נייג'ל האסלביינק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: נייג'ל האסלבינק

שליחה על ידי ForeverRed »

מצטער להיות זה שמצנן את האווירה, אבל לצד יכולות פיזיות וטכניות נפלאות, להאסלביינק יש גם לא מעט שכונתיות במשחק, קבלת החלטות לא מספיק טובה וקושי לסיים מצבים באזור השער.

אני חושב שחשוב לציין גם את זה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב:מצטער להיות זה שמצנן את האווירה, אבל לצד יכולות פיזיות וטכניות נפלאות, להאסלביינק יש גם לא מעט שכונתיות במשחק, קבלת החלטות לא מספיק טובה וקושי לסיים מצבים באזור השער.

אפשר לומר שתיארת את טוני.
גם הוא שכונתי, לעיתים קרובות לא מוסר בזמן והסיומת לא מי יודע מה.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

yossi כתב:הדבר הכי יפה בו זה שלמרות שרגל ימין היא החזקה, בעל רגל שמאל איכותית מאוד עם טאצ' מדויק.
יש לו גיוון אדיר בזכות זה שיש לו 2 רגליים, בא מימין, משמאל או מהאמצע, אין לשחקן ההגנה מושג לאיזה כיוון לסגור כי מבחינתו גם לחתוך לאמצע וגם לעבור ולהמשיך על האגף זה אופציות קיימות.
מלבד הפיזיות, הדריבל וראיית המשחק המשובחת שבפס יכול לפרק הגנות, הוא גם לא נראה סטטי כמו וואקמה ואם משחק מתחת לחלוץ יודע להתמקם נהדר בחורים בין הקישור להגנה.

מקווה מאוד שבאמת סגור. זה לגמרי שחקן מעל הליגה.
כדי למקסם את ההתקפה נהיה חייבים להביא שחקן שעושה תנועה טובה. כרגע רק ממן וקצת שהר עונים להגדרה.
מי אמר דיא סבע?
אם לא הוא, חייב לבוא זר שעונה על ההגדרה הזו. לא עוד עמוד חשמל סטטי שצריך כדור ל5 כדי להוות איום כלשהו.
לזה התכוון המשורר.
בשלהי הראיון של ברק במגרש פתוח אמר שהוא מתחבר לליברפול (בהקשר של גמר השמפיונס) ומאוד אוהב את שיטת המשחק שלהם, שלישייה ללא חלוץ פר-אקסלנס.
נקווה שגם הסלביינק וגם סבע יגיעו, גם אם זה יעלה לא מעט, שלישייה של סבע-הסלביינק-טוני כשמאור/ממן עובד על תקתוקים מהירים וכניסה מקו שני... עם אורן ביטון ועם הקישור הפיזי וכל התוספות של ברק, זה יכול להיות אחד הסגלים המפחידים שנראו כאן בשנים האחרונות.
ForeverRed כתב:מצטער להיות זה שמצנן את האווירה, אבל לצד יכולות פיזיות וטכניות נפלאות, להאסלביינק יש גם לא מעט שכונתיות במשחק, קבלת החלטות לא מספיק טובה וקושי לסיים מצבים באזור השער.

אתה צודק, אם כי אצלנו אין לי ספק בכלל שייהפך למפלצת.
בדומה לטוני יש לו את כל הכלים להתקדם תחת ברק והצוות, יש לו פוטנציאל גבוה מאוד להשתדרג משמעותית ואפילו בתוך זמן קצר.
רק שיבואו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב: אפשר לומר שתיארת את טוני.
גם הוא שכונתי, לעיתים קרובות לא מוסר בזמן והסיומת לא מי יודע מה.
אני לא חושב שיש מקום להשוואה ביניהם כרגע.
טוני שחקן מאוד חכם, רחוק מלהיות שכונתי. לפעמים "בורח" לו והוא מנסה להוכיח למגן שהוא גדול עליו. לא מעבר.
מבחינת סיומת זה בכלל לא אותו לבל. להאסלביינק אין עוצמה ברגליים. קצת מזכיר את אוחנה בקטע הזה.

אני כן חושב שיש שם פוטנציאל גדול אבל לא צריך לפאר אותו יתר על המידה.
לא הייתי משלם עליו סכומים מופרכים. לא בטוח שהוא שווה את זה.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

ForeverRed כתב: אני לא חושב שיש מקום להשוואה ביניהם כרגע.
טוני שחקן מאוד חכם, רחוק מלהיות שכונתי. לפעמים "בורח" לו והוא מנסה להוכיח למגן שהוא גדול עליו. לא מעבר.
מבחינת סיומת זה בכלל לא אותו לבל. להאסלביינק אין עוצמה ברגליים. קצת מזכיר את אוחנה בקטע הזה.

