כ"כ מחכה לראות אותו שוב על המגרש.yossi כתב:מהראיון בישראל היום:
הוא מחזיק בחוזה בבאר שבע לעוד שלוש שנים, אף שקבוצות בליגת העל לוטשות אליו את עיניהן. לשאלה אם הוא רואה את עצמו ממשיך, התשובה המיידית שלו היא: "אני רואה את עצמי ממשיך בבאר שבע, חוזר להכנות לליגת האלופות ולפתיחת הליגה. אני כבר מחכה. מ־26 בספטמבר אני מחכה".
איפה נראה אותך בעוד שנה?
"על הפודיום, מניף צלחת וסוגר מעגל, בעזרת השם. בטווח הקצר הכי חשוב לי להיות במגרש ולהרגיש שוב את הקהל".
מפרגן מאוד למועדון והקהל שהלך אחריו מהרגע הראשון בכל התהליך שעבר, מגלה שמימנו לו את העו"ד, הטיסות וכל מה שקשור לפרשה תוך כדי תשלום משכורת כרגיל. התיק עלה םמועדון בערך חצי מיליון שקלים.
חילוק הדעות היחיד שמעלה זה שהמועדון דרש ממנו להשעות את עצמו, והוא בהתחלה לא היה מוכן.
מדגיש כמה וכמה פעמים שבאר שבע זה בית.
שיר צדק
Re: שיר צדק
חשוב מאוד שאמר את זה בקולו והזים את כל השמועות.
איזה איש. ממליץ לכולם לקרוא את הראיון, מהטובים בשנים האחרונות.
מחכים לך, מלך.
מחכים לך, מלך.
וכל הצמאי אקשן בפורום חזרו לחורים. מפתיע.
טרחנות לשמהCrazyRed7 כתב:וכל הצמאי אקשן בפורום חזרו לחורים. מפתיע.
- The red one
חלאס כבר עם ההערות הסתמיות האלה.CrazyRed7 כתב:וכל הצמאי אקשן בפורום חזרו לחורים. מפתיע.
אכן ראיון מעולה, אם כי שמתי לב שאין בו שבחים מדיי לאלונה.
- yanivnew91
בולט שם שהוא לא הכי מבסוט ממנה אבל אני מאמין שזה ירגע מתישהו.The red one כתב: חלאס כבר עם ההערות הסתמיות האלה.
אכן ראיון מעולה, אם כי שמתי לב שאין בו שבחים מדיי לאלונה.
אבל אם הוא מחמיא את ההתנהלות, אומר שנתנו לו הכל וגם משכורת קיבל כמו שהגיע לו..אז למה הוא לא מבסוט מאלונה?
- The red one
בחיייאת מישהו אוכל את זה שאופא אסרה על שיר להגיע לחגיגות בעירייה?
ברור שלא.The red one כתב:בחיייאת מישהו אוכל את זה שאופא אסרה על שיר להגיע לחגיגות בעירייה?
הכל זה חלק ממזימה להמאיס אותו על הקהל ואז להעביר לחיפה.
לא נמאס לך מזה?
ההערות של קרייזי 7 לאורך כל הנושא לא סתמיות ולא נעליים.
יש פה אנשים שיחפשו תמיד את התיאוריה הצדדית על דברים לא טובים.
אף אחד לא אוכל כלום. הבנאדם רוצה להתרחק מאור הזרקורים וזה בסדר גמור.The red one כתב:בחיייאת מישהו אוכל את זה שאופא אסרה על שיר להגיע לחגיגות בעירייה?
אם ההשעייה הסתיימה, לכאורה לא אמור להיות איסור על הרחקה מהמגרשים (כאילו זה עבריין מL.F) ובטח לא על הרחקה מחגיגות בעיר. אני לא באמת יודע כמובן זה נטו הגיון בריא. היות ואין לי כמובן בעיה שבמועדון "ישקרו" בעניין, בסוף הרי הם עושים את מה שהכי נכון עבורנו מכל הבחינות.
במקרה הזה אני מניח שבסוף שיקוליים של תדמית/נראות, או מצד השחקן או מצד המועדון. לאלונה הנושא הזה הוא ראשון במעלה ואם לקרוא בין השורות נה שהפריע לשיר סו הדרישה שישעה את עצמו (שוב, משיקולי תדמית)
אין מה להיעלב או להרגיש פגועים, גם אם זה נראה ככה מהזווית שלנו השמש לא זורחת לנו מהתחת ויש כאן שיקוליים פרטיים. וגם אין מה להתרגש אם חלקנו גם מבין שיש כאן פשט ודרש. מסכים שאין מה להתעמק בדרש במקרה הזה.
המקום שלו על המגרש וזה לא מעניין אם יהיה נוכח או לא, מה שחשוב זה מה שיש לו בלב. מאחל לו שיחזור חזק ושכולנו נעמוד לצידו בכל מצב
במקרה הזה אני מניח שבסוף שיקוליים של תדמית/נראות, או מצד השחקן או מצד המועדון. לאלונה הנושא הזה הוא ראשון במעלה ואם לקרוא בין השורות נה שהפריע לשיר סו הדרישה שישעה את עצמו (שוב, משיקולי תדמית)
אין מה להיעלב או להרגיש פגועים, גם אם זה נראה ככה מהזווית שלנו השמש לא זורחת לנו מהתחת ויש כאן שיקוליים פרטיים. וגם אין מה להתרגש אם חלקנו גם מבין שיש כאן פשט ודרש. מסכים שאין מה להתעמק בדרש במקרה הזה.
המקום שלו על המגרש וזה לא מעניין אם יהיה נוכח או לא, מה שחשוב זה מה שיש לו בלב. מאחל לו שיחזור חזק ושכולנו נעמוד לצידו בכל מצב