לא יודע , אבל הוא משתחצן מלא שכאילו הוא שיחק באנגליה אז הוא משוויץ כל הזמן ומספר לנו על ההבדלים בין הליגה שלנו לאירופה , כאילו שאנחנו צריכים אותו בשביל לדעת את המקום שלנו באירופה .
הוא כל הזמן גם מדבר על עצמו כאילו הוא נבחר מתישהוא לשחקן השנה בעולם ''כשאני הייתי..'' ''אני כל הזמן באתי לקבל כדור..'' , זה ניהיה דוחה. באתה לפרשן משחק כדורגל או לספר על איך שיחקת וכמה הכדורגל שלנו לא טוב.
אני אוהב את שגיא - לפעמיים אני לא מסכים איתו וזה לגיטימי אבל הוא בא לפרשן את המשחק נטו , בלי לאכול ת'מוח .
בקיצור אני אחזור על הדברים של השדרן האנגלי בסיום המשחק.
"בערב אחר הייתה יכולה להיות כאן תוצאה מדהימה.. יהודה (שם הקבוצה) ואלירן עטר הגיעו לשלושה מצבים נפלאים שאם היו נכנסים, אפילו עם הפנדל המפוקפק של פ.ס.ו היא הייתה עושה את אחת הסנסציות הגדולות של הערב ועולה לשלב הבתים"
לא משחק גדול של יהודה אבל הגיעה למצבים שלה ונכשלה מול משחק גדול של השוער ההולנדי ועפה בכבוד מהמפעל.
clark kent כתב:בקיצור אני אחזור על הדברים של השדרן האנגלי בסיום המשחק.
"בערב אחר הייתה יכולה להיות כאן תוצאה מדהימה.. יהודה (שם הקבוצה) ואלירן עטר הגיעו לשלושה מצבים נפלאים שאם היו נכנסים, אפילו עם הפנדל המפוקפק של פ.ס.ו היא הייתה עושה את אחת הסנסציות הגדולות של הערב ועולה לשלב הבתים"
לא משחק גדול של יהודה אבל הגיעה למצבים שלה ונכשלה מול משחק גדול של השוער ההולנדי ועפה בכבוד מהמפעל.
מצחיק, מדוייק ובהחלט מסכם אחלה משחק עם אחלה שדר. חבל רק שאלירן עטר היה קצת בודד למעלה.