שיר צדק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

Re: שיר צדק

שליחה על ידי RedBend »

לא מתים על שום בלגן
גם אני ואחרים כאן כתבו שהשיחה הייתה (קרייזי, תחזור אחורה זה התחיל מזה שכתבו שאין סיכוי שהייתה שיחה)
גם פרימו חובב הסקופים לא עד כדי כך טיפש להיישיר מבט למצלמה ולהמציא ששיר התקשר אליו.
ובמפורש כתבו כאן שכנראה הזבל הנתנייתי עיוות את מה שנאמר בה, ועדיין זה חבל ששיר נמצא במצב שהיה צריך לפנות אליו מלכתחילה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

חייבים דגל פריסה של שיירת גמלים, על כל גמל צלחת אליפות וברקע נובחים כלבים שלבושים בחולצות של מכבי וביתר ובמקום ראש של כלב לצייר את הראש של פרימו.

וכ ובן כיתוב כדי שפרימו יבין
"הכלבים נובחים והשיירה עוברת"
ולהניף את הדגל במשחק מול נתניה אהובת ליבו

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

[quote="dardasmiley"][quote="The red one"]
ההודעה הכי סחית שתקבל פה אז מזהיר מראש -
לאחר הקרנת הסרט ג'נין ג'נין הגישו מספר חיילים תביעת דיבה נגד יוצר הסרט מכיוון שלטענתם הציג את צה'ל באור שלילי ורחוק מאוד מהמציאות. אממה? בית המשפט דחה את התביעה כי "כי בכרי (יוצר הסרט) נהג שלא בתום לב, אך כיוון שזו מופנית כלפי ציבור שלם, אין לחמשת התובעים זכות תביעה". חמשת התובעים לא היו חיילים שמופיעים בסרט אלא מילואמיניקים בכללי, לכן זה דומה למה שאתה שואל - אתה כאוהד לא יכול לתבוע, מה גם שפה זה עוד יותר מסובך כי הוא באמת לא פונה או מכפיש מועדון שלם בכוונה תחילה (כמו שבכרי עשה עם החיילים, פרימו משתמש בכל הלכאורים וכאלה, חוץ מבקטע היום - וכאמור, מי שיכול לתבוע זה רק שיר ואולי לבנוני)
(אגב יותר מאוחר הגישו חיילים שכן השתתפו בסרט תביעת דיבה וככל שזכור לי היא עדיין נדונה בבית המשפט)

בקיצור - אם מישהו יתבע זה רק צדק כי על פניו דבריו סולפו. כנראה שבהחלטה מושכלת, בערוץ הספורט לא פירסמו את הדברים באתר, ולכן זה נשאר יחסית על אש קטנה, אולי בגלל זה המועדון לא התייחס..אם זה היה מופץ באתר ודרך כל הרשת, אני חושב שהייתה מגיעה לכולנו הבהרה קטנה מטעם המועדון[/quote]

תשובה מעולה תודה.
ואם (רק לצורך הדיון) יקום מישהו ויגיד הקהל של בש הוא קהל של חיות / הקהל של ביתר בבונים / הקהל של מכבי גזענים, גם אז אי אפשר לתבוע כקהל?[/quote]
גם לא.
חוק אישור לשון הרע, ס׳ 4:
״לשון הרע על חבר בני אדם או על ציבור כלשהו שאינם תאגיד, דינה כדין לשון הרע על תאגיד, אלא שאין בה עילה לתובענה אזרחית או לקובלנה. ולא יוגש כתב אישום בשל עבירה לפי סעיף זה אלא על ידי היועץ המשפטי לממשלה או בהסכמתו.״
או במילים אחרונות, אתה כחלק מ״חבר בני אדם״ לא יכול להגיש תובענה אזרחית או קובלנה פלילית (הראשון בכלל לא, השני בלי אישור יועמש).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

crazyred כתב: גם לא.
חוק אישור לשון הרע, ס׳ 4:
״לשון הרע על חבר בני אדם או על ציבור כלשהו שאינם תאגיד, דינה כדין לשון הרע על תאגיד, אלא שאין בה עילה לתובענה אזרחית או לקובלנה. ולא יוגש כתב אישום בשל עבירה לפי סעיף זה אלא על ידי היועץ המשפטי לממשלה או בהסכמתו.״
או במילים אחרונות, אתה כחלק מ״חבר בני אדם״ לא יכול להגיש תובענה אזרחית או קובלנה פלילית (הראשון בכלל לא, השני בלי אישור יועמש).
כלומר אפשר ללכלך בכיף על כל קבוצת אנשים (או כלבים) כל עוד הם לא מוגדרים כתאגיד ?

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

(אני חושב שעדיף לשים את זה כאן, ולא ב"ציטוטים")

פורום הסגן ה-12 עברו לחיות בסרט חזק. שכנוע חזק שכל האליפויות שלנו פסולות, ושכל המנגנון התגייס לטייח את הסיפור. דוגמאות, מתוך הנושא: "אקדח מעשן בפרשת הסימום":

"מדהים שיש דיבורים, לחשושים, שמועות, השתקות וכל התקשורת סותמת את הפה, עוד 20 שנה יעשו על זה סרט כמו על משחק השרוכים"

"100%. זה 100% יקרה.ויתראיינו שם אנשים שהיו מעורבים בזמן אמת ויספרו כמו גיבורים שאחריי שזה התפוצץ הם לא האמינו שזה יחזיק מעמד וישאר בפנים.
כל מני משפטים על זה שפעם (היום) היה שכונה ובלתי נתפס שזה קרה בישראל.
ואנחנו כאן חיים את זה היום ורואים איך אחת הפרשיות הכי חמורות בכדורגל פשוט עוברת ללא התייחסות. "
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אוהד הצלחות כתב:(אני חושב שעדיף לשים את זה כאן, ולא ב"ציטוטים")

