידי אריק »

תרשה לי לתקן אותך במספר עובדות לגבי מה שציינת:

1. כמות הכניסות לדף הבית, לכתבות, לדפי התוכן ולפורום רחוקה מהמושג "עצל" לדבריך.
2. החל מה-29.9.08 לקרייזי רד יש בית, אני לא מוצא סיבה לנטוש אותו או לעבור דירה.
3. צר לי לאכזב אותך, אתה לא הראשון שהרים את הכפפה, היו כמה לפניך :) .
הנושא עלה לפני חודש בערך ונמצא בבדיקה, יתכן ויצא לפועל, יתכן גם שלא.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

גם אני חושב בדומה לאסיף, כמאמר הסיסמא "ביחד נשרוד לחוד ניפול"
חבל מאוד שמאבקי אגו מטופשים מונעים איחוד שהרבה מאוד אנשים חושבים שהדבר הכרחי.
אני אמנם לא חבר באף אירגון וכותב (בזמן המצומצם שיש לי) ב-2 האתרים אבל הרבה יותר טוב יהיה אם הכל יתנקז לאתר אחד.
חבל גם שביציע אין איש אחד דומיננטי , במקום זה יש קבוצות קבוצות שכל אחד דואג לאינטרס של עצמו לפעמים על חשבון טובת הכלל.
לא היה מזיק אם יהיה איחוד בין מועדוני האוהדים, עם כל הכבוד לכמות שיש לנו אנחנו עדיין לא מכבי תל אביב, שם כן יש הצדקה ל-2 אירגונים.
אז נכון יש ל-2 אירגוני האוהדים המון הישגים בשנים האחרונות, אבל יכול להיות שהיו יותר הישגים אם היה איחוד???אני חושב שכן.
אז מילא בימי אלי זינו שהיה את נושא החרמת משחקי הבית כולם הבינו את המחלוקות, אבל מה עכשיו??גם את אלונה מישהו רוצה להחרים???
הפילוג מתבטא היטב גם בישיבות מול ההנהלה כאשר כל קבוצה באה עם אג'נדה משלה ללא שום תיאום עם שאר המשתתפים.
פלא שחלק מהדרישות לא מקבלות יחס הולם??? אחר כך כל קבוצה זורקת "בוץ" על הקבוצה האחרת עקב הכישלון....
הגיע הזמן להתבגר!! לעולם לא מאוחר.אם כל אחד יראה את טובת הכלל ואת ההישגים שאפשר להשיג כאשר יהיה איחוד , אני בטוח שויתור על טיפת אגו
יתקבל בהבנה אצל כולם, שיהיה ברור מצב הנתונים הנוכחי טוב, אבל בהחלט יכול להיות יותר טוב, תמיד יש מקום לשיפור.
שיהיה שבוע טוב לכולנו.

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

פתחתי פעם נושא על זה,שיש יותר מידי אתרים\פורומים של הקבוצה,והדבר פוגע בנו האוהדים.
השילוב הוא דבר מצויין.
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אני יכול להגיד מצידי, שאני חבר רק בקרייזי רד בעיקר בגלל הרמה הגבוהה של הפורום ושל האתר בכלל.
כמו כן אני נכנס וקורא בפורום הקאמלס אך לצערי רמת הפורום לא גורמת לי לרצות לכתוב שם (בלי שום כוונה לנסות לפגוע \ לעקוץ את הקאמלס שאני מאוד מעריך כארגון אוהדים אך הגישה בפורום היא שונה).
באתר HBS אני לא גולש כלל ולצערי לא אוכל להעיד לכאן או לכאן על האתר.
אני יכול רק להגיד שאתר הקרייזי רד במתכונתו הנוכחית לטעמי הוא מושלם לקהל שלו, ואני לא בטוח שיוזמה כזאת יכולה להועיל למי מהצדדים.
אולם העבודה מול המועדון \ הקהל צריכה וחייבת להיעשות בשיתוף פעולה מלא של כל ראשי הארגונים.
רק אהבה תנצח...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גם אני חושב שצריך לאחד את שני האתרים.

Asif Gil

שליחה על ידי Asif Gil »

הבהרה קלה, לכל קוראי ומגיבי הנושא:

אתם מתפזרים רחוק מדי, הכוונה היא לא לאחד בין 2 ארגוני האוהדים – הקרייזי רד והקאמלס. לא ריאלי ולא ישים.

