בית"ר ירושלים- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, טדי
Re: בית"ר ירושלים- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, טדי
לפי התקשורת, חצי קבוצה פצועה.
מה שיקרה ביום שבת - כל הקבוצה עולה.
חושבים קונים תחארטות האלה.
מה שיקרה ביום שבת - כל הקבוצה עולה.
חושבים קונים תחארטות האלה.

- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
גם אם נרצה להשמע, זה יהיה קשה עד בלתי אפשרי ביציע שקיבלנו. ״להיראות״ זה כבר משהו אחר. כולם צריכים לבוא באדום ולתת שיתוף פעולה מלא עם התפאורה של הארגון.Guevara כתב:הגיע הזמן להביא כמות כזאת ולהישמע בהתאם. הכל תלוי רק בנו וזה צריך להתחיל בנו האוהדים. המעמד הכי גדול שיש לכדורגל הישראלי להציע. טדי כמעט מלא. מקום ראשון מול מקום שני. הקהל שלנו חייב לתת כבר הצגה.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
הדרומי יציע נוראי. אם 8000 אדומים באים לתת תצוגת תכלית גם הוא יראה כמו הקיר של דורטמונד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- The red one
הלוואי וזה היה נכון אבל זה לא..Guevara כתב:הדרומי יציע נוראי. אם 8000 אדומים באים לתת תצוגת תכלית גם הוא יראה כמו הקיר של דורטמונד.
אף אחד לא יכול לגרום לאווירה מחשמלת בדרומי בטדי. רק קהלים פסיכיים לגמרי כמו ווידאד או ראג'ה יכולים לעשות דבר כזה.
קשה לתאר במילים כמה היציע הזה נוראי למי שלא חווה אותו, במשחק האחרון בדרומי עמדתי אולי שש או שבע שורות מעל התופים ואני פשוט לא שומע מה שרים, הדרך היחידה להבין זה לקרוא שפתיים. לא רוצה לחשוב בכלל מה צריך לעשות כדי שהרעש יגיע גם לאלו שבשוליים.
קשה לי להאמין שזה יהיה שונה מחר, היציע הזה באמת נורא ברמה שאנשים שלא היו שם לא יכולים להבין כמה, אבל צריך פשוט לעודד ויהיה מה שיהיה.
קשה לתאר במילים כמה היציע הזה נוראי למי שלא חווה אותו, במשחק האחרון בדרומי עמדתי אולי שש או שבע שורות מעל התופים ואני פשוט לא שומע מה שרים, הדרך היחידה להבין זה לקרוא שפתיים. לא רוצה לחשוב בכלל מה צריך לעשות כדי שהרעש יגיע גם לאלו שבשוליים.
קשה לי להאמין שזה יהיה שונה מחר, היציע הזה באמת נורא ברמה שאנשים שלא היו שם לא יכולים להבין כמה, אבל צריך פשוט לעודד ויהיה מה שיהיה.
הייתי שם מספיק פעמים. אם יביאו מגהפון ויצליחו לשלוט בקהל נוכל לתת שם הצגה. לוותר מראש לא יעזור לנו בכלום.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

1. בתור מי שהיה לא פעם בדרומי, האמת נמצאת איפשהו באמצע, זה נכון שלא קיימת אקוסטיקה בהיעדר גג ממעל אבל אם 8,000 איש ישירו ביחד האמינו לי שהם ישמעו מצוין.
2. האסטרטגיה הדוברותית המביכה של בית"ר היא לא תאמן, כמה אפשר לברבר? קצת צניעות, אם זה היה הפוך היינו מקבלים 5. טביב עושה הכל בשביל למלא את טדי, כרגע ללא הצלחה.
3. לא מבין מה הם מנסים לעשות עם כל הידיעות על הפצועים, מקווה שאצלנו לא מתרגשים מזה ולא מחייסים לזה חשיבות.
4. דריכות, חדות ואחריות.יאלללה הפועל.
2. האסטרטגיה הדוברותית המביכה של בית"ר היא לא תאמן, כמה אפשר לברבר? קצת צניעות, אם זה היה הפוך היינו מקבלים 5. טביב עושה הכל בשביל למלא את טדי, כרגע ללא הצלחה.
3. לא מבין מה הם מנסים לעשות עם כל הידיעות על הפצועים, מקווה שאצלנו לא מתרגשים מזה ולא מחייסים לזה חשיבות.
4. דריכות, חדות ואחריות.יאלללה הפועל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- ForeverRed
אוהב את השקט אצלנו.
סומך על החברה שהם מבינים את גודל האחריות.
הדרומי מזעזע, בעיקר כלפי יושביו.
יושבי היציעים ממול דווקא כן שומעים את העידוד.
סומך על החברה שהם מבינים את גודל האחריות.
הדרומי מזעזע, בעיקר כלפי יושביו.
יושבי היציעים ממול דווקא כן שומעים את העידוד.
מברברים בלי סוף הביתרים.
שימשיכו..
שימשיכו..
מחברים אוהדי ביתר שישבו במזרחי, אם הדרומי טוב אז שומעים אותו ובגדול.
הבעיה היא התיאום,כמעט אי אפשר לסנכרן שם בין החלק העליון לתחתון.
חייב לציין שאני רגוע, פשוט סומך על בכר והבחורים שיבואו בשיא המוכנות כדי לתת הצגה שתסיים את העונה הזו.
הבעיה היא התיאום,כמעט אי אפשר לסנכרן שם בין החלק העליון לתחתון.
חייב לציין שאני רגוע, פשוט סומך על בכר והבחורים שיבואו בשיא המוכנות כדי לתת הצגה שתסיים את העונה הזו.
רק שלא נחזור עם הראש באדמה כמו שבוע שעבר.
אנחנו חייבים לנצח! חייבים להוריד להם את האוויר.
אנחנו חייבים לנצח! חייבים להוריד להם את האוויר.
טור מרגש עד דמעות של ענבל מנור:
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-799312" onclick="window.open(this.href);return false;
"מדובר בקבוצה הכי דומיננטית שהייתה פה מאז בית"ר של גאידמק."
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-799312" onclick="window.open(this.href);return false;
"מדובר בקבוצה הכי דומיננטית שהייתה פה מאז בית"ר של גאידמק."
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
ח"כ גליק, מפרסם תמונה של השחקנים המוסלמים שלנו בהר הבית ואחל הצלחה מחר.
מסוג האנשים שאני הכי אוהב בכנסת, יש לו כל כך הרבה אהבת חינם.
בלי קשר, הוא היה במשחק שלנו לא מזמן, וממש התחבר לקבוצה.
מסוג האנשים שאני הכי אוהב בכנסת, יש לו כל כך הרבה אהבת חינם.
בלי קשר, הוא היה במשחק שלנו לא מזמן, וממש התחבר לקבוצה.

הוריו באר שבעים, אביו ממיסדי הפקולטה לרפואה בבש.
אמת, פרופ' גליק, איש רב זכויות.MikiRed כתב:הוריו באר שבעים, אביו ממיסדי הפקולטה לרפואה בבש.
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7 ... 7%99%D7%A7" onclick="window.open(this.href);return false;