אופיר חיים דורש מענק עלייה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: אופיר חיים דורש מענק עלייה

שליחה על ידי הילה חדד »

וכמו שאסיף אמר- תגובתו של אופיר אכן הגיעה-

(מעניין מאיפה ידעת שהיא תגיע :P )

https://www.dromi.co.il/html/page.asp?P ... &CatId=133" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה

Asif Gil

שליחה על ידי Asif Gil »

בין ג'ינס מעצבים לחולצה, הוא הצליח לדבר עם דרומי :]
.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בפעם השנייה בזמן קצר, אנשים יורדים לרמה נמוכה, הפעם אלה messiah ושי. התגובות שלכם שוב מלמדות על הסתכלות לטווח הקצר ולעובדה שאתם לא יודעים להעריך שחקנים שמגיעים להם המון קרדיט כמו אופיר חיים.
הבחור תרם להפועל באר שבע בצורה שמעטים השחקנים שתרמו. אופיר חיים לא ניסה לפתוח כאן מאבק או הליך מלוכלך, הוא רק רוצה לקבל מה שמגיע לו.
אם אכן מגיע לו הכסף, הוא יקבל אותו, אם לא מגיע לו הכסף, אני בטוח שביהמ"ש יפסול את הדרישה.
אבל לפי שאנשים כאן יודעים את העובדות, לפני שבית המשפט הסתכל על החוזה ונתן את פסק דינו, לרדת לרמה כל כך נמוכה, מעידה יותר מכל שלא רק עבור השחקנים בדור החדש סמלים יש רק על מכוניות והזיכרון השולט הוא לטווח הקצר, אלא גם אצל אוהדי הקבוצה עם תגובות כל כך מכוערות כלפי סמל כל כך גדול של באר שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא מגיע לשחקן הזה שום קרדיט ושום בטיח משה אתה יודע את זה טוב מאוד
שחקן שאומר אמירות כמו שהוא אמר יזכר אצלי לא כסמל ולא כנעליים
שחקן שירד בשביל לעלות את הקבוצה בחזרה רק בגלל כסף הוא לא שחקן שחושב על טובת הקבוצה אלא על עצמו

היום אין כבר איזה אלי אוחנה שיחזור מבליגה אחרי שנה קסומה שבה לקח גביע מחזיקות ויחזור בשביל לעלות את הקבוצה שלו ליגה ושנה אחרי זה לקחת אליפות
צאו מהמסרט שלכם ..!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

שי אתה יודע נמאס כבר מהשטויות שלך אופיר חיים יקבל את מענק העליה כי רשום לו בחוזה ואם מסתכלים על תרומתו גם מגיע לו בגדול . מעבר לזה אם הייתי אופיר חיים ואני לא לצערי !!!! ממענק העליה הייתי תורם לך כמה אלפי שקלים כדי שתוכל ללכת ללמוד קצת לכבד שחקנים שנתנו המון למועדון.ואם לא רשום לו בחוזה אז הוא לא ייקבל אבל נראה לי מוזר מאוד ששחקן שלא רשום לו בחוזה ייקבל אז מה שאנ מציע שתפנה לאופיר חיים אחרי שיקבל את מענק העלייה שיתרום לך קצת....

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אותי מעניין עם אופיר היה יורד לב"ש שוב עם לא היה כסף במועדון ?
ממש לא
אותי מעניין איפה אופיר רצה כל כך לשחק ? מכבי או ב"ש ניראה לי שהתשובה די ברורה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

חברים, לא אני ולא אתם רואים מול העיניים שלנו את החוזה של אופיר חיים. יתכן והוא דורש
משהו שלא מגיע לו ויתכן שבאמת הוא זכאי למענק. אם שני הצדדים לא הגיעו להבנה יש
שופט שיקבע. זה לא קשור אם זה אופיר, אליניב או בניון.

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

אם בעונה שעברה היה למישהו בקבוצה סעיף בחוזה של מענק עלייה זו בדיחה עצובה.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

yoel711 כתב:אם בעונה שעברה היה למישהו בקבוצה סעיף בחוזה של מענק עלייה זו בדיחה עצובה.
חחחח צודק , הייה בכלל ספק שלא נעלה ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