הכוונה על איחוד אינטרנטי בלבד! רק בין הקרייזי ל-hbs. שיהיה בית אחד, גדול מוצלח לכולם עם אנשים רבים נפלאים כמו בימים הטובים. הקבוצה הלכה קדימה ואנחנו רק הולכים אחורה. עזבו את אתר הקאמלס ואת הארגון, הוא לא קשור לדיון הזה בכלל.

אגב, מי שרוצה בכל זאת להתדיין על איחוד ארגונים בקהל אוהדי הפועל באר-שבע מוזמן לקרוא ולהגיב בבלוג של הסלע האדום, תחת הנושא "כולם מדברים על שלום":

http://israblog.nana10.co.il/blogread.a ... 09&month=7
.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

Asif Gil כתב:הבהרה קלה, לכל קוראי ומגיבי הנושא:

אתם מתפזרים רחוק מדי, הכוונה היא לא לאחד בין 2 ארגוני האוהדים – הקרייזי רד והקאמלס. לא ריאלי ולא ישים.

הכוונה על איחוד אינטרנטי בלבד! רק בין הקרייזי ל-hbs. שיהיה בית אחד, גדול מוצלח לכולם עם אנשים רבים נפלאים כמו בימים הטובים. הקבוצה הלכה קדימה ואנחנו רק הולכים אחורה. עזבו את אתר הקאמלס ואת הארגון, הוא לא קשור לדיון הזה בכלל.

אגב, מי שרוצה בכל זאת להתדיין על איחוד ארגונים בקהל אוהדי הפועל באר-שבע מוזמן לקרוא ולהגיב בבלוג של הסלע האדום, תחת הנושא "כולם מדברים על שלום":

http://israblog.nana10.co.il/blogread.a ... 09&month=7
כמה הבהרות הארות אסיף.
כמו שציין חברי אריק הביטוי "עצל" רחוק מאוד מהמציאות של האתר. במשך ככמעט שנה של קיום האתר הנסיקה שלו אפילו הפתיעה אותנו.
אבל אנחנו לא הופכים את האתר למטרה. האתר הוא כלי להשגת מטרתנו.
1. שיפור חווית האוהד.
2. פלטפורמה לאוהדים מן השורה להביע את דעתם על מנת שדעתם תגיע למי שאמון על העניין באגודה.
3.להעביר מידע על הסעות על שעות המשחק עידוד וכדומה.
4.שמירת צביונה של הקבוצה ע"י ניהול דיאלוגים בין החברים כיצד לעשות זאת.
5.העלת זיכרונות ואת ההיסטוריה של המועדון כאן על מנת שהדור הצעיר ידע את המועדון לדורותיו.
הכדור נמצא עתה במגרש של דודו ויניב. כאן נמצאים מעל לתשעים אחוז מחברי הקרייזי רד או לפחות אותם אלה שמזדהים עם האידיאולוגיה שלנו.
באתר כאן יש קרוב לעשרה אוהדים דומננטים אשר מתפעלים את האתר וכן את כול מה שמסביב. הקמת הבית החדש של הקרייזי רד אשר נמצא במקלט החדש.
איסוף כספים למטרות הארגון אשר בקרוב מאוד יצאו לפועל.
והכי חשוב הם אנשים אשר ממשכים להשפיע על קהל האוהדים. ומנסים כול הזמן לפתח את הזן החדש של האוהדים שאנו גאים בו.
לכול זה היינו צריכים פלטפורמה להשמיע את דברנו. והכי חשוב לתת את תחושת השייכות לכול מי שמאמין בדרכנו.
להרחיב את חוג האוהדים שרוצים לתרום ולהיות שייכים לעשיה.
וכאן השגנו את המטרה. במשך שנה זו הצלחנו להרחיב את המעגל הראשון והשני של החברים שתורמים מזמנם וממרצם.
אסיף העובדות נמצאות בידי דודו ויניב. אנחנו כאן הזמנו ומזמנים אותם להתאחד כי כבר הסברת בדבריך את החשיבות שבאיחוד

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הסניגור האדום כתב:אסיף העובדות נמצאות בידי דודו ויניב. אנחנו כאן הזמנו ומזמנים אותם להתאחד כי כבר הסברת בדבריך את החשיבות שבאיחוד

תסלח לי מאוד, אין צורך לומר לאיזה צד אני שייך, אבל הספיקה לי פעם אחת לשמוע את אחד ממנהלי האתר מתנה תנאים שונים בנידון, בשביל להבין שלא רק הצד השני לא מעוניין באמת ובתמים באיחוד. או שאולי הוא טרם הבין שאיחוד זה כשמו כן הוא, ולא שאחד נבלע בתוך השני..

