לא נראה לי שאתה בכיוון.Star כתב: לפעמים קשה לשתוק שמקללים את הילדים שלך ומאחלים איחולים קשים..
מהראן ראדי
- ForeverRed
Re: מהראן ראדי
זה מה שהבנתי.. אולי קרה משהו אחר.
קצת התכתבתי אתו אחרי המשחק. אין מצב שזה מופנה לקבוצה. רק לאוהדי בית"ר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
לא יודע לגבי היום, אבל אני כן יודע שמבחינת הגרעין הקשה של אוהדי בית״ר, ראדי הוא ה-ערבי שלנו, ובכל פעם שהוא מתקרב לצפוני הם ממטירים עליו את מיטב הטינופת שלהם.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
לא מאמין שזה מופנה לקבוצה, הוא לא הבנאדם שיתלכלך על הקבוצה ברשתות החברתיות במהלך מירוץ האליפות...
- ForeverRed
ניחוש או שזה מה שהוא אמר?גדי כתב:קצת התכתבתי אתו אחרי המשחק. אין מצב שזה מופנה לקבוצה. רק לאוהדי בית"ר.
ניחוש. חיזקתי אותו כי היה לי ברור שזה היה קשור לאוהדים שלהם מה שהוא כתב. הודה לי וביקש שנגיע חזקים ליום שני.ForeverRed כתב: ניחוש או שזה מה שהוא אמר?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ברור שזה קשור לאוהדי בית"ר.
ראדי מוערך פה מאוד ואין מצב שהוא יכתוב דבר כזה על המועדון, בטח לא בגיל כזה ושרוצה לקבל חוזה לעוד עונה לפחות.
ראדי מוערך פה מאוד ואין מצב שהוא יכתוב דבר כזה על המועדון, בטח לא בגיל כזה ושרוצה לקבל חוזה לעוד עונה לפחות.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אז שיכתוב שזה קשור לאוהדי ביתר,מה אנחנו דן חמציר?
בבל"ת,מה הקשר "הסבלנות תשתלם" ואיך היא קשורה לאוהדי ביתר? מה הוא מתכנן? לתפוס אותם ברחוב?
מדהים איך תמיד יש את הדבע התורן הזה והפוסט בפייסבוק.
בבל"ת,מה הקשר "הסבלנות תשתלם" ואיך היא קשורה לאוהדי ביתר? מה הוא מתכנן? לתפוס אותם ברחוב?
מדהים איך תמיד יש את הדבע התורן הזה והפוסט בפייסבוק.
הפוסט לא קשור לאוהדי ביתר.
הפוסט קשור למעמדו המקצועי.
הפוסט קשור למעמדו המקצועי.
כל שנה ראדי מפרסם פוסט מסתורי כזה וכל שנה יש אותם דיונים.
התקשורת מנחשת כהרגלה, אל תיפלו לפח הזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וכל שנה זה אחריי משחק מול ביתר...הפועלעולה כתב:כל שנה ראדי מפרסם פוסט מסתורי כזה וכל שנה יש אותם דיונים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני ממש מתפלא על הנאיביות/חוסר רצון לקבל את האמת.הפועלעולה כתב:כל שנה ראדי מפרסם פוסט מסתורי כזה וכל שנה יש אותם דיונים.
צריך להיות ממש ממש נאיבי בשביל לחשוב שזה פוסט שמיועד לאוהדי ביתר.
מה רשום שם "אלוהים רואה,הכל ברור,הסבלנות משתלמת".
מה קשור אוהדי ביתר? מה זאת אומרת הסבלנות משתלמת בהקשר ביתר? מה הוא מתכנן להרים את המזרחי באוויר?
לא מרוצה ממעמדו וזה לגיטימי,פוסט מיותר שלא מצופה משחקן במעמדו ובטח לא בעיתוי הזה.
- The red one
אין מה להתעסק בזה. לעבור הלאה