מרקו בלבול-גיא לוי-גיא עזורי - אחד משחזר את הטעות של קודמו ב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
GRIZMO23

מרקו בלבול-גיא לוי-גיא עזורי - אחד משחזר את הטעות של קודמו ב

שליחה על ידי GRIZMO23 »

תיראו , מאז שאלונה הגיעה היתמנו 4 מאמן לתפקיד , מרקו בלבול , לאחריו גילי לנדאו עוד ניסה להציל משהו מהעונה הראשונה , עונה שעברה גיא לוי , והעונה גיא עזורי .
חוץ מהמאמן גילי לנדאו , יש משהו שמשותף לשלושת המאמנים האחרים : כל שלושת המאמנים הגיעו לב"ש ושיחקו עם שיטת משחק פחדנית עם חלוץ אחד .
החל ממרקו בלבול , נמשך עם גיא לוי וכל הסיפור של סימיוני וכו' , ונמשך כיום , עם גיא עזורי .
לצערי גם גיא לוי , וגם מרקו בלבול ניכבו על בשרם ושילמו ביוקר על שיטת המשחק הפחדנית שלהם - גם מבחינת העליהום שהאוהדים עשו נגדם , וכן , כמובן מבחינת התוצאות על כר הדשא.
לפחות לגבי בלבול , בסוף הוא הבין שטעה , והתחיל לפתוח עם 2 חלוצים באופן קבוע אבל זה היה מאוחר מדי .
גיא עזורי , יש לך קבוצה נהדרת , סגל שחקנים מצויינים , שאם ניקח את 4 שחקני ההתקפה שלך - רביבו , מליקסון , קדוסי ואסולין , הם לא נופלים מאף חוליית התקפה בארץ , תנצל את זה .
יש לך 2 חלוצים כישרוניים כמו קדוסי ואסולין , תפתח עם שניהם ביחד , אל תפחד .
אין לך ממה .
יש לך קבוצה נהדרת , 2 חלוצים בהרכב , כיום זה חובה בכל קבוצת כדורגל שמגדירה את עצמה , קבוצה ראויה .
ברגע שאתה משחק כדורגל פחדני עם חלוץ אחד ושלושה קשרים אחוריים אתה משיג בדיוק ההיפך , ההתקפה היא ההגנה הטובה ביותר .
עזורי , אל תעשה את הטעויות שקודמיך בתפקיד עשו , יש לך שבועיים להיתאפס , לעשות חושבים ולבוא עם אסטרטגיית משחק חדשה .
בבית , נגד הפועל ת"א , וסרמיל מלא ב-12 אלף צופים , קדוסי ואסולין ביחד בהרכב !!!!

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

Re: מרקו בלבול-גיא לוי-גיא עזורי - אחד משחזר את הטעות של קודמו ב

שליחה על ידי דורון כהן »

נו טוב, עולם כמנהגו נוהג, לתת 100 ימי חסד למאמן זה מושג זר לעיר כמו באר שבע.
אחר כך מתפלאים על הסטיגמות שיש לעיר ועל כך שמאמנים שוקלים 700 פעמים אם להגיע לכאן אפילו עם הצעה כספית נדיבה.
שיהיה ברור המאמן עד עכשיו עשה טעויות, נכון הוא לא מושלם, מצד שני יש מישהו מושלם עלי אדמות???
המאמן גם יעשה טעויות בעתיד, אם על כל טעות יפטרו מישהו לא יהיה עובד אחד בכל מדינת ישראל.
אז נכון שעד עכשיו הטופיקים רגועים, אבל כבר יש סימנים להתססה נגד המאמן , יותר מאוחר הוא יקבל את היחס "המגיע לו"
זה התחיל עם הטופיק של גיל שגיב באתר השני, זה ממשיך עכשיו עם רמיזות שאוי ואבוי למאמן אם לא יעלה עם 2 חלוצים נגד הפועל תל אביב ,ממה שקראתי באתרים השונים (לא הייתי במשחק) היו קריאות נגד המאמן במשחק היום, זה מראה על מגמה מסויימת.
מפחיד לחשוב מה היה קורא אילו היינו עכשיו עם 2 נקודות מתוך 6 אפשריות, המאמן היה חופר מנהרה מהאיצטדיון עד פלאפל אורן (במרכז אורן) , שם אפשר לאכול טוב ולצאת מהעיר תוך שנייה.
מה האסון לעלות לשחק עם חלוץ אחד???זה לא משנה עם כמה חלוצים משחקים חשוב איך משחקים!! מכבי חיפה של עונת 1993/1994 עשתה עונה מדהימה בלי להפסיד אף משחק ליגה עם חלוץ בודד (אלון מזרחי). אני יכול להביא עוד מיליון דוגמאות של קבוצות שמשחקות עם חלוץ אחד.
מה גם שלשחק נגד הפועל תל אביב זה אופרה אחרת מאשר לשחק נגד רעננה, משחק ברמה כזאת מחייב יתר זהירות כי אנחנו לא עולים כפייבוריטים.
גם אני אם הייתי המאמן הייתי עולה עם חלוץ אחד ומעבה את מרכז השדה, אין שום פסול בזה.אבל יש חוליגנים שלהם זה לא משנה.
אני כבר מתאר לעצמי מה אני ישמע אם חלילה נפסיד נגד הפועל תל אביב, בבאר שבע יש דברים שלעולם לא משתנים, חבל.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

