שיר צדק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: שיר צדק

שליחה על ידי שמעון א »

גדי כתב:
זה לא ששיר התקשר לפרימו.
אני יודע בוודאות ששיר נשאר בהפועל באר שבע. שיר בעצמו כתב זאת שבוע שעבר

אני יודע שזו הייתה שנה טעונה מאוד. יש דברים ששיר ציפה אבל המועדון היה מחויב לכללים של וופ"א. אני לא יודע את הפרטים המדויקים אבל בעיקרון משמעות ההשעיה זה שהשחקן והמועדון לא יכולים להיות בקשר בזמן ההשעיה. ראינו זאת כאשר אפילו בטקס ההנפה לא נתנו לו להשתתף.

צריך לזכור, לקח זמן לדעת מה היה מקור התוסף המזוהם. איך בכלל עולים על זה שיש שתי גרסאות של התוסף שאחת מכילה את החומר האסור והיא משווקת במקביל? עד אז השחקן נמצא במצוקה נוראית. גם הקבוצה שואלת שאלות את השחקן. נבנה כאן מתח אדיר.

לא בטוח שאפשר וצריך כרגע לבנות על חיבוק. הדברים לא שקעו עדיין.
אני יודע ששיר נשאר בב"ש.
פשוט חושב שעדיין יש משקעים שעלולים להפריע בעתיד.
גם האנרגיות הלא טובות של הקהל בכל מה שקשור לפרשה הזאת... זה עושה רע

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

או שאני לא יודע לחפש או שכל הרעש פה על סמך שטויות שהחמור *דיבר* בתוכנית נידחת???

דיבר, זה אפילו לא כתוב ומרוח בספורט 5.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dardasmiley כתב:או שאני לא יודע לחפש או שכל הרעש פה על סמך שטויות שהחמור *דיבר* בתוכנית נידחת???

דיבר, זה אפילו לא כתוב ומרוח בספורט 5.
אכן.
נופלים בפח פעם אחר פעם. חבל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: אכן.
רוב התגובות כאן צפו שמדובר בסילוף עובדות.
מותר להוסיף הסתייגויות. אף אחד מאיתנו לא יודע מה קורה בחדרי חדרים וזה די ברור שיש לא מעט משקעים.
לא אפול מהכיסא אם יתברר ששיר מעוניין לדבר ולא נותנים לו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: אכן.
אני חושב שהיחיד שנפל בפח כאן זה שיר.
מה יש לך בכלל לדבר עם פרימו?
אחד שעשה טור ומנסה להצדיק את טענתו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הפועלעולה כתב:מדהים איך התקשורת שונאת את לבנוני. גם פרימו, גם אופירה וברקוביץ' כל הזמן בוכים על זה. משתמשים בסיפור צדק בעצם בשביל להתנגח בו ובמדיניות המועדון מול התקשורת. שימשיכו לבכות.
וכמו שאמרתי...

בנוסף, הרצון לחזור לכותרות אחרי שפרימו נדחק החוצה על ידי רז זהבי ושאר הליצנים של ערוץ הספורט.
ב2014 הוא התעלק על מכבי והפך לשונא הכי גדול של ג'ורדי, עכשיו כנראה רוצה למצוא נישה חדשה אצלנו. אל תתנו לו את התענוג הזה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שואל בשיא הרצינות, הבנתי שהמועדון לא רוצה להגיב. זכותו. האם יש לנו בתור אוהדים קייס להגיש תביעת דיבה? לא רק במקרה הזה, בכל מקרה בו משמיצים את המועדון.

הרי ע''י הוצאת דיבתו של המועדון רעה יש פגיעה גם בנו כקהל מסור ובתדמיתנו. הרי אם מחר אני בא לעבודה וכולם צוחקים עליי שאני אוהד קבוצה של נרקומנים גם אני נפגע באופן ישיר. לא?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dardasmiley כתב:שואל בשיא הרצינות, הבנתי שהמועדון לא רוצה להגיב. זכותו. האם יש לנו בתור אוהדים קייס להגיש תביעת דיבה? לא רק במקרה הזה, בכל מקרה בו משמיצים את המועדון.