שי ידידי האם אתה היית הולך לעבוד במקום ללא משכורת?! ממש לא נראה לי !! ואם כם אתה מוזמן לעבוד אצלי חלאס עם היפה נפש הזה. אם יש לו בהסכם שיקבל ואם לא אז שיתפוצץ אבל שוב נראה לי מוזר ששחקן יבקש מענה אם לא רשום לו בחוזה !!! ולעניין העבודה מוזמן לעבוד בשכר מינימלי אצלי זקוק לעובדים !!!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אדום אדום מרוב שאתה מצחיק כואבת לי הבטן דיי תפסיק
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדון "זה ש" היקר, אופיר חיים הרוויח בנתניה סכומים נאים, הוא בדיוק סיים אצלם את העונה בצורה מאוד יפה ואף הוביל אותם בסוף השנה עם הופעות טובות למקום שמוביל להופעה באירופה.
כמה שחקנים מהמרכז אתה מכיר, שיעזבו את נתניה בתקופה שיאמר פתח את הכיס ואת הקבוצה הובילו מאמנים כמו ברקוביץ', עטר וגוטמן, בשביל לבוא לדרום?
כמה שחקנים אתה מכיר שיעזבו הרכב ראשון בקבוצה כמו נתניה בשביל באר שבע?
נכון, גם הסכומים שאופיר הרוויח בבאר שבע היו נאים, אבל עדיין מדובר על ירידה מקבוצת צמרת בליגת העל לקבוצה בליגה הלאומית.
זה שאני ואתה רואים בבאר שבע קבוצה גדולה יותר מנתניה לא אומר שבמרכז רואים את אותו הדבר.
אם היית שואל באותה תקופה 10 אנשים במרכז מה עדיף לאופיר חיים, כל ה10 היו אומרים להישאר בנתניה.

אז כן, אופיר קיבל סכומים נאים בבאר שבע, ואין בכך שום דבר רע, כי אני תמיד אומר שלשחקן איכותי צריך לשלם שכר איכותי, אבל הוא עדיין ויתר על קבוצה מצמרת ליגת העל שממוקמת במרכז הארץ לקבוצה בליגה הלאומית.

אז אולי במקום להיות האוהד הישראלי המצוי, שיש לו זיכרון לטווח הקצר בלבד, תנסה להיזכר באופיר חיים שעשה את השינוי בעונת העלייה הראשונה והוביל אותנו לליגת העל. תנסה להיזכר באופיר חיים שבליגת העל הוביל אותנו לגמר גביע, לניצחונות והצלחות גדולות. תזכור את אופיר חיים שבשנה שעברה כשהיינו רק 3 נקודות מאחי נצרת במקום ה6, לקח צעד קדימה, ועם שערים סופר חשובים בסוף העונה חתם את העלייה הרבה לפני הסוף.

זכותך לא לאהוב את אופיר חיים, אבל חובתך להעריך את התרומה שלו לבאר שבע במהלך השנים.
ואם גם את זה אתה לא מתכוון לעשות, לפחות תתנהג במינימום הדרוש ואל תשמיץ את אופיר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אור אבוחצירה האדום

שליחה על ידי אור אבוחצירה האדום »

משה אוחיון כתב:אדון "זה ש" היקר, אופיר חיים הרוויח בנתניה סכומים נאים, הוא בדיוק סיים אצלם את העונה בצורה מאוד יפה ואף הוביל אותם בסוף השנה עם הופעות טובות למקום שמוביל להופעה באירופה.
כמה שחקנים מהמרכז אתה מכיר, שיעזבו את נתניה בתקופה שיאמר פתח את הכיס ואת הקבוצה הובילו מאמנים כמו ברקוביץ', עטר וגוטמן, בשביל לבוא לדרום?
כמה שחקנים אתה מכיר שיעזבו הרכב ראשון בקבוצה כמו נתניה בשביל באר שבע?
נכון, גם הסכומים שאופיר הרוויח בבאר שבע היו נאים, אבל עדיין מדובר על ירידה מקבוצת צמרת בליגת העל לקבוצה בליגה הלאומית.
זה שאני ואתה רואים בבאר שבע קבוצה גדולה יותר מנתניה לא אומר שבמרכז רואים את אותו הדבר.
אם היית שואל באותה תקופה 10 אנשים במרכז מה עדיף לאופיר חיים, כל ה10 היו אומרים להישאר בנתניה.

הוא היה בספסל ביכלל על מה אתה מדבר??
טוב עזוב כברר..!!

זה ניראה לך סמל???? כן סמל של שמשה אולי...!!!

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

אור לך תדליק אור מי אתה??? אין לך מושג הוא הוביל את נתניה לאירופה וזה שיייייייייי הצעת העבודה עדיין בתוקף ( עדיף מלחתום בלשכה )

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אדום אדום דחוף תראש לתחת !
בקיצור אופיר לא היה סמל לא יהיה סמל ולא היה כמו שחקן בית
אופיר היה שחקן של כסף וזהו הפועל ב"ש שיקמה לו תקריירה הפועל ב"ש בנתה אותו אני לא אומר שהוא לא נתן לב"ש ימים יפיים ושערים חשובים אבל להפוך אותו לסמל
איך אפשר לאהוד שחקן שרק אחרי שעה של חתימה במכבי
כבר אמר אני כל כך רוצה לרוץ לשער 11 אחרי השער הראשון שלי במכבי
איך אפשר להעריך שחקן שאומר שמכבי ת"א זה הבית האמיתי שלו אחרי שבב"ש שיקמו לו תקריירה
אופיר לא היה קייים בלי הפועל ב"ש והפועל ב"ש לא היתה חוזרת לליגת העל בלי אופיר אבל חלאס עשיתם ממנו איזה אליל וזה בכלל לא מגיע לו
זה שי !
תמונה

שלח תגובה