אני כן חושב שיש שם פוטנציאל גדול אבל לא צריך לפאר אותו יתר על המידה.
לא הייתי משלם עליו סכומים מופרכים. לא בטוח שהוא שווה את זה.
מסכים מאוד.
לא אגזים ואומר שהוא אוברייטד כי יש לו איכויות נראות לעין ברמה גבוהה, והוא בטח תוספת כוח משמעותית בזירה המקומית.
מצד שני יש לו גם המון ליקויים בפעולה האחרונה שאני מאמין שעוד יותר יבואו לידי ביטוי במידה ויחתום כאן על תקן החלוץ.
גם בחוכמת המשחק שלו הוא די לוקה בחסר, מצאתי את עצמי המון פעמים לא מבין איך תהליך קבלת ההחלטות שלו עובד במשחקים שראיתי אותו, לא סתם יש לו מחסור במספרים על אף הקבוצה הבינונית שהוא משחק בה.
סגנון המשחק שלהם דומה אבל טוני כל כך יותר איכותי ממנו בכל אספקט של המשחק שלדעתי זה על גבול המביך להשוות. גם טוני שיחק בקבוצה יותר מוגבלת מהקבוצה שנייג'ל משחק בה והוא התעלל ועדיין מתעלל כאן בהגנות בצורה כמעט חסרת תקדים.
לא מת על הבאה של האסלביינק ובמיוחד על תקן חלוץ למרות שאציין שוב שהוא שחקן טוב, אבל רוצה להאמין שאנחנו מחפשים משהו יותר טוב מ"טוב". משהו שובר שיוויון בכל זירה שנשחק בה.
אם הייתי יכול לתאר את פרופיל החלוץ שהייתי רוצה שנביא בהתאם ליכולות הכלכליות והמקצועיות של המועדון לדעתי חלוץ בסגנון גנוהרה של סטיאווה שתפר אותנו בטרנר יכול להיות מדהים בקבוצה כמו באר שבע, סיומת קטלנית בהתקפות מעבר ומבנה גוף של טנק מרכבה 4 אחרי טפ"ש.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שחקן עם איכויות כמו שלו מאוד מאוד חסר לנו כאן. מאמין גם שהוא ישתפר איפה שצריך תחת ברק
גם טוני שאתם מדברים עליו היום הוא לא טוני של רעננה שהבאנו, הוא השתדרג משמעותית כאן

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

האסלבנייק זה שחקן אדיר.
מהיום הראשון שנחת בק"ש עקבתי אחריו.
לקח לו זמן להיכנס לעיניינים ושהוא נכנס הוא נכנס ברבאק.
זה נכון שיש לו בעיית סיומת אבל יד בו כל כך הרבה יתרונות שעולים עשרות מונים על החסרון הזה.
הוא יכול לשחק בכל צד במגרש,מרים נייחים ודריבל מטורף אין בכלל מה לחשוב.
העניין היחיד שכן צריך לחשוב עליו זה שאם הוא אכן יגיע ביחד עם עזרא,מליקסון וטוני ואלי אפילו סבע,זה הרבה שחקנים שמאוהבים בכדור.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:האסלבנייק זה שחקן אדיר.
מהיום הראשון שנחת בק"ש עקבתי אחריו.
לקח לו זמן להיכנס לעיניינים ושהוא נכנס הוא נכנס ברבאק.
זה נכון שיש לו בעיית סיומת אבל יד בו כל כך הרבה יתרונות שעולים עשרות מונים על החסרון הזה.
הוא יכול לשחק בכל צד במגרש,מרים נייחים ודריבל מטורף אין בכלל מה לחשוב.
העניין היחיד שכן צריך לחשוב עליו זה שאם הוא אכן יגיע ביחד עם עזרא,מליקסון וטוני ואלי אפילו סבע,זה הרבה שחקנים שמאוהבים בכדור.
מהרושם שלי עליו (מודה שלא ראיתי הרבה משחקים שלו) הוא דווקא משחרר כדור מהר כשצריך