הרי ע''י הוצאת דיבתו של המועדון רעה יש פגיעה גם בנו כקהל מסור ובתדמיתנו. הרי אם מחר אני בא לעבודה וכולם צוחקים עליי שאני אוהד קבוצה של נרקומנים גם אני נפגע באופן ישיר. לא?
ההודעה הכי סחית שתקבל פה אז מזהיר מראש -
לאחר הקרנת הסרט ג'נין ג'נין הגישו מספר חיילים תביעת דיבה נגד יוצר הסרט מכיוון שלטענתם הציג את צה'ל באור שלילי ורחוק מאוד מהמציאות. אממה? בית המשפט דחה את התביעה כי "כי בכרי (יוצר הסרט) נהג שלא בתום לב, אך כיוון שזו מופנית כלפי ציבור שלם, אין לחמשת התובעים זכות תביעה". חמשת התובעים לא היו חיילים שמופיעים בסרט אלא מילואמיניקים בכללי, לכן זה דומה למה שאתה שואל - אתה כאוהד לא יכול לתבוע, מה גם שפה זה עוד יותר מסובך כי הוא באמת לא פונה או מכפיש מועדון שלם בכוונה תחילה (כמו שבכרי עשה עם החיילים, פרימו משתמש בכל הלכאורים וכאלה, חוץ מבקטע היום - וכאמור, מי שיכול לתבוע זה רק שיר ואולי לבנוני)
(אגב יותר מאוחר הגישו חיילים שכן השתתפו בסרט תביעת דיבה וככל שזכור לי היא עדיין נדונה בבית המשפט)

בקיצור - אם מישהו יתבע זה רק צדק כי על פניו דבריו סולפו. כנראה שבהחלטה מושכלת, בערוץ הספורט לא פירסמו את הדברים באתר, ולכן זה נשאר יחסית על אש קטנה, אולי בגלל זה המועדון לא התייחס..אם זה היה מופץ באתר ודרך כל הרשת, אני חושב שהייתה מגיעה לכולנו הבהרה קטנה מטעם המועדון

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

The red one כתב: ההודעה הכי סחית שתקבל פה אז מזהיר מראש -
לאחר הקרנת הסרט ג'נין ג'נין הגישו מספר חיילים תביעת דיבה נגד יוצר הסרט מכיוון שלטענתם הציג את צה'ל באור שלילי ורחוק מאוד מהמציאות. אממה? בית המשפט דחה את התביעה כי "כי בכרי (יוצר הסרט) נהג שלא בתום לב, אך כיוון שזו מופנית כלפי ציבור שלם, אין לחמשת התובעים זכות תביעה". חמשת התובעים לא היו חיילים שמופיעים בסרט אלא מילואמיניקים בכללי, לכן זה דומה למה שאתה שואל - אתה כאוהד לא יכול לתבוע, מה גם שפה זה עוד יותר מסובך כי הוא באמת לא פונה או מכפיש מועדון שלם בכוונה תחילה (כמו שבכרי עשה עם החיילים, פרימו משתמש בכל הלכאורים וכאלה, חוץ מבקטע היום - וכאמור, מי שיכול לתבוע זה רק שיר ואולי לבנוני)
(אגב יותר מאוחר הגישו חיילים שכן השתתפו בסרט תביעת דיבה וככל שזכור לי היא עדיין נדונה בבית המשפט)

בקיצור - אם מישהו יתבע זה רק צדק כי על פניו דבריו סולפו. כנראה שבהחלטה מושכלת, בערוץ הספורט לא פירסמו את הדברים באתר, ולכן זה נשאר יחסית על אש קטנה, אולי בגלל זה המועדון לא התייחס..אם זה היה מופץ באתר ודרך כל הרשת, אני חושב שהייתה מגיעה לכולנו הבהרה קטנה מטעם המועדון
תשובה מעולה תודה.
ואם (רק לצורך הדיון) יקום מישהו ויגיד הקהל של בש הוא קהל של חיות / הקהל של ביתר בבונים / הקהל של מכבי גזענים, גם אז אי אפשר לתבוע כקהל?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

לגבי גיל לבנוני. הוא ואלונה התארחו אצלי באינטל לפני שנתיים. זה היה נראה שאלונה סומכת עליו בעיניים עצומות. הוא הגורם המקצועי בתחום התקשורת והיא פועלת באופן מושכל לפי עצותיו ולא מהבטן.

