יש לי חולצה שלו מהעונה שעברה שהגיעה אליי ממנו דרך צד שלישי, החולצה היא התלבושת השלישית בצבע כחול כהה. מי שמכיר אותי יודע שאני חופר לכל הסובבים אותי שיבואו למשחקים באדום.
מאז התפוצצות הפרשה החלטתי שאני מגיע לכל משחק עם החולצה שלו עד שהוא יחזור למגרשים!
מחכה כבר לראות אותו שוב מסדר ומכוון את ההגנה שלנו, שולח איזה כדור ארוך מדוייק שנוחת בדיוק על הרגל של טוני. יאללה תחזור!
אחד הימים המרגשים שלי כאוהד מבלי להגזים. כל כך רציתי לבוא אבל הבנתי שהאימון היה סגור.
אישיות ענקית, שחקן וספורטאי ענק שרק הנוכחות שלו הייתה כל כך חסרה בעונה הזאת, כל כך מרגש לראות אותו אפילו רק מתאמן אחרי כל מה שעבר.
אין לי ספק אפילו הכי קטן שהוא יחזור כמו גדול ליכולת השיא שלו, תפקידנו הוא להמשיך לעטוף ולתמוך בלי הפסקה כי הקושי יהיה בעיקר מנטלי.
תביאו את הצלחת, אם לא בשבילנו אז קודם כל ומעל הכול בשביל שיר.
ברוך השב!
ניב כתב:
לא חושד בך לרגי שאתה אוהד טרנר אבל יכול לחשוב בין רגע על 10 רגעים מרגשים יותר.
וכן, כיף שהוא חזר
היו הרבה רגעים מרגשים לטוב ולרע, פחות מתעסק בדירוגים אלא יותר בעובדה שזה לא עוד יום בהפועל באר שבע כמו אותם רגעים שכולנו נזכור. מאמין שמשחק החזרה שלו יהיה בכלל מרגש.
שמח קודם כל בשביל שיר, כאוהד מרגש אותי לראות אותו חוזר אחרי יותר מדי זמן.
South Boy כתב:אחד הימים המרגשים שלי כאוהד מבלי להגזים. כל כך רציתי לבוא אבל הבנתי שהאימון היה סגור.
אישיות ענקית, שחקן וספורטאי ענק שרק הנוכחות שלו הייתה כל כך חסרה בעונה הזאת, כל כך מרגש לראות אותו אפילו רק מתאמן אחרי כל מה שעבר.
אין לי ספק אפילו הכי קטן שהוא יחזור כמו גדול ליכולת השיא שלו, תפקידנו הוא להמשיך לעטוף ולתמוך בלי הפסקה כי הקושי יהיה בעיקר מנטלי.
תביאו את הצלחת, אם לא בשבילנו אז קודם כל ומעל הכול בשביל שיר.
ברוך השב!
מזדהה אתך מאוד. זו לא אליפות אבל זה רגע אנושי מיוחד ביותר. שיר חלק בלתי נפרד מאתנו וזה שהוא חזר היום למגרש נוגע עמוק עמוק בלב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה