שיר צדק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
xboy

Re: שיר צדק

שליחה על ידי xboy »

הראל כתב:אם כל הכבוד לחוזה שקושרים לו בחיפה שם, שישימו פה כסף 'וקם כדי חקבל אותו ואני מקווה שזה סכום גבוהה יהיה.

למרות שגם תמורת 10 מיליון לא משחרר אותו, זה שחקן מצויין, זה בן אדם ענק, זה דמות להערצה, זה ווינר, זה הקפטן הבא שלנו המחליף של ברדה.
יש דברים שכסף לא שווה.
יש מצב שיש לו עילה טובה להשתחרר מהחוזה בחינם.
לא עורך דין, סתם מעלה השערה.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

אם ירצה ללכת מאמין שאלונה תשחרר אותו בחינם,מה קורה עם הכסף שלא קיבל מאז הפרשה?מותר לשלם לו אחרי ההשעיה או שצריך לתת לו את זה כמענק איזשהו?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אני לא מודע ליותר מידי פרטים מעבר למה שכתבתי
אין לי מושג איך תתבצע העברה אם בכלל

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מה חשבת כשהתגלה ששיר צדק השתמש בחומר אסור?

"ידעתי על זה קצת לפני כולם. שיר חבר מאוד טוב שלי וסיפר לי בעצמו. אם תעמיד את כל שחקני הליגה מולי ואצטרך לבחור אחד שאין סיכוי שינסה למצוא קיצור דרך, הראשון שאצביע עליו זה שיר צדק. היה לו חוסר מזל בעניין הזה. אני מחכה שיחזור, הוא חבר טוב שלי, שותף לחדר, כמו אח שלי. הוא חסר בחדר ההלבשה ובמגרש".

רואה סיכוי ששיר לא ימשיך בהפועל באר שבע?

"בכדורגל כבר למדתי שהכל יכול להיות. הוא אהוב בעיר ומוערך על־ידי השחקנים, ההנהלה והצוות המקצועי, כך שאני לא רואה סיכוי קטן שמישהו בטעות ייתן לו ללכת".

סמל אישי של משתמש
Star

שליחה על ידי Star »

אחרי שיחה קטנה עם צדק
כל מה שאומרים בתקשורת זה בולשיט אחד גדול, הוא לא עוזב ולא מתכוון לעזוב, וציין שתכף הוא יוציא הודעה מסודרת.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אלדר כתב: יש חוזה מוכן קשור בסרט ונייר צלופן שרק מחכה לצאת החוצה
שיר לא חתום על החוזה הזה חביבי.
מישהו מוכר לך סיפורים אלדר.
נכון להיום שיר צדק שחקן הפועל באר שבע וצריכים לעבור הרבה מים בנהר בכדי שהוא יעזוב, ממש ממש לא חוזה חתום שמחכה להתפרסם חרטה ברטה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Star כתב:אחרי שיחה קטנה עם צדק
כל מה שאומרים בתקשורת זה בולשיט אחד גדול, הוא לא עוזב ולא מתכוון לעזוב, וציין שתכף הוא יוציא הודעה מסודרת.
יפה מאוד. מה שאני טוען כאן כבר כמה ימים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

oranu כתב: שיר לא חתום על החוזה הזה חביבי.
מישהו מוכר לך סיפורים אלדר.
נכון להיום שיר צדק שחקן הפועל באר שבע וצריכים לעבור הרבה מים בנהר בכדי שהוא יעזוב, ממש ממש לא חוזה חתום שמחכה להתפרסם חרטה ברטה.
נראה לי שהוא התכוון לחוזה שחיפה רוצים להציע לו שרק מחכה לצאת מנייר הצלופן

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

The red one כתב: נראה לי שהוא התכוון לחוזה שחיפה רוצים להציע לו שרק מחכה לצאת מנייר הצלופן
לא אחי.. התכוונתי לחוזה שכל הפרטים בו סוכמו

הלוואי יצא בהודעה מסודרת ונסיים עם זה.
לא חירטטו אותי (למרות שאני מקווה מאוד שכן)
יש סיפור מאחורי זה ואני מקווה שיסתדר.

האינטרס שלי בפרסום הזה הוא ששיר צדק ישאר כאן וטוב שנוצר שיח שישים את הסיפור הזה מאחורינו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אולפן לקראת המשחק, אסי מתראיין בפאנל ונשאל האם שיר צדק ישאר בקבוצה בעונה הבאה.

תשובתו: "אין לי ספק שכן".

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב: די די לזיין תשכל.
ככה זה אוהדים,מהר מאוד שוכחים.
אולי אני ייקח אותך למשחק נגד אולימפיאקוס,מה אתה אומר?
יש בעיה ויש מצב ששיר לא יישאר זה לא אומר שצריך למחוק לו מה שעשה.
+ כמה שתרצה.

לא משנה איך זה ייגמר לאף אחד אין זכות להיות כפויי טובה כלפיי שיר וכלפי מה שהוא היה בשבילנו ונתן למעננו.
אם לא יישאר פה ייכאב לי מאוד אבל אאחל לו הצלחה בכל מקום ואמחא לו כפיים(עם המון כאב בלב) כשיעלה מולי כיריב.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

המחלוקת כרגע היא על כסף.
שיר רוצה להישאר וגם הקבוצה רוצה ששיר יישאר. שיר רוצה שדרוג.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מאמין לכל מילה שלך גדי (למרות שאני חייב לצין שהאשכול הזה מבלבל - יש פה כמה וכמה חבר'ה אמינים שאומרים דברים סותרים) אבל נשמע לי מוזר מאוד שאחרי כל מה שקרה, דווקא על כסף זה ייפול..

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

The red one כתב:מאמין לכל מילה שלך גדי (למרות שאני חייב לצין שהאשכול הזה מבלבל - יש פה כמה וכמה חבר'ה אמינים שאומרים דברים סותרים) אבל נשמע לי מוזר מאוד שאחרי כל מה שקרה, דווקא על כסף זה ייפול..
תודה על האמון. אכן מקורות שונים. העניין עם הכסף נכנס בגלל ההצעה ממכבי חיפה. גם מי שדיברתי אתו היום והוא מקורב לשיר אמר ששיר יישאר בסוף.
גם הנושא של הדת מטה את הכיוון לבאר שבע כי הוא התערה מאוד בקהילה בבאר שבע. גם המרחק הליכה לאצטדיון.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

כחילוני-מסורתי וכן בעל זיקה לדת אני חייב לומר שהנושא הזה מתחיל להרגיז אותי. אני קורא על צדק
והבוקר זה גם פורסם על הצדיק חן עזרא. או שאתה מקצוען או שתשחקו בליגה א' ותגיעו בזמן לתפילה.
בכדורגל מקצועני אין מקום לדברים האלה. אפשר לעשות כל מיני השתדלויות כאלה ואחרות אבל ברגע
שבחרת לשחק בקבוצה מקצוענית הכדורגל צריך להיות לפני הדת. שמשחקים בראשון מתאמנים בשבת
ושנוסעים למשחק חוץ במוצ"ש נוסעים בשבת אז מי שמקצוען בליגת העל ובטח שאתה במפעלים אירופאים,
אתה מחלל שבת נקודה. שנה שעברה צדק צם באחד הצומות יום לפני משחק חשוב וזה הרגיז אותי באותה מידה
כי זה פוגע בהכנה. ברגע שבחרת להיות מקצוען יש לזה השלכות.

שלח תגובה