א. גם גיא לוי וגם בלבול ברוב המשחקים שיחקו עם שני חלוצים ולא בכל המשחקים שבהם שיחקו כך הם ניצחו.
ב. גילי לנדאו היה אפילו יותר פחדן מבלבול והוא נזכרלשחק התקפי (מאוד) רק ארבעה מחזורים לסיום העונה.
ג. המשמעות של הדברים היא פשוטה אפשר לשחק עם חלוץ אחד ולשחק סופק התקפי, ואפשר לשחק עם 3 חלוצים ולשחק הגנתי.
המערך לא קובע כלום אלא השיטה של המשחק, במשחק נגד רעננה המחצית הראשונה הייתה מאוד התקפית למרות החלוץ הבודד.... כמו גם במשחק היום חלק גדול מהמחצית השנייה ב"A שיחקה מאוד התקפי, אם כי היום בהחלט היה יותר מתאים חוד בעל שני חלוצים מהפתיחה.
חלוץ אחד או שניים אלו שתי גישות אפשריות שלכל אחת מהן היתרונות והחסרונות שלה כשעל עזורי מוטלת האחריות לבחור ביניהן בעיתוי הנכון.
לגבי המשחק נגד הפועל ת"א דעתי היא שדווקא אז עזורי צריך לעלות עם חלוץ אחד, אבל אני סומך על שיקול הדעת שלו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני חושב שאלא אם מדובר על ברסה - שם יש שיטת משחק אחידה מגיל הילדים הקטן ביותר ועד לקבוצת הותיקים וכל מי שגדל במועדון או מגיע אליו מבחוץ צריך להתרגל אוטומטית לשיטה אחרת ימצא את עצמו בחוץ - אין דבר כזה לעלות בשיטה אחידה לכל המשחקים יש משחקים שנבוא כפייבוריט ונצטרך לנצח בכל מחיר ואז גם נהיה חייבים לעלות במערך התקפי ביותר בהתאם, ויש משחקים שמה לעשות, נבוא בהם כאנדרדוג, מול הגועל ת"א, מכבי ת"א מכבי חיפה ובית"ר ירושלים זה בדיוק סוג המשחקים הזה, שם עלינו לשחק מבוקר הרבה יותר ולנסות להחזיק בכדור יותר מבד"כ ואז יהיה נכון מערך של 4-5-1 או אפילו 3-6-1.