זה ברור לכולנו שלגיל יש אסטרטגיה ברורה. האמת שהגיונית. בעידן של היום כאשר לכל אחד בימה להגג את בדיותיו אין באמת אפשרות להגיב לכל דבר. אני חושב שלבנוני מגיב רק כאשר ישנם גורמים רשמיים בעניין כמו התגובה להודעה הרשמית של בית"ר ירושלים. אם יגיבו לפרימו יצטרכו גם להגיב לקופמן ולפלג והללי ועוד בודים מקצועיים.

מעולם הפתגם "הכלבים נובחים והשיירה עוברת" נכון יותר.

ומי שכועס או מאוכזב משיר שנפל בפח של פרימו. אז תזכרו איך טביב נפל בפח שלו. וטביב לא תמים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

גדי כתב:לגבי גיל לבנוני. הוא ואלונה התארחו אצלי באינטל לפני שנתיים. זה היה נראה שאלונה סומכת עליו בעיניים עצומות. הוא הגורם המקצועי בתחום התקשורת והיא פועלת באופן מושכל לפי עצותיו ולא מהבטן.

זה ברור לכולנו שלגיל יש אסטרטגיה ברורה. האמת שהגיונית. בעידן של היום כאשר לכל אחד בימה להגג את בדיותיו אין באמת אפשרות להגיב לכל דבר. אני חושב שלבנוני מגיב רק כאשר ישנם גורמים רשמיים בעניין כמו התגובה להודעה הרשמית של בית"ר ירושלים. אם יגיבו לפרימו יצטרכו גם להגיב לקופמן ולפלג והללי ועוד בודים מקצועיים.

ומי שכועס או מאוכזב משיר שנפל בפח של פרימו. אז תזכרו איך טביב נפל בפח שלו. וטביב לא תמים.
אי אפשר ליפול בפח אם לא פותחים אותו מלכתחילה.

עכשיו אני מבין שוובה הצית פה מחדש את הסערה והיה חשוב לשיר לנסות ולהנמיך את גובה הלהבות.

קשה לשפוט את שיר במצב שבו הוא נמצא בו אבל אני חושב שלהבא הוא צריך לשקול הרבה יותר טוב צעדים כמו להתקשר לפרימו.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

גדי כתב:לגבי גיל לבנוני. הוא ואלונה התארחו אצלי באינטל לפני שנתיים. זה היה נראה שאלונה סומכת עליו בעיניים עצומות. הוא הגורם המקצועי בתחום התקשורת והיא פועלת באופן מושכל לפי עצותיו ולא מהבטן.

ברור שהמועדון לא צריך להגיב וגם צדק לא צריך להגיב.
א' ב' של התמודדות עם העלוקות האלה.
לפעמים הפורום הזה זה אורגיה של התמכרות לבלגן.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

yanivnew91 כתב: אי אפשר ליפול בפח אם לא פותחים אותו מלכתחילה.

עכשיו אני מבין שוובה הצית פה מחדש את הסערה והיה חשוב לשיר לנסות ולהנמיך את גובה הלהבות.

קשה לשפוט את שיר במצב שבו הוא נמצא בו אבל אני חושב שלהבא הוא צריך לשקול הרבה יותר טוב צעדים כמו להתקשר לפרימו.
את הנושא הזה פספסתי. סגור ששיר התקשר לפרימו?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

טוב עושים שלא מגיבים.
חבל בכלל שוובה העלה את זה שוב לכותרות.
הייתי גם רוצה לראות אמירה חדה וברורה של שיר שהכל בסדר והוא פה לשנים הבאות, אבל לא בכח.

הכלבים נובחים והשיירה עוברת זה מדויק.
ניצני השנאה למועדון שלנו כבר מופיעים ועולים, זה מחיר ההצלחה. עונה הבאה נחווה את זה טוב טוב.
לשים ז על כולם וללכת על עיוור אחרי המועדון. זו הדרך מבחינתי.
מילה של פרימו ושאר הדרעק בתקשורת שקולה לאוויר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

nir767676 כתב: לפעמים הפורום הזה זה אורגיה של התמכרות לבלגן.
מתיםםםםםםם על זה

שלח תגובה