המו"מ עם אדיר טובול וברק בדש ממ.ס. אשדוד נמצא בשלבים מתקדמים
Re: המו"מ עם אדיר טובול וברק בדש ממ.ס. אשדוד נמצא בשלבים מתקדמים
שיילך לעזאזל עזורי ! באמת שנשבר לי ממנו.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
שמעון יקירי, אל תמהר להסיק מסקנות.שמעון א כתב:שיילך לעזאזל עזורי ! באמת שנשבר לי ממנו.
אני רוצה להאמין שמדובר פשוט בניסיון של התקשורת לייצר כותרות, לא מעבר.
אליק,אתה יודע מה מעניין אותי? מעניין אותי לדעת איך אותם "שונאי עזורי" היו מגיבים לפעולות האלו במידהאליק כתב:
שמעון יקירי, אל תמהר להסיק מסקנות.
אני רוצה להאמין שמדובר פשוט בניסיון של התקשורת לייצר כותרות, לא מעבר.
והן היו מתבצעות תחת שרביטיהם של לופא קדוש/סתיו אלימלך/אסי רחמים כמאמני הקבוצה?
האם גם אז היו כל כך ממהרים להקניט ולהצית שריפות נגד המאמן?
אני לא יודע מה הסיפור שלך היום, ולמה אתה מחפש אש? אבל אני יצאתי נגד ההתנהלות האחרונה של עזורי ואני ממש לא מנסהלהצית שריפות ובטח שאני לא שונא עזורי.messiah כתב:
אליק,אתה יודע מה מעניין אותי? מעניין אותי לדעת איך אותם "שונאי עזורי" היו מגיבים לפעולות האלו במידה
כש מאמן מגיע ועושה כל כך הרבה שטויות שמצביעות על חוסר ניסיון זה מרגיז. כשמאמן כל כך הפכפך בדברים שהוא עושה ואומר זה מתסכל.
אני כבר אמרתי שלמרות זאת אני לא פוסל אותו ובטח שלא ייצא נגדו במחאות,אני רק מנסה להבין מה לעזאזל עובר עליו.
לשאלתך... אם זה היה אסי \ סתיו הם היו מקבלים בדיוק את אותה ביקורת.
אם זה היה לופא זה לא היה קורה.
רק אהבה תנצח...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
א. רק בשביל שלא יווצר רושם כזה - שמעון הוא לא אחד מאלהmessiah כתב:
אליק,אתה יודע מה מעניין אותי? מעניין אותי לדעת איך אותם "שונאי עזורי" היו מגיבים לפעולות האלו במידה

ב. אני חושב שיש קבוצה מצומצמת של 'אוהדים' שהיו מקללים ויורדים לחיים של כל מאמן אפילו אם המאמן היה הבן שלהם הם עדיין היו צועקים 'בן-....'
מבחינתם זה לא משנה מי המאמן, המהות שלהם היא ללכלך ולקלל.
הבעיה מתחילה כשאותה קבוצה מצומצמת (באמת שלא מדובר ביותר מ-20 איש) תופסת תאוצה. שתי תוצאות לא טובות והם סוחפים אחריהם חצי יציע. עוד שתי תוצאות ואז כבר יש קרנבל שלם.
פעם אנשים בשער 2 היו מגרשים את האנשים האלה לקיבינימאט, היום הם אלה ששולטים שם.
ובנוסף לכל זה, נוצרה איזשהי מגמה לקטול כל מאמן שמגיע. החל מאותם אנשים מתוסכלים ביציע ועד לעיתונאים אומללים שרק מחפשים לבקר (אם תפתחו עיתון מקומי תחשבו שמכבי ב"ש היא הקבוצה שמנוהלת טוב בעיר הזו).
כל זה מטפטף לקהל שמאבד סבלנות מהר מאוד.
בקיצור, זה לא משנה אם זה עזורי, פרגוסון, ליפי, מוריניו או סתיו. על כולם ילכלכו ואת כולם יגרשו.
