עובדתית התקשר ודיבר איתו.yanivnew91 כתב:הזייה.
למה שיר שבאמת ידוע כאחד שמתרחק מהתקשורת, צריך להתקשר לאחד כמו פרימו שידוע כמלך הבדיות של ביצת התקשורת הישראלית.
הרי ברור שכדי לחפש פה סקופ הוא יסלף ויעוות. מיותר מאוד.
חשבתי שהוא יותר חכם מזה.
עובדתית התקשר ודיבר איתו.yanivnew91 כתב:הזייה.
למה שיר שבאמת ידוע כאחד שמתרחק מהתקשורת, צריך להתקשר לאחד כמו פרימו שידוע כמלך הבדיות של ביצת התקשורת הישראלית.
הרי ברור שכדי לחפש פה סקופ הוא יסלף ויעוות. מיותר מאוד.
זה שכתבתי קודם. אגב זה אמיתי מה שצרפתאסי, דגים כתב:https://pbs.twimg.com/media/DdFtl80X4AI ... name=large
קרדיט לחשבון הטוויטר של עמה יעמיק, לא יודע אם זה אמיתיגדי כתב:
זה שכתבתי קודם. אגב זה אמיתי מה שצרפת
העניין כבר סגור. מה שקרה עכשיו זו בדיה אופינית של פרימו. על מה צריכים לשבת?שמעון א כתב:מאכזב מאוד לראות את ההתכתבות. רואים ששיר נזהר לא ליפול בהתכתבות כי הוא רצה שזה התפרסם. נראה שיש מתיחות בין שיר לבין גיל.
אלונה חייבת לשבת עם שיר עוד היום ולסגור את הסיפור הזה. זה לא יגמר טוב.
אני מרגיש שזה לא סגור. עושה רושם שיש מתיחות בין שיר לבין גיל.גדי כתב:
העניין כבר סגור. מה שקרה עכשיו זו בדיה אופינית של פרימו. על מה צריכים לשבת?
זה לא ששיר התקשר לפרימו.שמעון א כתב: אני מרגיש שזה לא סגור. עושה רושם שיש מתיחות בין שיר לבין גיל.
למה שיר צריך לדבר עם פרימו? הוא הרי יודע עם מי יש לו עסק
יש פה משהו, גדי. יש פה משהו לא בסדר וחייבים ללבן את הדברים, ולסגור את הסיפור הזה כבר.
אני רוצה לראות תמונה של אלונה ושיר מחובקים ומחוייכים כאילו הוא הרגע חתם בקבוצה ל 5 שנים נוספות.
להזכירך בשבוע שעבר פרימו יצא בטור ענק ומלא סילופים נגד שיר והמועדון. הגיוני ששיר יפנה אליו ויגיד לו 'הלו, הגזמת'. מכאן הדרך קצרה מאוד ל'בוא תתראיין', 'אסור לי' --- משתיקים אותנו.שמעון א כתב: אני מרגיש שזה לא סגור. עושה רושם שיש מתיחות בין שיר לבין גיל.
למה שיר צריך לדבר עם פרימו? הוא הרי יודע עם מי יש לו עסק
יש פה משהו, גדי. יש פה משהו לא בסדר וחייבים ללבן את הדברים, ולסגור את הסיפור הזה כבר.
אני רוצה לראות תמונה של אלונה ושיר מחובקים ומחוייכים כאילו הוא הרגע חתם בקבוצה ל 5 שנים נוספות.