קאלה: "נמאס לי מאיך שאתם משחקים"
קאלה: "נמאס לי מאיך שאתם משחקים"
"שוער ב"ש דפק על הלוח בחדר ההלבשה, אמר למקורביו: "ארבע פעמים אחד על אחד? איפה ההגנה?". עזורי לא מחכה למלאנו"
לכתבה:
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1546414" onclick="window.open(this.href);return false;
לכתבה:
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1546414" onclick="window.open(this.href);return false;
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: קאלה: "נמאס לי מאיך שאתם משחקים"
זה חשוב כזה שוער שמעיר לשחקנים אבל 4 פעם במשחק שהוא יהיה אחד על אחד כנראה שיש בעיה בהגנה..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
לפי מה ששמעתי על המשחק הוא צודק..
כנראה הוא מבין שהשחקנים נמצאים באיזשהו לחץ לא מוסבר במשחקים, כי הם עובדים על המצבים האלה באימונים.
השערים שספגנו היו פשוט קלים מדי לספיגה!
מקווה שההגנה תשתפר בקרוב
כנראה הוא מבין שהשחקנים נמצאים באיזשהו לחץ לא מוסבר במשחקים, כי הם עובדים על המצבים האלה באימונים.
השערים שספגנו היו פשוט קלים מדי לספיגה!
מקווה שההגנה תשתפר בקרוב
כל מילה ב-ס-ל-ע
.
נערך לאחרונה על ידי Asif Gil ב 18 מאי 2024, 16:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
.
הוא צודק בזה שההגנה נראית קטסטרופה, אבל הוא לא פחות אשם.
לא יכול להיות ששחקנים נוגחים לו לשער מקו ה5 הוא פשוט לא יוצא לאף כדור גובה.
חוץ מזה מי הוא חושב שהוא? למה הוא מרשה לעצמו לצאת על שחקנים... כדאי שיתחיל להירגע, בשביל זה יש מאמן.
לא יכול להיות ששחקנים נוגחים לו לשער מקו ה5 הוא פשוט לא יוצא לאף כדור גובה.
חוץ מזה מי הוא חושב שהוא? למה הוא מרשה לעצמו לצאת על שחקנים... כדאי שיתחיל להירגע, בשביל זה יש מאמן.
רק אהבה תנצח...
פרגל מחצית ראשונה היה חלש ומחצית שנייה היה בסדר.Asif Gil כתב:לא הבנתי איך זה מתיישב עם משחק מצוין של פרגל וטוב של אילוז והרוש. מי היה על הפנים, קידר?
החולשה העיקרית הייתה של קידר (כרגיל) וגם של קאלה, למרות שהציל שניים שלושה שערים הוא פשוט לא יוצא לכדורי גובה.
רק אהבה תנצח...
למה תמיד להאשים את קאלה שיש לך שחקנים כמו קידר אפסים והרוש שדאטורוnitsande כתב: פרגל מחצית ראשונה היה חלש ומחצית שנייה היה בסדר.
החולשה העיקרית הייתה של קידר (כרגיל) וגם של קאלה, למרות שהציל שניים שלושה שערים הוא פשוט לא יוצא לכדורי גובה.
עושה ממנו צוחק באגף השמאלי מגביה ושערר!!!!
לדעתי ההרכב נגד הפועל תל אביב צריך להיות ככה
שוער:קאלה הגנה: אילוז פרגל מורירה מסיקה קישור:אופיר שן רביבו מליקסון
חלוצים:אסולין וקדוסי.
אני חייב לדעת למה אתה מבלבל את המוח???!!ה.א.ד.ו.ם כתב: למה תמיד להאשים את קאלה שיש לך שחקנים כמו קידר אפסים והרוש שדאטורו
עושה ממנו צוחק באגף השמאלי מגביה ושערר!!!!
לדעתי ההרכב נגד הפועל תל אביב צריך להיות ככה
שוער:קאלה הגנה: אילוז פרגל מורירה מסיקה קישור:אופיר שן רביבו מליקסון
חלוצים:אסולין וקדוסי.
קאלה היה צריך לצאת לכדור בשער השני שחטפנו! היו עוד כמה כדורי גובה שקאלה היה צריך לצאת אליהם והוא לא יצא!
וכן קידר היה חלש אבל מה לעשות שאי אפשר להפיל תמיד הכל עליו.
ולהוכיח שאתהה מבלבל את המוח, הרוש היה מעולה, ודקה אחרי שהרוש יצא קיבלנו את השער הראשון...
אז איך לעזאזל דאטורו סיבב אותו באגף והגביה לגול? איך???!!!
רק אהבה תנצח...
לקאלה היו אתמול שתי עצירות של גןל 150 אחוז אך לא ניתן להתעלם מכך שיש לו בעיה בכדורי הגובה.מאמין שזה עניין של תיאום עם ההגנה שילך וישתפר עם הזמן.
[align=center]
GIFSoup[/align]

