לא הייתי בטדי מאז שנת 1997,עונת הגביע( חוץ ממשחקי נבחרת פה ושם) כאשר ניצחנו אותם 1:0 מהשער של סגרון. להיות ביציע הדרומי זה סבל גדול כשאתה בפיגור ועונג צרוף מהשיוויון והלאה!!!!
אושר גדול, היינו כחולמים: " הלוך וקראת באזני ירושלים לאמור: זכרתי לך חסד נעורייך, אהבת כלולותייך, לכתך אחרי במדבר בארץ לא זרועה"...... זה הפסוק ( נדמה לי של ירמיהו) שעולה לי בראש כל הזמן, יחד עם השירים שמתנגנים לי......
האמת, שאנחנו הלכנו אחריה בארץ לא זרועה, אבל האהבה נשארה אהבה.
אין לי קול.
תענוג!
אגב, במנהלת טוענים שבכל מקרה לא תהיה צלחת אליפות גם אם נבטיח אליפות סופית מול מכבי.
יש הסבר הגיוני לחרא הזה?למה צריך לחכות למחזור האחרון כשכל ההתלהבות תרד?
לפי דעתי צריך להפעיל לחץ כבר מעכשיו. אין סיבה שהצלחת לא תגיע לטרנר ביום שבת.
CrazyRed7 כתב:אגב, במנהלת טוענים שבכל מקרה לא תהיה צלחת אליפות גם אם נבטיח אליפות סופית מול מכבי.
ביררתי עם המנהלת לפני כשעה ונאמר שעדיין לא החליטו.
חוץ מזה, מה זה כזה משנה אם במוצאי שבת או בעוד שבועיים? כך או כך, החגיגות שיהיו עם הצלחת לא ישתוו לפרץ הספונטניות של אמש
CrazyRed7 כתב:אגב, במנהלת טוענים שבכל מקרה לא תהיה צלחת אליפות גם אם נבטיח אליפות סופית מול מכבי.
אין. חבורה של מפגרים. אולי ההוא ששם מוזיקת מעליות בחופש או משהו.
The red one כתב:לא יודע. לי אישית זה לא נראה כזה משנה (כי ה"בזמן אמת" היה אמש) אבל מתחיל לזהות לחץ מכיוון האוהדים וגם מהמועדון לכיוון שיביאו את הצלחת במוצ'ש.
אגב, בסיטואציה מסויימת, יש סיכוי שנבטיח אליפות כבר במחצית המשחק, כי המשחק שלנו מתחיל ב-21:00 ושל בית"ר ב-20:15
אם זה לא משנה, אז שיביאו את הצלחת במחזור 1 של גביע הטוטו בעונה הבאה. מה זה משנה?
The red one כתב:לא יודע. לי אישית זה לא נראה כזה משנה (כי ה"בזמן אמת" היה אמש) אבל מתחיל לזהות לחץ מכיוון האוהדים וגם מהמועדון לכיוון שיביאו את הצלחת במוצ'ש.
אגב, בסיטואציה מסויימת, יש סיכוי שנבטיח אליפות כבר במחצית המשחק, כי המשחק שלנו מתחיל ב-21:00 ושל בית"ר ב-20:15