חן עזרא
- simply-red
Re: חן עזרא
יש פה יותר מידי אנשים רציניים ויותר מידי צדיקים..
אוי עונת המלפפונים
אוי עונת המלפפונים
אתה מאתרג אותו באופן מוגזם.Totti כתב:חלאס להיות אלמושים...התכוונו לקבוצה...
ההורים שלו גרים פה...סבתא...דוד שלו עזרא עזרא
אם יבוא יתקבל באהבה אבל בוא נגיד את האמת הוא לא סובל אותנו והתבטא כך מספר פעמים.
ילד טוב סך הכל וזהו שום דבר מעבר לעניין המקצועי לא מעניין בהחתמה שלו, אין פה סיפור לספר.
אתם זוקפים לחובתו שבתקופה האפלה ההיא, שאנחנו נוטים לשכוח, עשה את כל המאמצים לברוח מכאן?? אני לא.
ומעבר לציניות, למרות שאני לא נותן ערך מוסף בדור האחרון לשחקני בית, אין לי ספק שהוא באמת מתרגש לחזור לעיר שבא הוא נולד גדל ושיש לו כאן בני משפחה וחברים.
שמחתי לקרוא שגם המבקרים הגדולים שלו הצהירו שאם יגיע לכאן יתקבל בברכה (אבל לא באהבה), מספיק הוגן.
ומעבר לציניות, למרות שאני לא נותן ערך מוסף בדור האחרון לשחקני בית, אין לי ספק שהוא באמת מתרגש לחזור לעיר שבא הוא נולד גדל ושיש לו כאן בני משפחה וחברים.
שמחתי לקרוא שגם המבקרים הגדולים שלו הצהירו שאם יגיע לכאן יתקבל בברכה (אבל לא באהבה), מספיק הוגן.
אתם זוקפים לחובתו שבתקופה האפלה ההיא, שאנחנו נוטים לשכוח, עשה את כל המאמצים לברוח מכאן?? אני לא.
לא זוכר שחקן שכל כך סלדתי ממנו ורציתי שלא יגיע.
הלוואי שאיכשהו הכל יתפוצץ.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

כל עוד זה לא בגלל ויתור על קיצוני זר/עזיבה מתוכננת של טוני אז אין לי בעיה עם ההחתמה הזו.
ברוך הבא! (לפחות לפי כלפי)
גם זלקאי.MikiRed כתב:ברוך הבא! (לפחות לפי כלפי)
נראה שסיכם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
למה?Guevara כתב:לא זוכר שחקן שכל כך סלדתי ממנו ורציתי שלא יגיע.
בתור רוטציה הוא יכול לעזור , רק שידע שפה זה לא מכבי חיפה או ביתר של השנים האחרונות , אם הוא לא יהיה טוב לא יראה דשא , הכול תלוי בו ובתפוקה שהוא יתן .
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
שחקן שפשוט לא יודע לקבל החלטות. מקווה מאד שבכר יצליח לסדר לו את הראש
- ForeverRed
די עם הבכר יסדר לו את הראש.
בדיוק כמו עם אוחנה, מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל.
אם יש משהו שיעשה את ההבדל זה דווקא השחקנים שישחקו סביב עזרא. כשאתה משחק עם שחקנים טובים גם הרמה שלך עולה. במכבי חיפה קרה לו בדיוק ההפך ולמרות מספרים יפים כולנו זוכרים איך זה הסתיים.
בדיוק כמו עם אוחנה, מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל.
אם יש משהו שיעשה את ההבדל זה דווקא השחקנים שישחקו סביב עזרא. כשאתה משחק עם שחקנים טובים גם הרמה שלך עולה. במכבי חיפה קרה לו בדיוק ההפך ולמרות מספרים יפים כולנו זוכרים איך זה הסתיים.
בוזגלו לא עשה הגנה בכר שידרג אותווגרם לו לעשות הגנה( כמה שאפשר).
עזרא הוא בדיוק כמו בוזגלו מחפף מאוד בהגנה מאמין שבכר יעשה בו סדר בנושא הזה.
ועדיין מקווה שהעיסקה תיפול, הוא לא כזה טוב כמו שעושים ממנו
עזרא הוא בדיוק כמו בוזגלו מחפף מאוד בהגנה מאמין שבכר יעשה בו סדר בנושא הזה.
ועדיין מקווה שהעיסקה תיפול, הוא לא כזה טוב כמו שעושים ממנו
גם על מליקסון, אמרו פעם שהוא לא עושה הגנה, ושהוא כל הזמן דריבלים מיותרים...
אל תפסלו את עזרא. נתן מספרים יפים בחיפה ובבית"ר.
אל תפסלו את עזרא. נתן מספרים יפים בחיפה ובבית"ר.
- simply-red
בתור גיבוי ל ווקאמה הוא יותר מבסדר,
מלבד המוח אין ישראלי טוב יותר לעמדה הזו,
שיהיה בהצלחה.
מלבד המוח אין ישראלי טוב יותר לעמדה הזו,
שיהיה בהצלחה.