מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 21:00, נתניה
Re: מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 21:00, נתניה
פותח עם אותו הרכב ועם אותה טקטיקה יושב מאחורה ועוקץ במתפרצות,לביתר יש משחק סופר קשה שאני כמעט בטוח שהם לא מנצחים,וואללה סוף סוף היה לי מזל בהגרלה
הלב פועם והגוף נרגש
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הגנה רגילה
אייבינדר אוגו
מליקסון
נוואקמה זריהן
שהר
ממן נכנס כשצריך.
אייבינדר אוגו
מליקסון
נוואקמה זריהן
שהר
ממן נכנס כשצריך.
קשה לדעת אם התוכנית שעבדה מול ביתר תעבוד מול מכבי. ביתר מתקשה מאד להבקיע תוך כדי משחק עומד אלא חיים על התקפות תעבור, מאמין שבגלל זה ברק בכר שם פחות דגש על שליטה בכדור אלא ענה לביתר בשיטה שמאפיינת אותם. מול מכבי זה קרב קלאסי של קבוצות שאוהבות את הכדור ברגל ואמורות לדעת מה לעשות איתו.
יש כאב ראש לא קטן לבכר, אני הייתי הולך על פתיחת משחק שדומה לזו שראינו מול ביתר, כשההתלבטות היחידה שלי בין טוני לממן. אם טוני כשיר ב100 אחוז ומרגיש שהוא בא להתאבד על המשחק אז עולה איתו, 2 אגפים חזקים יעשו צרות למכבי עם המגנים הבינוניים שלהם, מצד שני ממן היה גורם מרכזי בדחיפה קדימה למתפרצות. אם טוני לא 100 אחוז עולה באותו הרכב שפתח מול ביתר.
יש כאב ראש לא קטן לבכר, אני הייתי הולך על פתיחת משחק שדומה לזו שראינו מול ביתר, כשההתלבטות היחידה שלי בין טוני לממן. אם טוני כשיר ב100 אחוז ומרגיש שהוא בא להתאבד על המשחק אז עולה איתו, 2 אגפים חזקים יעשו צרות למכבי עם המגנים הבינוניים שלהם, מצד שני ממן היה גורם מרכזי בדחיפה קדימה למתפרצות. אם טוני לא 100 אחוז עולה באותו הרכב שפתח מול ביתר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב אז:
חיימוב
אורן ביטון, טאהא, אלחמיד, בן ביטון
אוגו
מליקסון, קבהא, ממן, זריהן
שהר
חיימוב
אורן ביטון, טאהא, אלחמיד, בן ביטון
אוגו
מליקסון, קבהא, ממן, זריהן
שהר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בכר שובר את הראש כי במאצ׳-אפ של אורן ביטון בהגנה מול מיכה יש לנו בעיה אמיתית.
מכבי במצב מעניין, יש להם איזה 4-5 מושאלים שיודעים שהמאמן עוזב וסיכוי טוב שהם לא יהיו פה שנה הבאה. וידאר וראיקוביץ מתים כבר לעוף מפה וגם הם ״שחקנים של ג׳ורדי״ שעוזב.
אם הם היו עושים תיקו עם נתניה הייתי יותר רגוע, אבל בגלל שהובסו הם יתנו אקסטרא מולנו לתקן את הרושם.
ג׳ורדי עוד יכול לזעזע ולשנות חצי הרכב בעקבות התבוסה, ואז בכלל אי אפשר לדעת לאן המשחק יתפתח. בנתניה אנחנו לא פייבוריטים, זה לא כמו בית״ר בטרנר.
מכבי במצב מעניין, יש להם איזה 4-5 מושאלים שיודעים שהמאמן עוזב וסיכוי טוב שהם לא יהיו פה שנה הבאה. וידאר וראיקוביץ מתים כבר לעוף מפה וגם הם ״שחקנים של ג׳ורדי״ שעוזב.
אם הם היו עושים תיקו עם נתניה הייתי יותר רגוע, אבל בגלל שהובסו הם יתנו אקסטרא מולנו לתקן את הרושם.