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

South Boy כתב:
מסכים מאוד.
לא אגזים ואומר שהוא אוברייטד כי יש לו איכויות נראות לעין ברמה גבוהה, והוא בטח תוספת כוח משמעותית בזירה המקומית.
מצד שני יש לו גם המון ליקויים בפעולה האחרונה שאני מאמין שעוד יותר יבואו לידי ביטוי במידה ויחתום כאן על תקן החלוץ.
גם בחוכמת המשחק שלו הוא די לוקה בחסר, מצאתי את עצמי המון פעמים לא מבין איך תהליך קבלת ההחלטות שלו עובד במשחקים שראיתי אותו, לא סתם יש לו מחסור במספרים על אף הקבוצה הבינונית שהוא משחק בה.
סגנון המשחק שלהם דומה אבל טוני כל כך יותר איכותי ממנו בכל אספקט של המשחק שלדעתי זה על גבול המביך להשוות. גם טוני שיחק בקבוצה יותר מוגבלת מהקבוצה שנייג'ל משחק בה והוא התעלל ועדיין מתעלל כאן בהגנות בצורה כמעט חסרת תקדים.
לא מת על הבאה של האסלביינק ובמיוחד על תקן חלוץ למרות שאציין שוב שהוא שחקן טוב, אבל רוצה להאמין שאנחנו מחפשים משהו יותר טוב מ"טוב". משהו שובר שיוויון בכל זירה שנשחק בה.
אם הייתי יכול לתאר את פרופיל החלוץ שהייתי רוצה שנביא בהתאם ליכולות הכלכליות והמקצועיות של המועדון לדעתי חלוץ בסגנון גנוהרה של סטיאווה שתפר אותנו בטרנר יכול להיות מדהים בקבוצה כמו באר שבע, סיומת קטלנית בהתקפות מעבר ומבנה גוף של טנק מרכבה 4 אחרי טפ"ש.
נייג'ל לא חלוץ ולא מובן לי למה החלטת שהוא יתפקד ככזה.
הסיומת והבעיטה שלו אכן לא ברמה גבוהה, בדיוק כמו שהפרמטרים האלה לא טובים גם אצל טוני.

בדומה לטוני הוא מכונה שקשה להוציא לה כדור מהרגל ומייצר מצבים סיטונאי.
הוא לגמרי מעל הליגה וזר יותר מראוי להגיע לכאן. כוםנו מפנטזים על זרים מהחלל אבל צריך להתחבר למציאות וקשה מאוד להביא כאלה.
לא 3 מיליון יורו, אבל 1-1.5 אני בהחלט שם עליו.
את התחום הזה נשאיר כבר לאלונה.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

yossi כתב: נייג'ל לא חלוץ ולא מובן לי למה החלטת שהוא יתפקד ככזה.
הסיומת והבעיטה שלו אכן לא ברמה גבוהה, בדיוק כמו שהפרמטרים האלה לא טובים גם אצל טוני.

בדומה לטוני הוא מכונה שקשה להוציא לה כדור מהרגל ומייצר מצבים סיטונאי.
הוא לגמרי מעל הליגה וזר יותר מראוי להגיע לכאן. כוםנו מפנטזים על זרים מהחלל אבל צריך להתחבר למציאות וקשה מאוד להביא כאלה.
לא 3 מיליון יורו, אבל 1-1.5 אני בהחלט שם עליו.
את התחום הזה נשאיר כבר לאלונה.
אני לא החלטתי שום דבר, זה מה ששומעים מסביב. אולי זה סתם ספקולציות אבל יש מי שאומר שבונים עליו בתור חלוץ.
יש זרים איכותיים ברמה שוברת שיוויון בחוץ שאנחנו בכלל לא מודעים אליהם ומסוגלים להביא, לא חייב לחפש רק בביצה המקומית.
חוץ מזה, לדעתי אנחנו צריכים חלוץ לא פחות משאנחנו צריכים שחקן לקו ימין, אפילו יותר כי זה היה עקב האכילס הכי גדול שלנו העונה.
אגב, אוהב את הראייה האופטימית שלך על החיים, צריך להיות בחור מאוד חיובי כדי להאמין שאיזי ימכור זר עם הייפ כזה במיליון יורו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

סילבס אמר במגרש פתוח שכלום עוד לא סגור ומבחינתו האסלביינק עדיין חלק מהקבוצה.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

ForeverRed כתב:סילבס אמר במגרש פתוח שכלום עוד לא סגור ומבחינתו האסלביינק עדיין חלק מהקבוצה.
לא שאני חושב שהוא פה בוודאות בעונה הבאה אבל אמירה חסרת משמעות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

ניב כתב: לא שאני חושב שהוא פה בוודאות בעונה הבאה אבל אמירה חסרת משמעות.
האמת שזה היה קצת מצחיק.
בתגובה להכחשה של סילבס, סלוצקי שאל אותו האם הוא היה בקשר עם האסלביינק לאחרונה.
בין השורות ניתן היה להבין שסלוצקי שמע מהאסלביינק עצמו דברים אחרים.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

יש לנו עוד זרים לשחרר ובינתיים זה לא נשמע טוב וגם לכו תדעו אולי השתנו התוכניות מאז ינואר

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מה? ירדנו ממנו?
ממש הייתי רוצה לראות אותו אצלנו מאמין שיתגלה כשיחוק לא פחות מהגנרל...

שלח תגובה