בניגוד לפעם שעברה שהוא צעק על הרוש ונורא כעסתי על קאלה עכשיו אני נותן לו גיבוי כמה פעמים שוער יכול להציל פעם פעמיים אבל רבאק 3 שחקנים מתוך 4 אלו יהיו בהרכב הפותח כול העונה יכול להיות שפה יש מכשול ! .
- dardasmiley
חבר'ה כל מי שמתרכז על קאלה עכשיו רק תזכרו שהביאו אותו לב"ש גם בגלל התכונה הזו שלו להנהיג את ההגנה ולעורר את השחקנים כשצריך, זו אחת התכונות הידועות שלו עוד מימי מכבי ת"א וכשחיפשו אצלנו שוער חשבו גם על הצד המנהיגותי זה קאלה לטוב או לרע. בדיוק כמו שמי שמחתים את שטראובר לוקח בחשבון את שאחרי כל כדור שנבעט לכיוון כללי של השער שלו הוא יתחיל לצעוק ולהשתולל, זה השחקן אין מה לעשות נגד זה...
אבל למה אתה לא קולט שהרוש יצא שהתוצאה הייתה מאופסת עדין?!..rami כתב:בניגוד לפעם שעברה שהוא צעק על הרוש ונורא כעסתי על קאלה עכשיו אני נותן לו גיבוי כמה פעמים שוער יכול להציל פעם פעמיים אבל רבאק 3 שחקנים מתוך 4 אלו יהיו בהרכב הפותח כול העונה יכול להיות שפה יש מכשול ! .

הרוש שיחק מצויין מאז שהוא יצא הכדורים פשוט כל שנייה מאגף שמאל עלו לרחבה שלנו
קידר שיחק מזעזע כרגיל כדורים עוברים לו ליד הראש
קאלה הציל 3 גולים בטוחים
אילוז שיחק סביר ..
אייל שן היה הבולט אצלנו כרגיל
יוסי אופיר היה פושר
מליקסון חלש
רביבו חוץ מהבישול לא הצטיין הרבה
אסולין נחמד
זה שי !
קאלה הציל 3 גולים בטוחים
אילוז שיחק סביר ..
יוסי אופיר היה פושר
מליקסון חלש
אסולין נחמד
זה שי !

קאלה הציל 3 שערים וחטף אחד שלו.זה שי ! כתב:הרוש שיחק מצויין מאז שהוא יצא הכדורים פשוט כל שנייה מאגף שמאל עלו לרחבה שלנו
קאלה הציל 3 גולים בטוחים
אילוז שיחק סביר ..
יוסי אופיר היה פושר
מליקסון חלש
אסולין נחמד
זה שי !
אילוז שיחק טוב מאוד (בעיקר במחצית השנייה מחצית ראשונה כולם היו פח)
רביבו הה טוב מאוד בחצי השני (עזורי הבין שהוא לא מתאים לשחק באגף והעביר אותו לאמצע.
ואסולין נחמד? אסולין לא הגיע למשחק בכלל.
רק אהבה תנצח...