ג׳ורדי עוד יכול לזעזע ולשנות חצי הרכב בעקבות התבוסה, ואז בכלל אי אפשר לדעת לאן המשחק יתפתח. בנתניה אנחנו לא פייבוריטים, זה לא כמו בית״ר בטרנר.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מכבי במשבר ובעיקר עם סף שבירה נמוך. המפתח זה לא לתת להם לצבור ביטחון. יש לנו את כל הכלים למנוע מהם זאת וגם לתסכל אותם.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- yanivnew91
מסכים.גדי כתב:מכבי במשבר ובעיקר עם סף שבירה נמוך. המפתח זה לא לתת להם לצבור ביטחון. יש לנו את כל הכלים למנוע מהם זאת וגם לתסכל אותם.
תיקו לא רע לנו ומצד שני מכבי חייבים לנצח אם הם רוצים להציל את העונה.
מחכה להם מאחורה עד דקה 65 ואז משתלט על המשחק.
פעם שעברה שהמצב היה דומה זה היה לפני גמר גביע הטוטו שנתנו להם בטחון ולאחריו הם לא הסתכלו לאחור ונתנו ריצה מרשימהגדי כתב:מכבי במשבר ובעיקר עם סף שבירה נמוך. המפתח זה לא לתת להם לצבור ביטחון. יש לנו את כל הכלים למנוע מהם זאת וגם לתסכל אותם.
אסור שזה יחזור על עצמו
מצטער אבל אני כל כך רואה אותנו נופלים במשחק הזה.
מרגיש שיש יותר מדי אופוריה באוויר, ולפני מכבי חוץ זה מתכון לאסון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפוך.Noam98 כתב:מצטער אבל אני כל כך רואה אותנו נופלים במשחק הזה.
יש לי תחושה טובה לקראת המשחק.
ואיזה אופריה יש?
אתה שמעת שחקנים שלנו אומרים שאנחנו הולכים להביס את מכבי תא או משהו?
או שזה יהיה ניצחון קל?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- red ultras
מן הסתם הגישה למשחק וההצבה של ההרכב תהיה תלויה בתוצאה של ביתר נגד בני יהודה. אם בני יהודה יגנבו להם נקודות מאמין שהשחקנים "יבואו לקחת את זה בכל מחיר"
פער של 6-7 נק על ביתר כשיש להם שבוע אחרי זה מכבי זה אדיר
פער של 6-7 נק על ביתר כשיש להם שבוע אחרי זה מכבי זה אדיר
אם נבוא לשחק על תיקו נפסיד את זה.
גם ברק יודע וגם השחקנים יודעים.
נגד מכבי מגיעים במוכנות שיא,גם הקבוצה וגם הקהל.
ברור לכולם שהשיטה תהיה אחרת וברור לכולם שזה לא הולך להיות טיול בפארק.
מכבי יגיעו חדורי מוטיבציית שיא להרוס לנו ואנחנו חייבים להיות חכמים.
גם ברק יודע וגם השחקנים יודעים.
נגד מכבי מגיעים במוכנות שיא,גם הקבוצה וגם הקהל.
ברור לכולם שהשיטה תהיה אחרת וברור לכולם שזה לא הולך להיות טיול בפארק.
מכבי יגיעו חדורי מוטיבציית שיא להרוס לנו ואנחנו חייבים להיות חכמים.
חיימוב
ביטון קהבא טאהא אלחמיד ביטון
אוגו אייבינדר
מליקסון זריהן
שהר
לא רואה מצב שבכר לא עולה עם 3 בלמים. אורן ביטון נקודת תורפה גדולה מאוד במשחק הזה אבל מאמין בבכר שיכין את הקבוצה בצורה הטובה ביותר
ביטון קהבא טאהא אלחמיד ביטון
אוגו אייבינדר
מליקסון זריהן
שהר
לא רואה מצב שבכר לא עולה עם 3 בלמים. אורן ביטון נקודת תורפה גדולה מאוד במשחק הזה אבל מאמין בבכר שיכין את הקבוצה בצורה הטובה ביותר
!!!niv1 כתב: פעם שעברה שהמצב היה דומה זה היה לפני גמר גביע הטוטו שנתנו להם בטחון ולאחריו הם לא הסתכלו לאחור ונתנו ריצה מרשימה
אסור שזה יחזור על עצמו