ולא שהצד השני שונה בהרבה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

Asif Gil

שליחה על ידי Asif Gil »

לכל מי ש"לא נכנס ל-hbs", הנה תגובתו של יניב:

נתחיל בזה שגם אנחנו חושבים שאיחוד הוא דבר טוב ואני שמח שהוא הועלה.
אכן היו מספר שיחות בנושא כמו שנאמר מקודם על אש קטנה לפי הכתוב ברור לי שכולם יודעים על הנושא ועל הקשיים, אני ממש לא חושב שיש כאן בעיות אגו אלה נושאים שדורשים מחשבה וכמו שאומרים יפה שעה אחת קודם.
אני חושב שיש מספר נקודות "חיכוך" שצריכות להסגר קודם לאיחוד כאשר עיצוב ופלטפורמה הם לא חלק מהנקודות מאחר ואת אלה צריך לסגור לאחר האיחדו מי שיהיו אחראים על החלק הזה באתר.
אני רואה 2 נקודות בעיתיות (לפחות בתפיסה שלי) הראשונה היא אכן שם הדומיין כפי שאסיף ציין ואני ינסה להבהיר קצת. אני לא רוצה להגיע בעוד תקופה (לצורך העניין x שנים) בו אנשים שוב רוצים ליצור פילוג וכתוצאה מזה אנחנו צריכים לבנות הכל מחדש. ברור לי שלא נכנסים לאיחוד עם מחשבות על פילוג נוסף אבל מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין.
הנקודה השניה שוב קשורה לפילוג שהיה אבל גם היא דורשת הבהרה קודם לאיחוד. כפי שאתם יודעים (או לא) אבל הסיבות או הטריגר לפילוג היו דברים שנכתבו באתר בזכות אופיר חיים דברים שחלק מהאנשים לא הסכים איתם. הנקודה החשובה כאן היא איך מונעים פילוג מסיבות דומות בעתיד לדוגמא אם יכתבו ביקורות על אלונה לדוגמא שלא יהיו כמו שחלק מהאנשים חושבים ושוב הנושא מגיע מאותו מקום כמו הנקודה הקודמת מי שנכווה ברותחין ...

אורי לצערי אני לא רואה איך מתבצע איחוד כזה ועדיין נשארים 2 דומיינים כך שלצערי יווצר מצב בו אחד "בולע" את השני. אני לא רואה מצב שמצליחים לבצע את האיחוד ולהמנע ממצב זה. במילה בולע אני מתכוון מבחינה של שם דומיין ולא של ניהול או קבלת החלטות.

לגבי הנקודה של אסיף על שם דומיין חדש לחלוטין נראה לי מאד בעייתי.

אשמח לקבל התייחסות ויותר מזה רעיונות איך אפשר ל"גשר" על הבעיות הללו כי כמו שאמרתי בהתחלה אני חושב שאיחוד זה דבר טוב ונכון.
.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

Asif Gil כתב:לכל מי ש"לא נכנס ל-hbs", הנה תגובתו של יניב:

נתחיל בזה שגם אנחנו חושבים שאיחוד הוא דבר טוב ואני שמח שהוא הועלה.
אכן היו מספר שיחות בנושא כמו שנאמר מקודם על אש קטנה לפי הכתוב ברור לי שכולם יודעים על הנושא ועל הקשיים, אני ממש לא חושב שיש כאן בעיות אגו אלה נושאים שדורשים מחשבה וכמו שאומרים יפה שעה אחת קודם.
אני חושב שיש מספר נקודות "חיכוך" שצריכות להסגר קודם לאיחוד כאשר עיצוב ופלטפורמה הם לא חלק מהנקודות מאחר ואת אלה צריך לסגור לאחר האיחדו מי שיהיו אחראים על החלק הזה באתר.
אני רואה 2 נקודות בעיתיות (לפחות בתפיסה שלי) הראשונה היא אכן שם הדומיין כפי שאסיף ציין ואני ינסה להבהיר קצת. אני לא רוצה להגיע בעוד תקופה (לצורך העניין x שנים) בו אנשים שוב רוצים ליצור פילוג וכתוצאה מזה אנחנו צריכים לבנות הכל מחדש. ברור לי שלא נכנסים לאיחוד עם מחשבות על פילוג נוסף אבל מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין.
הנקודה השניה שוב קשורה לפילוג שהיה אבל גם היא דורשת הבהרה קודם לאיחוד. כפי שאתם יודעים (או לא) אבל הסיבות או הטריגר לפילוג היו דברים שנכתבו באתר בזכות אופיר חיים דברים שחלק מהאנשים לא הסכים איתם. הנקודה החשובה כאן היא איך מונעים פילוג מסיבות דומות בעתיד לדוגמא אם יכתבו ביקורות על אלונה לדוגמא שלא יהיו כמו שחלק מהאנשים חושבים ושוב הנושא מגיע מאותו מקום כמו הנקודה הקודמת מי שנכווה ברותחין ...

