E.Z כתב:אני רק שאלה: מישהו יכול להזכיר לי איך בני בן זקן הגיע לבית"ר ירושלים? הוא ישב בבית..?
וואלה !!! https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 94&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
"בעפולה לעומת זאת, לא לקחו יפה את עזיבתו של בן זקו, שהחליט להתפטר לאחר שסירבו לפטרו. לאנשי עפולה אמר: "זו הזדמנות של פעם בחיים, תראו מה קרה עם שרון מימר. אם לא תתנו לי את ברכת הדרך אז אתפטר בעצמי". נשיא עפולה ששי יעקב: "זה מרגיש כמו סכין בגב. נכון שקשה להגיד לאדם לא ללכת לבית"ר אבל יש כעס על טביב ואוחנה שלפחות היו יכולים לפנות אלינו כמו שאשדוד עשו. נבחן את האופציות המשפטיות שעומדות בפנינו".
עפולה שכרה את שירותיו של עו"ד אייל יפה ומכתב תלונה נגד בן זקן ובית"ר ירושלים יוגש להתאחדות בתחילת השבוע. עפולה דורשת נקיטת הליכים משמעתיים נגד הירושלמים והמאמן עצמו וטוענת שניהלה איתו משא ומתן תחת חוזה."
אוהד הצלחות כתב:
וואלה !!! https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 94&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
"בעפולה לעומת זאת, לא לקחו יפה את עזיבתו של בן זקו, שהחליט להתפטר לאחר שסירבו לפטרו. לאנשי עפולה אמר: "זו הזדמנות של פעם בחיים, תראו מה קרה עם שרון מימר. אם לא תתנו לי את ברכת הדרך אז אתפטר בעצמי". נשיא עפולה ששי יעקב: "זה מרגיש כמו סכין בגב. נכון שקשה להגיד לאדם לא ללכת לבית"ר אבל יש כעס על טביב ואוחנה שלפחות היו יכולים לפנות אלינו כמו שאשדוד עשו. נבחן את האופציות המשפטיות שעומדות בפנינו".
עפולה שכרה את שירותיו של עו"ד אייל יפה ומכתב תלונה נגד בן זקן ובית"ר ירושלים יוגש להתאחדות בתחילת השבוע. עפולה דורשת נקיטת הליכים משמעתיים נגד הירושלמים והמאמן עצמו וטוענת שניהלה איתו משא ומתן תחת חוזה."
אוהד הצלחות כתב:
גדול. השאלה אם באמת הגישו תלונה..כי אם לא, אז ייתכן שאין פה קייס וזה כמו הברברת שאשר אלון ויואב כץ איימו איימו וכלום..
אוהד הצלחות כתב:
בסוף, סיכם גרינברג את פרטי הסאגה: "מי שהציע את סאבו לב"ש זה הסוכנים של סאבו בסלובקיה, בשבוע-שבועיים האחרונים. אני דיברתי עם ב"ש וחיפה בינואר אחרי שחשבו לשחרר את סאבו, והייתי חייב לעשות מהלך אז פניתי אליהם. לא קיבלתי פידבק, ומשם הדברים הסתדרו והוא נשאר בבית"ר. בגדול הסוכנים הסלובקים שלו מעדכנים. התפקיד שלהם גם לדאוג לשחקן והם מכירים את האנשים בישראל. הם עדכנו אותי כמה ימים אחרי, ולדעתי הם טעו".
אין סיפור בכלל. כמו שהיה ברור בהתחלה: הסטת אש
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא חשבתי שמועדון כמו בית"ר מסוגל לרדת לרמה של הפועל רעננה והפועל חיפה. מעניין כמה עוד פעמים ימשיכו עם הוצאות הדיבה האלה עד שיעשו עם זה משהו.
חבל שהמועדון הגיב, אפשר להריח את הפחד של הכורדים עד טרנר לפי ההתנהלות שלהם, פשוט נותן להם להמשיך לדבר וממשיך בעניינים כרגיל.
South Boy כתב:לא חשבתי שמועדון כמו בית"ר מסוגל לרדת לרמה של הפועל רעננה והפועל חיפה. מעניין כמה עוד פעמים ימשיכו עם הוצאות הדיבה האלה עד שיעשו עם זה משהו.
חבל שהמועדון הגיב, אפשר להריח את הפחד של הכורדים עד טרנר לפי ההתנהלות שלהם, פשוט נותן להם להמשיך לדבר וממשיך בעניינים כרגיל.
מה מנע ממך לחשוב שהם לא ירדו לרמה הנמוכה ביותר?
איזו התנהלות של הקבוצה הזו ב15 שנים האחרונות נתנה לך לחשוב שיש פה קלאס? גדאמיק? גומא? טביב?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה