חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
בן בסט גנב את הפנדל (שאכן היה), עם הניסיון שלו, נכנס במסלול הריצה של אל חמיד והאט, כך שאלחמיד עלה עליו.
לזכותו של אל חמיד, אחרי שהתאושש מההלם של השער השני, התחיל לשחק כמגן ימני, והראה שהתקפית הוא מעולה, בישול אומנותי.
לזכותו של אל חמיד, אחרי שהתאושש מההלם של השער השני, התחיל לשחק כמגן ימני, והראה שהתקפית הוא מעולה, בישול אומנותי.
- yanivnew91
איזה טאץ' בבישול לאוגו. ללקק את האצבעות
חחחחחח גדולThe red one כתב:משמיעת התקציר נראה שרמי ויץ המציא לו שם חדש - AbdelHamid
שיפר את היכולת שלו לצאת ללחץ בצורה מרשימה.
האתלטיות שלו היא נכס.
האתלטיות שלו היא נכס.
מספר אחד על המגרש. חבל שלא הוסט לעמדת המגן לרבע שעה.
רק הוא וטאהא הגיעו היום למשחק. כל שאר שחקני השדה במשחק פשוט עלוב.
מגיע לו ולטאהא הרבה כבוד והערכה על מה שהם עושים מאז הפציעה החוזרת של ויטור.
+1CrazyRed7 כתב:רק הוא וטאהא הגיעו היום למשחק. כל שאר שחקני השדה במשחק פשוט עלוב.
הוא נהדר. אמרתי את זה גם כשהכל נראה שחור במשחק שלו.
יש לו אתלטיות, פזיות, הבנת משחק טובה, טיפול מצוין בכדור.
היה חסר לו ניסיון וזה שודר בכל מהלך ומהלך במשחקים ששיחק+ זרקו אותו למים העמוקים וציפו שיחולל ניסים.
עכשיו, כשזה רגוע, תרשמו לפניכם; ליד ויטור הוא הבלם הישראלי הטוב ביותר.
יש לו אתלטיות, פזיות, הבנת משחק טובה, טיפול מצוין בכדור.
היה חסר לו ניסיון וזה שודר בכל מהלך ומהלך במשחקים ששיחק+ זרקו אותו למים העמוקים וציפו שיחולל ניסים.
עכשיו, כשזה רגוע, תרשמו לפניכם; ליד ויטור הוא הבלם הישראלי הטוב ביותר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
משחק גדול שלו אתמול, אגב לצד טהאא שגם היה בסדר גמור לדעתי.
לכן כ"כ התאכזבתי מהטעות של ג'ון, עד שהבלמים התייצבו אתה נותן מתנות???
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
טעות כזו בעונה שלמה זה נסבל למרות שזה בלתי נסבלניב כתב:משחק גדול שלו אתמול, אגב לצד טהאא שגם היה בסדר גמור לדעתי.

חלק מכדורגל
לראות את חאתם ולואיי יוצאים לספרינט עם החלוצים הכי מהירים בליגה ובסוף לוקחים כדור זה תענוג. טאהא יצא לכמה כדורים משוגעים בחצי של בני יהודה שהדחיקו געגועים לויטור.
אני מבסוט על שניהם. עמה פי עינקום.
אני מבסוט על שניהם. עמה פי עינקום.
אחד הדברים ששניהם שיפרו (אני זוקף את זה לוויטור) זה התקיפה של הכדור עוד לפני שהגיע לשחקן בחלק המגרש של היריב או על האמצע, חטיפה של הכדור והוצאה של מתפרצת. וויטור עושה את זה בצורה מושלמת, חאתם עושה את זה בצורה מעולה ומאמין שעוד ישתפשר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני יודע שאני במיעוט, אבל דווקא המשחק מול בני יהודה חשף בפני עד כמה הוא ולואי לא מתאימים להיות שחקני הרכב אצלנו בעונה הבאה, ועד כמה זה הישג שאנחנו זוכים איתם באליפות.
בכל מה שקשור להבנת משחק, בכל מה שקשור ליכולת לדחוף את הכדור קדימה ולהניע אותו מהר, הם לא בדרגה אחת, אלא בכמה דרגות פחות טובים ממיגל ושיר.
הגנתית הם בסדר (למרות שבכל משחק הם עושים לפחות טעות אחת שגורמת לך לתפוס את הראש), אבל בקבוצה כמו שלנו, בטח במשחקים מול יריבות שמתגוננות ומצופפות, הם מגבלה אדירה, בטח כשהם משחקים ביחד.
בכל מה שקשור להבנת משחק, בכל מה שקשור ליכולת לדחוף את הכדור קדימה ולהניע אותו מהר, הם לא בדרגה אחת, אלא בכמה דרגות פחות טובים ממיגל ושיר.
הגנתית הם בסדר (למרות שבכל משחק הם עושים לפחות טעות אחת שגורמת לך לתפוס את הראש), אבל בקבוצה כמו שלנו, בטח במשחקים מול יריבות שמתגוננות ומצופפות, הם מגבלה אדירה, בטח כשהם משחקים ביחד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
אתה צודק, בעיקר לגבי לואיי.Sir Alex Ferguson כתב:אני יודע שאני במיעוט, אבל דווקא המשחק מול בני יהודה חשף בפני עד כמה הוא ולואי לא מתאימים להיות שחקני הרכב אצלנו בעונה הבאה, ועד כמה זה הישג שאנחנו זוכים איתם באליפות.
לאלחמיד יש עוד לאן להשתפר כמעט בכל אספקט אפשרי.