חן עזרא
Re: חן עזרא
לא יודע אם יבוא, לא רוצה בכלל שיבוא, רק בבקשה אם הוא חוזר שלא יגיד בטעות "חזרתי הביתה".
אני יקיא.
אני יקיא.
- ForeverRed
יגיד סגירת מעגל, לא משהו מעבר.South Boy כתב:לא יודע אם יבוא, לא רוצה בכלל שיבוא, רק בבקשה אם הוא חוזר שלא יגיד בטעות "חזרתי הביתה".
אני יקיא.
מעניין מה יקרה בקיץ.
יש הרבה החלטות לקחת ועזרא הוא לא בדיוק ההחלטה שציפינו לה בשלב הזה.
צריך להגיע שחקן קו לימין זר שיכול לשחק גם בשמאל במידה סבירה.
טוני, מליקסון, אותו זר וזריהן שגם כן יכול לשחק על שני הקווים וזו מצבת בריאה בהנחה שזריהן ימשיך להתקדם. לא רואה צורך בעזרא.
להסתפק בעזרא במקום זר יהיה טעות, כי אנחנו צריכים שחקן משמעותי.
טוני לא מספיק יציב, מליקסון יצטרך בגילו יותר מנוחות, העונה הוא נסחט לגמרי וזה לא מצב שצריך לחזור על עצמו. למשבצת הזו יש משקל משמעותי והרבה דקות.
זריהן יושב בול על הרביעי בהיררכיה.
טוני, מליקסון, אותו זר וזריהן שגם כן יכול לשחק על שני הקווים וזו מצבת בריאה בהנחה שזריהן ימשיך להתקדם. לא רואה צורך בעזרא.
טוני לא מספיק יציב, מליקסון יצטרך בגילו יותר מנוחות, העונה הוא נסחט לגמרי וזה לא מצב שצריך לחזור על עצמו. למשבצת הזו יש משקל משמעותי והרבה דקות.
אם מצליחים להשאיר את טוני, ולפי מה שאני מבין האסלנבק כבר די סגור פה אין לנו שום צורך בו. יש שחקנים שרשום עליהם שהם מנחוס, זה אחד מהם.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- ForeverRed
חולק עליך בעניין הזה.yossi כתב:צריך להגיע שחקן קו לימין זר שיכול לשחק גם בשמאל במידה סבירה.
לדעתי אנחנו צריכים להתחזק בשני שחקני כנף.
אם עזרא יהיה אחד מהם, אצפה לבאנקר בצד ימין.
מאור לא הולך ונהיה צעיר יותר. על זריהן אי אפשר לבנות וזה הוכח פעם אחר פעם בשנתיים האחרונות. גם טוני הוא לא בדיוק אי של יציבות.
מצבת של 4 שחקני כנף שכוללת את שלושתם זה בפירוש פוטנציאל לבעיות בהרכב/בכוח שזמין לעלות מהספסל.
צריך לשאוף ליותר ואני מאמין שזה מה שיהיה.
זה שחקן דוחה תארים
- simply-red
אל תשכחו שגם דיא סבע חזק בתוכניות,
איפה דוחפים גם את עזרא בדאלק?
איפה דוחפים גם את עזרא בדאלק?
מאיך שאני קורא את המפה טוני לא ממשיך איתנו בעונה הבאה, כנראה זה מה שהובטח לו וזה מה שיהיה.
כמובן שזאת ההערכה שלי אם עזרא באמת חותם כי אם הוא חותם הוא על העמדה של טוני ולא יביאו ישראלי "בכיר" בשביל פירורי דקות.
להערכתי הסגל הולך לעבור שינוי משמעותי בכל מה שקשור להתקפה בעונה הבאה.
כמובן שזאת ההערכה שלי אם עזרא באמת חותם כי אם הוא חותם הוא על העמדה של טוני ולא יביאו ישראלי "בכיר" בשביל פירורי דקות.
- ForeverRed
זה עבר לי בראש.oranu כתב:מאיך שאני קורא את המפה טוני לא ממשיך איתנו בעונה הבאה, כנראה זה מה שהובטח לו וזה מה שיהיה.
קצת חושש מהתסריט הזה.
מצד שני עזרא היה מועמד אלינו כמעט בכל קיץ בשנים האחרונות, ככה שלא בטוח שזה אומר הרבה.
מסכם הכל מבחינתיGuevara כתב:לא רוצה אותו בטרנר. לא מגיע לו להנות מכל הטוב הזה של באר שבע. למרות שהוא באר שבעי שום זיקה אין לו אלינו. חוץ מזה, הוא אף פעם לא בא לי טוב בעין ואף פעם לא הראה יכולת יוצאת דופן. אין לו מקום באלופת המדינה.
רשום לו על המצח מכבי נתניה.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אם יש לך ידע מקשרים במערכת זה דבר אחד. לפי הפרסומים, לא בטוח שטוני עוזב:oranu כתב:מאיך שאני קורא את המפה טוני לא ממשיך איתנו בעונה הבאה, כנראה זה מה שהובטח לו וזה מה שיהיה.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... 82&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
"השחקן הבולט עליו מדברים הוא טוני וואקמה. החלוץ מבין שבגילו, בהתחשב בפציעה הלא פשוטה בקרסול, יהיה לו קשה למצוא קבוצה בחו"ל. בימים האחרונים הוא אמר לחבריו כי אם חוזהו, שיסתיים בקיץ הבא, יוארך וישודרג, הוא יישאר. בבירת הנגב לא פוסלים פתיחת חוזהו של הניגרי, דבר שנעשה כבר מספר פעמים מאז שהגיע מהפועל רעננה, ויודעים שמדובר בשחקן שובר שוויון בליגה המקומית."
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
אני לא בטוח שטוני בעצמו יודע מה גילו
אני חושב שאין קשר בין אם טוני עוזב או לא
חן עזרא זה שחקן טכני ומהיר רק שקבלת ההחלטות שלו היא משהו בלתי פתיר.
בהתקפה כמו שלנו שכל כובד המשקל על היריב
הרוב בנוי בעיקר על קבלת החלטות
חן עזרא זה שחקן טכני ומהיר רק שקבלת ההחלטות שלו היא משהו בלתי פתיר.
בהתקפה כמו שלנו שכל כובד המשקל על היריב
הרוב בנוי בעיקר על קבלת החלטות
אכלנו אותה
באסה
באסה