שיר צדק
Re: שיר צדק
סומך מאוד על אלדר. עשיתי בדיקה ולפחות לפיה אין שום דבר כזה. שיא אתנו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עכשיו פרימו ממשיך עם זה וטוען ששיר צדק התקשר אליו יום רביעי ואמר לו אתה צודק ומשתיקים אותנו בקבוצה בקשר לפרשה , וטוב שוובה בראון פתח את הנושא .
בקיצור לא יעזבו אותנו בנושא הזה עד חודש יולי שיתחילו המשחקים שוב .
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
שטויות אין סיכוי ששיר התקשר אליו מי הוא בכלל גג ירקן אבטיחיםהראל כתב:עכשיו פרימו ממשיך עם זה וטוען ששיר צדק התקשר אליו יום רביעי ואמר לו אתה צודק ומשתיקים אותנו בקבוצה בקשר לפרשה , וטוב שוובה בראון פתח את הנושא .
שזדיינו בשקט
מחכה ששיר יוציא הכחשה גורפת
- The red one
אם פרימו באמת אמר ואם זה לא נכון מקווה ששיר יתבע לו את התחתהראל כתב:עכשיו פרימו ממשיך עם זה וטוען ששיר צדק התקשר אליו יום רביעי ואמר לו אתה צודק ומשתיקים אותנו בקבוצה בקשר לפרשה , וטוב שוובה בראון פתח את הנושא .
לצערי במועדון לא דוגלים בתביעות שכאלה.The red one כתב: אם פרימו באמת אמר ואם זה לא נכון מקווה ששיר יתבע לו את התחת
חבל. היה משתיק את פרימו וחבריו להרבה זמן.
- ForeverRed
למועדון יש אינטרס ברור להשתיק את הנושא הזה.
שום דבר טוב לא ייצא ממנו.
אולי זה מתנגש עם האינטרסים של שיר. אני לא יודע.
אם הוא התקשר לפרימו זה חמור מאוד. אם פרימו משקר אז זה חמור לא פחות.
זה לא נשמע לי כמו שיר ולכן אני בוחר להאמין שפרימו מסלף את העובדות.
אין רגע דל.
אין רגע דל.
סביר להניח שאוהדי מכבי עשו לו עוד פעם קטעהראל כתב:עכשיו פרימו ממשיך עם זה וטוען ששיר צדק התקשר אליו יום רביעי ואמר לו אתה צודק ומשתיקים אותנו בקבוצה בקשר לפרשה , וטוב שוובה בראון פתח את הנושא .

נראה לך ששיר התקשר לפרימו?!ועוד אמר לו מה שאמר?!ForeverRed כתב:למועדון יש אינטרס ברור להשתיק את הנושא הזה.
אין רגע דל.
בדיוק עכשיו ראיתי את הקטע.
נראה כמו יצפאן מבובה של לילה
קלוז-אפ על הפרימו בפול סקרין, הדרמה נבנית על האיש והאוזניים שמתאר איך ביום רביעי בשעה 11:13 חייג אליו שיר צדק ואמר שמשתיקים אותו
עם כל הבדיות והחרטוטים של האיש הנלוז הזה אני מאמין לו.
אולי הדפר עיוות את תוכן השיחה כי הוא גוש של טיפשות, ועדיין זה לא מניח את הדעת ללמה שיר צריך בכלל לפנות לחמאר הזה.
האמת? כל הסיפור הזה קצת מתחיל להימאס.
חושב שבקרוב מאוד שיר צריך לשבת מול מצלמה ולהוריד את הקוף מהגב. אם לא בשבילו אז לכל הפחות בשביל הקהל
נראה כמו יצפאן מבובה של לילה
קלוז-אפ על הפרימו בפול סקרין, הדרמה נבנית על האיש והאוזניים שמתאר איך ביום רביעי בשעה 11:13 חייג אליו שיר צדק ואמר שמשתיקים אותו
עם כל הבדיות והחרטוטים של האיש הנלוז הזה אני מאמין לו.
אולי הדפר עיוות את תוכן השיחה כי הוא גוש של טיפשות, ועדיין זה לא מניח את הדעת ללמה שיר צריך בכלל לפנות לחמאר הזה.
האמת? כל הסיפור הזה קצת מתחיל להימאס.
