קדוסי לאשדוד?
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: קדוסי לאשדוד?
רווית אני מסכים איתך אבל קדוסי לא הוכיח את עצמו בנתיים בליגת העל אבל ליאור אסולין דווקא כן עובדה שהוא שיחק בקבוצות גדולות כמו בית"ר ירושלים והפועל תל אביב.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
קדוסי בתקופה שלו בפ'''ת בכלל לא הוכיח את עצמו ומקצועית אסולין עדיף עליו בהרבה, הבעיה עם אסולין זה שהוא יכול להסתבך כמו שהוא נוהג בשנים האחרונות או להעלם כמו בקפריסין וכמו שרווית אמרה.
למרות זאת אני עדין לא חושב שצריך לשחרר את קדוסי, הוא צעיר, הקהל אוהב אותו, הוא משקיען והוא יכול להצליח ..
אבל הוא צריך לקחת בפרופורציות את זה שהוא לא פתח זה סה''כ משחק ראשון , בליגה מאוד מאוד ארוכה ולא צריך לרוץ ולהתלונן בתקשורת .
למרות זאת אני עדין לא חושב שצריך לשחרר את קדוסי, הוא צעיר, הקהל אוהב אותו, הוא משקיען והוא יכול להצליח ..
אבל הוא צריך לקחת בפרופורציות את זה שהוא לא פתח זה סה''כ משחק ראשון , בליגה מאוד מאוד ארוכה ולא צריך לרוץ ולהתלונן בתקשורת .

קדוסי לא הוכיח אז את עצמו כי לא ממש נתנו לו הזדמנות.danielys כתב:קדוסי בתקופה שלו בפ'''ת בכלל לא הוכיח את עצמו ומקצועית אסולין עדיף עליו בהרבה, הבעיה עם אסולין זה שהוא יכול להסתבך כמו שהוא נוהג בשנים האחרונות או להעלם כמו בקפריסין וכמו שרווית אמרה.
ברור שזה לא בסדר שהוא מתלונן על משחק ראשון שהוא לא פתח, אבל לפי מה שהבנתי הוא אמר את זה במהלך\סיום המשחק מתוך עצבים ועשו מזה ציטוט ..
למרות הכל, אני עדיין חושבת שהוא צריך להשאר פה.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
מה קורה שם במועדון, כל פעם ששחקן מתאקלם שולחים אותו החוצה קדוסי זו מניה בטוחה שכבשה בעונה שעברה 16 שערים ואפילו לא בעיות משמעת. אז נכון הביאו את אסולין אבל אסולין הוא לא יציב ויכול מחר בבוקר לקום וללכת או לעשות שביתה איטלקית ומה רע אם יהיו שתי חלוצים כאלה טובים. תחשבו על זה קדוסי משחזר את העונה שעברה עם 16 שערים ואסולין מביא עונה ממוצעת שלו עם 10 שערים איפה תהיה ב"ש בעונה הקרובה חומר למחשבה לעזורי ואלונה תתעוררו אנחנו רוצים שחקנים שמתחברים למועדון ולא רק לכסף ואז מה אם רביבו רוצה את טובול אפשר לנהל מו"מ עליו בלי שום קשר לקדוסי
!!!!!!!!!!!!!!!!!osdz1204 כתב:חומר למחשבה לעזורי ואלונה תתעוררו אנחנו רוצים שחקנים שמתחברים למועדון ולא רק לכסף
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!