חייבים להיאבק בתופעה!
התגובה שלך מוזרה,כי לא ראיתי שבכלל כתבת תגובה בטופיק הזה...זה לא היה מופנה אליך ספציפיתnitsande כתב: אני לא יודע מה הסיפור שלך היום, ולמה אתה מחפש אש? אבל אני יצאתי נגד ההתנהלות האחרונה של עזורי ואני ממש לא מנסהלהצית שריפות ובטח שאני לא שונא עזורי.
כש מאמן מגיע ועושה כל כך הרבה שטויות שמצביעות על חוסר ניסיון זה מרגיז. כשמאמן כל כך הפכפך בדברים שהוא עושה ואומר זה מתסכל.
אני כבר אמרתי שלמרות זאת אני לא פוסל אותו ובטח שלא ייצא נגדו במחאות,אני רק מנסה להבין מה לעזאזל עובר עליו.
לשאלתך... אם זה היה אסי \ סתיו הם היו מקבלים בדיוק את אותה ביקורת.
אם זה היה לופא זה לא היה קורה.
ואני לא מחפש שום אש , אני סה"כ אומר את האמת שאנחנו אוהבים לטאטא מתחת לשולחן כאן בב"ש.
ואצל לופא זה ועוד איך היה קורה אם רק היה לו את המשאבים הכלכליים שיש היום לעזורי תחת ברקת...
אל תהיה תמים, אתה חושב שלופא באמת נתן לברדה ובונפלד במה בגלל שהוא רצה לשלב שחקני בית?
הוא נתן להם במה כי הם היו האופציה הכי סבירה/זולה שהוא היה יכול להרשות לעצמו תחת ז'ינו ובדיעבד
הם התבררו כתגליות תגליות...
כרגע אין בנוער שחקנים ששווים מקום בליגת העל אז צריך להסתמך על רכש של שכירי חרב.
א. אני מסכים איתך בעניין לופא ושות', אבל לא בגלל החוסר בשחקני בית עזורי לא מוצא חן בעיניי אלא בגלל הדדברים שרשמתי קודם.
ב. הגבתי ככה בגלל שלא מצאה חן בעיניי התגובה שלך, שהיא כביכול רומזת לכך שדעת המבקרים של עזורי משוחדת באופן כזה או אחר. בנוסף יש רמיזה בדברים שלך כאילו המבקרים מנסים לעשות בלאגאן, ממש ממש לא. רק להביע ביקורת.
אמרתי כבר אני אהיה הראשון להוריד את הכובע במקרה שהוא יוכיח שטעיתי, ומצד שני אני אהיה הראשון לשכב על הגדר בינו לבין הקהל ה"אוהד" במקרה שלא.
(אגב אין לי משהו אישי נגדך, אני דווקא מאוד אוהב את התגובות שלך בטופיקים השונים. רק שהיום יש לך כמה תגובות "מעוררות מחלוקת" כמו במקרה עם הקאמלס).
ב. הגבתי ככה בגלל שלא מצאה חן בעיניי התגובה שלך, שהיא כביכול רומזת לכך שדעת המבקרים של עזורי משוחדת באופן כזה או אחר. בנוסף יש רמיזה בדברים שלך כאילו המבקרים מנסים לעשות בלאגאן, ממש ממש לא. רק להביע ביקורת.
אמרתי כבר אני אהיה הראשון להוריד את הכובע במקרה שהוא יוכיח שטעיתי, ומצד שני אני אהיה הראשון לשכב על הגדר בינו לבין הקהל ה"אוהד" במקרה שלא.
(אגב אין לי משהו אישי נגדך, אני דווקא מאוד אוהב את התגובות שלך בטופיקים השונים. רק שהיום יש לך כמה תגובות "מעוררות מחלוקת" כמו במקרה עם הקאמלס).
רק אהבה תנצח...