חושב שבקרוב מאוד שיר צריך לשבת מול מצלמה ולהוריד את הקוף מהגב. אם לא בשבילו אז לכל הפחות בשביל הקהל
אחרי ההכתרה הגיע הזמן להכנס בכל הרוצים ברעתנו. לכנס מסיבת עיתונאים, לענות אחד לאחד על כל הטענות ולתבוע את הצורה לכל מי שימשיך להציג את הפועל באר שבע כקבוצה לא ישרה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- ForeverRed
המועדון בחר במדיניות מסוימת.
לא בטוח שהיא משרתת בצורה הטובה ביותר אותו ואת השחקן.
לא בטוח שהיא משרתת בצורה הטובה ביותר אותו ואת השחקן.
רב הנסתר על הגלוי בסיפור הזה.
אנחנו כאוהדים נוטים כמובן לקחת את הצד של הקבוצה וזה בסדר.
אבל אם מסתכלים בעיניים אובייקטיביות נניח כמו של the red one משהו כאן לא בסדר.
למה שפרימו ימציא כזה דבר? לא מדובר כאן באיזה סמס שהוא קיבל תוך כדי תכנית,מדובר כאן בשיחת טלפון שהתבצעה ביום רביעי וסביר להניח גם מוקלטת וגם עברה בדיקה של ערוץ הספורט.
יכול להיות שאני בדעת מיעוט אבל לפעמים צריך לדעת מתי לשחרר.
לדעתי הקונפליקט היחיד של שיר עם עצמו זה רק הקהל.
הוא ראה מה הקהל עשה בשבילו כל מחזור, הוא יודע כמה אהבה הוא מקבל כאן וזה הדהר היחיד שמונע ממנו לעזוב כרגע.
אם שיר ושוב אני לא בקיא רק ממה שאני קורא,ממורמר על הקבוצה אז אין שום טעם שיישאר.
הנזק יהיה גדול מהתועלת.
אנחנו כאוהדים נוטים כמובן לקחת את הצד של הקבוצה וזה בסדר.
אבל אם מסתכלים בעיניים אובייקטיביות נניח כמו של the red one משהו כאן לא בסדר.
למה שפרימו ימציא כזה דבר? לא מדובר כאן באיזה סמס שהוא קיבל תוך כדי תכנית,מדובר כאן בשיחת טלפון שהתבצעה ביום רביעי וסביר להניח גם מוקלטת וגם עברה בדיקה של ערוץ הספורט.
יכול להיות שאני בדעת מיעוט אבל לפעמים צריך לדעת מתי לשחרר.
לדעתי הקונפליקט היחיד של שיר עם עצמו זה רק הקהל.
הוא ראה מה הקהל עשה בשבילו כל מחזור, הוא יודע כמה אהבה הוא מקבל כאן וזה הדהר היחיד שמונע ממנו לעזוב כרגע.
אם שיר ושוב אני לא בקיא רק ממה שאני קורא,ממורמר על הקבוצה אז אין שום טעם שיישאר.
הנזק יהיה גדול מהתועלת.
- The red one
ראיתי את הקטע עכשיו. קשה לי מאוד להאמין שפרימו שיקר
בילבול ביצים אחד גדול.
שיר צדק, אחד שלא מדבר עם התקשורת באופן כללי ושתק במשך כל הפרשה - יתקשר למשה פרימו בכבודו ובעצמו ויגיד לו שסותמים לו את הפה. ברור.
פאתטי מי שמאמין בזה. זורמים על ספקולציות על חשבון המועדון ואתם עוד מחממים את הסיפור.
שיר צדק, אחד שלא מדבר עם התקשורת באופן כללי ושתק במשך כל הפרשה - יתקשר למשה פרימו בכבודו ובעצמו ויגיד לו שסותמים לו את הפה. ברור.
פאתטי מי שמאמין בזה. זורמים על ספקולציות על חשבון המועדון ואתם עוד מחממים את הסיפור.
תגיד אתה עושה את עצמך לפעמים או מה?CrazyRed7 כתב:בילבול ביצים אחד גדול.
אתה יכול להגיד "שיש מצב שהוא הוסיף קצת" שעיוות טיפה את מה שנאמר.
אבל להגיד שהמציא שהתקשר אליו?
אז אם ככה סבבה, עכשיו כמעט 18:00 בוא נראה אם שיר יוציא תגובה.