אורי לצערי אני לא רואה איך מתבצע איחוד כזה ועדיין נשארים 2 דומיינים כך שלצערי יווצר מצב בו אחד "בולע" את השני. אני לא רואה מצב שמצליחים לבצע את האיחוד ולהמנע ממצב זה. במילה בולע אני מתכוון מבחינה של שם דומיין ולא של ניהול או קבלת החלטות.

לגבי הנקודה של אסיף על שם דומיין חדש לחלוטין נראה לי מאד בעייתי.

אשמח לקבל התייחסות ויותר מזה רעיונות איך אפשר ל"גשר" על הבעיות הללו כי כמו שאמרתי בהתחלה אני חושב שאיחוד זה דבר טוב ונכון.
לא רוצה להיכנס לזה יותר מדי כי עבר זמן וזה כבר מאחורינו אבל אני אגיב בקשר לסיבות הפילוג.
הפילוג התבצע בגלל רצון של מספר אנשים לקדם את פני האתר, את החזות ואת הממשקים. אין קשר
לאופיר חיים או לכל ביקורת אובייקטיבית או סובייקטיבית שהיתה באתר. אנחנו לא יכולים להכריח מישהו
לחשוב כמונו ולמנוע מאנשים להעביר ביקורת. הפערים בינינו מבחינת "איך צריך להיראות אתר" היו גדולים
והגיעו לרמה כזו שהחלטנו לקחת צעד אמיץ ולהקים בית חדש לארגון. אני הראשון שהגבתי בחיוב שעלה הרעיון
לאיחוד אבל יש פערים שצריך לגשר עליהם.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

חברים
הכוונות טובות אבל הדרך לא נכונה.
הדיון הזה צריך להיות במסעדה (על חשבון אליק ) עם כל הנוגעים בדבר ולא באופן פומבי באתר.
חשוב שכל הנוגעים בדבר יעשו מאמץ לקדם את הנושא.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אריק כתב:
לא רוצה להיכנס לזה יותר מדי כי עבר זמן וזה כבר מאחורינו אבל אני אגיב בקשר לסיבות הפילוג.
הפילוג התבצע בגלל רצון של מספר אנשים לקדם את פני האתר, את החזות ואת הממשקים. אין קשר
לאופיר חיים או לכל ביקורת אובייקטיבית או סובייקטיבית שהיתה באתר. אנחנו לא יכולים להכריח מישהו
לחשוב כמונו ולמנוע מאנשים להעביר ביקורת. הפערים בינינו מבחינת "איך צריך להיראות אתר" היו גדולים
והגיעו לרמה כזו שהחלטנו לקחת צעד אמיץ ולהקים בית חדש לארגון. אני הראשון שהגבתי בחיוב שעלה הרעיון
לאיחוד אבל יש פערים שצריך לגשר עליהם.
בדיוק.
החברה החדשים שנכנסו (אני הייתי בינהם) רצינו לשפר ולשנות את פני האתר
כי הוא היה נראה גרוע והייתה ירידה גדולה בפורום המרכזי הן באיכות והן בכמות.
כל רעיון שהעלנו,נתקל בסירוב של יניב שאי אפשר לשפר כי ככה וככה (מבחנת ממשק)
אחרי שהבנו שיניב לא רוצה שיגעו לו באתר וטוב לו איך שהוא
הוחלט על פילוג.

ולכל אלה שמפנטזים על איחוד
זה לא יקרה!! כי פשוט יניב ודודו לא רוצים.
אז שיפסיקו למרוח אותכם ולספר לכם סיפורים .

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

דרוש איחוד זה רק יוסיף אני מבין שרוצים מקווה שתצילחו לאחד
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

מבין את הכוונות והרצון של חלק מהאנשים וזה בסדר. ע"מ לא ליצור כאן מסכת האשמות
והתנגחויות וכיוון שהנושא בחודשים הקרובים לא רלוונטי, הנושא ננעל.

נעול