פורום הסגן ה-12 עברו לחיות בסרט חזק. שכנוע חזק שכל האליפויות שלנו פסולות, ושכל המנגנון התגייס לטייח את הסיפור. דוגמאות, מתוך הנושא: "אקדח מעשן בפרשת הסימום":

"מדהים שיש דיבורים, לחשושים, שמועות, השתקות וכל התקשורת סותמת את הפה, עוד 20 שנה יעשו על זה סרט כמו על משחק השרוכים"

"100%. זה 100% יקרה.ויתראיינו שם אנשים שהיו מעורבים בזמן אמת ויספרו כמו גיבורים שאחריי שזה התפוצץ הם לא האמינו שזה יחזיק מעמד וישאר בפנים.
ואנחנו כאן חיים את זה היום ורואים איך אחת הפרשיות הכי חמורות בכדורגל פשוט עוברת ללא התייחסות. "
תן לי לנחש מחר משחק אליפות ?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

hb7 כתב: תן לי לנחש מחר משחק אליפות ?
כן...
מבחינתם אם ההתאחדות תחקור את העניין זה מחר משחק אליפות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אוהד הצלחות כתב:(אני חושב שעדיף לשים את זה כאן, ולא ב"ציטוטים")

אין בעיה שיבדקו גם ככה יצאנו נקיים בבית משפט הכי קשוח שיש, אבל הייתי מציע שגם יחקרו את כל העונות מקום המדינה עד לפרשת האפדרין שלהם שם זה נעשה במודע. פוסל להם איזה 15 אליפויות לדעתי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

רק לסבר את האוזן של אילו שלא רוצים לשמוע.
היום כבר ב2 אתרים מוזכר שמו של שיר צדק למכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב:רק לסבר את האוזן של אילו שלא רוצים לשמוע.
היום כבר ב2 אתרים מוזכר שמו של שיר צדק למכבי חיפה.
אמינות זה שם המשחק.
לכתוב ״חיפה תפנה לצדק אם ישוחרר מבאר שבע״ זה כמו לכתוב שמחר תזרח השמש.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

הכי מצחיק שילדי הכאפות מהשחקן ה12 שוכחים שלקחנו העונה אליפות לאחר הפרשייה של שיר והיא הייתה ביזע דם ,דמעות,פציעות של שחקנים מכריעים ,אילתורים,לחץ תקשורתי ויותר מהכול וויניריות אחת גדולה ומנגד ולהם היו את כל הכלים האפשריים לקחת אליפות והם הפסידו נקודות במשחקים קלים וכל הלך הרוח המכביזם של התחת היה שווה כלום העונה ,אומרים ווינרים אמיתיים הם כאלו שמסתכלים על עצמם גם שהם נכשלים ובודקים מה הם לא עשו בסדר ,לוזרים מנגד תמיד יחפשו מי לא בסדר( עאלק לבדוק לנו את האליפיות בגלל הפרשייה של שיר) מאשר להבין שהם פח אשפה אחד גדול , מסקנה אחת יש מכל זה -מכבי תל אביב הם לוזרים עלובים ומביכים שלא יודעים להפסיד

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

CrazyRed7 כתב: אמינות זה שם המשחק.
לכתוב ״חיפה תפנה לצדק אם ישוחרר מבאר שבע״ זה כמו לכתוב שמחר תזרח השמש.
שיר צדק סגור במכבי חיפה. תתחילו להפנים את זה.
עכשיו זה משחקי תקשורת ליצירת דעת קהל.

הכל תלוי באלונה והרצון של שיר להפסיק עם הרגשי...

מדובר בחוזה מאוד גבוה סביב ה500 אלף......

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

אלדר כתב: שיר צדק סגור במכבי חיפה. תתחילו להפנים את זה.
עכשיו זה משחקי תקשורת ליצירת דעת קהל.

הכל תלוי באלונה והרצון של שיר להפסיק עם הרגשי...

מדובר בחוזה מאוד גבוה סביב ה500 אלף......
אה?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שיר צדק לא סגור בשום מכבי חיפה.
אולי הוא יבקש לבסוף לעזוב, אני לא יודע, אבל נכון לכרגע הוא לא סיכם בשום מועדון אחר.

הכי קל להפיץ שמועה שהוא סגור במכבי חיפה. הרי זה המקום היחיד שיקלוט אותו במידה ויחליט לא להמשיך כאן.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

CrazyRed7 כתב:שיר צדק לא סגור בשום מכבי חיפה.
אולי הוא יבקש לבסוף לעזוב, אני לא יודע, אבל נכון לכרגע הוא לא סיכם בשום מועדון אחר.

הכי קל להפיץ שמועה שהוא סגור במכבי חיפה. הרי זה המקום היחיד שיקלוט אותו במידה ויחליט לא להמשיך כאן.
אני לא מפיץ שמועה אחי...
מקור אחד אמר שכנראה שיר יעבור למכבי חיפה
ומקור אחר אמר לי אחרי שחפרתי ״שזה ידוע ממזמן״ ואת סכום השכר...

שניהם מאוד אמינים. ולא מתעסקים בחרא

שוב. מקווה שעובדים עלי ויצאתי צ׳יפס. הלוואי שישאר אבל אני כותב פה ולוקח סיכון למרות הכל כי שיר באמת חשוב למועדון.

שלח תגובה