bs war כתב:
במה ערן לוי ראוי פחות ממליקסון? תנסה להיות אובייקטיבי לשנייה. יותר שערים ויותר בישולים ובקבוצה פחות טובה.
על בן-בסט מסכים איתך
וואלה?
אז תהיה אובייקטיבי לרגע ותגיד לי את מי אתה לוקח לקבוצה שלך?מליקסון 2018 או ערן לוי 2018?
שחקן העונה זה השחקן שהשפיע הכי הרבה על קבוצתו ואחת כזאת שהגיעה הכי רחוק.
ב״ש תיקח אליפות כשמליקסון הוא בורג סופר מרכזי ויש תמימות דעים שבלעדיו היינו מסיימים 3-4.
נתניה תסיים כנראה מקום 5. לא הישג יוצא דופן.
CrazyRed7 כתב:
וואלה?
אז תהיה אובייקטיבי לרגע ותגיד לי את מי אתה לוקח לקבוצה שלך?מליקסון 2018 או ערן לוי 2018?
שחקן העונה זה השחקן שהשפיע הכי הרבה על קבוצתו ואחת כזאת שהגיעה הכי רחוק.
ב״ש תיקח אליפות כשמליקסון הוא בורג סופר מרכזי ויש תמימות דעים שבלעדיו היינו מסיימים 3-4.
נתניה תסיים כנראה מקום 5. לא הישג יוצא דופן.
זה לא משנה את מי אני לוקח. גם הרבה קבוצות בליגה לא היו לוקחות את ברדה ב- 2016.
לפי התפיסה שלך שחקן עונה יכול להגיע רק מקבוצה שלוקחת תואר או קרובה לזה.
ערן לוי ביחד עם סבע לקח קבוצה שרק עלתה מהלאומית למקום 4-5. לפרקים מסוימים העונה הם שיחקו לדעתי את הכדורגל הכי טוב בליגה. זה הישג מכובד לא פחות מאליפות בהפועל ב"ש.
בן בסט זה מגוחך, הוא היה פצוע בלא מעט חלקים של העונה. אם כבר שטקוס, אם רוצים ללכת לכיוון היותר סקסי אז תמאש.
ערן לוי זה פופוליזם זול. לא ייאמן כמה העונה הזאת שלו אוברייטד, היו לו הרבה יותר משחקים רעים מטובים, כאלו שהוא ממש חירבן לקבוצה שלו. זוכר יותר מפעם אחת שהקהל של נתניה שרק לו בוז בגלל הופעה מביכה (לא שאני מצדיק את זה). בכלל לשים שני שחקנים ממקום 5 זה מצחיק.
קיצר תחרות פופולריות. יהיה נחמד אם ממן יזכה, אם לא אז לא נורא.
Guevara כתב:קשה לי לבחור בין אליניב למאור, קצת כמו לבחור בין אבא ואמא. אבל שניהם הם הגדולים שבשחקני הפועל באר שבע, בעידן המודרני, הפרה היסטורי וכל מה שבינהם.
מסכים, גם מאור מליקסון למרות שהוא לא גדל פה וגם ברדה הם השחקנים הכי גדולים ששיחקו אצלנו.
bs war כתב:
זה לא משנה את מי אני לוקח. גם הרבה קבוצות בליגה לא היו לוקחות את ברדה ב- 2016.
לפי התפיסה שלך שחקן עונה יכול להגיע רק מקבוצה שלוקחת תואר או קרובה לזה.
ערן לוי ביחד עם סבע לקח קבוצה שרק עלתה מהלאומית למקום 4-5. לפרקים מסוימים העונה הם שיחקו לדעתי את הכדורגל הכי טוב בליגה. זה הישג מכובד לא פחות מאליפות בהפועל ב"ש.
ושוב, יש לו יופי של מספרים
להזכירך ברדה זכה בשחקן העונה כשזהבי כובש בצרורות ושובר שיאים. רק כי בש זכו באליפות בסוף וזהבי לא.
סלחו לי על ההתפרצות לדיון,אבל לבחור את ערן לוי או דיע סבע לשחקני עונה זה פופוליזם זול שמובל ע"י כמה פרשני ספורט חסרי מושג במקרה הטוב ואינטרסנטים במקרה הרע.
שניהם נותנים עונה גדולה,אבל בשורה התחתונה לאן הם הובילו באמת את מכבי נתניה? מקום חמישי וכאן זה נגמר.
במאני טיים שהם באמת נלחמו על משהו(גביע,מקום באירופה) הם נכשלו.
וכאן נמדד שחקן עונה,מי שהביא את קבוצתו עד הקצה ועד משהו פנומנלי.
לא סתם הוא מגיע מהאלופה.
מקרה ברדה וזהבי זה קלאסי.
על פניו זהבי נתן את העונה הכי גדולה של כדורגלן ב50 שנה האחרונות.
אבל לאן זה הוביל? לא אליפות,לא גביע,נאדה.
ברדה,שהמספרים שלו היו נמוכים משמעותית מזהבי,לקח על הגב שלו קבוצה ש40 שנה לא לקחה תואר,קיבלה תבוסה בגמר הגביע ולא באמת נספרה עי היריבה העיקרית והביא לה אליפות.
במנהיגות שלו,בשקט שלו ובשליטה שלו על הקבוצה.
חנן ממן למרות שהוא לא השחקן הכי בולט בעולם הביא אליפות להפועל בש ועל כן אין כאן בכלל שאלה.
אדום זקן כתב:סלחו לי על ההתפרצות לדיון,אבל לבחור את ערן לוי או דיע סבע לשחקני עונה זה פופוליזם זול שמובל ע"י כמה פרשני ספורט חסרי מושג במקרה הטוב ואינטרסנטים במקרה הרע.
שניהם נותנים עונה גדולה,אבל בשורה התחתונה לאן הם הובילו באמת את מכבי נתניה? מקום חמישי וכאן זה נגמר.
במאני טיים שהם באמת נלחמו על משהו(גביע,מקום באירופה) הם נכשלו.
וכאן נמדד שחקן עונה,מי שהביא את קבוצתו עד הקצה ועד משהו פנומנלי.
לא סתם הוא מגיע מהאלופה.
מקרה ברדה וזהבי זה קלאסי.
על פניו זהבי נתן את העונה הכי גדולה של כדורגלן ב50 שנה האחרונות.
אבל לאן זה הוביל? לא אליפות,לא גביע,נאדה.
ברדה,שהמספרים שלו היו נמוכים משמעותית מזהבי,לקח על הגב שלו קבוצה ש40 שנה לא לקחה תואר,קיבלה תבוסה בגמר הגביע ולא באמת נספרה עי היריבה העיקרית והביא לה אליפות.
במנהיגות שלו,בשקט שלו ובשליטה שלו על הקבוצה.
חנן ממן למרות שהוא לא השחקן הכי בולט בעולם הביא אליפות להפועל בש ועל כן אין כאן בכלל שאלה.
מסכים לגבי ממן, ממש לא לגבי זהבי וברדה. ברדה הוא אחד משני השחקנים האהובים עליי ever בהפועל באר שבע אבל זה לא מונע ממני להגיד בפה מלא שזהבי היה חייב לזכות בתואר כדורגלן העונה בזמנו