אגב בנימה אישית יותר, לא יהיה מאושר ממני אם הגועל ת"א של מלך מלכי הבונקריסטים בעולם תבוא לב"ש תשב עלינו 90 דקות ותחטוף גול במתפרצת בדקה 93, גול שישלח אותם לת"א בלי נקודות ועם הראש בין הרגליים.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

dardasmiley כתב:ויש משחקים שמה לעשות, נבוא בהם כאנדרדוג, מול הגועל ת"א, מכבי ת"א מכבי חיפה ובית"ר ירושלים זה בדיוק סוג המשחקים הזה, שם עלינו לשחק מבוקר הרבה יותר ולנסות להחזיק בכדור יותר מבד"כ ואז יהיה נכון מערך של 4-5-1 או אפילו 3-6-1
יודע מה? נגד סוללת הכוכבים של בארסה או של ריאל מדריד, הייתי עוד יכול להבין, ומבחינתי לעלות מולם ב - 10-0-1.
אבל בוא נשאל את עצמנו שאלה פשוטה: האם הפועל תל אביב, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים הם באמת קבוצות כה גדולות?! כאלה שחייבים לעלות מולם ב - 4-5-1 או ב - 3-6-1? האין זו גוזמא יתרה? :roll:

אני לא מוריד מערכם של הקבוצות. אני פשוט רוצה לעמוד על נקודה, ואני מקווה שתתפוס אותה.
אם נעשה את עצמנו נחותים - אנחנו באמת נהיה כאלה. GRIZMO תיאר עד כמה הקבוצה שלנו נהדרת, חלוצים על רמה, תקציב בשמיים וכו'. אם נתעקש להצתנע על הזמן, אף פעם לא נתקדם. ישלך 25 מיליון ש"ח, אתה משחק בבית שלך, במבצר שלך מול האוהדים שלך ואתה מסוגל לעלות מול ה'גדולות' ב - 3-6-1? זה פשוט לצחוק עלינו, האוהדים, ועל הכסף שלנו.

וגם אני רוצה לומר משהו באופן אישי,

אני מעדיף שהקבוצה שלי תדהים אותי במשחקיה, ותפסיד 0-4. לפחות אני יודע שיש לי קבוצה שלא מפחדת מאיזה גאדיר, באדיר, נאתכו, יבוריאן או גוטמן.. :!:

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

dudi2002 כתב:
יודע מה? נגד סוללת הכוכבים של בארסה או של ריאל מדריד, הייתי עוד יכול להבין, ומבחינתי לעלות מולם ב - 10-0-1.
אבל בוא נשאל את עצמנו שאלה פשוטה: האם הפועל תל אביב, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים הם באמת קבוצות כה גדולות?! :roll:

:!:
יחסית אלינו כן, כדאי לרדת מהר מאוד למקום שלנו בליגה שזה קבוצת מרכז טבלה ולא יותר!
די להלחיץ

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

עם כל הכבוד לרביבו, מליקסון, מסיקה, אסולין, קדוסי וקאלה ("סוללת הכוכבים" שלנו) מכבי חיפה והפועל ת"א לפחות שתי רמות מעלינו ומעל הליגה הזאת...
אז כן צריך לשחק נגדם יותר מבוקר ואפילו קצת הגנתי, המערך של 4-5-1 הוא לא בדיוק הגנתי והוא מערך מצויין נגד הקבוצות הנ"ל.
נגד כל קבוצה אחרת בבית צריך לשחק עם שני חלוצים. מכולם אפשר להוציא נק' השאלה היא איך...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

נגד הפועל תל אביב צריל לפתוח אם שני חלוצים אם בבית שלנו בבית של
הפועל באר שבע בוסרמיל פוחדים אז לאן הגענו!!!!!!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

זה לא קשור ללפחד, אני אסביר לך...
להפועל ת"א יש שני חלוצים (יבואה ושכטר) ברמה גבוהה, וקישור חזק אבל דליל (נאתכו, ידין, זנדברג ורמוט) משמע אם תשחק עם 2 קשרים אחוריים הם יוכלו להתמודד עם ורמוט וזנדברג (כשאת החלוצים שלהם תסגור ההגנה שלנו). ואז לרביבו מסיקה ומליקסון יהיה יתרון על שני הקשרים האחוריים שלהם, ככה אתה תשלוט במרכז המגרש שזה הדבר הכי חשוב מול קבוצה יצירתית כמו הפועל ת"א.
מה גם שההגנה שלהם מאוד איטית (באדיר ודה סילבה) ולאסולין יהיה מאוד קל לעשות תנועה לעומק.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה